Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(jediara @ 2012 08 19, 21:36)
blush2.gif
Kad tik daugiau tokių "ligonių"  thumbup.gif

Statykit ir mane eilėn April Snow 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2012 08 19, 21:43)
Statykit ir mane eilėn April Snow  4u.gif

April Snow aš tau skolinga 4u.gif ir ne tik ją.
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2012 08 19, 22:43)
Statykit ir mane eilėn April Snow  4u.gif

Prisimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui Yell ir Jediara wub.gif , tai dalis mano svajonių sąrašo biggrin.gif .
Gal mergaitės, turinčios daugiau patirties, turi idėjų, kaip padaugint palergoniją Rococo? Na 100 proc. ožka, kaip tik nebandžiau, iš xxx kartų vos vienas daigas įsišaknyjo, pati motinėlė nesišakoja, po vieną šakelę išleidžia g.gif
Atsakyti
wub.gif
Jei bus pas ka atliekama April Snow, Appleblossom Rosebud (arba kokia nors panasi sviesi)- brukstelkit i AZ ir man 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane po pertraukeles skleidziasi mano mylimiausia turimu svedziu-Rosebud Supreme, Scarlet Rambler zydi.
[attachmentid=224194]
Ir kelias paprastas imetu siuo metu mano akis labiau uz kitas dziuginancias smile.gif
(i nesibaigiancia "statybine" aplinka nekreipiam demesio blush2.gif )
[attachmentid=224195]

[attachmentid=224196]

[attachmentid=224197]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 20 rugpjūčio 2012 - 10:36
Grazios kompozicijos
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2012 08 20, 11:39)
Grazios kompozicijos

Dekui 4u.gif
Pirmi metai dariau kompozicijas is daugiau nei 2 skirtingu rusiu geliu smile.gif Daug laiko praleidau jas "gimdydama" lotuliukas.gif . Ne visai viskas isejo taip, kaip tikejausi-kitamet tikiuosi bus geriau rolleyes.gif
Atsakyti
labai grazu Elar wub.gif
trys plenciukai zaliuoja,labai tikiuosi puikiai isisaknys...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 08 20, 12:14)
labai grazu  Elar wub.gif
trys plenciukai zaliuoja,labai tikiuosi puikiai isisaknys...

Aciu 4u.gif
Uoj, tikiuosi ir as, kad viskas bus gerai! 4u.gif Jei ka, tai nesikuklinkit, rasykit-taisysim padeti wink.gif
Mano pamerktos, isrikiuotos irgi graziai zaliuoja smile.gif, o viena atliekama Ruby Rosebud jau lyg rodo sakneles thumbup.gif
Papildyta:
Ai, parodysiu dar koki viena Ruby Rosebud pavyko issaknydinti is va tokio mazulycio gabalelio su 1 lapeliu bigsmile.gif
"Ant durniaus" pamerkiau, galvojau supus kai mirks visas kotelis... bet ne! bigsmile.gif isleido saknis ir lapukus leidzia jau biggrin.gif Sodinsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 20 rugpjūčio 2012 - 11:44
QUOTE(Elar @ 2012 08 20, 11:41)

Pradžiugini vis savo kompozicijom wub.gif thumbup.gif Gal dar tau ir sau patarsiu naudoti ilgalaikes trąšas,kad tolygesnis žydejimas butų,be liūdnų pertraukų. Nors pastebejau,gausiai žydint naujos žiedų užuomazgos džiūsta,nesivysto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 08 20, 16:18)
Pradžiugini vis savo kompozicijom wub.gif  thumbup.gif Gal dar tau ir sau patarsiu naudoti ilgalaikes trąšas,kad tolygesnis žydejimas butų,be liūdnų pertraukų. Nors pastebejau,gausiai žydint naujos žiedų užuomazgos džiūsta,nesivysto  schmoll.gif

4u.gif
drinks_cheers.gif pavasari sodindama imaisiau visoms gelems tu ilgalaikiu trasu wink.gif (tokiu http://www.mkds.lt/i...223&w=297&h=299 .)
Jau kitur gal rasiau, kad prie varteliu ir didziojoj kompozicijoj tokios pat pelargonijos (po 1 krumeli prie vartu, o didziajam vazone -2). Skirtumas akivaizdus ka duoda saule, o ka daro pavesis smile.gif . Pirma menesi nereagavo i tai, vienodai gausiai zydejo-plojau rankom biggrin.gif , bet paskui pasimate skirtumas. O dar kai atveso, lijo, saules mazai buo tai isvis... Zeme vienoda, trasu vienodai- tik vienos mato pietine saule, o kitos vakarine (kuri toli grazu ne kiekviena vakara dziugina...)
Prie varteliu auganciomis esu visiskai patenkinta. Nebuvo ten pertrauku. O svedes pas mane kartais pasidaro pertraukas rolleyes.gif (nors irgi trestos taip pat).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 20 rugpjūčio 2012 - 16:09
ELAR, ar ten antroje foto kompozicijoje yra mėta iš kairės pusės? 4u.gif
Atsakyti