Kauniečiai daro meet'us ir stato savo svajonių namus

QUOTE(Vilienė @ 2012 06 21, 17:35)
as irgi to paties norejau paklausti, kodel neispildytas buvo susitarimas del temos pavadinimo

http://www.grynas.lt...s.d?id=58968223
QUOTE(LokysL @ 2012 06 21, 18:50)
as irgi to paties norejau paklausti, kodel neispildytas buvo susitarimas del temos pavadinimo 

sakė, čia labai rimta tema

padariau kelis screenshoot'us su webcamu is statybu eigos ir pasidalinau savo albume :-)
Na kagi turim vandenuką
tikliau gręžinį, belko įleisti siurblį ir užsidėti viduj sklendę - kiek nedaug ane? 
Jau atsigėriau šiandien savo vandens
Heli? O kaip pas jus, ar jau bėga skaidrus vanduo? Man sakė iš gręžėjų nepriimti darbo, kol skaidrus nebėgs, tai visą naktį pumpavo vandenį į laukus.

Jau atsigėriau šiandien savo vandens

Heli? O kaip pas jus, ar jau bėga skaidrus vanduo? Man sakė iš gręžėjų nepriimti darbo, kol skaidrus nebėgs, tai visą naktį pumpavo vandenį į laukus.
Anadeizy, sparčiai jūs čia, tik pamatus užliejot, jau ir sienos dygsta
Viliene, o jum spalvotą struktūrą iškart uždėjo ane? kažkaip laurex'as mus lyg ir atkalbinėjo iškart dėt, neva reik kad druskos išeitų...dvejojam kažkaip...

Viliene, o jum spalvotą struktūrą iškart uždėjo ane? kažkaip laurex'as mus lyg ir atkalbinėjo iškart dėt, neva reik kad druskos išeitų...dvejojam kažkaip...
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 22, 01:31)
padariau kelis screenshoot'us su webcamu is statybu eigos ir pasidalinau savo albume :-)
Greitas, tuoj murininkai ir pabaigs.

QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 06 22, 11:53)
eisiu siandien Honkonge ieskot Jonu, nes jums visiems gerai, jonines, o ka man daryt? Reikia Johna surasti

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 22, 13:11)
eisiu siandien Honkonge ieskot Jonu, nes jums visiems gerai, jonines, o ka man daryt? Reikia Johna surasti 

Rasi koki Johana su aukstakulniais.

robertinai, ten turbūt ne dyvai būtų
arba ant kokios jane's užsirauti su turiniu klyne
:

QUOTE(pingvikas @ 2012 06 22, 13:24)
robertinai, ten turbūt ne dyvai būtų
arba ant kokios jane's užsirauti su turiniu klyne
:

... tai jau tikrai..