Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(YoSoy @ 2014 01 11, 17:32)
Pasikartosiu...

Turejo susiaurinti nosies galiuka, deja isejo visiskai atvirskciau, net blogiau. Zodziu, galiukas pasidare kaip bulve, atsirado toks kaip kalniukas, todel nosis vizualiai atrodo daug ilgesne, nei buvo. Negana to, pasidare kreiva, nukreipta i desine doh.gif Vaiciunas nekoks chirurgas. schmoll.gif
Atsakyti
Merginos,
Kodel pas mus tokia tyla?!

Malina4ka Tik kelios dienos teliko , kaip jauties? Gal jau kvepuoji normaliai? Minejai , kad truputuka nosyte i sona nukreipusi, ar issitiesino?

_Valyte_ Kaip praejo 2 dieena po operacijos? Ar padaugejo melyniu?Kvepuoji? Apskritai , kaip savijauta?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 13 sausio 2014 - 10:43
QUOTE(Rupee @ 2014 01 13, 10:41)

_Valyte_ Kaip praejo 2 dieena po operacijos? Ar padaugejo melyniu?Kvepuoji? Apskritai , kaip savijauta?

4u.gif

Sveikos gyvos, na, as dar gyva, vakar tikrai turbut sunkiausia diena buvo, labiausiai vargina neprakvepavimas, tai miegoti neimanoma, neissilsejus visai. Siandien jau kazkiek kviepuoju, bet patinimas pasieke pika, dabar jau turetu tik mazeti. Melyniu daugiau neatsirado, bet jos pradejo labiau gal issivaikscioti po plota, tai dabar perejo siek tiek ant akiu voku, tai dazytis net nereikia, kaip su seseliais smile.gif Aisku, atrodau kaip avataras, bet juk cia laikina smile.gif

Del nosies formos, tai kaip ir anksciau sakiau, snerves nera simetriskos, bet gal ir neimanoma labai jau simetriskai padaryti, kai nosies forma keiciasi, o jau visa kita pamatysiu penktadieni. Nes man, kaip ir Malinkai, atrodo, kad nosis dabar biski pakrypusi i kita puse, negu buvo. Bet nieko negaliu sakyt, kol nenueme.
Atsakyti
Kaip smagu merginos, kad jus jau po operaciju..Lengvo gijimo! 4u.gif
Kolkas as linkstu prie Jankuno ir Kaikario. Su Kaikariu esu bendravusi del kitos operacijos, paliko gera ispudi, viska issamiai isaiskina, net bande atkalbet nuo operacijos, ir paminejo, jog nosyte geriau susitvakyti pirmiausia, bet nieko nepirso, tikrai saunus daktaras pasirode. Aisku, svarbiausia ne kalbos o darbai, tai suprantu smile.gif
Viksraitis mano nepaliko ispudzio, Astrauskui siunciau savo foto, sake smarkra dar isidek ir paskaiciavo kiek ir smarkras kainuotu smile.gif
O ka galite pasakyti apie Jankuna, kaip jo konsultacijos, ar issamiai viska paaiskina, ar viens du ir viso gero?
Dar klausimelis, ar tik pas Jankuna po op reikia guleti dar 3 paras, o visi kiti ileidzia kita diena po op?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *miau_miau*: 13 sausio 2014 - 11:30
QUOTE(*miau_miau* @ 2014 01 13, 11:21)
Dar klausimelis, ar tik pas Jankuna po op reikia guleti dar 3 paras, o visi kiti ileidzia kita diena po op?

Ojej, as noreciau, kad mane po OP palaikytu tris dieneles, o ne sekancia diena namo grustu doh.gif Kazin, kiek kainuoja lovadieniai g.gif
Atsakyti

Malina4ka Tik kelios dienos teliko , kaip jauties? Gal jau kvepuoji normaliai? Minejai , kad truputuka nosyte i sona nukreipusi, ar issitiesino?

Rytoj jau vaziuoju pas SV thumbup.gif
Man ne nosyte i sona truputi linksta o pertvara. (tarp dvieju snerviu). kartais taip atrodo prie tamsesnio apsvietimo, o vat nuotraukoj tai jau aiskiau matos. Pas mane pries operacija tai didesne ta asimetrija buvo tik kad nosis didesne buvo tai ne taip matesi tos snerves. O pats galiukas tai tiesus. o kaip visa nosis tai nezinau.. ryt pamatysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(YoSoy @ 2014 01 13, 12:34)
Ojej, as noreciau, kad mane po OP palaikytu tris dieneles, o ne sekancia diena namo grustu doh.gif Kazin, kiek kainuoja lovadieniai g.gif

