Amerikietiskos salotos su vistiena Taigi: Apkepti vistienos krutinele (juostelemis)su prieskoniais (vistienai) I lekste dedame priplesytu salotu lapu ant ju vistienos, ridikeliu griezineliais plonais, agurko juostelem, galima svogunu laisku truputi pasmulkintu, pomidoru pasmulkintu, paskrudintos duonos (kubeliais) ir ant virsaus pagal skoni pasigaminta majonezo-pomidoru padazo (kecupo) padaza... Issimaisom kiekvienas sau kaip norim.... Tokio patiekalo uztenka priespieciams tikrai....o ypatingai jau pavasarejant...  Beto paruosti paprasta ir labai greitai
Vakar dariau, iš visko ką turėjau: pasmulkinau rūkytos vištos, kubeliais pomidoras, pekino kopūstas, paprika, marinuoti pievagrybiai, avokadas kubeliais. Užpyliau aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir spausto česnako mišiniu. Į salotas viskas dedasi lygiomis dalimis, tik grybukų nepadauginti. Skanaus. Mano net sūnytis valgė
Prisiskaiciau cia jusu receptuku, net seile istiso  . Man labiausiai patinka salotos su vistiena, esu isragavusi daug skirtingu receptu, ir pastebejau, kad tos salotos, kuriose naudojami vaisiai (pvz. persikai, ananasai, obuoliai ir t.t.) man kazkaip nelabai. Visos kitos variacijos tinka  . Pati dabar skaitydama prisiminiau vienas mamos kazkada seniai gamintas salotas su rukyta vistiena, taigi dalinuosi siuo receptuku su jumis: Rukytos vistos slaunele Pekino kopustas Pomidorai Riebus fermentinis suris Zali pievagrybiai (man jie vieninteliai kazkaip nelabai tiko, todel ju dazniausiai nededu) Druska, pipirai, majonezas Viskas supjaustoma kubeliais ir ismaisoma su prieskoniais ir majonezu. As daznai dar imetu zalio arba marinuoto agurkelio. Beje, mama megsta svelnesnius padazus, todel visuomet majoneza maiso lygiomis dalimis su grietine. Skanaus
RASALIU
2008 06 20, 13:04
salotos su vistienos kepenelėm reikes
0,5kg. kepenėlių (vištienos ) 1didelis poras 6-10 kiaušinių . majonezo
kiaušiniai kietai virti , galima dėti vien tik apvalius trynius nepjaustant, bet as dedu stambiai pjaustyta visa kiausinį . kepenėles nuplikinti karštu vandeniu , volioti į krakmolą ir kepti ant silpnos liepsnos. pora supjaustyti griežinėliais dedam kepenėles , pora , kiausinius ant viršaus majonezo .galima dar svogunu laisku ir krapų cia jau skonio reikalas .
