QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 19, 15:00)
O jus nebandot pries tai seklytes ant vatos pasidaiginti? Pernai rocoto man ir pakankamai ilgai lindo uodegos, bet 100 proc isleido uodegeles. Siemet to pacio tikiuosi
Dabar Jus mane paprotinkite. Rocoto man prie ciliu sodinti ar prie papriku?
man praeitais metais visi čiliakai praktiškai per 5 dienas sudygdavo net ir žemėje. tame tarpe ir rocoto. Šiais metais kažkaip tai ne.....

ai užteks man to gėrio ir taip aišku. Šiandien likusius jaloro susisodinau. vien jų turėsiu daugiau nei 20 daigelių

marinuosiu marinuosiu.......... mes tai pasidarę tokį šiltnamiuką su lankais. Pakelta lysvė su lentom, mulčiuoju aš ten , durpėm praeitais metais dar sluoksniavau žolės plonus sluoksniukus. pavasarį būdavo uždengta - paskui jau kai atšilo naktys - nebedengėm visai plėvelės. Augo ir taip gerai. Praeiti metai buvo pirmi kai auginom čiliukus, bet aš juos įsimylėjau ir turbūt teks jau auginti nuolat

nebeperkam jau iš parduotuvių jokių marinuotų produktų. Kaifuojam nuo natūralių padažiukų ir kitokių dalikėlių. Kai važiuoji kur - įsimeti stiklainiukų porą kaip dovanėlę. Žmonės ragauja.... džiaugias.