QUOTE(Cukrinė @ 2012 10 11, 18:23)
Man tai vis norisi tikėti, kad sulauksiu pagerėjimo ir galėsiu pati įvairesniu maistu atsistatyt. Tik juokinga, kai gydytoja man pasakoja valgyti sriubą su grietine ir juoda duona, o aš klapsiu akim, kad "negaliu grietinės, negaliu duonos"
Tai vat man irgi visai analogiska situacija buvo,koju nebepavilkau,akyse tamsu,gyd. sako-juodos duonos butinai reikia,cia tau nuo svelnaus maisto,o as-negaliu...

Vnz.,dabar,kai tik geriau-valgau juodos duonos po biski-su daug sviesto ir cesnaku,labai megstu

Ir dar-visur kraunu nezmoniska kieki pipiru,jie skrandziui nekenkia,o man kompensuoja druska-galiu maziau sudyti

bet juoda duona valgau tik Iki gamybos,ta,kur be konservantu,tu visu fabrikiniu negaliu-iskart rugstys kyla...tai buna apsipirkineju kokioj kitoj pardej,o duonos varau i Iki
Papildyta:
QUOTE(emilija13 @ 2012 10 15, 15:33)
Labas. Girdėjau, kad žmonės GERL ir aplamai skrandžio skausmus "numuša" natūraliom priemonėm, na tarkim pienu, grietinėle ir t.t. Gal kas bandėt ir žinot, ar veiksminga ir nepavojinga šitaip "gydytis"?
Pienas,grietinele-visa tai rugstinguma pakelia dar labiau,juk skrandyje-druskos rugstis,pieno produktai tik pateke iskart surugsta ir tos rugsties gaunasi dar daugiau...bet padeti gali,pvz.-ryte ant tuscios isgertos citrinos sultys (be cukraus),atskiestos kokiu puslitriu vandens. Zinau zmoniu,kurie sitaip issigyde visiskai,bet as kazkaip nesiryztu tokiam drastiskam budui...nors-dabar i darba imuosi spanguoliu gerimo (pora sauksteliu trintu spanguoliu ir puslitris vandens,dedu cukraus-kitaip nesigeria

),tai nuo to rugstys nei kiek nekyla.Kai rinkau spanguoles-prisivalgiau ju,irgi nieko skrandziui neatsitiko...ir nuo raugintu (naminiu,be acto) agurku irgi nieko...Vnz.,as pasidariau isvada,kad labiausiai kenkia viskas kas nenaturalu+ stresas,tai dabar stengiuosi maitintis taip,kad pagrindiniai produktai butu be E