Gal kas turit patarimu, kaip pritvirtinti kaspina aplik vokeli, kad rezultate bututik vokelis apristas kaspinu - bet atrisus jis nenukristu ?
Gal kas turit patarimu, kaip pritvirtinti kaspina aplik vokeli, kad rezultate bututik vokelis apristas kaspinu - bet atrisus jis nenukristu ?
Jeigu dvipuse lipnia juoatele pabandzius?
Sveikos merginos,
Gal kas žinote kur būtų galima rasti, kokių nuorodų ar temą kas darytų pakvietimus vestuvėms ar stalo korteles? Ta prasme žmogaus o ne įmonės QUOTE(OJE @ 2010 08 06, 20:54) sakykit mergaites- o kaip darot pinigu vokelius? apklijuojate voka ar islankstote is popieriaus aciu Aš darau labai paprastai. A4 formato popierių lenkiu į tris lygias dalis ir viduje suformuoju kokį dėkliuką pinigams. Taip užtenka vietos ir sveikinimui ir pinigėlems QUOTE(OJE @ 2010 08 09, 14:16) Gal kas turit patarimu, kaip pritvirtinti kaspina aplik vokeli, kad rezultate bututik vokelis apristas kaspinu - bet atrisus jis nenukristu ? Tik dvipose lipne juosta
Siandienos darbas MB, vestuviu metiniu proga:
![]() Detales: ![]()
Katu sveikinimai
p.s man tik krito juosteles galiukai- as visada nukerpu istrizai
Katu, koks mielas atvirukas
QUOTE(OJE @ 2010 08 17, 03:56) Aciu uz pastabas, tiesiog vakar labai skubejau, tai nepatvarkiau, o siaip as irgi kaspinukus ikerpu dazniausiai V raides forma. Su sia juostele kiek sunkiua - tas blizgutis kietas (kaip kristalas), bet patvarkysiu kiek imanoma QUOTE(remini @ 2010 08 17, 07:02) Aciu O pirkau is Internetines parduotuves Uzmeciau aki i lietuviskus panasaus pobudzio puslapius, tai pvz. cia yra "pakabuku" raktu. Originale (pagal kuri dariau atvirute) irgi buvo raktas pakabintas, ismustas berods is popieriaus. dar cia nemazai pakabuku Sekmes improvizuojant QUOTE(Katu @ 2010 08 17, 14:08) Aciu uz pastabas, tiesiog vakar labai skubejau, tai nepatvarkiau, o siaip as irgi kaspinukus ikerpu dazniausiai V raides forma. Su sia juostele kiek sunkiua - tas blizgutis kietas (kaip kristalas), bet patvarkysiu kiek imanoma Aciu O pirkau is Internetines parduotuves Uzmeciau aki i lietuviskus panasaus pobudzio puslapius, tai pvz. cia yra "pakabuku" raktu. Originale (pagal kuri dariau atvirute) irgi buvo raktas pakabintas, ismustas berods is popieriaus. dar cia nemazai pakabuku Sekmes improvizuojant o man kaip tik visai gerai ziurisi sitam variante neistrizai nukirpta, pati juostele diktuoja kirpimo stiliu, as palikciau taip tiesiai, tik tuos nubrizgimus pakarpyciau, kad neliktu.
Katu superinis atvirukas net neužkliuvo juostelės nubrizgimas
Nu merginos, jūsų darbai fantastiški
GERA- aciu tau, labia faini vokeliai. Graziu skylamusiu turi
As dar viena atvirute sukurpiau pagal visoms zinoma pavyzduka.
