laba diena, siandien truputeli prasisukau po parduotuves tai galiu ir as prie apzvalgos prisideti: Shetelinge uz dvieju savaiciu bus amariliu, sake, kad yra uzsake. Senukuose, meileniu nerasta. Sodu gatveje -ten 40% nuolaida dabar jiems white peackok, red nymph, estela, red peackok, blosom peackok, .... diva ( tamsus ziedas), ir tie tokie labai iskarpyti cyber ar kazkas panasaus. Atsiprasau uz netikslius pavadinimus. Su mazyle buvau, labai gerai neisidemejau pavadinimu.
Na, ne visai taip . Kalvarijų gatvė Aleksote. Iš Veiverių g. didelėje sankryžoje su Europos pr. reikia pasukti į dešinę (važiuojant nuo miesto centro) ir toliau visą laiką pagrindiniu keliu iki tos landynės. Ji taip pat bus po dešine puse.
baigėsi mano era. Pasitarusios moterys atrado naują išmanėlę.
Matyt, negausiu aš GIZZI5 avataro - kreipsis ji dėl savo problemos į naują šamanę ir .... paukšteliams pasiseks. O tau, LUTPEDE, ne. Juk aš tą GIZZI avatarą ne sau norėjau - tau. Nabagėlė tu - jokio neturi.
Na, ne visai taip . Kalvarijų gatvė Aleksote. Iš Veiverių g. didelėje sankryžoje su Europos pr. reikia pasukti į dešinę (važiuojant nuo miesto centro) ir toliau visą laiką pagrindiniu keliu iki tos landynės. Ji taip pat bus po dešine puse.