QUOTE(arkava @ 2014 08 01, 19:46)
Man tai keista vienas dalykas: zmones samdo sildymo "profus", moka jiems nemenkus pinigus - tie suprojektuoja. Darbas padarytas, tik vedziok, sildykis ir dziaukis.
Bet SM projektai stipriai sukritikuojami, randama begales netikslumu ir klaidu...
SM projektai- kiečiausi! Net su savim padiskutavęs(-us) gali priimti sprendimą!
QUOTE(mintas @ 2014 08 01, 20:34)
Tai kad retai, projektuotojai rimtai gilinasi į reikalą. Gilinimasis reikalauja daug laiko, daug laiko ...
Todėl nėra kvailas žmogas, kai bent su kuo pasitaria ar bent kam nors parodo tokius projektus. Man pirmadienį bus šeštą kartą perdaromas projektas
QUOTE(arkava @ 2014 08 01, 21:05)
Tulam lietuviui, pabraizys offisinis konstruktorius vijas po 150-180m, tas susivinios namie

ir keiksis paskui. Ir kas?
Nesikeiks, sakys: "man projektavo kiečiausi projektuotojai, o ŠS rodo 3,7NVK!" Geriau nebus! "Bet pats neskaičiavau..."
QUOTE(darius333 @ 2014 08 01, 09:01)
Visi tik issako savo nuomones, sprendimus vis tiek tenka priimti paciai
Nes, aš pats, tfu, t.y. pati, baigęs devynis metus šiluminės energetikos metų studijų kiečiausiame LT univere
QUOTE(arkava @ 2014 08 01, 21:05)
Savo grindims paskaiciavimus pasidariau per 2 pietu pertraukas, ir uzsakiau vambzdzius
Dariausi ir pats (lygiagrečiai). O jiems (projektuotojams) daviau visas varžas su atsarga (kad per idealiai nesuskaičiuotų).