Įkraunama...
Įkraunama...

Sūnus - gėjus?

Toks jau tas lietuvių būdas, kad pergyvenam dėl to kas gali atsitikti, o ne dėl to, kas jau yra g.gif
Gal mamai vertėtų atsitraukus stebėti sūnaus gyvenimą, o gal ir iš karto pakalbėt su sūnum, kas ją jaudina. Čia reikia pagal aplinkybes ir kiek sūnus yra atviras mamai, ar pati mama yra pasiruošus išgirsti teisybę ir pan.
Man asmeniškai, tai būtų šaltas dušas, gal net didelis šokas, nesakau, kad vaiko išsižadėčiau, bet... ačiū dievui ir likimui, gal nereikės taip jaustis g.gif
Atsakyti
na reikia pripazinti ,kad tevams tai sokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ineta990 @ 2012 07 04, 11:49)
Viena mano drauge turi 17meti. Labai pergyvena, nes mano, kad jis gejus. Neturejo jis paneles, rado zinutes jo, sake kazkokios keisto, bet ne su panelem susirasineta, gal turit koki patarima? Dekui

O ne jūs pati ta draugė? ax.gif
Aš čia matau tik didelę nepagarbą sūnui - tą šnipinėjimą, žinučių skaitinėjimą. Brrrr... Juk ne ant kilimo iškritusias sms rado, o įlindo sūnui nematant ir perskaitė. Tai iš visko sprendžiant, ir jo pasirinkimo negerbs. Ką čia bepatarsi.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 07 05, 07:34)
Tai vat ir neaisku, kas gasdina pacia mama?

Nes gėda pačiai, nebus ką kitiem pasigirt.
Požiūris.
O dar tas begalinis noras pakeist. Jei kas pasirenka kelią ne tokį kaip mes tai jau pasiklyda.
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 07 05, 09:56)
Daug problemų tėvams kyla, kai nėra susikalbėjimo su vaiku ir artimo bendravimo. Tada belieka prisigalvot vėjų vėjus ir graužtis, kaltinti kažką, net neįsitikinus ar tai tiesa.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 07 05, 17:51)
Nes gėda pačiai, nebus ką kitiem pasigirt.
Požiūris.
O dar tas begalinis noras pakeist. Jei kas pasirenka kelią ne tokį kaip mes tai jau pasiklyda.

drinks_cheers.gif

O jūs pati turit vaikų?
Atsakyti
Mole, o kas nuo to pasikeis, ar Eirwen turi vaiku? Jei moteris nemato problemu, kad kazkas turi kitokia pakraipa, nemanau, jog labai estu save, jei jos vaikas butu tas kitoks 4u.gif

Lietuviai bijo visko, su kuom didzioji dalis net nera susidure. Gejai, lesbietes yra lygiai tokie pat zmones kaip ir visi (yra ir geru zmoniu ir blogu). Jei mano vaikas viena diena pateiktu toky siurpriza, tikrai nepasikeistu jausmai savo vaiko atzvilgiu. Remciau ir palaikyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 07 05, 20:15)
Mole, o kas nuo to pasikeis, ar Eirwen turi vaiku? Jei moteris nemato problemu, kad kazkas turi kitokia pakraipa, nemanau, jog labai estu save, jei jos vaikas butu tas kitoks 4u.gif

Lietuviai bijo visko, su kuom didzioji dalis net nera susidure. Gejai, lesbietes yra lygiai tokie pat zmones kaip ir visi (yra ir geru zmoniu ir blogu).  Jei mano vaikas viena diena pateiktu toky siurpriza, tikrai nepasikeistu jausmai savo vaiko atzvilgiu. Remciau ir palaikyciau 4u.gif

Tosk, kartais požiūris keičias susidūrus su realybe g.gif
Vienas dalykas, kai gejai ar lesbietės yra kažkur ar net šalia ir visai kitas, kai tai tavo vaikas g.gif
Atsimenu, kai jaunystėje pamačiau raudančias mamas, kurios išlydėjo savo sūnus į tarybinę armiją. Tada pagalvojau, kad jos kvailos. Po kelių metų, jau stumdama sūnų vežimėlyje, pamačiau tokį patį vaizdą ir pati ašarą nubraukiau. Nes tada jau pagalvojau, kad gal ir mano sūnus kada išeis g.gif
Gėjai ir lesbietės tokie pat žmonės, bet aš nenorėčiau nei marčios Petro, nei žento Onutės biggrin.gif Galit apmėtyt mane akmenimis biggrin.gif
Atsakyti
mole, nemanau kad gyvenime kas planuoja turet marcia Jonuka bigsmile.gif Mes iprate gyvenime rusiuot i kas teisinga ir kas ne, kas priimtina ir kas ne. Kartais tevai atsizada savo vaiku del tokiu dalyku. As asmeniskai geriau tureciau marcia Jonuka, negu prarasciau sunu del savo stereotipiniu poziuru ax.gif
Atsakyti
Tai ir aš rašiau anksčiau, kad neišsižadėčiau, bet kad nenorėjau, nenoriu, nenorėčiau - tai faktas biggrin.gif .Vaikai vedę, tai nemanau, kad bekeis orientaciją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 05 liepos 2012 - 20:40
Jeigu mama knaisiojasi po sunaus telefona,vadinasi jie visai nebendrauja ir nera artimi. Man tai atrodo didesne problema,nei sunaus lytinis gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 07 05, 19:15)

drinks_cheers.gif

Na taip norėtusi anūkų ir pan na bet tačiau...
Kiekviename dalykę yra pliusų ir minusų, čia jau iš kurio kampo pažiūrėsi.
Jei negali pakeisti situacijos, keisk požiūrį į ją. mirksiukas.gif
Atsakyti
del santykio nebuvimo sutinku. As galedavau palikt dienorasti ant stalo,nes zinojau,kad mama nelis. O ir nebuvo reikalo, nes svarbiausi dalykai jai ir taip zinomi buvo. Ne vienas vakaras tam skirtas. asmeniskai nesu taip nuo dusios kalbejus su kitos sex orientacijos zmogum,kaip supratai,kad patinka ta pati lytis,bet kiek teko girdet,vistik net vaikai kazkaip skiriasi,domisi ne tai lyciai budingais dalykais ir t.t. Tai mama butu pamacius,nujautus. Bet ka as noriu pasakyt,kad gali but ne tiek baime,ka zmones pasakys,o kad visgi jaunas zmogus buna nesusiformaves,kartais pasimetes,tuo gali pasinaunod gudresnis. Kartais tokie eksperimentai tik dar daugiau chaoso inesa,poto patys pasimeta,ar jie homo,ar heter,todel teigti,kad homo tik igimta,nesutikciau. Kai kurie taip,kai kurie tik pasimete. Bet cia jau gal ne i tema. Issizadet vaiko del to nesamone.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2012 07 05, 21:35)
Tai ir aš rašiau anksčiau, kad neišsižadėčiau, bet kad nenorėjau, nenoriu, nenorėčiau - tai faktas biggrin.gif .Vaikai  vedę, tai nemanau, kad bekeis orientaciją biggrin.gif

kai kurie sugalvoja,kad jie homo sulauke 40_50,sukure seimas. Zinau tokia pora. Graudi pabaiga buvo.
Atsakyti