Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(dangiuk @ 2012 08 22, 20:12)
truputuką yra skirtumas tarp narių priskyrimo temos senbuvėms ir slapuko davimo, taigi galvos galima ir nepurtyt - įsiskaust gali.  rolleyes.gif

Aš taigi nepykstu, tik džiaugiuosi kad per metus nuomonė pasikeitė biggrin.gif

Atsakyti
Na, aš jau antri metai ne auklėtoja rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif , bet temukę seku, skaitinėju..............gal po kokių metų kitų vėl duos klasę.......na, dabar klasė pinigų reikalas blink.gif - tai pas mus gauna tas, kuris arčiausiai valdžios..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 08 22, 20:54)
Maniškiai bus šeštokai, bet per pirmą pamoką tai vos spėju reikiamą informaciją susakyti.
Turiu mintį padaryti gėlės(arba medžio) lapelius, duoti vaikams, kad jie užrašytų ko tikisi šiais mokslo metais, ko trokšta, o per kl. valandą ant sienos padaryti gėlę ar medį. Paprasta, bet daugiau nieko nespėsiu  doh.gif .
Pas mus rugsėjo 1-oji kaip ir priklauso, šešt.

Maniškiai dar norėjo pažaisti praeitais metais, tai dariau ,,Aš gudresnis už penktoką" (yra pašte). o šiais metais jau septintokai, tai be idėjų... doh.gif
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 22, 20:55)
Va įdomi mintis, reiks pabandyti pasiūlyti  smile.gif  Mano kabinete galės būti tas stendas. Buvau planavusi panašiai daryti, visus metus pildyti nuotraukomis lentą.

pernai padariau. po 2 savaičių vienas ,,pagerintas" mokinys subadė foto adatėlėm... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 08 22, 17:46)

wub.gif pažįstam juk tas merginas iš lituanistų ar mokytojų temos 4u.gif

dėl slaptažodžio kreipkitės į puliną, Jurginę ar mane  biggrin.gif

O iš paskutinio sakinio aš suprantu, kad jei išvardintos merginos kreipsis į Puliną, Jurginę ar Ernoją- tai slapuką gaus 4u.gif

Atsakyti
Yra juk sąlygos, temos taisyklės. Jas visos žinom. Juk seniai kalbėta, kad tos, kurios rašo; ,,Kaip apsidžiaugiau radusi temelę, esu žalia, nieko nežinau, duokit slapuką", jo tikrai negaus. Atbuvo nustatytą laiką, pabendravo, paprašys-gaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 22 rugpjūčio 2012 - 20:29
QUOTE(somebody else @ 2012 08 22, 18:53)
Kažin dėl kokių priežasčių atsisakė ax.gif
Aš tai jaučiu nupirksiu saldainių, prie kiekvieno pririšiu po palinkėjimą ar sentenciją ir pavaišinsiu vaikus.

Nelabai gilinausi, nes tokia š...situacija gavosi,prieš kolegę nepatogu, nors ji supranta, kad ne aš pati tos klasės paprašiau...Ech verysad.gif

Tiesa, gal pravers kam
http://www.mentor.lt...fb9f1164cf8.pdf
Atsakyti
Aš laikinai atsistatydinu, nes šiemet neturėsiu klasės, bet temą seksiu, dalyvausiu...
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 08 22, 20:54)

Pas mus rugsėjo 1-oji kaip ir priklauso, šešt.

Mes ir šeštadieni keliausim...
Atsakyti
Man patiko smile.gif Nepatenkinta pirmoko mama: tai ir Naujuosius sutiksime nebe gruodžio 31-ąją? Straipsnis delfyje.

Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 23, 05:55)
Va įdomi mintis, reiks pabandyti pasiūlyti  smile.gif  Mano kabinete galės būti tas stendas. Buvau planavusi panašiai daryti, visus metus pildyti nuotraukomis lentą.

drinks_cheers.gif Nemanau, kad visus metus verta laikyti ta stenda, sakau, gal rugseji tik, dar spali nebent, kol sviezi vasaros ispudziai 4u.gif

Pernai egzaminavau juos, ka prisimena is 7tos klases, juokingai... Dariau lankstinukus su sekmingos klases receptu, tvarkarasciu. Saldainius valgem. O siemet jau rasiau kaip kas, dar galvoju gal pazaist su stiklainiu, i kuri akmenys, akmeneliai dedami, smelis beriamas ax.gif Moralui biggrin.gif

Tiesa, pernai per pirmas pamokas ne tik su aukletiniais, bet visom savo klasem, rasem lukescius, pageidavimus, viltis i spalvotus lapelius, klijavau ant vieno lapo ir kabinau ant stendo. Sakiau metu pabaigoje skaitysim, vertinsim, bet to nepadarem, tai siemet gal per pirmas pamokas ta padarysim smile.gif Grazus vaizdas buvo klaseje nuo tu lapeliu, patiko kolegems, pavaduotojai, kuri stebejo pamokas, auditorems net lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiemet savo septintokams paruošiau saldainiukus su spec. popierėliais Su rugsėjo 1-ąja bigsmile.gif ir po knygų skirtuką, gavau iš vietinės spaustuvės blush2.gif
Žinau ,kad vieniems ji sgal nieko vertas bus, bet daug yra skaitančių knygas ax.gif

Daugiau nieko neplanuoju, nes įv. dokumentų, info begalė..

Vis dar mėgaujuosi savaite atostogų,šiemet vėlai grįžtam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 08 22, 23:19)
drinks_cheers.gif Nemanau, kad visus metus verta laikyti ta stenda, sakau, gal rugseji tik, dar spali nebent, kol sviezi vasaros ispudziai  4u.gif

Per visus metus būtų papildoma iš renginių, ekskursijų, šiaip mokyklos gyvenimo nuotraukom smile.gif Mano kabinete nebūtų galimybės subadyti, kaip Jurgine minėjo, bet vat turiu stendą koridoriuje, tai nuotraukas subado begėdžiai. Todėl koridoriuje esantį stendą, norėčiau arba su stiklu padaryti arba plastmasinį tokį įsiggyti, bet nepigu...

Čia paminėta buvo, kad kai kada nori klasės dėl pinigų, todėl įdomu paliko kiek jums moka už klasę? Kiek valandų tam skiriama? Aš dar nežinau kiek bus skirta už klasę, nes pirmi metai bus. Norėjau klasės ne dėl pinigų, o dėl platesnių darbo paieškos galimybių vėliau, nes pas mus gana populiaru klasių kuratoriai gimnazijose.
Atsakyti