Kas kur užmatom akcijas skrydžiams, keliam čia, galbūt būtent jų kažkas ieško.
temos prenumeratai
QUOTE(aggree @ 2012 07 23, 09:58)
Nerealiai brangu
Sveikos, gal esate aktyviai stebėjusios Lufthansa bilietų kainas? Esmė, kad ieškau į Frankfurtą spalio mėnesiui. Ar būna pas juos, kad bilietai tai brangsta, tai vėl atpinga? Ar kai pabrangsta, tai ir šaukštai po pietų?
QUOTE(Himeko @ 2012 07 26, 10:33)
Sveikos, gal esate aktyviai stebėjusios Lufthansa bilietų kainas? Esmė, kad ieškau į Frankfurtą spalio mėnesiui. Ar būna pas juos, kad bilietai tai brangsta, tai vėl atpinga? Ar kai pabrangsta, tai ir šaukštai po pietų? 
Šiaip būna akcijos 100 eurų iki Frankfurto. Ypač reiktų domėti pentadieniais, nes tada skelbiamos akcijos. Užsiprenumeruok jų naujienas, akcijos pačios tave ras. Mes jau du kartus naudojomės šiuo pasiūlymu.
Visada pigių skrydžių pradedu ieškoti per greitai.lt (aviabilietai). Ten susirandu pigiausius variantus ir tada keliauju į tų avialinijų puslapius. Vienintelis minusas tas, kad tuo atveju reikia atskirai pirktis bilietus (jei skrendu su persėdimu) ir kas kartą mokėti kortelės aptarnavimo mokestį, kuris, mano galva, yra visai didelis.
Anksčiau dar naudodavausi skyscanner (bilietai), bet kažkaip pastaruoju metu jokių gerų pasiūlymų nesu matęs. Vis ieškau kokios nors alternatyvos, bet kol kas nesu užmatęs.
Dar turiu vieną patarimą, bet nežinau, kiek jis bus aktualus temos skaitytojams. Va, draugas išvažiuoja į kiniją ir pirko bilietus per agentūrą. Už skrydžius sumokėjo nei daug, nei mažai: 1000 LT. Čia pirmyn ir atgal! Jei nebūtų geras draugas, būčiau nepatikėjęs, nes kainos tikrai atrodo kaip iš fantastikos srities. Tai vat, verta pasižvalgyti ne tik internetinėse platybėse, bet ir pasiskambinti/peržiūrėti kelionės agentūrų pasiūlymus, nes, pasirodo, ir jie kartais turi kainas, kur joks internetinis puslapis neprilygsta
Anksčiau dar naudodavausi skyscanner (bilietai), bet kažkaip pastaruoju metu jokių gerų pasiūlymų nesu matęs. Vis ieškau kokios nors alternatyvos, bet kol kas nesu užmatęs.
Dar turiu vieną patarimą, bet nežinau, kiek jis bus aktualus temos skaitytojams. Va, draugas išvažiuoja į kiniją ir pirko bilietus per agentūrą. Už skrydžius sumokėjo nei daug, nei mažai: 1000 LT. Čia pirmyn ir atgal! Jei nebūtų geras draugas, būčiau nepatikėjęs, nes kainos tikrai atrodo kaip iš fantastikos srities. Tai vat, verta pasižvalgyti ne tik internetinėse platybėse, bet ir pasiskambinti/peržiūrėti kelionės agentūrų pasiūlymus, nes, pasirodo, ir jie kartais turi kainas, kur joks internetinis puslapis neprilygsta
QUOTE(justas25 @ 2012 07 26, 10:01)
Visada pigių skrydžių pradedu ieškoti per greitai.lt (aviabilietai). Ten susirandu pigiausius variantus ir tada keliauju į tų avialinijų puslapius. Vienintelis minusas tas, kad tuo atveju reikia atskirai pirktis bilietus (jei skrendu su persėdimu) ir kas kartą mokėti kortelės aptarnavimo mokestį, kuris, mano galva, yra visai didelis.
Kelioniu agenturoms verta skambinti, jei keliauji vienas, nes pigiai jie parduoda paskutini bilieta ar pan. Siaip skrydziu bendroves kartais padaro super greita bilietu ispardavima, tai tos pacios kelioniu agenturos daug bilietu prisigriebia ir veliau bando parduoti brangau, nes juk tai ju verslas. Labai retai, kai padai pradeda svilti ir niekas is ju neperka, uzsilikusius bilietus agenturos parduoda beveik uz ta kaina, uz kuria pirko patys.
Beje, ar kas nors uzmatet kokiu geru pasiulymu skrydziams, gal kokios skrydziu bendroves ruosia ispardavimus???
Kaip taip gli būti-paskambino iš Hapyfly ar koks ten tipo mūsų skrydis pabrango
nenorit-grąžinam pinigus, norit imat brangesnius
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 26, 15:13)
Kaip taip gli būti-paskambino iš Hapyfly ar koks ten tipo mūsų skrydis pabrango
net 1000 lt
(Vilnius-Londnonas-Vilnius)
Šiaip jau teko girdėti apie tokius dalykus, konkrečiai mes nesusidūrėm. O su kokia kompanija ruošėtės skristi?
QUOTE(Florestina @ 2012 07 26, 16:16)
Šiaip jau teko girdėti apie tokius dalykus, konkrečiai mes nesusidūrėm. O su kokia kompanija ruošėtės skristi?
Rayneru
bet kaip taip galima aš sumokėjau prieš mėnesį
jie sako, tipo siuntė laišką el., kurio aš negavau
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 26, 15:27)
Rayneru
Va būtent apie juos ir buvo kalbama. Tik nepamenu kada, bet tikrai buvo staipsnis delfi. Kažkaip tikrai keista, nes kiek teko skraidyti, tokių dalykų niekad nebuvo.