Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 29 tema

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 22, 13:11)
eisiu siandien Honkonge ieskot Jonu, nes jums visiems gerai, jonines, o ka man daryt? Reikia Johna surasti smile.gif

o tai pala, o ko Kazakhstane kom ieskoti, Ivano? smile.gif cia kaip tik vienas yra Ivanov, tai reikes eit jonines pasvesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 22 birželio 2012 - 17:18
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 22, 13:11)
eisiu siandien Honkonge ieskot Jonu, nes jums visiems gerai, jonines, o ka man daryt? Reikia Johna surasti smile.gif

Rasi John'ą - sakyk Jam Sing biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2012 06 22, 11:31)
Viliene, o jum spalvotą struktūrą iškart uždėjo ane? kažkaip laurex'as mus lyg ir atkalbinėjo iškart dėt, neva reik kad druskos išeitų...dvejojam kažkaip...

Nelaukė mūsiškiai jokių druskų, jei reiktų - mačiau maximoj galima nusipirk smile.gif išdžiuvo armavimas ir dėjo, kai tik orai leido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 22, 10:56)
Na kagi turim vandenuką smile.gif tikliau gręžinį, belko įleisti siurblį ir užsidėti viduj sklendę - kiek nedaug ane? biggrin.gif
Jau atsigėriau šiandien savo vandens smile.gif
Heli? O kaip pas jus, ar jau bėga skaidrus vanduo? Man sakė iš gręžėjų nepriimti darbo, kol skaidrus nebėgs, tai visą naktį pumpavo vandenį į laukus.

mes vis dar pompuojam i laukus...jau pradejo skaidret...o drumzlinas ilgokai bego, nu ne viena nakti tai tikrai...

kiek pats grezinys jusu metru, kas dare? pas mus 138m, nors isgreze buvo daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 22, 21:09)
Rasi John'ą - sakyk Jam Sing biggrin.gif
Papildyta:

Nelaukė mūsiškiai jokių druskų, jei reiktų - mačiau maximoj galima nusipirk smile.gif  išdžiuvo armavimas ir dėjo, kai tik orai leido 4u.gif

va va mes irgi is karto dejom, po balkonu prasimuse druskos, vaizdelis nekoks, tikiuosi su laiku dings...
Atsakyti
Heli,o pas jus silikoninis tinkas?
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 06 22, 21:29)
mes vis dar pompuojam i laukus...jau pradejo skaidret...o drumzlinas ilgokai bego, nu ne viena nakti tai tikrai...

pas mus 105m gylyje prasidėjo vandeningas sluoksnis, o iš viso išgręžė 120m. vandens užtektų kvartaliukui. Žinai stebėjau visą procesą, tai galiu pasakyti, pachaltūrinti tikrai įmanoma ne vienoj vietoj... Man darė KH.
Atsakyti
O mums vakar atveze lentas, kaip supratau MB nelabai patenkintas jomis, sake nemazai brokuotu ir kelios neorginaliose pakuotese, tai ar nebus prichimicine blogu.. Durna kai taip vietoj negali pasiziureti.. doh.gif
Atsakyti
Kažko maži kalbėjimo tempai smile.gif

Papasakokit, ar kas nors dėjot pamato šiltinimą vėliau, kartu su sienų šiltinimu? Kažkaip kiek užmačiau, lyg ie prieš mūrijant sienas būna sudėtas šiltinimas. Bet gal geriau vėliu dėt, kad neapsidaužytų?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 06 22, 22:57)
Kažko maži kalbėjimo tempai smile.gif

Papasakokit, ar kas nors dėjot pamato šiltinimą vėliau, kartu su sienų šiltinimu? Kažkaip kiek užmačiau,  lyg ie prieš mūrijant sienas būna sudėtas šiltinimas. Bet gal geriau vėliu dėt, kad neapsidaužytų?

Pacituosiu gerbiamo Vilienes nuomone: dekit siltala ant rostverko is abieju pusiu pries uzpilant rostverka. Ir gerbiu viliene uz tokia nuomone. Tikrai bus geriau, jei turesit visus (pabreziu - visus) statybininkus baltadarbius. As tokiu neradau, nors manieji neblogi. Tad as dejau siltata ne is karto uzpilant rostverka, o ji uzpylus is vidaus, is isores klijuosiu tik kai klijuosiu sienas. Ir turiu tam pagrinda - kiek buvau suklijaves is vidaus, jau spejo apsilauzyt. Nesinoretu, kad taip butu is isores. Linkejimai.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 23, 00:24)
Pacituosiu gerbiamo Vilienes nuomone: dekit siltala ant rostverko is abieju pusiu pries uzpilant rostverka. Ir gerbiu viliene uz tokia nuomone. Tikrai bus geriau, jei turesit visus (pabreziu - visus) statybininkus baltadarbius. As tokiu neradau, nors manieji neblogi. Tad as dejau siltata ne is karto uzpilant rostverka, o ji uzpylus is vidaus, is isores klijuosiu tik kai klijuosiu sienas. Ir turiu tam pagrinda - kiek buvau suklijaves is vidaus, jau spejo apsilauzyt. Nesinoretu, kad taip butu is isores. Linkejimai.

Darem tai pat, vidaus stipriai aplauze kol murijo, buvo vietu kur atkasinejom mb pamata ir keite polistirola doh.gif

Senka mano kantrybe oi senka, tos virtuves belaukiant doh.gif nebegaliu jau dar savaite iki baldu termino doh.gif nu nors jau po biski judesys vyksta link kraustymo perrinkineju smutkes, skalbiu ir dziovinu name, ir i drabuzines kai kas jau keliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 06 23, 10:37)
Senka mano kantrybe oi senka, tos virtuves belaukiant  doh.gif

O mes sulaukėm užsienio meistrų - šiandien lenkai daro stalviršių brėžinius pagal realią situaciją, matuoja, braižo...už poros savaičių jau galėsime virti ir kepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 23, 10:39)
O mes sulaukėm užsienio meistrų - šiandien lenkai daro stalviršių brėžinius pagal realią situaciją, matuoja, braižo...už poros savaičių jau galėsime virti ir kepti biggrin.gif

As dar turiu nora ir pageidavima kad karaustantos nebutu iljiciaus lempuciu ale toks vaizdas kad misija neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 23, 00:24)
kiek buvau suklijaves is vidaus, jau spejo apsilauzyt. Nesinoretu, kad taip butu is isores. Linkejimai.

QUOTE(mergina05 @ 2012 06 23, 10:37)
Darem tai pat, vidaus stipriai aplauze kol murijo, buvo vietu kur atkasinejom mb pamata ir keite polistirola  doh.gif

Belieka tik apgailestauti - tokių atvejų tikrai neturi būti... čia iš serijos "duok vaikui šautuvą..." ir "blogam šokėjui..." doh.gif
Greitis, kokybė ir pigesnis įrengimas aukojamas tik dėl tešlagalvių/kreivarankių nevėkšlų. Juk traktoriais per rostverką važiuot nereikia, negi taip sudėtinga žiūrėti kur koją statai ar keletu lentų apdengti putą, kad iš drebančių pachmielingų rankų krentantys įrankiai ir medžiagos nedaužytų putos????
Dar viena lietuviška statybų tradicija... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 06 23, 10:42)
As dar turiu nora ir pageidavima kad karaustantos nebutu iljiciaus lempuciu ale toks vaizdas kad misija neimanoma  doh.gif

biggrin.gif paimat ir pasikeičiat, iljičiaus kaitrines į philips taupiasias 4u.gif lotuliukas.gif
Šviestuvus surinkti - labai sunku...palieku tai MB smile.gif
Atsakyti