Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(YoSoy @ 2014 01 10, 18:02)
Blogiausa, kad kol kas linkstu prie dvieju chururgu, taciau ne vie no ju op. pavyzdzio nera smile.gif  Gal sakau bent per konsultacija parodys g.gif Tas pastas su forumieciu nosytem kaip supratau irgi neveikia blink.gif

Cia jau reiktu senbuviu klaust, man rodos jos ir istrine nes nesamones su tuo pastu pradejo darytis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

As jau senokai po OP, palatoj jau buvau kazkur 13.30, budino mane kaip pokio gero studentisko tuso, kuris truko visa savaite biggrin.gif . Jauciausi, kad mane zadina tik ka "nusmigusia" lotuliukas.gif . As cia siek tiek ale juokauju mirksiukas.gif , bet jausmas tai tikrai panasus. Pries OP nespejau net sustresuoti, o cia jau pabudau smile.gif . Jau kaip ir vakaras, bet dar siandien akys neuztinusios, tik prie vienos akies melyne ryski, ta pati akis ir asaroja istisai, kazkaip grauzia man ja, bet sako, kad tai daznai buna ir cia normalu... zodziu, verkiu visa diena viena akim mirksiukas.gif
Del gipso ar itvaro, tai pavadinciau, kad pas mane tas pats, kas pas Malinka, ir tai geriausia tinka pavadinimas "langete", nes cia ir yra ta perlenkta plastmase, o ant virsaus pleistrais prilipinta. Siaip jau visa diena po OP beveik, o dar skausmo diskomforto nejauciau.
Aisku, kvepuoti negaliu, bet mane nustebino SV, kad tamponus ostrauks dar siandien vakare apie 21.00 smile.gif . Gal kazkokia oro srovele nakciai pagausiu, kad lengviau butu miegoti smile.gif . Na, ka matau, tai matau, jog patrumpejus nosyte, o formos tai tikrai dar nematau. Trukumai: lyg snerves nera visiskai vienodos, bet cia juk tik pirma diena, bus matyt veliau vissa tai. Dabar reikia atvaziuoti lygiai po savaites, tai isims siulus ir ta "langete"nuims. Tai va, OP truko 2,5 val., nes tvarke nemazai (trumpino, pertvara tiesino, kalniuka nuiminejo,... ir kazkokias mano ikritusias naturalias idubas iseme ir jas apverte, panaudojo, kaip implantus, nes mano nosyte tokia su ikritimais, kaip pas konslagerine nukudusia moteriske biggrin.gif ).

Na, jei dar kas idomu, klauskit, bet tikrai pakolkas ganetinai gerai, tai manau, kad net rytoj visai ramiai ir parvairuosiu, siauciant slapdribai doh.gif i Vilniu.

Aciu uz palaikyma, mergaites!!! 4u.gif

P.S. Malinka, dziaugiuosi uz tave, kada tau nuims ta "langete"?
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 10, 19:10)
Sveikos gyvos  smile.gif

As jau senokai po OP, palatoj jau buvau kazkur 13.30, budino mane kaip pokio gero studentisko tuso, kuris truko visa savaite  biggrin.gif . Jauciausi, kad mane zadina tik ka "nusmigusia"  lotuliukas.gif . As cia siek tiek ale juokauju  mirksiukas.gif , bet jausmas tai tikrai panasus. Pries OP nespejau net sustresuoti, o cia jau pabudau  smile.gif . Jau kaip ir vakaras, bet dar siandien akys neuztinusios, tik prie vienos akies melyne ryski, ta pati akis ir asaroja istisai, kazkaip grauzia man ja, bet sako, kad tai daznai buna ir cia normalu... zodziu, verkiu visa diena viena akim  mirksiukas.gif
Del gipso ar itvaro, tai pavadinciau, kad pas mane tas pats, kas pas Malinka, ir tai geriausia tinka pavadinimas "langete", nes cia ir yra ta perlenkta plastmase, o ant virsaus pleistrais prilipinta. Siaip jau visa diena po OP beveik, o dar skausmo diskomforto nejauciau.
Aisku, kvepuoti negaliu, bet mane nustebino SV, kad tamponus ostrauks dar siandien vakare apie 21.00  smile.gif . Gal kazkokia oro srovele nakciai  pagausiu, kad lengviau butu miegoti  smile.gif . Na, ka matau, tai matau, jog patrumpejus nosyte, o formos tai tikrai dar nematau. Trukumai: lyg snerves nera visiskai vienodos, bet cia juk tik pirma diena, bus matyt veliau vissa tai. Dabar reikia atvaziuoti lygiai po savaites, tai isims siulus ir ta "langete"nuims. Tai va, OP truko 2,5 val., nes tvarke nemazai (trumpino, pertvara tiesino, kalniuka nuiminejo,... ir kazkokias mano ikritusias naturalias idubas iseme ir jas apverte, panaudojo, kaip implantus, nes mano nosyte tokia su ikritimais, kaip pas konslagerine nukudusia moteriske  biggrin.gif ).

Na, jei dar kas idomu, klauskit, bet tikrai pakolkas ganetinai gerai, tai manau, kad net rytoj visai ramiai ir parvairuosiu, siauciant slapdribai  doh.gif  i Vilniu.

