Sveikos gyvos
As jau senokai po OP, palatoj jau buvau kazkur 13.30, budino mane kaip pokio gero studentisko tuso, kuris truko visa savaite

. Jauciausi, kad mane zadina tik ka "nusmigusia"

. As cia siek tiek ale juokauju

, bet jausmas tai tikrai panasus. Pries OP nespejau net sustresuoti, o cia jau pabudau

. Jau kaip ir vakaras, bet dar siandien akys neuztinusios, tik prie vienos akies melyne ryski, ta pati akis ir asaroja istisai, kazkaip grauzia man ja, bet sako, kad tai daznai buna ir cia normalu... zodziu, verkiu visa diena viena akim
Del gipso ar itvaro, tai pavadinciau, kad pas mane tas pats, kas pas Malinka, ir tai geriausia tinka pavadinimas "langete", nes cia ir yra ta perlenkta plastmase, o ant virsaus pleistrais prilipinta. Siaip jau visa diena po OP beveik, o dar skausmo diskomforto nejauciau.
Aisku, kvepuoti negaliu, bet mane nustebino SV, kad tamponus ostrauks dar siandien vakare apie 21.00

. Gal kazkokia oro srovele nakciai pagausiu, kad lengviau butu miegoti

. Na, ka matau, tai matau, jog patrumpejus nosyte, o formos tai tikrai dar nematau. Trukumai: lyg snerves nera visiskai vienodos, bet cia juk tik pirma diena, bus matyt veliau vissa tai. Dabar reikia atvaziuoti lygiai po savaites, tai isims siulus ir ta "langete"nuims. Tai va, OP truko 2,5 val., nes tvarke nemazai (trumpino, pertvara tiesino, kalniuka nuiminejo,... ir kazkokias mano ikritusias naturalias idubas iseme ir jas apverte, panaudojo, kaip implantus, nes mano nosyte tokia su ikritimais, kaip pas konslagerine nukudusia moteriske

).
Na, jei dar kas idomu, klauskit, bet tikrai pakolkas ganetinai gerai, tai manau, kad net rytoj visai ramiai ir parvairuosiu, siauciant slapdribai

i Vilniu.
Aciu uz palaikyma, mergaites!!!
P.S. Malinka, dziaugiuosi uz tave, kada tau nuims ta "langete"?