Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Avijacija @ 2012 08 22, 21:12)
na jo vieną jau leidau, tegu džiugina. Bet šiandien tai šokas buvo....... visos mano rožiažiedės vos nemirė baisia mirtim. Stalas rankose prasiskyrė...... gerai kad tada šalia buvau. Va čia rreiškiasi klijuota mediena...... balkono sąlygom matyt netinka....... drėgmės per daug. O aš dar gėlėm apkraunu, pavasarį daigais...... nu bet viskas baigės gerai  doh.gif

Nu jo, galėjo blogai baigtis unsure.gif
Atsakyti
o man kazko nebesiseka plencuoti...budavo vasara kiek ikisu i zeme tiek prigija...o si kart sukisau...ir jau pora visai pageltusiu,numirusiu istraukiau doh.gif naudojau isaknydinimo miltelius..gal sakau jie koja pakiso g.gif nes vasara ju nenaudojau,nuluzdavo sakele kisdavau salia ir prigydavo...
zodziu esu liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 08 22, 11:02)
Tulpiažiedę turiu Patricia Andrea, pirmiems žiedukams neleidau žydėt, dabar laukiu: bręsta gražus, daugiažiedis žiedynas.. bet daigelių turėsiu tik pavasarį.

Tai stoju i eilute 2 plenciukams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 08 23, 09:14)
o man kazko nebesiseka plencuoti...budavo vasara kiek ikisu i zeme tiek prigija...o si kart sukisau...ir jau pora visai pageltusiu,numirusiu istraukiau doh.gif  naudojau isaknydinimo miltelius..gal sakau jie koja pakiso g.gif  nes vasara ju nenaudojau,nuluzdavo sakele kisdavau salia ir prigydavo...
zodziu esu liudna verysad.gif

4u.gif
As su tais milteliais bandziau viena karta, bet man tada neisejo ir daugiau nebebandziau. Ir apskritai paprastas tik dabar pirma kart sukisau dauginti (pas drauge rozine kazkokia nebloga pamaciau smile.gif). O svedes tai visas vandenyje saknydinu paprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 23 rugpjūčio 2012 - 08:33
QUOTE(Elar @ 2012 08 23, 10:31)
4u.gif
As su tais milteliais bandziau viena karta, bet man tada neisejo ir daugiau nebebandziau. Ir apskritai paprastas tik dabar pirma kart sukisau dauginti (pas drauge rozine kazkokia nebloga pamaciau smile.gif). O svedes tai visas vandenyje saknydinu paprastai.

Kai kurios rūšys yra labai lepios ir tikrai sunkiai šaknijasi, ne vienas auginukas keliauja į šiukšlinę rolleyes.gif
Atsakyti
vandeny kazkaip nebandziau ax.gif
aciu dievui is Elar gautos dar kol kas lig zaliuoja....irgi kisau i miltelius ir i zeme...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 23, 09:53)
Kai kurios rūšys yra labai lepios ir tikrai sunkiai šaknijasi, ne vienas auginukas keliauja į šiukšlinę rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tikiu, skaiciau, kad kai kurios lepios.
Gal tiesiog sutapimas mnan buvo su tais milteliais, nezinau. As apie Ruby Rosebud rasiau-sita siaip tikrai nelepi (kas liecia saknis).
As tik 3 rusis turiu, ir tik jas bandzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 23 rugpjūčio 2012 - 09:05
tai labai tikiuosi visos trys ir pas mane prigis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 08 23, 11:00)
drinks_cheers.gif tikiu, skaiciau, kad kai kurios lepios.
Gal tiesiog sutapimas mnan buvo su tais milteliais, nezinau. As apie Ruby Rosebud rasiau-sita siaip tikrai nelepi (kas liecia saknis).
As tik 3 rusis turiu, ir tik jas bandzius.

Taip, Ruby Rosebud ne iš lepūnėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 08 23, 10:08)
tai labai tikiuosi visos trys ir pas mane prigis rolleyes.gif

4u.gif
Ka tik apziurejau mirkstancias, tai Rosebud Supreme jau 3 sakneles isleido smile.gif
(ja ta pacia diena kaip ir jums skyniau 4u.gif Ruby Rosebud savaite ilgiau mirksta-dar kolkas nera saknu).
Atsakyti
ogo...nu tikiuoso ir maniskes isleis...
Atsakyti
Brangias-retas palikčiau pavasariui geneti ir šaknydinti.
Atsakyti