Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 19, 21:52)
o aš Kaune radau tą gatvę, reiškia ne ta doh.gif

Kaune aš tą gatvę žinau, bet ten lyg tokios augalų parduotuvės nebuvo todėl klausiau. Oi, mane Diva domina, nepriklausomai, kad jole_juli įvardijo ją su tamsiu žiedu. Jei tas žiedas tamsus (nors Diva ružava), tai aš 10x daugiau jos noriu. Kuo tamsesnis meilenis tuo daugiau man jis patinka smile.gif . Noriu dar Estela. O vat "siauralapiai" manęs nedomina. Gražu pažūrėti ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 19, 23:00)
Kaune aš tą gatvę žinau, bet ten lyg tokios augalų parduotuvės nebuvo todėl klausiau. Oi, mane Diva domina, nepriklausomai, kad jole_juli įvardijo ją su tamsiu žiedu. Jei tas žiedas tamsus (nors Diva ružava), tai aš 10x daugiau jos noriu. Kuo tamsesnis meilenis tuo daugiau man jis patinka  smile.gif . Noriu dar Estela. O vat "siauralapiai" manęs nedomina. Gražu pažūrėti ir tiek  ax.gif

user posted image aš pagalvojau apie Šitą , čia Grand Diva
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 19, 17:54)
laba diena, siandien truputeli prasisukau po parduotuves tai galiu ir as prie apzvalgos prisideti:
Shetelinge uz dvieju savaiciu bus amariliu, sake, kad yra uzsake.
Senukuose, meileniu nerasta.
Sodu gatveje -ten 40% nuolaida dabar jiems  white peackok, red nymph, estela, red peackok, blosom peackok, .... diva ( tamsus ziedas), ir tie tokie labai iskarpyti  cyber ar kazkas panasaus.
Atsiprasau uz netikslius pavadinimus. Su mazyle buvau, labai gerai neisidemejau pavadinimu.

Oi oi, aš irgi kai ko norėčiau ax.gif . Estella, Diva, White peacock - internetas gražiai rodo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 19, 21:00)
Kaune aš tą gatvę žinau, bet ten lyg tokios augalų parduotuvės nebuvo todėl klausiau. Oi, mane Diva domina, nepriklausomai, kad jole_juli įvardijo ją su tamsiu žiedu. Jei tas žiedas tamsus (nors Diva ružava), tai aš 10x daugiau jos noriu. Kuo tamsesnis meilenis tuo daugiau man jis patinka  smile.gif . Noriu dar Estela. O vat "siauralapiai" manęs nedomina. Gražu pažūrėti ir tiek  ax.gif

O man kaip tik - šviesūs, pasteliniai ir cybisteriai - mano favoritai smile.gif .
Nors visų noriu. Visų iš viso pasaulio, milžiniškų patalpų, atitinkančių visų poreikius, ir krūvos kompetetingų darbuotojų, kad aš galėčiau grožėtis vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 19, 17:54)
laba diena, siandien truputeli prasisukau po parduotuves tai galiu ir as prie apzvalgos prisideti:
Sodu gatveje -ten 40% nuolaida dabar jiems  white peackok, red nymph, estela, red peackok, blosom peackok, .... diva ( tamsus ziedas), ir tie tokie labai iskarpyti  cyber ar kazkas panasaus.

Ar galėtų kas pakomentuot, kurioj vietoj Sodų gatvėje ta parduotuvė? Tik išsukus iš Pylimo, ar arčiau stoties?

Gal daugmaz prisimenat kainas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 19 kovo 2014 - 21:15
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 19, 21:10)
Oi oi, aš irgi kai ko norėčiau ax.gif . Estella, Diva, White peacock - internetas gražiai rodo  wub.gif

drinks_cheers.gif ir dar kokį cibisterį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 19, 18:54)
Shetelinge uz dvieju savaiciu bus amariliu, sake, kad yra uzsake.
Senukuose, meileniu nerasta.
Atsiprasau uz netikslius pavadinimus. Su mazyle buvau, labai gerai neisidemejau pavadinimu.

Užskaityta 4u.gif
o kas čia per parduotuvė sodų gatvėje? yra ten koks tikslesnis adresas? Gal užlėkčiau rytoj, ir jei kas turėtumėt kokį special pageidavimą brūkštelkit į az su tel.
Atsakyti
Jeigu kam iš Vilniaus į Kauną ar iš Kauno į Vilnių adresu reik gelytę perduoti, tai brolis važinėja kartais šiuo reisu. ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau visu merginu,kad neparasiau miesto. Cia per skubejima sitaip. Kalbejau apie Vilniu. O jus teisingai parasete - tamsus amarilis Gran diva buvo.
O parduotuve tokia mazute,isiterpusi tarp devetu prekiu ir pjuklu parduotuves. Uzrasas and duru-ukines prekes. Cia kai leidziates nuo kalno link pylimo gatves. Desineje puseje. Pravaziuojat auto aikstele, tada vienas ilgas namas ir antram ilgam name parduot
Kainos su nuolaida visu amarliu yra nuo 15 iki 17 lt.
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 19, 22:59)
Atsiprasau visu merginu,kad neparasiau miesto.  Cia per skubejima sitaip. Kalbejau apie Vilniu. O jus teisingai parasete - tamsus amarilis Gran diva buvo.
O parduotuve tokia mazute,isiterpusi tarp devetu prekiu ir pjuklu parduotuves. Uzrasas and duru-ukines prekes. Cia kai leidziates nuo kalno link pylimo gatves. Desineje puseje. Pravaziuojat auto aikstele, tada vienas ilgas namas ir antram ilgam name parduot

Bet tai kaip bigsmile.gif - abi geriausios parduotuvės super užsimaskavusios blink.gif
Atsakyti
Hm, reiks nulėkt iki tos sodų g. O dėl Scheteligo tai aš klausiau savaitgaly, tai sakė tikrai nebus amarilių, nes neužsakyti.

Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 03 19, 23:59)
Atsiprasau visu merginu,kad neparasiau miesto.  Cia per skubejima sitaip. Kalbejau apie Vilniu. O jus teisingai parasete - tamsus amarilis Gran diva buvo.

ačiū žinau, esu vieną kartą ten buvus kai studijavau... ten taip dvelkė tada sovietmečio ūkinių prekių parduotuve... cool.gif Bandysiu pasiekt rytoj jei išeis.

Vat ir man kaip Pempei pamąstymai. Kauno taškas tai kažkaip ten bendradarbiauja su didesniais sodo prekių taškais tai matyt turi galimybę užsisakyti. O įdomu kaip šitas Vilniaus, iš kur galimybė nusipirkti įvairesnį, įdomesniu veislių amarilių kiekį neišauginant labai kainos ( nors Kauno taške kainos be nuolaidų 17LTL-19LTL- 25LTL Benfica ) - manau daug lemia ir atsakingo už užsakymus žmogaus požiūris, domėjimasis...
Atsakyti
Grand diva labai tamsus bordo spalvos amarilis. Tiesa yra dar vienas "loyalty", bet tas tikriausia dar neplatinamas
Pasisekė toms, kas nugriebė Grand Diva thumbup.gif
Grand Diva ir Loyalty
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 kovo 2014 - 23:57