KLINIKOS IR CHIRURGAI
VILNIUS
SUGIHAROS KLINIKA (dr.D. Radzevičius)
Valakupių plastinės chirurgijos klinika (dr. K. Vitkus)
GK klinika Baltijos-Amerikos klinika (dr. R. Vaičiūnas)
KAUNAS
Plastinės chirurgijos centras (dr. S. Vikšraitis)
Grožio chirurgija (dr. V. Kaikaris)
KLAIPEDA
Plastikos chirurgas ( dr. V. Jankūnas, R. Bagdonas )
Sena tema
Nosies korekcija, 21 Tema
Sveikos merginos
Pas mus jau nauja tema
Prisiibendravom net 22tokias ir vis lieka neissemta tema
Sekmes snd Valytei, laikykis. Tikrai ne taip baisu kaip atrodo
Man tai jau snd 4diena
manau sunkiausias dienas istveriau dbr tikiuosi tik geryn ir geryn

Pas mus jau nauja tema

Man tai jau snd 4diena

QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 10, 08:52)
Sveikos merginos
Pas mus jau nauja tema
Man tai jau snd 4diena
manau sunkiausias dienas istveriau dbr tikiuosi tik geryn ir geryn 

Pas mus jau nauja tema

Man tai jau snd 4diena

Kaip jusu kvepavimas per nosi? kaip veidukas? jus dabar jau su tuo kuno spalvos pleistriuku?
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2014 01 10, 10:16)
Kaip jusu kvepavimas per nosi? kaip veidukas? jus dabar jau su tuo kuno spalvos pleistriuku?
kaip kada..

as visada buvau su tuo kuno spalvos pleistriuku. Va gal kitas merginas supainiojau kai parasiau kad su gipsu

QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 10, 10:39)
kaip kada..
bet jau ryte siandien kazkiek laiko jau gerai kvepavau, bet dabar vel uzsikimso nosiukas, manau cia normalu dar tiek mazai dienu. 
as visada buvau su tuo kuno spalvos pleistriuku. Va gal kitas merginas supainiojau kai parasiau kad su gipsu
ten istikruju uzdeda ant nosies tokia karsta plosmasine kazkokia medziaga, palaukia kol ji sustingsta ir ant virsaus ta pleistriuka uzklijuoja. o melynes tai jau geltonos, dar vokai truputi sudirge, ir prie kompo ilgai sedet negaliu nes akys skauda bet kai man ner ka visa diena veikt tai vistiek prisedu 

Ai, na tai jei pradejot kvepuot, tai kvepuosit, - gyvensit

o tai cia ir vadinasi pas juos gipsas toks? nes as kiek zinau, gipsas savaite paskui kazkiek laiko langete. Na bet cia gal priklausomai nuo situacijos.
Labai smagu, kad melynes mazeja. o ta pleistra galite nusiimti paziureti i nauja nosiuka?
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 10, 13:54)
As pradejau dometis dar Renaldu Vaiciunu, gal kas kokiu atsiliepimu girdejot?
Forume ju mazokai 

Tik ne Vaiciunas. Man dare pirma OP. Ziauriai sugadino nosi, o reikejo tik minimaliu pokyciu. Dar man aiskina , kad viskas ok ir nosis tik truputi pakrypus i sona ir nieko cia jau nepadarysi, tipo cia mano organizmas taip reagavo... zodziu kazkokias nesamones sneka dabar. Nosis pries OP tikrai geriau atrode , nei dabar. Galu gale, nuvaziavau su teciu, po ypac nemalanaus pokalbio, pasiule vis del to pasidaryti pakartotine operacija uz puse kainos. Zodziu ne daktaras, o biznesmenas. Daug sneka, gerai pudrina zmonems smegenis. Nesiulyciau!! net jei primoketu neiciau pas ji pakartotine daryt.
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2014 01 10, 12:36)
Ai, na tai jei pradejot kvepuot, tai kvepuosit, - gyvensit
nes man nekvepuot per nosi atrodo labai baisu... atrodo dustu. kai sloga sergu, be vaistuku atrodo neisgyvenciau..
o tai cia ir vadinasi pas juos gipsas toks? nes as kiek zinau, gipsas savaite paskui kazkiek laiko langete. Na bet cia gal priklausomai nuo situacijos.
Labai smagu, kad melynes mazeja. o ta pleistra galite nusiimti paziureti i nauja nosiuka?

