Jau rašiau apie savo keliones po Andalūziją čia , šį kartą laukia kur kas tolimesnė ir ilgesnė kelionė. Keliaujam

Viskas prasidėjo prieš gal 7 metus, kai interneto platybėse paskaičiau apie lietuvių keliones po Filipinus - tas pasakojimas mane užhipnotizavo, be kita ko dar paskaičiau, kad romas ten apie 2 litus kainuoja ir pasakiau sau, kad vieną dieną aš to romo paragausiu

Ir ką - pagaliau nuskilo, su MB pagriebėm akcijinius bilietus iš Varšuvos į Singapūrą ir atgal už- tikrai gerą kainą - po 1500lt žmogui. Na "pagriebėm" tai jau čia skambiai pasakyta, iš tikro tas bilietų pirkimas užtruko gal mėnesį, kainavo mum daug nervų, prašnekėtos valandos telefonu su Emirates avialinijom, sutrinta klaviatūra berašinėjant e-mailus..

Kelionė truko nepilną mėnesį - balandžio 13 - gegužės 10 dienom.
Viskas kainavo apytiksliai 5 000 lt žmogui, iš jų 2 500 lt visiem lėktuvo bilietam. 1 500 už Varšuva-Singapūras-Varšuva, 1000 už - vietinius skrydžius, kurių turėjom 5.
Keliavom tik su rankiniu bagažu - turėjom kuprines, kurios su visu mūsų turtu svėrė po 3,5 kg ir visko tikrai užteko.
Taigi, balandžio 12 vakare atidardėjom autobusu į Varšuvą, naktį autobusų stotyje sukirtom po baisiausią pasaulyje mėsainį ( nors aš jį vadinčiau kopūstainiu, nes be raugintų kopūstų ir kečupo nelabai ten ko buvo) - žodžiu moralas trumpas - stoties kavinėj nevalgykit mėsainio. Niekada

Pernakvojom viešbutyje ir ryte išskridom. Emirates avialinijos garsėja kaip vienos geriausių, bet lėktuvas nuo Varšuvos iki Dubajaus buvo jau gerokai padrožtas ir prabanga nelabai tviskėjo

Va mūsų lėktuvas.