As esu tik pradedanioji jei nori uzeik i www.kaktusai.mums.lt ten tau profai i visus klausimus atsakys

Praeita savaite nusipirkau tu seklikiu. Dabar ta vazona, kur pasejau kaktusu sekliukes,laikau uzdengta maiseliu tulike ant radiatoriaus. Ar gerai taip? Ar neperkais jie ten? Nors siaip tie radiatoriai neral abai karsti. Kaip galvojat, pridygs?
Ir kas kiek laiko reikia laistyt? Kada jau galima bus patrest?

ash tai dienos metu kai yra sauleta seklas laikau ant palanges, o kai naktis laikau ant radijatoreus. ten leidzia toki bezdala tai neturetu niekas perkaist. tresht netreshiu. laikas nuo laiko papurshkiu zeme kad butu bishki dregna. kolkas jokio pelesio nieko , tai gal ir viskas tvarkoj.
.......tik kaip sudigs,neskubekit nuimti to maiselio,nes as pamacius kruva pridygusiu kaktuseliu is kart ta maiseli nuemiau, tai puse kaktusu isnyko ir liko tik 4
...reikia juos ten dar palaikyti po tuo maiseliu!

O kiek laiko???
.........Kaip jau jie sudygsta,vis reikia ta maiseli pakilnoti,kad susikaupusi dregme pasisalintu,na i diena pora kartu,ir jau kaip jie igauna tokia formele kaktuselio,tai tada ir nuimti, ir dar jie sudygsta nevienodai,pav. pas mane lindo po kokius tris ir taip kokias dvi savaites!
Oi,dabar kokiu seklu turiu kaktuseliu
Dabar tik pavasari sesiu
))

As irgi sesiu pavasariop

o kur nusipirkt tu seklu?Kai buvau Lietuvoj, tai niekur nemaciau, cia irgi niekur tokio dalyko nerandu, bet greit vel grisiu i Lietuva, tai kur as ju galesiu nusipirkti, bo Senukuose neradau, ir geliu pardese nemaciau