Man ir pirmom dienom baisu buvo, net valgyt bijojau

Jis ten stipriai priklijuotas. va antakius pesiojau tai norejau biski atklijuot bet nlb gavos, tai jauciu kai nuims pleistriuka tarp akiu miskas gali but uzauges

Papildyta:
QUOTE(Rupee @ 2014 01 10, 14:32)
Tik ne Vaiciunas. Man dare pirma OP. Ziauriai sugadino nosi, o reikejo tik minimaliu pokyciu. Dar man aiskina , kad viskas ok ir nosis tik truputi pakrypus i sona ir nieko cia jau nepadarysi, tipo cia mano organizmas taip reagavo... zodziu kazkokias nesamones sneka dabar. Nosis pries OP tikrai geriau atrode , nei dabar. Galu gale, nuvaziavau su teciu, po ypac nemalanaus pokalbio, pasiule vis del to pasidaryti pakartotine operacija uz puse kainos. Zodziu ne daktaras, o biznesmenas. Daug sneka, gerai pudrina zmonems smegenis. Nesiulyciau!! net jei primoketu neiciau pas ji pakartotine daryt.
Vat daznai taip buna kam reikia minimaliu pokiciu tai ir nukencia labiausiai

Tikiuosi SV pataisys savo kolegos darba

Tavo operacija sausio gale?
Siaube, koks sunkus tas pirmas zingsnis- issirinkti chirurga
Kazkas nesioperuotu pas viena, kazkas pas kita... Rupee, o ka konkreciai blogai Jums Vaiciunas padarde? Tik kazka estetiskai blogai ar ir fiziskai, pvz. Kvepavimo sutrikimai, guzeliai, gumbeliai, idubos? Is vienu pasisakymu tas pats gydytojas atrodo patyres ir geras, kiti gi ta pati gydytoja mesininku pavadintu... Apie Vitku vel tik pora neigiamu pasisakymu radau
Nezinau, su katruo gydytoju dar pasikonsultuot
Cia daznai minimas Viksraitis kazkaip per daznai neigiamai linksniuojamas... is kitos puses, bent jau komentaru kokiu nemazai yra, teigiamu irgi, matyt, vienas populiariausiu chirurgu SM jis.

QUOTE(YoSoy @ 2014 01 10, 17:00)
Siaube, koks sunkus tas pirmas zingsnis- issirinkti chirurga
Kazkas nesioperuotu pas viena, kazkas pas kita... Rupee, o ka konkreciai blogai Jums Vaiciunas padarde? Tik kazka estetiskai blogai ar ir fiziskai, pvz. Kvepavimo sutrikimai, guzeliai, gumbeliai, idubos? Is vienu pasisakymu tas pats gydytojas atrodo patyres ir geras, kiti gi ta pati gydytoja mesininku pavadintu... Apie Vitku vel tik pora neigiamu pasisakymu radau
Nezinau, su katruo gydytoju dar pasikonsultuot
Cia daznai minimas Viksraitis kazkaip per daznai neigiamai linksniuojamas... is kitos puses, bent jau komentaru kokiu nemazai yra, teigiamu irgi, matyt, vienas populiariausiu chirurgu SM jis.

Nu matai SV matyt sitas forumas ir ispopuliarino

Ziurek pagal save prie ko sirdis linksta,pasiziurek darbus, kurie tau labiau patinka.,kur nosytes i tavo panasiausios. as tai beveik metus rinkausi kol pinigus taupiau. kiekviena men vis kitas chirurgas buvo