[quote=biesas66,2014 05 06, 20:23]
[quote=LokysL,2014 05 03, 22:34]
Kaip junget kamino kondensato nuvedima, i kanalizacija ar i lietaus kanalizacija? Jungiant i kanalizacija galvociau kad reiktu sifono, taciau jis garantuotai isdzius. Nededant sifono galbut yra teorine tikimybe patraukti kvapus per zidinio kapsule ir per ta isdZiuvusi sifona jei tarkim isijungtu gartraukis pilnu galingumu pvz 1000 kubu o rekupas nepersijungtu i gartraukio rezima. Aisku pirmiausiai oras eitu is kamino nes ten anga 200 o kondensato nubegimo vamzdis 50. Nors is kitos puses oras skverbsis per kapsules dureles todel nera tiesioginio patraukimo is karto per 200 skyle. Dar kilo mintis gal aplamai pastayti 3 litru inda (kuri galima butu pasiekti revizijai per kokias groteles)) kondensatui kad jis pats isgaruotu. Kaminas shiedel ir nera kaip pagrindinis sildymo Voniom sifonai buna su voztuvais. Isdziuna vanduo,uzsidaro sifonas.
[/quote]
Idomu koks kiekis to kondensato susidaro. Patiko mintis statyti talpa i kuria sueina kondensatas. Idomu ka pats schiedelis siulytu.
Nuo daug ko priklauso. Esu netgi girdėjęs apie "po kibirą kasdien".
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 05 07, 11:44)
Idomu koks kiekis to kondensato susidaro. Patiko mintis statyti talpa i kuria sueina kondensatas. Idomu ka pats schiedelis siulytu. <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE(*** @ 2014 05 07, 09:46)
Nutrumpinau shiedelio "galiuka". Uzmoviau (25 balta 90 alkune)

Prijungiau balta santechnine gofra

Suraiciau astunke kas stovetu vanduo, gala pajungiau i 25 - 50 gumini perejima

o ji i stova. Betkuri pirktini sifona uzkemsa degimo likuciai..

Prijungiau balta santechnine gofra

Suraiciau astunke kas stovetu vanduo, gala pajungiau i 25 - 50 gumini perejima

o ji i stova. Betkuri pirktini sifona uzkemsa degimo likuciai..
Bet tai nera prasme uzlenkti slanga nes vistiek ten vanduo isdzius per kazkuri laika.
Sifona jei deti tai uzsikims nuo dervu.
tai gal jungti i lietaus nuotekas nes dar turiu laiko kokius 4 metrus vamzdzio nuvesti i lietu. Kolkas pravesti vamzdziai i kanalizacija.
sveiki kaunieciai,
ne i tema, bet atejau pasiklausti jusu patarimo - baigineja pas mus isores apdaila, kala fibercementinemis lentutemis dali fasado (negavome pilkum teko pasitenkinti juodomis), ikeliu jums foto pasakykit savo nuomone del fasaro ir mediniu daliu kurios liks neuzdengtos. Turejom ideja jas lakuoti geru laku kaip nulakuota kolona, bet kaip sudejo lentutes, man ta kolona is konteksto iskrenta. Pinigai uz laka dideli, tai kol dar laikas prasau jusu patarimo kaip pasielgti, t. y. ar lakuoti taip kaip nulakuota kolona, ar dazyti pilkai?Nors man uzdazytas medis ziauriai nepatinka...bet gal geriau deretu?tvora irgi galvojom daryti tamsiai ruda ...

ne i tema, bet atejau pasiklausti jusu patarimo - baigineja pas mus isores apdaila, kala fibercementinemis lentutemis dali fasado (negavome pilkum teko pasitenkinti juodomis), ikeliu jums foto pasakykit savo nuomone del fasaro ir mediniu daliu kurios liks neuzdengtos. Turejom ideja jas lakuoti geru laku kaip nulakuota kolona, bet kaip sudejo lentutes, man ta kolona is konteksto iskrenta. Pinigai uz laka dideli, tai kol dar laikas prasau jusu patarimo kaip pasielgti, t. y. ar lakuoti taip kaip nulakuota kolona, ar dazyti pilkai?Nors man uzdazytas medis ziauriai nepatinka...bet gal geriau deretu?tvora irgi galvojom daryti tamsiai ruda ...

Dieve kokios gražios tos lentelės
Ir gerai, kad negavot pilkų

Reik ideju kaip isspresti problema del galimo skilimo:
https://www.dropbox....0509_134622.jpg
Pirmo ir antro auksto sienos tinkuosis kartu su perdangos plokste. Galima skilimas ties raudona linija. Gal zinot kokiu deformaciniu profilius tinkamus tokiai situacijai?
Pirmo ir antro auksto sienos tinkuosis kartu su perdangos plokste. Galima skilimas ties raudona linija. Gal zinot kokiu deformaciniu profilius tinkamus tokiai situacijai?
200tini armavimo tinkla.
QUOTE(LokysL @ 2014 05 11, 22:03)
Reik ideju kaip isspresti problema del galimo skilimo:
QUOTE(sarune+ @ 2014 05 07, 20:16)
sveiki kaunieciai,

Manyciau butu galima dar palakuoti ta kolona... kad dar tamsesne butu

Sveiki, labai reikia rekomendacijų kas įsivedinėjot dujas, dėl projektavimo ir montavimo, jau pas trejus teiravomės tai visi kažkokie neaktyvūs tai ryt, tai poryt ir t.t., savaitės eina ir nei su vienu sutarties negalim pasirašyt. Jai kas lauksiu AŽ.
Dėkui.
Dėkui.
labas vakarelis,
mums kaip nesiseka su darbininkais tai nesiseka, gal zinot kokius gipsininkus normalius, musiskis nukrito is 4 m. aukscio, neaisku kaip jam pasibaigs, tai skubos tvarka ieskom gipsininku....labai lauksiu kontaktuku i AZ aciu is anksto.
mums kaip nesiseka su darbininkais tai nesiseka, gal zinot kokius gipsininkus normalius, musiskis nukrito is 4 m. aukscio, neaisku kaip jam pasibaigs, tai skubos tvarka ieskom gipsininku....labai lauksiu kontaktuku i AZ aciu is anksto.
QUOTE(sarune+ @ 2014 05 13, 20:38)
labas vakarelis,
Sunku, sunku surasti darbui žmones. O tas kur nukrito ar geras žmogus buvo?