gabrieliux
2008 07 21, 13:09
sveikutes, neseniai bandziau daryt tokias salotas: vistiena, graikiniai riesutai ir vynuoges,majonezas  , labai idomios kitoks skonis
sveikos,man ir mano sveciams skaniausios tokios salotos;vistiena,konservuoti ananasai ir persikai,fermentinis suris,majonezas ir graikiniai riesutai
Labai skanios, gal jau kas ir gaminat.. Rukyta vistiena Konservuoti ananasai Marinuoti pievagrybiai (renkuosi Kedainiu konservu fabriko) Svieziai paraugti agurkeliai Krapai Majonezas Proporcijos nesvarbu, dedu tiek, kiek tuo metu turiu produktu..Labai skanu
*Jolacka*
2008 07 22, 17:14
QUOTE(bad_cat @ 2007 12 11, 20:25) gal kas zinot kaip pagamint VISTIENOS SALOTAS SU VYNUOGEM? buna RIMI parduotuvese (gal ir Maximoje yra, neziurejau). i sudeti ieina mazi pomidorai, graikiniai riesutai, ryziai, vynuoges, vistiena. kas dar? ir su kuo maisyt??? labai jau skanios  na vienas salotas esu gaminusi tokias: Sudetis: Kiniškos salotos, kepta vištienos file, salierai, obuoliai, vynuogės, saulėgrąžos (truputį pakepinu), grietinės padažas.o kitos salotos, i kurias dejau vynuogiu, tai: Sudetis: Salotų lapai, kiniškos salotos, vynuogės, paprika, kepta vištienos file, majonezo-česnakų padažas. Tinka valgyti su bandele, uztepus česnakinio sviesto. gal kam patiks, pabandykit  skanaus!!! Papildyta:dar vieną salotų receptuką įdedu: Vištienos salotos su vynuogėm Sudetis: Salotų lapai, pomidorai, agurkai, vynuogės, saldžiosios paprikos, kepta vištienos filė
zingrida
2008 10 05, 10:20
aciu
brashke77
2008 11 04, 12:07
cia mano saloto bus tikrai i tema  (labai skanios salotos su vistiena) SALOTOS "KRISTINA" Gabalelis keptos vistienos virtu ryziu 0,5 obuolio poras paprika druska,pipirai majonezas (naudojau "Natura") Vistiena supjaustyti smulkiai, susmulkinti darzoves ir obuoli, viska sumaisyti su majonezu, druska ir pipirais. Obuolio ir paprikos dejau tik tiek, kad butu siek tiek kvapo ir skonio- ne per daug. Tikrai buvo labai skanu!  [/quote]
Bjauriuke
2008 11 17, 19:50
QUOTE(pinkee @ 2008 01 03, 22:32) Anksčiau buvo Čili picerijoj tokios (dabar jau nebėra tai gaminu namie) : Virta vištienos krūtinėlė Pekino kopūstas Marinuotas agurkas Pomidoras Obuolys Raudona paprika Virtas kiaušinis Viskas pjaustosi mažais gabaliukais ir maišosi su majonezu ir garstyčiom. aciu aciu aciu  sitos mano buvo megstamiausios... ir iseme is meniu jau seniai... tik uzpilo man norisi kazkoks te su garstyciom eina (lyg ir da medus su citrynka ieina)....
mūsų šeimos pačios skaniausios salotos rūkyta vištiena konservuoti ananasai mandarinai pomidorai majonezas druskos pagal skonį,nors ne visada jos dedu vakar kaip tik buvau padariusi,skanu
Mano mylimiausios, trakuose nužiūrėjau: Kepta vištiena Avokadas Vynuogės Apelsinas (man patinka saldus) padažas grietinėlės kažkoks bet kadangi nežinau koks tai valgau be jo
QUOTE(madlena @ 2006 08 13, 12:57) Labai skanios salotos,jas ivertino ne vienas jums reikes: 1.pekino kopusto 2.marinuotu agurku 3.pomidoro 4.vistienos files 5.majonezo 6.prieskoniu 7.aliejaus nerasiau svorio kiek ko,nes as improvizuoju,man patinka kad butu maziau kopusto daugiau agurko ir vistienos. vistienos file supjaustyti siaudeliais ir apkepti.supjaustyti kopusta,pomidorus ir agurkus.darzoves sumaisyti su vos silta vistiena,uzbarstyti prieskoniu ir uzdeti majonezo. greitai ir LABAI skanu,o dar ir kaip sotu  labai skanu. tikrai
Sveikos, vienoj kavinej valgiau labai skanias vistienos salotas su vaisiais ir dar buvo padaziukas toks gelsvai zalias, jauci su kariu gal kas recepruka netycia zinote?
