Įkraunama...
Įkraunama...

Sūnus - gėjus?

QUOTE(ineta990 @ 2012 07 04, 11:56)
tiksliai neatkartosiu, bet aiskiai matosi, kad vaikas turi seksualini gyvenima, padekos uz gera nakti ir taip toliau. O jis pries tai zinutei kreipesi i  kazka  vyrisku asmeniu, gal suklydo beskubedamas net nezinau, drauge is proto eina, kaltina save, vyra..

Esate girdėję kaip bendrauja paaugliai? Ten daug kas juoko forma. Net mes jei liekam nakvot pas draugę tai juokais sakom "ačiū pupa už naktį". Nemanau kad dėl to vertėtų dabar nukryžiuoti žmogų.
Atsakyti
kokia dar dilema?jei myli vaika priimi ji toki,koks jis yra.
Ka liepsi vaikui spektakli vaidinti pries mama?kad tik si del pacios saves gerai jaustusi?
Atsakyti
Kas čia SM per mada kitų problemomis dalintis schmoll.gif

Lai atkreipia dėmesį į ***ą jo kompiteryje ir bus aišku.
Bet kuriuo atveju tikiuosi gerbs jo seksualinę tapatybę.
Atsakyti
Dieve, NU KOKS SKIRTYMAS? Jeigu mano sūnus man pasakytų, kad jis turi draugą, o ne draugę, gerbčiau jo pasirinkimą ir jam pritarčiau, - jeigu jam gerai - reiškia taip ir turi būti. Juk negalima netradicinės orientacijos, nei tokia yra, laikyti kažkuo negeru. Juk visi žmonės skirtingi.
Atsakyti
Palikit vaika ramybet.Net jeigu ir gejus.Ir ka?Vien del mamytes ir jos draugelkos noru jis tikrai nebepakeis orientacijos.Ir kas ten pas jus per aplinka?Mama po sunaus telefona knisasi,o jos draugelka dar ir visai Lietuvai apskelbia schmoll.gif
Atsakyti
na o jeigu ir gejus , tai ka nuo to jau ne sunus jai pataps? ko cia is proto eiti?

mama turi gerbti jau suaugusi sunu , neknistis po jo zinutes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2012 07 04, 20:12)
o jos draugelka dar ir visai Lietuvai apskelbia schmoll.gif

nu.. "gerais darbais "kelias i ...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 07 04, 20:12)
Mama po sunaus telefona knisasi,o jos draugelka dar ir visai Lietuvai apskelbia schmoll.gif

Ką aš ir sakau.

Bus baika, kad ans nei gėjus nei ką. Daro kalnus iš kurmiarausių.
Atsakyti
Sakes, atrodo mama neturi ka veikti ir del ko galva sukti biggrin.gif Isvis, ko lysti i tokio amziaus sunaus telefona? doh.gif
Atsakyti
Nu bet sakykit ka norit moteros, bet Lietuvoj but geju nera labai lengva:) Tai vat ir neaisku, kas gasdina pacia mama? Siaip geda ir soprotis, kad gejus-tai nenormalu, ar tiesiog suvokimas, kad jam nebus lengva. Vistik visuomene tikrai netolerantiska. Turiu prisipazint, kad paciai suzinojus tokia naujiena, reiktu patylet ir pagalvot. Nu negaleciau to priimt is kart kaip mama susiradau drauge. Tai nereiskia, kad esu su grazuliu pirmose tribunose, bet vistiek man tai butu gerokas sokas. Nepulciau aisku gydyt ir issizadet, bet nuosirdziai sakau, man butu tai didele staigmena.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 07 05, 08:34)
Tai nereiskia, kad esu su grazuliu pirmose tribunose, bet vistiek man tai butu gerokas sokas. Nepulciau aisku gydyt ir issizadet, bet nuosirdziai sakau, man butu tai didele staigmena.

drinks_cheers.gif man irgi ta zinia nebutu pati maloniausia blush2.gif
Atsakyti
Kol mama su sūnum nepasikalbėjo ir neišsiaiškino kaip ten kas iš tikrųjų- tuščios kalbos. Daug problemų tėvams kyla, kai nėra susikalbėjimo su vaiku ir artimo bendravimo. Tada belieka prisigalvot vėjų vėjus ir graužtis, kaltinti kažką, net neįsitikinus ar tai tiesa. Be to išdykęs jaunimas gali visokių "žaidimėlių" prisigalvoti, tai ar mamai palengvėtų, jei sužinotų kad sūnus tai daro iš viso keturiese ar dar kaip nors "įdomiai" g.gif Gal panelės vaikinas neturi nes turi jų kokia 10 ir keičia kasnakt ax.gif Varijantų daug . Neatmetama ir gėjaus versija. Kartais pasižiūriu per teliką kur po programos skelbimai naktį eina su muzika, tai ojoj kiek berniukų vieni kitų ieško verysad.gif
Atsakyti
is tu naktiniu skelbimuku man susidaro ispudis, kad tas berniuku ieskojimas berniuku tai labiau mados vaikymasis ar saves atradinejimas. bliamba, musu laikais tokiu saves atradinejimu nebudavo arba kitais budais tai darydavom. cia jau kazkaip tie vaikai nebezino kaip issikalinet doh.gif
Atsakyti