Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(rcl123 @ 2013 01 21, 12:05)
jeigu balkonas stiklintas,tai tinka ko gero dauguma ,kas papuola po ranka smile.gif - jeigu netingite galite pasikapstyti po mano balkoninius archyvus čia , šiai dienai dar nesusidraugavau balkone tik su Bird Eye Demon , žydėjo kaip gėlė ,bet vaisių nemezgė, gal buvo per karšta ,nes balkonas į pietus. O šiaip tai augo viskas ką auginau.Tad jūsų atveju erdvės laisvei yra daug.

Ačiū už atsakymą rcl123 4u.gif
Labai įdomu ir naudinga paskaityt nuorodą, kurią davėte smile.gif . Tik kaži kur gauti Jūsų pavardintų sėklų? Nes man kažkaip nei vienas nematytas, negirdėtas (bent jau paparastoj parduotuvėj)
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 01 21, 21:01)
Ačiū už atsakymą rcl123  4u.gif
Labai įdomu ir naudinga paskaityt nuorodą, kurią davėte  smile.gif . Tik kaži kur gauti Jūsų pavardintų sėklų? Nes man kažkaip nei vienas nematytas, negirdėtas (bent jau paparastoj parduotuvėj)

parasykit jam asmeniskai arba uzsakykit http://emasolutions.eu/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien nustebino mane Jalapeno seklytes. Sestadieni tik padejau ant vatos dygti jas, o siandien 3 is 4 jau su uodegelem bigsmile.gif Rocoto orange ir Golden greek pepperoncini dar nenori uodegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 22, 09:06)
Siandien nustebino mane Jalapeno seklytes. Sestadieni tik padejau ant vatos dygti jas, o siandien 3 is 4 jau su uodegelem  bigsmile.gif  Rocoto orange ir Golden greek pepperoncini dar nenori uodegu  ax.gif

būna ir po dviejų dienų išlenda 4u.gif o būna ir po 38 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 01 22, 10:27)
būna ir po dviejų dienų išlenda  4u.gif o būna ir po 38  biggrin.gif

Labai lauksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 22, 10:06)
Siandien nustebino mane Jalapeno seklytes. Sestadieni tik padejau ant vatos dygti jas, o siandien 3 is 4 jau su uodegelem  bigsmile.gif  Rocoto orange ir Golden greek pepperoncini dar nenori uodegu  ax.gif

O tuos su uodegom ar galima į žemelę atsargiai perkelti ir laukti daigelių. Ar augs, ar sėti naujai? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 01 22, 11:30)
O tuos su uodegom ar galima į žemelę atsargiai perkelti ir laukti daigelių. Ar augs, ar sėti naujai? Ačiū.

I zeme perkeliu atsargiai ir laukiu, kol islys daigeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 22, 11:43)
I zeme perkeliu atsargiai ir laukiu, kol islys daigeliai  ax.gif

Ačiū.
Atsakyti
Penktadienį trys nedaigintas paprikas Goldflame F1 įkišau į vazonėlius, visos sudygo, jau šildosi saulutėje.
Atsakyti
Bukit geruciai , pasidalinkit patirtimi kas lauke isiaugino ciliuk derliu ir kokias rusis rinkotes
Atsakyti
tai, kad patys įvairiausi augo - jalapenai, cajenai, habanerai, beveik laukiniai (kilmės prasme).
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 22, 13:34)
tai, kad patys įvairiausi augo - jalapenai, cajenai, habanerai, beveik laukiniai (kilmės prasme).

Uz ats 4u.gif tada drasii rinksiuosi norimus ir bandysiu laime
Papildyta:
Kas auginot Kilian-ar astrus? kaip derejo,ar gausiai?
Atsakyti