markurpoviesiene
2009 02 05, 10:20
[pabandziau labai skanu liuxs
markurpoviesiene
2009 02 06, 10:45
pabandziau labai skanu
man labai patinka tokios aisbergo salota, smulkiai pjaustytas pomidoras, zalias agurkas, kukuruzai, kepta vistienos krutinele. Viska supjaustom idedam druskytes, pipiriuko, majonezo viska ismaisome ir valgome
Šiltos vištienos salotos Receptas cia
Rukyta vistienos slauleles mesyte supjaustyta kubeliais, Salieru stiebai, Saldziarugstis obuolys supjaustytas kubeliais ir majonezas Skanaus
Rukyta vistos slaunele nukaulinam ir supjaustom gabaliukais, sutarkuojam fermentini suri per burokine tarka, pomidorus supjaustom gabliukaiis ir viska su majonezu, labai skanu ir sotu
Vištienos - ryžių salotos RECEPTAS ČIA
 Neryte  -salotėlės nuostabios  ,daugiau nėra žodžių  išsakyti,dėl tavo sugebėjimų Tavo patiekalai  -ne tik skanūs  ,bet ir pats pateikimas yra labai jau kerinčiai pateikti. Esu ne vieną išbandži .
QUOTE(regna @ 2009 04 02, 20:37)  Neryte  -salotėlės nuostabios  ,daugiau nėra žodžių  išsakyti,dėl tavo sugebėjimų Tavo patiekalai  -ne tik skanūs  ,bet ir pats pateikimas yra labai jau kerinčiai pateikti. Esu ne vieną išbandži .  Aciu, malonu isgirsti tiek daug maloniu zodziu
mmartaa
2009 04 03, 10:54
labai skaniai skamba,na ir atrodo  As ir gaminu neblogas ,galit pameginti,pekino salota,vistiena(kepta,virta,rukyta)kokia tik turit,ananasas konservuotas,skrudintos saulegrazos,majonezas,porai gali buti,bet mes labiau be ju megstam,pipirai,druska.
astaria
2009 05 19, 17:22
ELEMENTARIOS vistienos salotos
vistos slaunele rukyta pekino salotos majonezas
slaunele nukaulinam ir supjaustom gabaliukais, salotas pasmulkinam, sumaisom su majonezu. Valgom su batonu ir staigiai, nes ilgiau pastovejus praskysta ir nelieka traskumo. nerealiai skanu ir labai paprasta.
tokios visos kuribingos. is ties skaniai skamba. Aš prisikaičiau ir pagalvojau, kad turiu višt.ktūtinėlę ir galėčiau pasigaminti, bet vis kokio ingridiento trūko. gavosi salotos "Improvizacija" Žalias agurkas, pomidoras, svogūnai, sūris (koks tuo metu yra), kepta vistiena. viską kubeliais supjaustai užpili truputi citrinos,truputi aliejau ir prieskoniu. ir zinokit neblogai
suntea7
2009 06 17, 19:21
QUOTE(r.r @ 2009 06 17, 18:29) tokios visos kuribingos. is ties skaniai skamba. Aš prisikaičiau ir pagalvojau, kad turiu višt.ktūtinėlę ir galėčiau pasigaminti, bet vis kokio ingridiento trūko. gavosi salotos "Improvizacija" Žalias agurkas, pomidoras, svogūnai, sūris (koks tuo metu yra), kepta vistiena. viską kubeliais supjaustai užpili truputi citrinos,truputi aliejau ir prieskoniu. ir zinokit neblogai  tikiu  gi visi ingredientai skanus, tai kodel gi turetu buti blogas derinys  maisto gamyboj improvizacija duoda kartais neitiketinu rezultatu, gi taip ir gimsta kulinariniai sedevrai
