Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

QUOTE(rimimita @ 2012 10 23, 08:18)
kazink kada man tas laikas ateis, nes man reik vis daugiau  doh.gif

aš įtariu, kad man jau atėjo.. na, šiemet tai tikrai užkniso tie kiekiai nerealiai. Negana to, kad tiek apeit reikia, bet derlių nuėmus dar dėt nėr kur doh.gif Jau pasižadėjau sau, kad kitais metais tikrai sodinsiu panašiai tiek, kiek reikia, o ne tiek, kiek laisvos žemės yra doh.gif
Atsakyti
o ka darysit su laisva zeme? blush2.gif
Atsakyti
man siemet tik patisonu ir cukiniju buvo perdau blush2.gif viso kito net mazoka biggrin.gif svogunu jau seniai pritrukau (gerai kad saintlina perdaug uzaugino biggrin.gif ), morku ir jau 2 savaitems belike...nu bet daug ir naudojam, ypac situ isvardintu darzoviu(mociute mus cia lepina, "baltom misrainem"... vos ne kas savaite dideli puoda pridaro, ir siaip morku,svogunu visur ka bedaro deda)
kadangi prasnekot apie uzklasine veikla-"ne darza smile.gif", parodysiu ka as spejau pridirbti, kai nuo darzo laiko atsirado: puslapis (tiesa papuosalai nemano, mano tik puslapis, buvau ir fotografe ir puslapio kureja blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 23 spalio 2012 - 11:02
QUOTE(saintlina @ 2012 10 23, 09:57)
aš įtariu, kad man jau atėjo.. Jau pasižadėjau sau, kad kitais metais tikrai sodinsiu panašiai tiek, kiek reikia, o ne tiek, kiek laisvos žemės yra  doh.gif

Taigi daug kas taip sako rudeniop...Kitamet vėl apsiginkluoja sėklom,daigais,rasodom ir pirmyn biggrin.gif
Tany thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2012 10 23, 10:51)
o ka darysit su laisva zeme?  blush2.gif

supratimo neturiu doh.gif Reiks galvot.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 23, 11:01)
svogunu jau seniai pritrukau (gerai kad saintlina perdaug uzaugino  biggrin.gif ), morku ir jau 2 savaitems belike...nu bet daug ir naudojam, ypac situ isvardintu darzoviu(mociute mus cia lepina, "baltom misrainem"... vos ne kas savaite dideli puoda pridaro, ir siaip morku,svogunu visur ka bedaro deda)

pas mus priaugę tiek, kad visas kaimas kas savaitę baltą mišrainę turbūt lapnot galėtų biggrin.gif Jei tik majonezas irgi darže kibiriukais augtų smile.gif O aš kai svogūnų nevalgau, tai jų beveik niekus nededu.
Morkas kai pavasarį sėju, vis svajoju, kaip sultis kiekvieną rytą spausiu. Nu ir ką, atėjus rudeniui spaudžiau jas vienąkart doh.gif O morkų pusė rūsio. Bulvės į du rūsius netilpo doh.gif Apie svogūnus net nekalbu. Neee, tikiuosi, kad kitų metų pavasarį protelis neišeis atostogų, susimylės primint šiuos metus cool.gif

Tany, gražu žiūrėt thumbup.gif (nors visiškai neišmanau, kiek ten reikėjo darbo įdėt)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 23, 11:29)
supratimo neturiu  doh.gif  Reiks galvot.
Papildyta:
pas mus priaugę tiek, kad visas kaimas kas savaitę baltą mišrainę turbūt lapnot galėtų  biggrin.gif Jei tik majonezas irgi darže kibiriukais augtų  smile.gif  O aš kai svogūnų nevalgau, tai jų beveik niekus nededu.
Morkas kai pavasarį sėju, vis svajoju, kaip sultis kiekvieną rytą spausiu. Nu ir ką, atėjus rudeniui spaudžiau jas vienąkart  doh.gif  O morkų pusė rūsio. Bulvės į du rūsius netilpo  doh.gif  Apie svogūnus net nekalbu. Neee, tikiuosi, kad kitų metų pavasarį protelis neišeis atostogų, susimylės primint šiuos metus  cool.gif