Man rodos pas ji jau i ta bendra kaina ir yra iskaiciuoti lovadieniai smile.gif
Atsakyti
Pas Viksraiti operavausi akiu vokus, padare labai gerai ir sugijo gerai ( po manes pas ji operavosi mano stomatologe ir 2 drauges) super irgi gavosi; jei daryciaus nosi, tai irgi tik pas ji; veida patikeciau tik jam; ir veido patemoimo technilogija nerealiai gera turi; del kitu chirurgu: pas M .Norku patarciau darytis lytines lupas ir pilvo plastika, maciau jo 2 darbus( drauges daresi) ; teko matyti Vitkaus nosies darba, tai labai minimalus pokyciai uz tokia kaina; vaizdas panasus kaip po pirmos operacijos Orbakaite; praktiskai nieko;
O vat pas ka darytis krutine, nezinau....maciau G. Babajan darba, nelabai patiko, bet aisku ten jos tik viena is pirmu operaciju buvo, sunku spresti...
Atsakyti
[quote=ivakara,2014 01 13, 15:52]
Pas Viksraiti operavausi akiu vokus, padare labai gerai ir sugijo gerai ( po manes pas ji operavosi mano stomatologe ir 2 drauges) super irgi gavosi

nu va saunuolis Viksraitis smile.gif as va ateiti irgi vokus darysiuos, nes visa i mama... rytais pabundu tai sunku akys savo atrast o su laiku dar baisiau juk bus smile.gif ir maciau nebrangi ta operacija, o jau rezultatas ilgalaikis smile.gif
Atsakyti
[quote=Malina4ka,2014 01 13, 16:28]
[quote=ivakara,2014 01 13, 15:52]
Pas Viksraiti operavausi akiu vokus, padare labai gerai ir sugijo gerai ( po manes pas ji operavosi mano stomatologe ir 2 drauges) super irgi gavosi
nu va saunuolis Viksraitis smile.gif as va ateiti irgi vokus darysiuos, nes visa i mama... rytais pabundu tai sunku akys savo atrast o su laiku dar baisiau juk bus smile.gif ir maciau nebrangi ta operacija, o jau rezultatas ilgalaikis smile.gif
[/quote]

Nu va kaip apetitas kyla bevalgant, kai grozis uzvaldo biggrin.gif As tai ne voku noreciau, o gal odos naujesnes be rauksliu, nes jau pradeda erzinti ax.gif Bet pradziai ne plastikos reikia imtis, o paprastesnem priemonem gal.

Malinka, zinok as vis dar neprakvepuoju normaliai, labai maiso ten kazkas viduj. Pojutis, kaip butu didziule sloga, tai miegu vis dar issiziojus, o tai baisiai vargina. Labai norisi issipusti, kaip per sloga, bet juk negalima.

O kaip tau su skoniu, man tai pasilpe refleksai, nelabai jauciu, ka valgau, bet lyg jau astreja smile.gif
Siandien man skambino is klinikos, tai jau sutariau penktadieni vaziuoju nusiimti kauke biggrin.gif Labai labai noriu buti patenkinta. (Zinau, kad 100% nebus idealu, nes dabar matau asimetriskumus snerviu, bet tikrai turi buti daug geriau, nei buvo!!!!!) ax.gif
Atsakyti
Malinka, zinok as vis dar neprakvepuoju normaliai, labai maiso ten kazkas viduj. Pojutis, kaip butu didziule sloga, tai miegu vis dar issiziojus, o tai baisiai vargina. Labai norisi issipusti, kaip per sloga, bet juk negalima.

O kaip tau su skoniu, man tai pasilpe refleksai, nelabai jauciu, ka valgau, bet lyg jau astreja smile.gif
Siandien man skambino is klinikos, tai jau sutariau penktadieni vaziuoju nusiimti kauke biggrin.gif Labai labai noriu buti patenkinta. (Zinau, kad 100% nebus idealu, nes dabar matau asimetriskumus snerviu, bet tikrai turi buti daug geriau, nei buvo!!!!!) ax.gif
[/quote]

as trecia diena biski jau i vakara pradejau truputi kvepuot, bet taip jau stipriai per jega, su garsais. ir tai tik is vienos snerves doh.gif po to su kiekviena diena vis geriau budavo. dabar jau su abiem galliu kvepuot smile.gif tik va pripratau per burna kvepuot, tai dabar reik vel pratintis per nosi, taip keista doh.gif biggrin.gif
as tik ko nejauciu tai kvapo.tokiu silpnesniu dar nlb. su acetonu tai suveike. tai reiskias dar pajausiu smile.gif

as tai irgi ryt tikiuosi kad viskas bus ok ir neissigasiu saves doh.gif as jau viena etapa perejau dabar man asmeniskai bus pats sunkiausias nes matysiu visa nosi ir kaip ji gyja.. zinant mane tai jauciu nuo veidrodzio nesitrauksiu visus metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 13, 17:19)
as tai irgi ryt tikiuosi kad viskas bus ok ir neissigasiu saves doh.gif  as jau viena etapa perejau dabar man asmeniskai bus pats sunkiausias nes matysiu visa nosi ir kaip ji gyja.. zinant mane tai jauciu nuo veidrodzio nesitrauksiu visus metus biggrin.gif

Kelinta val. vaziuosi? Butinai , kai turesi galimybe, parasyk mums, as jau dabar pergyvenu del taves, kad tik viskas gerai butu. 4u.gif
Man liko lygiai savaite. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2014 01 13, 17:39)
Kelinta val. vaziuosi? Butinai , kai turesi galimybe, parasyk mums, as jau dabar pergyvenu del taves, kad tik viskas gerai butu. 4u.gif
Man liko lygiai savaite. blush2.gif

Man 14val smile.gif tai vakare parasysiu kaip ten kas smile.gif
po savaites jau tavo ispudzius skaitysim kaip tau po operacijos 4u.gif
Atsakyti