Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

KLINIKOS IR CHIRURGAI

VILNIUS

SUGIHAROS KLINIKA (dr.D. Radzevičius)
Valakupių plastinės chirurgijos klinika (dr. K. Vitkus)
GK klinika Baltijos-Amerikos klinika (dr. R. Vaičiūnas)

KAUNAS

Plastinės chirurgijos centras (dr. S. Vikšraitis)
Grožio chirurgija (dr. V. Kaikaris)

KLAIPEDA

Plastikos chirurgas ( dr. V. Jankūnas, R. Bagdonas )

Sena tema
Nosies korekcija, 21 Tema
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pas mus jau nauja tema thumbup.gif
Prisiibendravom net 22tokias ir vis lieka neissemta tema biggrin.gif
Sekmes snd Valytei, laikykis. Tikrai ne taip baisu kaip atrodo wink.gif 4u.gif
Man tai jau snd 4diena thumbup.gif manau sunkiausias dienas istveriau dbr tikiuosi tik geryn ir geryn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina4ka: 10 sausio 2014 - 08:54
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 10, 08:52)
Sveikos merginos 4u.gif
Pas mus jau nauja tema thumbup.gif
Prisiibendravom net 22tokias ir vis lieka neissemta tema biggrin.gif
Sekmes snd Valytei, laikykis. Tikrai ne taip baisu kaip atrodo wink.gif 4u.gif
Man tai jau snd 4diena thumbup.gif  manau sunkiausias dienas istveriau dbr tikiuosi tik geryn ir geryn smile.gif

Kaip jusu kvepavimas per nosi? kaip veidukas? jus dabar jau su tuo kuno spalvos pleistriuku?
Atsakyti
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2014 01 10, 10:16)
Kaip jusu kvepavimas per nosi? kaip veidukas? jus dabar jau su tuo kuno spalvos pleistriuku?

kaip kada.. unsure.gif bet jau ryte siandien kazkiek laiko jau gerai kvepavau, bet dabar vel uzsikimso nosiukas, manau cia normalu dar tiek mazai dienu. smile.gif
as visada buvau su tuo kuno spalvos pleistriuku. Va gal kitas merginas supainiojau kai parasiau kad su gipsu blush2.gif ten istikruju uzdeda ant nosies tokia karsta plosmasine kazkokia medziaga, palaukia kol ji sustingsta ir ant virsaus ta pleistriuka uzklijuoja. o melynes tai jau geltonos, dar vokai truputi sudirge, ir prie kompo ilgai sedet negaliu nes akys skauda bet kai man ner ka visa diena veikt tai vistiek prisedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 10, 10:39)
kaip kada.. unsure.gif  bet jau ryte siandien kazkiek laiko jau gerai kvepavau, bet dabar vel uzsikimso nosiukas, manau cia normalu dar tiek mazai dienu.  smile.gif
as visada buvau su tuo kuno spalvos pleistriuku. Va gal kitas merginas supainiojau kai parasiau kad su gipsu blush2.gif  ten istikruju uzdeda ant nosies tokia karsta plosmasine kazkokia medziaga, palaukia kol ji sustingsta ir ant virsaus ta pleistriuka uzklijuoja.  o melynes tai jau geltonos, dar vokai truputi sudirge, ir prie kompo ilgai sedet negaliu nes akys skauda bet kai man ner ka visa diena veikt tai vistiek prisedu biggrin.gif

Ai, na tai jei pradejot kvepuot, tai kvepuosit, - gyvensit lotuliukas.gif nes man nekvepuot per nosi atrodo labai baisu... atrodo dustu. kai sloga sergu, be vaistuku atrodo neisgyvenciau..
o tai cia ir vadinasi pas juos gipsas toks? nes as kiek zinau, gipsas savaite paskui kazkiek laiko langete. Na bet cia gal priklausomai nuo situacijos.
Labai smagu, kad melynes mazeja. o ta pleistra galite nusiimti paziureti i nauja nosiuka?
Atsakyti
_Valyte_ Laikom kumscius ir laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 10 sausio 2014 - 12:46
Valyte, gal jau ramiai miega is po op. Kazkaip atrodo net pavydu toms, kurios jau ir chirurga issirinko, ir po operacijos ir jau baisiaja antra diena prakentejo ax.gif

As pradejau dometis dar Renaldu Vaiciunu, gal kas kokiu atsiliepimu girdejot? g.gif Forume ju mazokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 10, 13:54)
As pradejau dometis dar Renaldu Vaiciunu, gal kas kokiu atsiliepimu girdejot? g.gif Forume ju mazokai ax.gif