mamulka10
2009 06 19, 15:53
Vistienu salotas visada pagardinu kariu prieskoniais
erikiuxxx
2009 06 21, 17:38
QUOTE(madlena @ 2006 08 13, 11:57) Labai skanios salotos,jas ivertino ne vienas jums reikes: 1.pekino kopusto 2.marinuotu agurku 3.pomidoro 4.vistienos files 5.majonezo 6.prieskoniu 7.aliejaus nerasiau svorio kiek ko,nes as improvizuoju,man patinka kad butu maziau kopusto daugiau agurko ir vistienos. vistienos file supjaustyti siaudeliais ir apkepti.supjaustyti kopusta,pomidorus ir agurkus.darzoves sumaisyti su vos silta vistiena,uzbarstyti prieskoniu ir uzdeti majonezo. greitai ir LABAI skanu,o dar ir kaip sotu  reiks pabandyti o as darau panasias,viskas tas pats,tik vietoj pekino dedu spalvotu saldziu papriku,ir vistos jokiu budu nekepti  tik virta krutinele  ,o i majoneza bet nebutina ,imaisau saldzios gretineles,salotos super skanios,socios,ir graziai atrodo
Šią savaitę ką turėjau tą sudėjau į salotas, bet labai skanios gavosi: ryžiai, virta vištos krūtinėlė, avokadas, nemažai šviežio agurkėlio, krapai ir majonezas. Manau dar tiktų ir kiaušinis. Paprastos, bet sočios ir gaivios
As dar viena receptuka parasysiu (gal kas jau rase) Rukyta vieštiena (supjaustom kubeliais) Džiovintos slyvos ( irgi supjaustom) Morkos (sutarkuojam per burokine tarka) Majonezas (As naudoju tik Helmans) Visus ingridientus sumaisom ir .... skanaus
Labai mėgstu salotas su vištiena Darau tokias: 1. Pekino kopūstas; 2. pomidorai; 3. vištienos krūtinėlė kepta arba rūkyta; 4. ananasai; 5. sūrio lazdelės; 6. majonezas. Viską supjaustome, paskaniname prieskoniais ir išmaišome su majonezu... tikrai labai skanu
Kokia skani tema As darau tokias (nors sudetis kaip pas dauguma ziuriu) : rukyta vistienos slaunele; pakepinti batono gabaliukai (alyvuogiu aliejuje); kinietiskas kopustas; pomidoras; 6-8 karnisonai; fermentinio surio (supjaustai mazais gabaliukais ); melynasis svogunas; ispaudziu cesnako; pipirai; krapai; "vegetos" truputi; viska sumaisau "daumantu" majonezu. Kiekis pagal skoni
čikuraku
2009 10 29, 13:10
mano vistytes salotos
virta vistyte, dazniausia krutinele virti ryziai konservuoti ananasai virtos tamsios pupeles, tamsios del spalvu tik, raudonas svogunas majonezas dazniausia melynas hellmans juod pipirai ir svarbiausias elementas skystas prieskonis, kur buna rudam buteliuke, przyprawa w plynie winiary buna, knor ir pan. sriuboms, mesai zuviai, salotoms. daug daug daug, salotos buna labai skanios ir norisi nuo to druskos pertekliaus dardardar...
Citrusinė
2009 11 08, 20:45
Mano mėgstamos salotos: Apkepinti vištienos gabaliukai + kopūstas + pomidoras + majonezas
QUOTE(Citrusinė @ 2009 11 08, 21:45) Mano mėgstamos salotos: Apkepinti vištienos gabaliukai + kopūstas + pomidoras + majonezas  Citrusine,ydomios salotos,bet ....prieskonių nenaudoji?
