o ka reiskia "keistos " zinutes?
tik tegul jam nesako ka mano apie ji-vaika gali sutraumuot jei ji nera teisi sitaip spedama
be to, ne visi 17meciai jau draugauja. visokiu juk vaiku yra. vienas nuo 12 jau paskui sijonus begioja, kitam ir 20ties sunku su panelem bendraut

be to, ne visi 17meciai jau draugauja. visokiu juk vaiku yra. vienas nuo 12 jau paskui sijonus begioja, kitam ir 20ties sunku su panelem bendraut

QUOTE(jotule17 @ 2012 07 04, 10:53)
o ka reiskia "keistos " zinutes?
tik tegul jam nesako ka mano apie ji-vaika gali sutraumuot jei ji nera teisi sitaip spedama

tiksliai neatkartosiu, bet aiskiai matosi, kad vaikas turi seksualini gyvenima, padekos uz gera nakti ir taip toliau. O jis pries tai zinutei kreipesi i kazka vyrisku asmeniu, gal suklydo beskubedamas net nezinau, drauge is proto eina, kaltina save, vyra..
QUOTE(ineta990 @ 2012 07 04, 10:56)
tiksliai neatkartosiu, bet aiskiai matosi, kad vaikas turi seksualini gyvenima, padekos uz gera nakti ir taip toliau. O jis pries tai zinutei kreipesi i kazka vyrisku asmeniu, gal suklydo beskubedamas net nezinau, drauge is proto eina, kaltina save, vyra..
uz gera nakti dekojama ne tik po sekso

QUOTE(jotule17 @ 2012 07 04, 10:59)
uz gera nakti dekojama ne tik po sekso
mes su panom po naktinio klubinejimo irgi pasidekojam, ojojoj kaip susirasom
jei kas nepazistamas paskaitytu tai sakytu kad mes irgi nepataisomos lesbietes, bet tai zinutes tikrai nera pagrindas sitaip spresti apie orientacija. tegul baigia drauge is proto kraustytis 

As jai ta pati sakau, smalsumas ja prazudys ir dar lenda ne i savo zinutes.
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 04, 11:08)
drauge pagal savo sugedimo laipsni sprendzia

QUOTE(ineta990 @ 2012 07 04, 09:49)
Viena mano drauge turi 17meti. Labai pergyvena, nes mano, kad jis gejus. Neturejo jis paneles, rado zinutes jo, sake kazkokios keisto, bet ne su panelem susirasineta, gal turit koki patarima? Dekui
o gal tas ,,vyriskis" is tikro mergina, taip norejo tik uzslaptinti

QUOTE(griežtukė @ 2012 07 04, 12:35)
labai galimas daiktas, jei itaria, kad mama po telefona knisasi