Sveikos merginos
Kaip ir daugelis susiduriau su Endometrioze. Daug jau pasiskaiciau, bet iskilo tam tikru klausimu, tikiuosi mane priimsit ir galesit padeti
Ka tik neseniai suzinojau, kad ja turiu. Seniai mane kankina labai stiprus skausmai menesiniu metu, kad kai kada net is lovos pakilti negaliu, o nuskausminamieji nelabai padeda. Ginekologas is pradziu surado cista 5 cm, bet per sekancias menesines ji dingo, tada ir pasake, kad pas mane Endometrioze.
Kaip maciau, sia liga galima surasti tik laporaskopijos budu. Taciau man ja surado atlikus echoskopija. Iskart pasakysiu, kad gyvenu uzsienyje. Ten medicinos sistema labai skiriasi nuo lietuviskos.
Kaip supratau nuskausminamuju nera, kurie nuimtu visiskai skausma. Ginekologas pasiule kontraceptikus, kurie is vis panaikina menstruacijas, bet as atsisakiau, nes kaip tik su vyru galvojom pabandyti padaryti antra vaika greitu laiku, tai pagalvojom, kad kaip tik atejo ta proga, kuria reikia isnaudoti. Ne veltui viskas taip susikloste, manau. Kolkas pirmas bandymas buvo sestadieni. Labai nekantrauju pasidaryti testuka bigsmile.gif
Bet pergyvenu kad nebutu kokiu komplikaciju del sios ligos, jei pastociau. Skausmai nedingsta. Dirbu fizini darba, tai vakar sunkiai dirbau. Siandien pasiprasiau iseiginiu iki penktadienio. Penktadieni pas savo seimos gydytoja einu, ziuresim, ka ji pasakys. Ar tai normalu, ar galima bandyti daryti

jei man vis dar skauda, kad ir ciklo vidurys, nors ginekologas pasake, kad galiu laisvai pastoti? verysad.gif Gal kuriai is jusu irgi taip sunkiai sekesi planuoti nestuma? verysad.gif