Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Šiokios tokios mūsų temelės taisyklės:
Mūsų paštas: mokytojureikalai@gmail.com

user posted image

Čia mes siunčiame ir dalinamės viskuo: savo turima metodine, vaizdine ar kita vertinga medžiaga.
NAUJOKĖMS IR NAUJOKAMS prisijungimo duomenys duodami:
• nuoširdžiai pasidalinus patirtimi ir idėjomis (bendravimas turi trukti ne mažiau nei du mėnesius temoje)
• į mūsų paštą atsiuntus turimą sukauptą metodinę medžiagą... (tai turi būti ne vienas ir ne du prisegtukai...)

Norint į paštą įkelti informaciją - slaptažodžio nereikia. Tą galite kuo puikiausiai padaryti ir iš savo elektroninio pašto.
Ir dar...
-SM ,,Klasės aklėtojų" paštas yra ne dokumentų talpykla.
-SM "Klasės auklėtojos" neprivalo dalintis tuo, į ką įdėjo daug pastangų, kūrė, rašė, ko nenori ar net neturi.
-SM tema ,,Klasės auklėtojos" nėra oficiali įstaiga, kur visi dokumentai privalo būti pateikiami visiems.
Bendradarbiavimas tarp klasės auklėtojų yra geranoriškas ir laisvanoriškas, jos geranoriškai bendrauja, jei bendrauja su jomis.

Temos senbuvės smile.gif

Alicija.ali
Dinariuke
Dykuma5
Ernoja
Ezra
Jugeta
Jurginė
Lili*
Pulina
Raiduke
dangiuk
rozete2
TaGre
plonuke

Tos, kurios nepaminėtos - nenusiminkit mirksiukas.gif
Greitai ir jus į tą sąrašą įtrauksim smile.gif
Su kiekviena tema jis pasipildys ax.gif Šį kartą sąrašą papildytas tom, kurios praeitoj temoj parašė 20 ir daugiau žinučių.
Atsakyti
Jurgine, aš tavo sąrašą papildysiu mirksiukas.gif

jo-vita7
dovesa
Raiduke
Forget-it
vėjo_blaškoma
Mandra Sandra (laikinai atsistatydino) biggrin.gif
somebody else
Kaja888

Jei dar gali, įkelk prie savo 4u.gif
Papildyta:
wub.gif pažįstam juk tas merginas iš lituanistų ar mokytojų temos 4u.gif

dėl slaptažodžio kreipkitės į puliną, Jurginę ar mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 08 22, 17:46)

wub.gif pažįstam juk tas merginas iš lituanistų ar mokytojų temos 4u.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
O anglistai cia netinka? ax.gif
Atsakyti
Tinka visi. Žinutė buvo Jurginei, su kuria lituanistų temoje bendraujam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 08 22, 18:50)
Tinka visi. Žinutė buvo Jurginei, su kuria lituanistų temoje bendraujam  biggrin.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 08 22, 16:08)
Geras  smile.gif, aš dar irgi nesugalvojau iki galo, nes ateis kai kurie tėvai susipažint su nauja auklėtoja. Esmė ta, kad prieš tai buvusios atsisakė verysad.gif.Tai va, mislinau ant akmenukų palinkėjimus surašyt dar kažką gal galvot  g.gif

Kažin dėl kokių priežasčių atsisakė ax.gif
Aš tai jaučiu nupirksiu saldainių, prie kiekvieno pririšiu po palinkėjimą ar sentenciją ir pavaišinsiu vaikus.

ačiū už namučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 08 22, 17:03)

truputuką yra skirtumas tarp narių priskyrimo temos senbuvėms ir slapuko davimo, taigi galvos galima ir nepurtyt - įsiskaust gali. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 08 23, 01:47)
Sveikos, suku galva ir as del rugsejo 1-osios  schmoll.gif nesu zenkliuku dar dovanojus, bet iskilo klausimas, ka ant ju uzrasyt? ir , kas jau turit patirties, per kiek laiko juos padaro?

Pasidariau kaip tik zenkliukus ax.gif Tai zadejo per diena atlikti, bet prasiau neskubeti biggrin.gif Tai kurjeris pristate per 2-3 dienas, nepamenu jau, tik tuomet gavau saskaita ir apmokejau uz prekes smile.gif Esu patenkinta smile.gif

As save priskirciau prie senbuviu blush2.gif Labai seniai bendrauju ir mokytoju bei lituanistu temose, tik gal labai labai mazai rolleyes.gif Vis seku, ka rasot, dziaugiuosi kartu, nerimauju, jei reikia smile.gif Na, gal ir daugiau pradesiu bendrauti ax.gif

Maniskiai dabar 9tokai bus, gimnazistai pirmokai smile.gif Tai vat zenkliukai su sypsenele ir uzrasu "As gimnazistas". Nieko ypatingo, bet, manau, jiems ivertinimas turetu buti. Tuo labiau, kad nuo siu mokslo metu svarkai privalomi, visai miela butu ta zenkliuka isisegt, parodyt, kad nebe maziukas biggrin.gif Plius dovanosiu graikinius graviruotus riesutus su palinkejimu, buvo akcija per grupinis.lt thumbup.gif gal duosiu issitraukti kaip palinkejima ax.gif O daugiau ka ten zaisti, nores lekti i namus svesti biggrin.gif Galvoju, tiesa, gal stenda koki padaryt is vasaros prisiminimu, priklijuosiu kelias is musu ekskursijos mokslo metu pabaigoje, tada prasysiu issirinkti is savo atostogu pacia smagiausia nuotrauka ir atnesti, vat visa rugseji grozesimes wub.gif
Atsakyti
stebuklas įvyko thumbup.gif . Jurginė atsiminė slaptažodį. lotuliukas.gif

įdomumo dėlei parašysiu, jog paskutinis laiškas atsiųstas 2011-12-06 cool.gif .
Atsakyti
Maniškiai bus šeštokai, bet per pirmą pamoką tai vos spėju reikiamą informaciją susakyti.
Turiu mintį padaryti gėlės(arba medžio) lapelius, duoti vaikams, kad jie užrašytų ko tikisi šiais mokslo metais, ko trokšta, o per kl. valandą ant sienos padaryti gėlę ar medį. Paprasta, bet daugiau nieko nespėsiu doh.gif .
Pas mus rugsėjo 1-oji kaip ir priklauso, šešt.
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 08 22, 20:43)
Galvoju, tiesa, gal stenda koki padaryt is vasaros prisiminimu, priklijuosiu kelias is musu ekskursijos mokslo metu pabaigoje, tada prasysiu issirinkti is savo atostogu pacia smagiausia nuotrauka ir atnesti, vat visa rugseji grozesimes  wub.gif

Va įdomi mintis, reiks pabandyti pasiūlyti smile.gif Mano kabinete galės būti tas stendas. Buvau planavusi panašiai daryti, visus metus pildyti nuotraukomis lentą.
Atsakyti