Tany, gražu žiūrėt  thumbup.gif  (nors visiškai neišmanau, kiek ten reikėjo darbo įdėt)

gaila, kad tu Vilniuj, o ne Kaune, padetume atlaisvint rusius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o del puslapio, tai daugiau vargo su coreliu dizainint(ypac, kai nemoki, kol susirandi informacijos, kaip ta, ana padaryti...cia gi kaip sakant pramoga, ne darbas mano blush2.gif ), arba informacija sudeti, o pati puslapi siais laikasi per 15 min padaryti galima(programuoti nebereikia) ax.gif
Atsakyti
Pakalbesiu ne i "temas" sorri, bet nu man niezti laizuvis, tfu pirstai pasakyti viena paslapti. Saintlinos ne tik geles wub.gif, bet ir torati wub.gif Sorri Saintlina, kad taip isejo, tikrai taves neseku, atsitiktinai uztikau kulinariniuose teve blush2.gif o gal kursus kokius lankei? blush2.gif
Atsakyti
aha, lankiau truputį ax.gif Dabar vis kepu ir kepu, šeimyną vis tortais farširuoju - na juk reikia kazkaip ranką lavint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 23, 12:03)
o pati puslapi siais laikasi per 15 min padaryti galima(programuoti nebereikia) ax.gif

aha, kaipgi.. reik pakankamai daug zinot, kad per tas 15 min padaryti. Per 15 minuciu tik morku pakeli galima paset. Ir tai neuzteks laiko, jei zemes pries tai nepasiruosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 spalio 2012 - 13:39
QUOTE(rimimita @ 2012 10 23, 09:18)
kazink kada man tas laikas ateis,

kai pradėsi vertinti savo laiką, jėgas ir poilsį mirksiukas.gif Man buvo gaila į kompostą pavasarį nešti supuvusias daržoves. Gaila ne daržovių, tačiau laiko-priežiūrai, apdorojimui, sunešimui į rūsį. Dabar kiekvienais metais sėju ir sodinu mažiau. Eksperimentuoju rolleyes.gif Bandau iš to pačio ploto išgauti kuo didesnį derlių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 10 23, 09:57)
Jau pasižadėjau sau, kad kitais metais tikrai sodinsiu panašiai tiek, kiek reikia, o ne tiek, kiek laisvos žemės yra  doh.gif

o aš tarplysvius platinu, kad būtų patogu su karučiu įvažiuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 23, 12:01)
*man siemet tik patisonu ir cukiniju buvo perdau blush2.gif 
**puslapis

*geriau moliūgus sėk-sėklos labai naudingos. Mes jau 4 didelių moliūgų sėklas suvalgėme rolleyes.gif
*o, dieve, koooooks grožisuser posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 23, 19:20)
*geriau moliūgus sėk-sėklos labai naudingos. Mes jau 4 didelių moliūgų sėklas suvalgėme rolleyes.gif
*o, dieve, koooooks grožisuser posted image

turiu ir 2 moliugus...Is vieno sakiau darysiu ta kur per helovina daro, tiesa nezinau kada cia jau reiketu ji padaryti, gal jau laikas blush2.gif o ka su kitu daryti net nezinau ax.gif labai jau dideli, perpjovus, tikrai nesuvalgytume niekaip schmoll.gif Mazesnis sveria 15kg, didesnis turbut dvigubai sunkesnis, nepakeliu, kad pasverti biggrin.gif

Papildyta:
Aciu mergynos uz thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 23, 20:31)
*nezinau kada cia jau reiketu ji padaryti, gal jau laikas  blush2.gif 
**labai jau dideli, perpjovus, tikrai nesuvalgytume niekaip schmoll.gif 

*pas mane jau du gėlyne pūpso rolleyes.gif
**sėklas valgykit, o minkštimo mes nevalgome, į kompostą keliauja.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 23, 19:31)
turiu ir 2 moliugus...Is vieno sakiau darysiu ta kur per helovina daro, tiesa nezinau kada cia jau reiketu ji padaryti, gal jau laikas  blush2.gif 

ne, dar nelaikas. Jie gan greit apgenda perpjauti. Aš tai tą pačią dieną išpjaustau, daug laiko neužima. Bet jau vaikams pramoga bigsmile.gif Pas mus visi kaimo vaikai sulekia žiūrėt ir padėt, tai tų moliūgų šviečiančių būna bent desėtkas biggrin.gif Pernai kaimynė tamsiai grįžusi vos į tvorą neįvairavo užsižiūrėjusi biggrin.gif
Atsakyti