Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

Kauniečiai daro meet'us ir stato savo svajonių namus thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 21, 17:35)
Kauniečiai daro meet'us ir stato savo svajonių namus   thumbup.gif

as irgi to paties norejau paklausti, kodel neispildytas buvo susitarimas del temos pavadinimo smile.gif

http://www.grynas.lt...s.d?id=58968223
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 21 birželio 2012 - 17:51
QUOTE(LokysL @ 2012 06 21, 18:50)
as irgi to paties norejau paklausti, kodel neispildytas buvo susitarimas del temos pavadinimo smile.gif

sakė, čia labai rimta tema cool.gif
Atsakyti
padariau kelis screenshoot'us su webcamu is statybu eigos ir pasidalinau savo albume :-)
Atsakyti
Na kagi turim vandenuką smile.gif tikliau gręžinį, belko įleisti siurblį ir užsidėti viduj sklendę - kiek nedaug ane? biggrin.gif
Jau atsigėriau šiandien savo vandens smile.gif
Heli? O kaip pas jus, ar jau bėga skaidrus vanduo? Man sakė iš gręžėjų nepriimti darbo, kol skaidrus nebėgs, tai visą naktį pumpavo vandenį į laukus.
Atsakyti
Anadeizy, sparčiai jūs čia, tik pamatus užliejot, jau ir sienos dygsta smile.gif

Viliene, o jum spalvotą struktūrą iškart uždėjo ane? kažkaip laurex'as mus lyg ir atkalbinėjo iškart dėt, neva reik kad druskos išeitų...dvejojam kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 22, 01:31)
padariau kelis screenshoot'us su webcamu is statybu eigos ir pasidalinau savo albume :-)

Greitas, tuoj murininkai ir pabaigs. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 06 22, 11:53)
Greitas, tuoj murininkai ir pabaigs. biggrin.gif

drinks_cheers.gif

eisiu siandien Honkonge ieskot Jonu, nes jums visiems gerai, jonines, o ka man daryt? Reikia Johna surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 22, 13:11)
eisiu siandien Honkonge ieskot Jonu, nes jums visiems gerai, jonines, o ka man daryt? Reikia Johna surasti smile.gif

Rasi koki Johana su aukstakulniais. lotuliukas.gif
Atsakyti
robertinai, ten turbūt ne dyvai būtų smile.gif arba ant kokios jane's užsirauti su turiniu klyne doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2012 06 22, 13:24)
robertinai, ten turbūt ne dyvai būtų smile.gif arba ant kokios jane's užsirauti su turiniu klyne doh.gif:

... tai jau tikrai.. lotuliukas.gif
Atsakyti