Tik ne Vaiciunas. Man dare pirma OP. Ziauriai sugadino nosi, o reikejo tik minimaliu pokyciu. Dar man aiskina , kad viskas ok ir nosis tik truputi pakrypus i sona ir nieko cia jau nepadarysi, tipo cia mano organizmas taip reagavo... zodziu kazkokias nesamones sneka dabar. Nosis pries OP tikrai geriau atrode , nei dabar. Galu gale, nuvaziavau su teciu, po ypac nemalanaus pokalbio, pasiule vis del to pasidaryti pakartotine operacija uz puse kainos. Zodziu ne daktaras, o biznesmenas. Daug sneka, gerai pudrina zmonems smegenis. Nesiulyciau!! net jei primoketu neiciau pas ji pakartotine daryt.
Atsakyti
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2014 01 10, 12:36)
Ai, na tai jei pradejot kvepuot, tai kvepuosit, - gyvensit  lotuliukas.gif  nes man nekvepuot per nosi atrodo labai baisu... atrodo dustu. kai sloga sergu, be vaistuku atrodo neisgyvenciau..
o tai cia ir vadinasi pas juos gipsas toks? nes as kiek zinau, gipsas savaite paskui kazkiek laiko langete. Na bet cia gal priklausomai nuo situacijos.
Labai smagu, kad melynes mazeja. o ta pleistra galite nusiimti paziureti i nauja nosiuka?

Man ir pirmom dienom baisu buvo, net valgyt bijojau biggrin.gif bet kaip sakoma prie visko galima priprast biggrin.gif geri kava per siaudeli pasukus ji biski i sona, valgai mazesniai kasneliais kad spetum po to ikvept thumbup.gif
Jis ten stipriai priklijuotas. va antakius pesiojau tai norejau biski atklijuot bet nlb gavos, tai jauciu kai nuims pleistriuka tarp akiu miskas gali but uzauges biggrin.gifD

Papildyta:
QUOTE(Rupee @ 2014 01 10, 14:32)
Tik ne Vaiciunas. Man dare pirma OP. Ziauriai sugadino nosi, o reikejo tik minimaliu pokyciu. Dar man aiskina , kad viskas ok ir nosis tik truputi pakrypus i sona ir nieko cia jau nepadarysi, tipo cia mano organizmas taip reagavo... zodziu kazkokias nesamones sneka dabar. Nosis pries OP tikrai geriau atrode , nei dabar. Galu gale, nuvaziavau su teciu, po ypac nemalanaus pokalbio, pasiule vis del to pasidaryti pakartotine operacija uz puse kainos. Zodziu ne daktaras, o biznesmenas. Daug sneka, gerai pudrina zmonems smegenis. Nesiulyciau!! net jei primoketu neiciau pas ji pakartotine daryt.

Vat daznai taip buna kam reikia minimaliu pokiciu tai ir nukencia labiausiai unsure.gif
Tikiuosi SV pataisys savo kolegos darba 4u.gif
Tavo operacija sausio gale?
Atsakyti
Siaube, koks sunkus tas pirmas zingsnis- issirinkti chirurga doh.gif Kazkas nesioperuotu pas viena, kazkas pas kita... Rupee, o ka konkreciai blogai Jums Vaiciunas padarde? Tik kazka estetiskai blogai ar ir fiziskai, pvz. Kvepavimo sutrikimai, guzeliai, gumbeliai, idubos? Is vienu pasisakymu tas pats gydytojas atrodo patyres ir geras, kiti gi ta pati gydytoja mesininku pavadintu... Apie Vitku vel tik pora neigiamu pasisakymu radau doh.gif Nezinau, su katruo gydytoju dar pasikonsultuot doh.gif Cia daznai minimas Viksraitis kazkaip per daznai neigiamai linksniuojamas... is kitos puses, bent jau komentaru kokiu nemazai yra, teigiamu irgi, matyt, vienas populiariausiu chirurgu SM jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YoSoy: 10 sausio 2014 - 17:02
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 10, 17:00)
Siaube, koks sunkus tas pirmas zingsnis- issirinkti chirurga doh.gif  Kazkas nesioperuotu pas viena, kazkas pas kita... Rupee, o ka konkreciai blogai Jums Vaiciunas padarde? Tik kazka estetiskai blogai ar ir fiziskai, pvz. Kvepavimo sutrikimai, guzeliai, gumbeliai, idubos? Is vienu pasisakymu tas pats gydytojas atrodo patyres ir geras, kiti gi ta pati gydytoja mesininku pavadintu...  Apie Vitku vel tik pora neigiamu pasisakymu radau doh.gif Nezinau, su katruo gydytoju dar pasikonsultuot doh.gif Cia daznai minimas Viksraitis kazkaip per daznai neigiamai linksniuojamas... is kitos puses, bent jau komentaru kokiu nemazai yra, teigiamu irgi, matyt, vienas populiariausiu chirurgu SM jis.

Nu matai SV matyt sitas forumas ir ispopuliarino biggrin.gif jis pats sake kad siuo metu lb daug nosyciu op daro smile.gif
Ziurek pagal save prie ko sirdis linksta,pasiziurek darbus, kurie tau labiau patinka.,kur nosytes i tavo panasiausios. as tai beveik metus rinkausi kol pinigus taupiau. kiekviena men vis kitas chirurgas buvo smile.gif
Atsakyti
Blogiausa, kad kol kas linkstu prie dvieju chururgu, taciau ne vie no ju op. pavyzdzio nera smile.gif Gal sakau bent per konsultacija parodys g.gif Tas pastas su forumieciu nosytem kaip supratau irgi neveikia blink.gif
Atsakyti