Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

Dabar jau galime sustoti ... pamąstyti ką darėme ne taip ... pasidžiaugti pavykusiais darbais ir atradimais ... pasidalinti patarimais, kad pavasarį ir vasarą galėtume protingai daržininkauti ir dažnai pasimėgauti savo daržu ir poilsiu. Sėkmės visiems 4u.gif

user posted image

14 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 20 spalio 2012 - 18:48
Liūdnas daržas be žiedų:

user posted image
Atsakyti
Diasaja, dėkui už naujus gražius namus 4u.gif
tikrai liūdna be žiedų, bet pasižiūrėjus į juoduojančią ir poilsio laukiančią žemę irgi gražu mirksiukas.gif
česnakai susodinti, ant lysvės pelenų pabarstėm, manau nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 21, 11:57)
ant lysvės pelenų pabarstėm, manau nepakenks g.gif

pakenkt gal ir nepakenks, tačiau naudos nebus, jeigu taip ir paliksit pelenis, nes pelenys sušoka į mažas daleles ir naudos nebūna. Yra išeitis mirksiukas.gif Galima su grėbliu lengvai paviršių pajudinti, tai taip truputį įsiterps į žemę.
Atsakyti
as siandien nuemiau paskutinius ridikelius ir daikonus, dar liko salierai bet manau, kad dar gali zemeje pabuti g.gif idomiai siandien nete ieskojau info apie daikonu laikyma ir radau info, kad juos galima; virti, marinuoti, rauginti smile.gif suklusau ir bandziau ieskoti recepteliu kaip koncervuoti deja neradau....
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 10 21, 18:08)
as siandien nuemiau paskutinius ..................

pas mane dar kopūstai likę ax.gif
Atsakyti
Pas mane dar nemazai like - kopustai, porai, salierai, petrazoles, daikonai ir pekinai (dar auga) biggrin.gif
Beje radau marinuota daikona - http://www.drfoodblo...-daikon-radish/
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 10 22, 14:24)
Pas mane dar nemazai like - kopustai, porai, salierai, petrazoles, daikonai ir pekinai (dar auga) biggrin.gif
Beje radau marinuota daikona  - http://www.drfoodblo...-daikon-radish/

ir pas mane visi aukščiau išvardinti, plius juodieji ridikai, morkų eilė dar palikta ir kelios salotos. Bet salierai kažin ar beužaugs, nes dydis kaip putpelės kiaušinis. Ir kalafijorus (jie sėti liepos vidury), užvakar perkeliau į šiltnamį, ten dar gyvena vienitelis per sezoną užaugęs baklažanas, apelsino dydžio biggrin.gif

Eksperimentas rolleyes.gif
Atsakyti
Salierai pas mane siemet gerai uzaugo, palikau tik kelis mazucius, uzgozti buvo, tai tik tuos ir palikau rolleyes.gif Salotu ir pas mane dar keli kelmeliai yra. Ir mazutes kitos, velai setos, tai jau nebeauga schmoll.gif
Atsakyti
salierus per vėlai pasėjau, kažkur gegužės pradžioje, tai, matyt, nespėjo užaugti..
Atsakyti
As pasejau anksti, tai grazus siemet. Tik lapkotiniai nuo gumbiniu visai nesiskiria g.gif Ir tie ir tie vienodus gumbus uzaugino. Kazkaip siemet pas mane vieni nesusipratimai, mongoldai irgi su gumbais uzaugo doh.gif Nieko nesiskiria nuo burokeliu doh.gif
Atsakyti
mano lapiniai irgi mažulyčiai, ir burokėlių buvo daugiau mažų, nei didelių. Bet čia gal dėl to, kad per mažai retinau, gaila buvo daigelių, tai ir turiu rezultatą. Nieko, mokausi, čia mano pirmi metai:))
Atsakyti