Aciu uz palaikyma, mergaites!!!  4u.gif
P.S. Malinka, dziaugiuosi uz tave, kada tau nuims ta "langete"?

oo koks reportazas lotuliukas.gif
gero miego ir lauksim ryt ziniu.
niu kaip smagu, antra visai smagi, naujos pradzios istorija. bandant apsispresti, labai optimistiskai nuteikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 10, 19:10)
Sveikos gyvos  smile.gif

As jau senokai po OP, palatoj jau buvau kazkur 13.30, budino mane kaip pokio gero studentisko tuso, kuris truko visa savaite  biggrin.gif . Jauciausi, kad mane zadina tik ka "nusmigusia"  lotuliukas.gif . As cia siek tiek ale juokauju  mirksiukas.gif , bet jausmas tai tikrai panasus. Pries OP nespejau net sustresuoti, o cia jau pabudau  smile.gif . Jau kaip ir vakaras, bet dar siandien akys neuztinusios, tik prie vienos akies melyne ryski, ta pati akis ir asaroja istisai, kazkaip grauzia man ja, bet sako, kad tai daznai buna ir cia normalu... zodziu, verkiu visa diena viena akim  mirksiukas.gif

Saunuole, tokia pozityvi po operacijos. Net ramiau pasidare. Man OP 23d. jau lb lb greitai.
Kokia tau dare atvira op ar uzdara? 4u.gif
Ar labai gasdinanciai atrodo tos melynes? ( man po tos pirmos "ale" operacijos,net melyniu nebuvo, tai bijau to vaizdelio, ypac kai atrimieji pamatis doh.gif )
Atsakyti
Pasikartosiu...
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 10, 17:00)
Rupee, o ka konkreciai blogai Jums Vaiciunas padarde? Tik kazka estetiskai blogai ar ir fiziskai, pvz. Kvepavimo sutrikimai, guzeliai, gumbeliai, idubos?

Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 10, 21:03)
Saunuole, tokia pozityvi po operacijos. Net ramiau pasidare. Man OP 23d. jau lb lb greitai.
Kokia tau dare atvira op ar uzdara? 4u.gif
Ar labai gasdinanciai atrodo tos melynes? ( man po tos pirmos "ale" operacijos,net melyniu nebuvo, tai bijau to vaizdelio, ypac kai atrimieji pamatis doh.gif  )

Sveikutes smile.gif

Man dare atvira op - siek tiek tiesino pertvara, trumpino, tvarke galiuka, nes deformavesis kazkoks buvo, dar nueme kalniuka... turbut tiek, gal dar kazka pamatysiu, kai nuims langete smile.gif

O ir siandien as visiskai nepatinus, tik kaip minejau yra melynes tuoks ruozelis po viena akim. Bet sake, labiausiai patinsta antra diena po op, o tai skaitosi rytoj (nes kaip paaiskino, pirma diena po op yra siandien), tai bus matyt, kiek dar patinsiu, bet melyniu nemanau, kad labai jau daugiau iskils smile.gif Man pacios melynes visai nebaugina, labiausiai laukiu rezultato, kurio nematysiu dar visa savaite smile.gif , as labai nekantri, tai sunku bus islaukti. O didziausias disskomfortas, kad negaliu prakvepuoti.

Malinka, o tu jau prakvepuoji normaliai? Kada pradejai kvepuoti? Tau jau pirmadieni nuims langete, ane? Jetai, kaip jau greitai, laukiu labai to momento.

P.S. Parvairavau labai sekmingai, jokiu nepatogumu nebuvo, jei ne vaizdelis ant veido, galeciau ir i darba eiti pirmadieni biggrin.gif , bet pailsesiu geriau smile.gif
Atsakyti

Malinka, o tu jau prakvepuoji normaliai? Kada pradejai kvepuoti? Tau jau pirmadieni nuims langete, ane? Jetai, kaip jau greitai, laukiu labai to momento.

Dabar jau gerai kvepuoju, na dar kartais uzeina kad uzsikemsa vienas puse. kita tai idealiai viskas kaip ir pries tai buvo.
Kvepuot tai man rodos 3diena pradejau po truputi su tokiu garseliu idomiu biggrin.gif
o taip is pat pradziu net issigandau nes man sesele kaip ir sake kad kai isims tamponus jau galesiu truputi kvepuot... o man isvis nieko.. tas pats kas su tamponais biggrin.gif
Antradieni turetu isimt.. nesulaukiu jau biggrin.gif grizau namo tai kazkokia veidrodziu maniake tapau.. per diena gal kokius 100kart pasiziuriu bent i ta galiuka biggrin.gif

Valyte va ryt bus sunkiausia diena, laikykis 4u.gif tai galva skaudes tai nosi, ir siaip kazkoks sunkus jausmas.
Atsakyti
O kiek Jūs abi, mergaitės, pasiėmėt laisvadienių po op iki darbo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2014 01 11, 21:27)

As pasiemiau 2 savaites smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2014 01 11, 21:27)

As tai siuo metu bedarbe tai atostogausiu kiek noresiu thumbup.gif va mastau i vairavimo kursus uzsirasyt, jau nuo pirmadienio yra grupe bet gal dar ankstokai.. nors bus proga uzsimirst del nosiuko smile.gif jau man biski atrodo kad prieki nelabai gerai pertvara ta istiesino kad i sona eina tai snd net su lipneske pasirisau kad nelinktu i kita puse biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites kur jau daretes operacijas, gal dar skaitot temas. Jums po operacijos nepadidejo lupos? bigsmile.gif Skaiciau straipsni su Baiba tai sake kad padidejo, dabar ziuriu kad ir mano virsutine tokia putlesne tapo,lygesne wub.gif
Atsakyti
O gal kas skaitet koki oficialu interviu, kas jai OP dare? Kazkas forume minejo, kad SV, idomu, ar teisybe.
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 11, 23:19)
O gal kas skaitet koki oficialu interviu, kas jai OP dare? Kazkas forume minejo, kad SV, idomu, ar teisybe.

Kiek ziurejau tai niekur spaudoj ner parasyta kas jai dare. Skaiciau lygtais 15min.lt kad ji siaip tik pertvaros operacija dares.. bet pokyciai akivaizdus kad ten buvo tikrai nemazai darbo ideta. cool.gif
Atsakyti