Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(Kapabull @ 2013 03 25, 10:15)
Užbėriau žemėmis ohmy.gif dabar atkapstyt? biggrin.gif

Turbut be sansu lotuliukas.gif Ziurekit, gal isdygs, prasimus kazkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 kovo 2013 - 10:34
biggrin.gif bandysiu laukt ir prakapstyt atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 03 25, 11:18)
biggrin.gif bandysiu laukt ir prakapstyt atsargiai biggrin.gif

Manau prasimuš, aš visada šiek tiek užberiu - pasimuša normaliai smile.gif
Atsakyti
vakar Rimi mačiau svogūnų lukštus rusiškam įpakavime pardavinėjo, kiaušinių dažymui. Toks gal sprindžio dydžio pakelis. Kaina 6.99 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 10:35)
vakar Rimi mačiau svogūnų lukštus rusiškam įpakavime pardavinėjo, kiaušinių dažymui. Toks gal sprindžio dydžio pakelis. Kaina 6.99  blink.gif

čia toms, kurios pamiršta rinkti smile.gif
visus metus renku, jei ne velykoms, tai kompostui smile.gif
Atsakyti
vakar Rimi mačiau svogūnų lukštus rusiškam įpakavime pardavinėjo, kiaušinių dažymui. Toks gal sprindžio dydžio pakelis. Kaina 6.99  blink.gif

lotuliukas.gif aha, jau pernai buvo... dar bobulytes turguje pardavineja-pigiau lyg-ar ne po 2 lt.
Atsakyti

Jei yra kas pardavineja, tai gal juos supirkineja kur nors? Gal reik taupyt ir bizni daryt? lotuliukas.gif kaip su kokiom sraigem ar grybais g.gif Cirku cirkai!

Atsakyti
Gal galite patarti kokios rūšies braškių ūgliukus pirkti, kad būtų saldžios ir didelės uogos wub.gif
Bus pavasarinė sodinukų mugė pie "senukų", Kaune (Mega),Klaipėdoje, Panevėžyje balandžio 13, 14d ,
Vilniuje, Kaune,Ukmergėje ir Alytuje- 20, 21d
Atsakyti
Aš vakar šiltnamyje, kad užsisėjau, liko tik nedidelė šiltnamio dalis neužsėta. Gal dar šiandien eisiu ką nors pasisėt blush2.gif Gal ir man lapkotinių salierų pasisėti tiesiai į šiltnamį. Jau pirma partija vazoniuke išdygusi, tuoj prašysis išpikiuojami ax.gif

O morkas šiltnamiuose jau pasėjote ar vėliau sėsite? Aš pakelį ankstyvųjų susėjau, bet gal dar ankstokai, nepamenu kada pernai sėjau g.gif

QUOTE(Paladė @ 2013 03 25, 10:38)
čia toms, kurios pamiršta rinkti smile.gif
visus metus renku, jei ne velykoms, tai kompostui smile.gif

Arba toms kurios svogūnų nevalgo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 25 kovo 2013 - 12:26
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 25, 12:24)
Arba toms kurios svogūnų nevalgo  tongue.gif

aš nebesėsiu morkų šiltnamyje. Nutariau, kad lauke labai nedaug atsilieka, neverta žaist.

Ė, neee, tos, kurios nevalgo, lukštų irgi turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visadaten @ 2013 03 25, 12:20)
Bus pavasarinė sodinukų mugė pie "senukų", Kaune (Mega),Klaipėdoje, Panevėžyje  balandžio 13, 14d  ,
Vilniuje, Kaune,Ukmergėje ir Alytuje- 20, 21d

Ir paroda ,,Ką pasėsi" Kaune balandžio 4-6 bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 12:30)
aš nebesėsiu morkų šiltnamyje. Nutariau, kad lauke labai nedaug atsilieka, neverta žaist.

Ė, neee, tos, kurios nevalgo, lukštų irgi turi  smile.gif

Aš tai skirtumą jaučiu, nes kai labai laukiu savų šviežių daržovių tai ir tos kelios savaitės prailgsta laukti, todėl ir sėju ką įmanoma šiltnamyje. Bent keliom savaitėm tai tikrai anksčiau būna ax.gif

O aš neturiu, bet ir nedažysiu su jais tongue.gif Turiu tik kiaušinių lukštų prikaupusi kibirą biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien baisiai supykau ant pavasario biggrin.gif Nes mano salotos nebetilpo daigykloj, tai parsitempiau kelis kibirus žemių iš šiltnamio ir į maždaug metro skersmens vazoną pakaišiojau salotas biggrin.gif Tikiuosi augs ir derliaus duos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti