Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 21, 10:57)

tikrai liūdna be žiedų..

užtat turim daugiau laiko kitai veiklai smile.gif Aš, va, visą savaitgalį mokiausi pati gėles dirbdint. Cukrines smile.gif

user posted image

o daržas mano jau kaip ir tuščias. Na, neskaitant petražolių ir porų. Šiltnamiuose pomidorai ir paprikos dar auga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 spalio 2012 - 16:13
QUOTE(saintlina @ 2012 10 22, 17:11)
Aš, va, visą savaitgalį mokiausi pati gėles dirbdint. Cukrines  smile.gif

bigsmile.gif wub.gif gal galima išsamiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 22, 16:52)
bigsmile.gif  wub.gif gal galima išsamiau? 4u.gif

kad čia nupasakot sunku ax.gif Iš cukrinės masės jos (susižavėjau tortais ir jų dekoravimu). Darbo tai tikrai labai daug - prie šitų dviejų dvi dienas nuo ryto iki vakaro praleidau.
Atsakyti
Burokelius as seju retai tiesiai i dirva po viena sekla ir tai po du isdygsta.

Saintlina, geles kaip tikros, labai grazu. wub.gif As irgi mezginius issitraukiau, reikia kazkaip vakarus uzmusti naudingai wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau turbūt paskutinė galimybė pasodinti česnakus, tai šis savaitgalis ax.gif O tai išgirdau apie atšalimą, įsijungiu čia ir žiūriu, kad jau superdaržininkės jau pasodinusios rolleyes.gif

O pernai ir aš sodinau kas sprindį, na ir kai išaugo, tai ravėdama jaučiaus lyg džiunglėse, na, bet jei ir kitos taip sodinot, tai gal ir turi taip būt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 22 spalio 2012 - 19:20
pas mus jau irgi česnakai pasodinti.
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2012 10 22, 16:59)
mano lapiniai irgi mažulyčiai, ir burokėlių buvo daugiau mažų, nei didelių. Bet čia gal dėl to, kad per mažai retinau, gaila buvo daigelių, tai ir turiu rezultatą. Nieko, mokausi, čia mano pirmi metai:))

as burokeliu niekad neretinu,vertinu kuo mazesnius...labai dideli uzauga su sviesiom rievem,man tai nepatinka
Atsakyti
Pasodinau ir aš tuos česnakus...Trečdalį ,tiesa, pasėjau,kaip praeitoj temoj patarėt.Padėkosiu kitąmet,kai derlių nurausiu biggrin.gif
P.S.Saintlina kaip visada. blink.gif Dar aišku siuvinėjat,mezgat,karoliukus veriat ...Ar jūs nemiegat ar para pas jus guminė ?Fantastiškos gėlės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 23, 01:03)
*Trečdalį ,tiesa, pasėjau,
**Fantastiškos gėlės  thumbup.gif

*visada, kai susiplanuoju kiek sėsiu/sodinsiu, iš daržo parsinešu dar atliekamų sėklų. Kiekvienais metais vis mažėja kiekiai, nes pradėjau mąstyti ir gerbti savo laiką rolleyes.gif
** drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 22, 17:55)
kad čia nupasakot sunku  ax.gif  Iš cukrinės masės jos (susižavėjau tortais ir jų dekoravimu). Darbo tai tikrai labai daug - prie šitų dviejų dvi dienas nuo ryto iki vakaro praleidau.

Bet rezultatas tikrai vertas praleisto laiko, labai labai.......grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 23, 00:03)
Dar aišku siuvinėjat,mezgat,karoliukus veriat ...Ar jūs nemiegat ar para pas jus guminė ?

nea, daugiau nieko nedarau biggrin.gif Aš aplamai esu tinginė. Kur negaila laiko ir jėgų - tai daržas, sodas, šiltnamiai. Dar su maistu mėgstu pasiterliot, daugiausia su konditerija.. O visur kitur - tinginė.
Naktim visad miegu kaip užmušta. Na, jei neužsiskaitau smile.gif
Ačiū labai už pagyras 4u.gif Va dėl šitų kvietkų pati savim didžiuojuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 23, 07:06)
*visada, kai susiplanuoju kiek sėsiu/sodinsiu, iš daržo parsinešu dar atliekamų sėklų. Kiekvienais metais vis mažėja kiekiai, nes pradėjau mąstyti ir gerbti savo laiką rolleyes.gif

kazink kada man tas laikas ateis, nes man reik vis daugiau doh.gif

saintlina labai grazios gelytes 4u.gif
Atsakyti