Pasidalinkit savo patirtimi

i dregna zeme idedi, gali net nebert ant virshaus zemes, uzkloji celofanu ar kokiu kitu materioku ir sudarai zodziu shiltnamio salygas. seklos ishbrinks ir sudygs.
sekmes
sekmes
O kada jau reikia normaliai laistyti, statyti pries saulute?
Kaktusai,ne vijokliai greitai neauga.Kartais labai reikia dideliu pastangu ir kantrybes kol sulauki daigelio.Zinau ne viena augintoja,kuris pasejes laiko virs sejinuku spec lempa augalams,kuri skatina augima.Ypac tai aktualu nuo rudens,kai dienos pakankamai trumpos ir tamsios.O augaliukui augti ir vystytis reikia ir silumos ir sviesos(maziems).Didesniems tas poreikis nera toks svarbus.O kaktusu seklu teko ne karta matyti seklu parduotuvese.Ten dazniausiai yra mixai.Taciau ten buna paciu paprasciausiu kaktusu seklos.Zinau zmogu,kuris augina is seklu kaktusus tokius,kurie yra labai ispudingu formu,irasyti i raudonaja knyga.Tas seklas jis parsisiuncia is uzsienio.
Buvau pasejusi bene 20 seklu.Nieko nepadarysi sejau pirma karta 19 mire viena dabar tik auginu

......is 18 sekliukiu pas mane auga 4 kaktuseliai,bet labai ilgai dygo,gal pora menesiu,tik kaip jie sudygo,as nuemiau celofana,tai va ir nudziuvo visi ,liko 4 istvermingiausi

Nusipirk paprasciausio misinio ir isbandyk!
shendien gawau seklu, atrodo rebutia. tai eijnu sodint

.....gal per nakti sudigs

QUOTE (remka @ 2004 09 22, 21:06) |
.....gal per nakti sudigs ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu cia tau ne koks tai grybas kad per nakty tik pyst ir yra jau

..........na pora menesiu tai tikrai praeis kol sudigs
.........va kokie mano kaktusai sudyge is seklu nuo pavasario

.........va kokie mano kaktusai sudyge is seklu nuo pavasario