Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

As va niekur nieko nemirkiau. o su vystiklais zaist pabijojau- visgi ner pas mane tos geros siltos vietos. gal jos ten jau isleidusios saknis, tik po zememis ir nesimato. va po poros savaiciu, jei nieks neprades kaltis- tada jau sunerimsiu...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 06, 09:32)
paprikas vasario 2 pamirkiau stimuliatoriuje ir padėjau daigintis. Tai iš Avijacijos gautos carliston mild visos išleido šaknį jau sekančią dieną, kelios pirktinės po vieną, o kitos irgi gyvybės nerodo. bet tos dar ne bėda, dar gali sudygti.

o mano rupūžės carliston mild visai neleidžia doh.gif sekmadienį jas į vystyklus sukišau. Jaloro uodegas iškišo, black hungarian. O tie va nelenda nors tu ką.......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 05, 11:06)
na tokia jau tema - manau čia daug auginančių tuos jalapenus. Jalapenais jau šitos temos sekėjas nelabai nustebit galima  biggrin.gif

Tikiu, kad nenustebinsiu, tik norėjau sužinoti ar užauga jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingushka @ 2014 02 06, 09:32)
Tikiu, kad nenustebinsiu, tik norėjau sužinoti ar užauga jie ax.gif

visi čiliai užauga ir derlių duoda, jei paruoši jiems tinkamas sąlygas ir rūpinies.
Atsakyti
Merginos, o kiek maždaug jalapenas užaugina pipiukų (esant normalioms sąlygoms, be jokių ten jeigu...). Aš užsikepiau jų marinuotų pagal Giedriaus receptą, neturiu supratimo kiek krūmelių auginti (vietos tiek, kiek noriu, tai neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 02 06, 10:05)
Merginos, o kiek maždaug jalapenas užaugina pipiukų (esant normalioms sąlygoms, be jokių ten jeigu...). Aš užsikepiau jų marinuotų pagal Giedriaus receptą, neturiu supratimo kiek krūmelių auginti (vietos tiek, kiek noriu, tai neturiu  verysad.gif

Daaaug biggrin.gif 20-30 tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jalapenai tai kažkaip nelepūs, be ypatingos priežiūros užaugina nemažai pipiriukų. Mums 4 krūmų sočiai būdavo ir sau ir dar duodavom kitiem.

Šiemet tik 2 auginsiu, nes jau atsivalgėm. Per paprastas pipiras- yra ir skanesnių už juos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 vasario 2014 - 11:02
QUOTE(mylima mama @ 2014 02 05, 19:23)
Sveikos mamytes.Esu pradenti sodininke ir tiek man visko reikia  lotuliukas.gif .Norejau pasiteirauti, gal turite Cili papriku seklyciu ir galetu pasidalnti ( uz skanumyna ).Kada ketinate sodinti ? ax.gif

o kaip jums pernai sekėsi? ar bandėt, kaip žadėjot, augint?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 04, 20:51)
matau, kad is Panevezio, jalapenus maciau Nemuno g-ves parduotuvej, pries kelias dienas dar buvo, pati nepirkau, nes turejau nuo pernai metu. Jie puikiai tinka marinavimui, as dariau, pagal Giedriaus recepta, tai gavosi super,. Jau baigiam viska suvalgyti, gavosi dar skanesni, nei parduotuviniai  thumbup.gif
Seti jau pats laikas, pas mane jie jau isdyge ant palanges lepinasi  ax.gif

Buvau vakar aš toj parduotuvėj, deja pavėlavau nebeturi. doh.gif Žadėjo užsakyti, bet tik kitai savaitei ir tai neaišku ar bus.... blink.gif
Bendradarbė davė geltona varpelio formos pipiriuką, reiks krapštyt sėklas lauk ir sėti. Gal žinot kaip jie vadinasi? Ar sunkiai auga? g.gif
Atsakyti

Sveikos, o mano kajenas nedygsta, apie erotinę jau nebesvajoju, nedygs blush2.gif
Visos kitos jau iš durpių nosis iškišusios tik nelabai linksmos g.gif , tiesa, kelios jau tikruosius lapelius išleido g.gif , tik nzn ar džiaugtis, labai jau tokios biznutės blush2.gif
Atsakyti
Man dar iškilo klausimas - išdygus čili daigeliams, žemė labiau sausesnė ar labiau drėgnesnė turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 02 07, 10:45)
Man dar iškilo klausimas - išdygus čili daigeliams, žemė labiau sausesnė ar labiau drėgnesnė turėtų būti?

geriau mažiau drėgna. Kad neištįstų laikom mažesnėj temperatūroj, tai kad nepelytų žemė ir nenupūtų šaknelė nereikia per daug drėgmės.
Aišku ir neperdžiovint smile.gif
Atsakyti