Rezultatas atrodo nieko, kol jo nejudini - neturejau popieriuniu ziedlapiu, tad dariau su dirbtinem gelem - neimanoma ju priklijuot jokiais imanomais budais Dariau seses vestuviu metiniu proga, bet neisivaizduoju, kaip ja nusiust, kad dalim neisbyretu Ai, dar neturiu siuvamosios, tad rankom daigsciau ir siek tiek popieriaus krasta pasendinau. Ir kaspinas man negrazus, be cinkelio, bet is visu turimu juosteliu sita labiausiai "isipaise"... ![]()
Katu, man labai mielas tavo atvirukas, ir juostelė visai nekliūna
Katu
Pabandyk klijoti su karstais klijais! Labai geras dalikas. Atvirute grazi tavo. QUOTE(agee @ 2010 08 25, 05:46) Katu, man labai mielas tavo atvirukas, ir juostelė visai nekliūna QUOTE(Gera @ 2010 08 25, 09:21) Aciu abiems uz patarimus O karsti klijai tikrai isgelbejo, jau Varla si patarima dave vakar, aciu jai Atvirute jau issiunciau i Tevyne
labai grazus ranku darbo paveiksliukai. Kiek darbo reikalauja. mes su vyru darem kaledoms, bet tokius paprastucius, nemoku tik foto ikelti...
Papildyta: Nuo siol darysiu atvirukus pati, tos stampofkes jau nusibodo. Atsimenu, per vestuves gavom po 3-4 vienodas atvirutes
Gera, tavo patarimu ir as sukurpiau pora vokeliu pusinuku. Net istorija gavosi, paskambino mama ir pasake kad reikia vokelio 50 m proga. Na ir padariau moteriska, nes kolektyvas pas juos toks daugumoj. O kai atvaziavo pasiimti, pasirodo reikia vyrui, verslininkui
![]()
Dekui Katu, man irgi
glide dailus vokeliai- as bandziau ir kazkurioj stadijoj uzmeciau
QUOTE(Glidė @ 2010 08 26, 20:46) O man abu labai labai grazus Vienas romantiskas
sveikutes,
gal turetumete mazo vokelio brezinuka atsispausdinti?
[quote=Glidė,2010 08 26, 20:46]
Gera, tavo patarimu ir as sukurpiau pora vokeliu pusinuku.
bik- labai nuostabus , super
su kuo tekstas darytas ? o su kuo nerinius priklijavai- labai jau dailiai
sveikos,
jau rodziausi pas skrebukes, bet pasirodau ir cia foto nesimato, bet zalia ir rausva blizgus popierius, o rausvas staciakampis ir suknytes - 3D http://s05.radikal.ru/i178/1009/b4/296f59172a00.jpg
Tekstas spausdintas ir vedžiotas kirstine plunksna rudu tušu.
o nėriniai, net nepamenu...
Kai skylutės nėrinukyje didesnės, šis varianatas nelabai tinka.
Šiamia atvyrukyje apie kurį klausė OJE, priklijavau po tamsiu popieriuku siaura dvipuse juostele įtemdama, aišku neperstipriai, kad popierius nepradėtų riestis. Šiaip tai tenka ir klijais klijuoti, pvz moment super lipalu, greita aušta, tirštas. Plonai tepant neišplečia taip popieriaus arba karštais klijais, bet irgi jau reikia kruopščiai ir greitai dirbti. Aš manau, kad kiekviena turi sau tinkamą variantą.
Yrakaipyra, labai grazus vaikiskas atvirukas
BIK Aha, nesimato mano nuotrauko, kazko fotki.com streikuoja
Rodausi naujienas, kam gelytes patinka
Vedybu 25-ciui: Rudeninis, darzelio aukletojai: Abu 15x21 cm.
varla, grazus atvirukai
tik 25 daryciau didesni, bet cia skonio reikalas, o prie drugelio deciau lapa koki be sakau, cia kiekvienos musu fantazija
Skaiciukai tai ir man per mazi, bet kad labai greit reikejo, tai dejau kokius turejau tuo momentu, svarbiausia, kad klientei taip kaip yra patiko, tai mazai ir jaudinausi...
O graziai iskarpyt skaicius labai daug laiko atima, kad idealiai gautusi...
Varla puikūs atvirukai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|