Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(debesyse* @ 2015 08 24, 16:30)
Man dave puse metu. Nepastojau. Bet labai linkiu, kad jums viskas butu kitaip smile.gif

O jums kelinta stadija? Ir ką reiškia tas duoda pusę metų, ar metus, ar kiek. Kas po to jei nepavyksta per tą laiką?
Atsakyti
QUOTE(*Olivija* @ 2015 08 24, 17:36)
O jums kelinta stadija? Ir ką reiškia tas duoda pusę metų, ar metus, ar kiek. Kas po to jei nepavyksta per tą laiką?

puse metu dave ir man (nepasake zinoma,jog po puses metu jau nieko nebus), bet pusę metu gydytojas apibreze, nes tuomet didziausia tikimybe pasak daktaro pastoti. bet del lp metu rastos IV stadijos endometriozes puse metu praejo, o pastoti nesigauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 07 rugsėjo 2015 - 21:19
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu gretas. Esu po laparoskopijos, nustate antros stadijos endo. Po operacijos atsigaunu sunkiai. Galvoju praleisti ateinanti cikla leliuko planavimo, nes buvo labai daug nervu, baimes, na pati labai jautri esu. Kada jus po LP pradejot planuoti mazyli?
Atsakyti
QUOTE(monaba @ 2015 09 11, 08:16)
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu gretas. Esu po laparoskopijos, nustate antros stadijos endo. Po operacijos atsigaunu sunkiai. Galvoju praleisti ateinanti cikla leliuko planavimo, nes buvo labai daug nervu, baimes, na pati labai jautri esu. Kada jus po LP pradejot planuoti mazyli?

Sveikute, as tai gerai jauciausi po LP, taip pat nustate endo II stadijos. tai mes iskart ir toliau planavome.
Atsakyti
mergaitės, taip ima panika, kad sunku nusakyt... buvau pas gine, itaria, jog vel atsinaujina endometrioze sad.gif taip liudna... nezinau kaip iveikt man ta liga sad.gif ar buvo kuriai nors is jusu, jog atsinaujino ir vel reikejo daryti lp? ir isvis...ar antra karta daro lp praejus ganetinai ne ilgam laiko tarpui? :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 11 rugsėjo 2015 - 21:06
QUOTE(leiliuke @ 2015 09 11, 22:04)
mergaitės, taip ima panika, kad sunku nusakyt... buvau pas gine, itaria, jog vel atsinaujina endometrioze sad.gif taip liudna... nezinau kaip iveikt man ta liga sad.gif ar buvo kuriai nors is jusu, jog atsinaujino ir vel reikejo daryti lp? ir isvis...ar antra karta daro lp praejus ganetinai ne ilgam laiko tarpui? :/

Nenoriu gasdinti bet man buvo. Endo 4st. Salino didele cista. Daugiau nieko nebuvo. Po puses metu vel lp,vel cistos dar saaugos ,zidiniai.Saaugos lb greit atsinaujina..Pati nzn kaip kovot. Turbut ner budo. Bet va uztat kaip pastot?!svarbiausia pastot,isnesiot,pagimdyt...o daugiau buvus nebuvus ta endo. Nes man neskauda.
Atsakyti
Kaip liudna,nejau nera budu ja nugalet,pakeist maista,zoles kokias gert. Juk XXI a. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 09 12, 13:42)
Kaip liudna,nejau nera budu ja nugalet,pakeist maista,zoles kokias gert. Juk XXI a. smile.gif

smile.gif na noreciau isgirsti pavyzdziu, kas 4 st.issigyde zolemis ar maisto pakeitimu smile.gif cia net skirti vaistai savo reikiamo darbo neatlieka, o ka kalbeti apie zoles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2015 09 12, 17:45)
smile.gif na noreciau isgirsti pavyzdziu, kas 4 st.issigyde zolemis ar maisto pakeitimu smile.gif cia net skirti vaistai savo reikiamo darbo neatlieka, o ka kalbeti apie zoles smile.gif

As taip pat smile.gif galvoju....ar cia "mest" valgyt ar ne...Bet ko gero ta dieta ko ne iki menopauzes,isskyrus nestuma,turetu buti. Gerai jei buciau stambi ir bedavociau del kg...o dabar kai KMI riba,tai su ta dieta buciau isvis zaginys. O per mazai svorio vel negerai,vel sunkiau pastot.
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2015 09 12, 17:45)

na ne tik zolem,bet taip skamba,kad isvis neisgydoma.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti