Prakalbot apie zemes, reiks ir man. kazkada skaiciau, kad kurmiarausiu zeme rinkti geris.Nesenai aptikau geru vieteliu, kur tu kurmiarausiu tikrai laabai daug, o jei i maisus prisikrauciau, per kelias dienas susivezciau nemazai, ar as cia svagstu? Nes darysiu kelias lysves, apremintas, zemes reikia dasipirkti.
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 24, 17:41)
Prakalbot apie zemes, reiks ir man. kazkada skaiciau, kad kurmiarausiu zeme rinkti geris.Nesenai aptikau geru vieteliu, kur tu kurmiarausiu tikrai laabai daug, o jei i maisus prisikrauciau, per kelias dienas susivezciau nemazai, ar as cia svagstu? Nes darysiu kelias lysves, apremintas, zemes reikia dasipirkti.
Gera ta kurmiarausiu zeme. Tik ziurek,kad ji juoda butu, nes buna,kad jie sugeba ir toki priemoli sunku iskelti,kad kaip plyta paskui ta zeme stovi. As visada uz tai,kad geriau jau susiveikti tokius dalykus kazkaip kitaip,kad ir biskeli vargelio ideti, negu pirkti. Jei yra galimybe gauti zemes, tai neapsimoka pirkti. Nes jos reikia ne tiek ir mazai, o kada tos lyves atsipirks tada... O po sezono, tai pakeltose lysvese ir sukrenta ta zeme, kitais metais vel dapildyti reikia...
Pamenat, kažkada kalbėjom, kad lapkotiniai salierai turėtų antrais metais atželti. Tai pas mane to nebus, nes išpuvę šaknys. Galbūt iššąlę
Nes ir petražolių tokios pat šaknys ir nebeatsigaus jau.
Sėt planuoju šiom dienom morkytes būtinai. Dar petražolių naujų pabersiu. Dėl burokėlių tai kažkaip dar abejoju
nors mama irgi jau planuoja pasisėt.
O klausimas, kur rasti vasarinių česnakų sodinimui pirkt? Ar galima rast Žalioj stotelėj? Kaip pamačiau,kiek mažai žieminių česnakų pasisodinau,tai vos neapsiverkiau

Sėt planuoju šiom dienom morkytes būtinai. Dar petražolių naujų pabersiu. Dėl burokėlių tai kažkaip dar abejoju

O klausimas, kur rasti vasarinių česnakų sodinimui pirkt? Ar galima rast Žalioj stotelėj? Kaip pamačiau,kiek mažai žieminių česnakų pasisodinau,tai vos neapsiverkiau

QUOTE(Alekto @ 2013 04 24, 17:55)
tik dabar pamatei?

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 24, 17:58)
Man vis laiko nėra normaliai darže pasivaikščiot

[quote=Alekto,2013 04 24, 17:55
O klausimas, kur rasti vasarinių česnakų sodinimui pirkt?
Pernai maximoj radau pirkt...
O klausimas, kur rasti vasarinių česnakų sodinimui pirkt?
Pernai maximoj radau pirkt...
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 24, 16:44)
Gera ta kurmiarausiu zeme. Tik ziurek,kad ji juoda butu, nes buna,kad jie sugeba ir toki priemoli sunku iskelti,kad kaip plyta paskui ta zeme stovi. As visada uz tai,kad geriau jau susiveikti tokius dalykus kazkaip kitaip,kad ir biskeli vargelio ideti, negu pirkti. Jei yra galimybe gauti zemes, tai neapsimoka pirkti. Nes jos reikia ne tiek ir mazai, o kada tos lyves atsipirks tada... O po sezono, tai pakeltose lysvese ir sukrenta ta zeme, kitais metais vel dapildyti reikia...
Nu maciau tai net labai juoda.OK , nuvaziavus pasiziuresiu,istirinesiu labiau

As tik po sekmadienio kazka sesiu. Sutariau su kaimynais,kad iskultyvuos dazo plota man. Siom dienom nelabai gaunasi man. Nors jau niezti rankas.
QUOTE(Alekto @ 2013 04 24, 16:55)

Jei arciau butum, galeciau pasidalinti

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 24, 16:37)
Ka planuojate seti artimiausiu metu darze? As svarstau,kad jau reiketu morkas pasiseti ir burokelius
Bulviu norisi ankstyvu pasisodinti, bet dar i darza siemet jokia technika pas mane nebuvo ivaziavus
reiketu gal jau judinti ta klausima 

ankstyvos bulvės arčiau namų jau pasodintos. Morkų dar nesėju - į pagrindinį daržą dar traktorius nedrįsta važiuot, žemė šlapia.