Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Sena tema:
http://www.supermama...?...947229&st=0

[attachmentid=231251] [attachmentid=231252]

[attachmentid=231253] [attachmentid=231254]

Diskutuojam, sėjam, daiginam, dalinamės džiaugsmais ir vargais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 vasario 2014 - 09:06
Skaitau, skaitau apie tuos tuneliukus paprikom g.gif O jie kuom dengti? - ar agro plevele ar plėvele šiltnamimas? jaučiu, ir aš bandysiu paprikas taip auginti, šiltnamyje nėra vietos joms.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 02 05, 09:14)
Skaitau, skaitau apie tuos tuneliukus paprikom  g.gif O jie kuom dengti? - ar agro plevele ar plėvele šiltnamimas? jaučiu, ir aš bandysiu paprikas taip auginti, šiltnamyje nėra vietos joms.

Pernai auginau tuneliukuose su siltnamine plevele g.gif Bet pas mane tuneliukai tokie idomus. Ale mini siltnamiai. Tai vasara tik sonus atidarau ju ir virs galvos stogas yra, bet ventiliacija kiaurai. O jei uzeina kokia krusa,kaip pernai buvo vienu momemntu, arba lietus baisulinis, vejas, tai uzdengiu sonus ir ramu.
Atsakyti
Skaitau, skaitau apie tuos tuneliukus paprikom  g.gif O jie kuom dengti? - ar agro plevele ar plėvele šiltnamimas? jaučiu, ir aš bandysiu paprikas taip auginti, šiltnamyje nėra vietos joms.

lotuliukas.gif aš visą rytą kuičiu info, kaip pasidaryti tuneliukus, kažkur mačiau, bet atmintis jau nebe ta lotuliukas.gif
Atsakyti

šiltnamine plėvele

[attachmentid=231255]

pas mane atsidaro tik viena pusė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 vasario 2014 - 09:19
https://fbcdn-sphoto...435451245_n.jpg

Cia vienas is mano tuneliuku matosi. Atsidaro dvi puses smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar esat auginę Jelapeno papriką? Vakar nusipirkau sėklų, bandysiu auginti.
Atsakyti
QUOTE(ingushka @ 2014 02 05, 11:01)
Sveikos, ar esat auginę Jelapeno papriką? Vakar nusipirkau sėklų, bandysiu auginti.

na tokia jau tema - manau čia daug auginančių tuos jalapenus. Jalapenais jau šitos temos sekėjas nelabai nustebit galima biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad geros dienos sėti paprikai yra vasario 10-12 , man kažkaip neramu ar ne per vėlai bus .
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2014 02 05, 10:16)
Skaiciau, kad geros dienos sėti paprikai yra vasario 10-12 , man kažkaip neramu ar ne per vėlai bus .

tai, kad kelios dienos belikę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 05, 09:18)
šiltnamine plėvele
pas mane atsidaro tik viena pusė

Čia jau visas tunelis biggrin.gif Reiks MB parodyti, tegul meistrauja laisvalaikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 02 05, 10:33)
Čia jau visas tunelis  biggrin.gif Reiks MB parodyti, tegul meistrauja laisvalaikiu  biggrin.gif

vis tiek kiekvienam meistrui savaip išeina smile.gif
Atsakyti