Labiausiai man patinka sluoksniuotos- vištiena(rūkyta,kepta)+majonezas+vynuogės(perpjautos per pusę)
Gitulia_Fai
2009 11 25, 12:25
Pekino kopustas, konservuoti ananasai gabaliukais, kepta vistos krutinele (pries kepant pabarstyti vistienos prieskoniais), Helmans majonezas. Skanaus
*TiGrE*
2009 12 11, 18:27
Pasisemiau is jusu ideju Na, o as padariau tokias salotas ir labai patiko Kalafijoras Poras Agurkas Koncervuoti kukuruzai Vistiena Padazui majonezas ir garstycios Skanaus
Skaniausios salotos pasaulyje! Juos yra slonksniuotos. I lekste deti sia tvarka: Pekino kopustas svž. agurkas avokadas kepta vistiena(file) krapai graikiniai riesutai Uzpilti ant virsaus padaza: majonezas helmans arba kedainiu be konserv. sumaišyti su natur.jogurtu per puse ir kario prieskoniai. Viska suplakti. Uzpilti ant salotu, po to isdelioti violetines vinoges perpjautas perpuse be kauliuku. Tiesiog super!!!!!!!!!!!!!!! SKANAUS!
Lithium
2009 12 13, 00:35
Virti makaronai, rūkyta vištiena, kukurūzai, pomidoras ir agurkas ir sumaišyti su majonezu
"Stiklių salotos" : rūkyta vištiena, virtos morkos, šv. agurkas, fermentinis sūris,razinos ir majonezas. Labai skanu
Mano neseniai atrastos vistienos salotos: kepta vistiena virti ryziai dziovintos slyvos zalias agurkas konservuoti kukuruzai majonezas megstami prieskoniai Labai skanios netradiciniu salotu megejams
Rasmuze
2009 12 31, 14:45
QUOTE(regna @ 2009 11 08, 23:46) Citrusine,ydomios salotos,bet ....prieskonių nenaudoji? kiekviena gera seimininke zino ir taip ,kad norint patiekala paskaninti reikia prieskoniu. Tad manau nebutina kiekviena kart rasyt  )))))
astagreb
2010 01 19, 14:51
Noriu ir aš jums pasiūlyti skanių salotyčių su vištiena. Tai irgi iš serijos "Dedi ką turi". Kadangi po švenčių šaldytuvas buvo pilnas likučių, teko sugalvot, kaip juo panaudot.Taigi... Sluoksniuotos vištienos salotos Reikės: keptos vištienos krūtinėlės, kelių pomidorų, kelių obuolių, 4 virtų kiaušinių, poro, fermentinio sūrio gabaliuko, majonezo. Viską supjaustome gabaliukais ir susluoksniuojam su majonezu. Skanaus!
<MILANA>
2010 01 23, 00:22
Kiek skaniu salocikiu cia Ir as savo gamyba parasysiu O as darau stai taip Salotos icebergo Vistos krutineles virtos Pomidorukai mazi, supjaustau. Su jeis man skaniau. Surio permezano,galima koks jum patinka ,as kaip koki turu dedu.Per sventes dejau dzugo surio ,uosvei atveze is lt ,jiems tos slocikes labai labai Dar kartais uzdedu paskrudintu duonos gabaleliu,ju yra pirkti jie jau ten supaskanimais. Ir mojonezas ,viSka ismaisau ir nam nam Bet tik ta diena skanu ,sekancia jau nebelabai  Tad gaminu tik itek kiek suvalgysime.
Abejoklė
2010 01 23, 19:55
Virta vietienos krutinele Pekino kopustas Marinuoti agurkeliai Virti kiausiniai Obuolys Raudona paprika Na ir druskos, pipiru pagal skoni, bei majonezo
Giedroji
2010 01 24, 13:18
Rukyta vistienos krutinele pekino kopustas ananasai kepintos saulegrazos majonezas sveciai labai isgyre
neringute22
2010 01 24, 13:47
makaronai (tubeles) vistiena marinuoti agurkeliai provansalio majonezas italiski prieskoniai (galima ir be ju, tik druska) Vistiena isverdame, apkepame ir supjaustome plonomis juostelemis. isverdame makaronus, sumaisome su vistiena, majonezu, agurkais supjaustytais juostelemis ir prieskoniais. labai skanios ir socios salotos. paragavau tokiu salotu kavineje, tai tiksliuproporciju nezinau. skanaus
|
|