Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Dar pasirodau biggrin.gif
Pilnai išsiskleidė Exotica su dviem stiebais po tris žiedus. Iš seniai smile.gif
user posted image

Cybister Rose antroji biggrin.gif . Pernykštė, vienas stiebas, 6 žiedai
user posted image

Samba iš pernai, 4 žiedai
user posted image

Nuotraukos MB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 20, 01:03)

thumbup.gif
Gražus žydėjimas
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 20, 00:51)
Grand diva labai tamsus bordo spalvos amarilis. Tiesa yra dar vienas "loyalty", bet  tas tikriausia dar neplatinamas
Pasisekė toms, kas nugriebė Grand Diva  thumbup.gif

Loyality įspūdingiau atrodo. thumbup.gif
O sakykite, kurios domitės daugiau nei spalva ar žiedlapių forma kaip aš blush2.gif , kuo skiriasi Benfica nuo Grand Diva... ? Aš kai pirkau, sakė pardavėja, kad tai vienas iš tamsiausių ar pats tamsiausias Amarilis - aišku pardavėja ten gera prekybininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 01:22)
Loyality  įspūdingiau atrodo.  thumbup.gif
O sakykite, kurios domitės daugiau nei spalva ar žiedlapių forma kaip aš  blush2.gif ,  kuo skiriasi Benfica nuo Grand Diva... ? Aš kai pirkau, sakė pardavėja, kad tai vienas iš tamsiausių ar pats tamsiausias Amarilis - aišku pardavėja ten gera prekybininkė biggrin.gif

Grand Diva tamsesnis už Benfiką ir žiedo forma skiriasi.
Mano Benfika. Natūroje ji šiek tiek tamsesnė nei gavosi fotografijoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 20, 01:29)
Grand Diva tamsesnis už Benfiką ir žiedo forma  skiriasi.
Mano Benfika.  Natūroje  ji šiek tiek tamsesnė nei gavosi  fotografijoje

Ačiū labai 4u.gif
Aišku, na jei mano pirkta Benfica yra Benfica tai neblogai, bet jei Diva dar tamsesnė, tai visai norėčiau ir jos...

Ar kuri nors auginate amarilius po kelis viename vazone? Intenete matosi tokių nuotraukų ir tikrai gražiai atrodo vienos rūšies keli svogunai.
Atsakyti
Kiek pagundų doh.gif siaubas, o ta grand diva wub.gif tos tai norėčiau rolleyes.gif
Pempe, gražus žydėjimas 4u.gif
Kaškoniukui, user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 20 kovo 2014 - 08:41
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 03 20, 01:47)
Ačiū labai 4u.gif
Aišku, na jei mano pirkta Benfica yra Benfica tai neblogai, bet jei Diva dar tamsesnė, tai visai norėčiau ir jos...

Ar kuri nors auginate amarilius po kelis viename vazone? Intenete matosi tokių nuotraukų ir tikrai gražiai atrodo vienos rūšies keli svogunai.

Aš auginau paprastą palanginį, tai jis natūraliai greitai prisiaugino vaikų pilną vazoną. O aš jų neskirsčiau. Tai kai visi žydėdavo vaizdas geras buvo. Nuotrauka labai sena, tad ir kokybė, vos įžiūrėti galima unsure.gif . Taip pabandžiau susodinti ir hibridus. Vazonai jiems buvo per gilūs, tad žydėjo tik tą kartą kartu, kai susodinau. Vėliau žydėdavo tik vienas kuris. Dabar esu vienos rūšies vaikų prisodinus į žemesnius vazonus. Bandysiu taip išauginti iki jų žydėjimo. Manau jei rasti nelabai gilų ir platų vazoną galima ir taip auginti smile.gif .

My Webpage

Kol rašiau GIZZI5 taip pat parašė ir meileniai kaimietukai tokie patys smile.gif
pempė12, nuostabios nuotraukos ir žiedai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 20 kovo 2014 - 08:49
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 19, 15:26)
o tai nuotraukos nebus g.gif

Per daug neįsigilinau, bet kiek užmečiau akį į taisykles, tai reikia būti parašius atitinkamą kiekį žinučių, norint turėti leidimą įkelti foto. O aš kol kas esu naujokė. Foto esu įkėlusi kitur, tik vėl nežinau ar čia galima įdėti nuorodą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajonuskiene1964 @ 2014 03 20, 09:48)
Per daug neįsigilinau, bet kiek užmečiau akį į taisykles, tai reikia būti parašius atitinkamą kiekį žinučių, norint turėti leidimą įkelti foto. O aš kol kas esu naujokė. Foto esu įkėlusi kitur, tik vėl nežinau ar čia galima įdėti nuorodą bigsmile.gif

vilmajonuskiene1964, bandyk kelti, per galvą niekas neduos ir koks nors kumštis iš monitoriaus ekrano tikrai negrūmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 20, 00:03)
Dar pasirodau biggrin.gif

Nuotraukos MB smile.gif

puikūs žiedynai wub.gif wub.gif wub.gif
šaunus komandinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit patikslint adresą tos parduotuvės Sodų gatvėje Vilniuje? Ir kaip ji vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 kovo 2014 - 09:52
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 20, 00:03)
...Pilnai išsiskleidė Exotica...........
Cybister Rose ...............
Samba iš pernai, 4 žiedai
.......

Na ir grožiai wub.gif wub.gif wub.gif Iš sveiko pavydo net nagai užnižo nail.gif
Atsakyti