Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
OJE
Gal kas turit patarimu, kaip pritvirtinti kaspina aplik vokeli, kad rezultate bututik vokelis apristas kaspinu - bet atrisus jis nenukristu ?
varla
Jeigu dvipuse lipnia juoatele pabandzius?
vavka
Nera uz ka merginos, naudokites 4u.gif

QUOTE(OJE @ 2010 08 09, 14:16)
Gal kas turit patarimu, kaip pritvirtinti kaspina aplik vokeli, kad rezultate bututik vokelis apristas kaspinu - bet atrisus jis nenukristu ?
*

jo, as irgi klijuoju su dvipuse lipnia juosta smile.gif
OJE
QUOTE(varla @ 2010 08 09, 14:36)
Jeigu dvipuse lipnia juoatele pabandzius?
*

nu toki varijanta mastau- bet kaspinas tooks tikras kaspinas- kaip organza g.gif kazin kaip ziuresis.
OJE
QUOTE(OJE @ 2010 08 09, 17:55)
nu toki varijanta mastau- bet kaspinas tooks tikras kaspinas- kaip organza  g.gif kazin kaip ziuresis.
*

Tai va is savo atrastos patirties - gal kam pravers. Kaspina priklijavau dvipusia lipnia juostele ties ten kur susilenkia atvirukas - gavosi labai ciki, nes nelabai matosi bigsmile.gif
Kliuxė
Sveikos merginos,

Gal kas žinote kur būtų galima rasti, kokių nuorodų ar temą kas darytų pakvietimus vestuvėms ar stalo korteles? Ta prasme žmogaus o ne įmonės smile.gif
varla
QUOTE(Kliuxė @ 2010 08 10, 08:20)
Sveikos merginos,

Gal kas žinote kur būtų galima rasti, kokių nuorodų ar temą kas darytų pakvietimus vestuvėms ar stalo korteles? Ta prasme žmogaus o ne įmonės smile.gif
*

Aš gaminu, pagal klientų skonį ir mano sugebejimus blush2.gif
Darytų darbelių galerija mano paraše mirksiukas.gif
kristi13
QUOTE(OJE @ 2010 08 06, 20:54)
sakykit mergaites- o kaip darot pinigu vokelius?
apklijuojate voka ar islankstote is popieriaus
aciu
*

Aš darau labai paprastai. A4 formato popierių lenkiu į tris lygias dalis ir viduje suformuoju kokį dėkliuką pinigams. Taip užtenka vietos ir sveikinimui ir pinigėlems

QUOTE(OJE @ 2010 08 09, 14:16)
*

Tik dvipose lipne juosta thumbup.gif

Katu
Siandienos darbas MB, vestuviu metiniu proga:

user posted image

Detales:
user posted image

user posted image
OJE
Katu sveikinimai 4u.gif dailus atvirukas
p.s man tik krito juosteles galiukai- as visada nukerpu istrizai mirksiukas.gif
remini
Katu, koks mielas atvirukas wub.gif o jau tie pakabukai wub.gif kur tokius radai? g.gif
Katu
QUOTE(OJE @ 2010 08 17, 03:56)
Katu sveikinimai 4u.gif dailus atvirukas
p.s man tik krito juosteles galiukai- as visada nukerpu  istrizai  mirksiukas.gif
*

Aciu uz pastabas, tiesiog vakar labai skubejau, tai nepatvarkiau, o siaip as irgi kaspinukus ikerpu dazniausiai V raides forma. Su sia juostele kiek sunkiua - tas blizgutis kietas (kaip kristalas), bet patvarkysiu kiek imanoma 4u.gif

QUOTE(remini @ 2010 08 17, 07:02)
Katu, koks mielas atvirukas  wub.gif  o jau tie pakabukai  wub.gif  kur tokius radai?  g.gif
*

Aciu smile.gif Radau savo vienoj karoliu verimo dezutej smile.gif
O pirkau is Internetines parduotuves

Uzmeciau aki i lietuviskus panasaus pobudzio puslapius, tai pvz. cia yra "pakabuku" raktu. Originale (pagal kuri dariau atvirute) irgi buvo raktas pakabintas, ismustas berods is popieriaus.
dar cia nemazai pakabuku

Sekmes improvizuojant 4u.gif
blondzy
QUOTE(Katu @ 2010 08 17, 14:08)
Aciu uz pastabas, tiesiog vakar labai skubejau, tai nepatvarkiau, o siaip as irgi kaspinukus ikerpu dazniausiai V raides forma. Su sia juostele kiek sunkiua - tas blizgutis kietas (kaip kristalas), bet patvarkysiu kiek imanoma  4u.gif
Aciu smile.gif Radau savo vienoj karoliu verimo dezutej smile.gif
O pirkau is Internetines parduotuves

Uzmeciau aki i lietuviskus panasaus pobudzio puslapius, tai pvz. cia yra "pakabuku" raktu. Originale (pagal kuri dariau atvirute) irgi buvo raktas pakabintas, ismustas berods is popieriaus.
dar cia nemazai pakabuku

Sekmes improvizuojant  4u.gif
*

o man kaip tik visai gerai ziurisi sitam variante neistrizai nukirpta, pati juostele diktuoja kirpimo stiliu, as palikciau taip tiesiai, tik tuos nubrizgimus pakarpyciau, kad neliktu.
kristi13
Katu superinis atvirukas net neužkliuvo juostelės nubrizgimas bigsmile.gif
Gera
QUOTE(OJE @ 2010 08 06, 20:54)
sakykit mergaites- o kaip darot pinigu vokelius?
apklijuojate voka ar islankstote is popieriaus
aciu
*

As darau is vieno lapo du vokus -------> user posted image user posted image ir gavosi toks user posted image
Svajoonė
Nu merginos, jūsų darbai fantastiški thumbup.gif , super. Tiesiog siela atsigavo pažiūrėjus 4u.gif
OJE
GERA- aciu tau, labia faini vokeliai. Graziu skylamusiu turi mirksiukas.gif
Gera
QUOTE(OJE @ 2010 08 22, 19:08)
GERA- aciu tau, labia faini vokeliai. Graziu skylamusiu turi  mirksiukas.gif
*

Aciu! mirksiukas.gif
Katu
As dar viena atvirute sukurpiau pagal visoms zinoma pavyzduka.
Rezultatas atrodo nieko, kol jo nejudini - neturejau popieriuniu ziedlapiu, tad dariau su dirbtinem gelem - neimanoma ju priklijuot jokiais imanomais budais biggrin.gif
Dariau seses vestuviu metiniu proga, bet neisivaizduoju, kaip ja nusiust, kad dalim neisbyretu doh.gif
Ai, dar neturiu siuvamosios, tad rankom daigsciau ir siek tiek popieriaus krasta pasendinau. Ir kaspinas man negrazus, be cinkelio, bet is visu turimu juosteliu sita labiausiai "isipaise"... blush2.gif

user posted image

user posted image
agee
Katu, man labai mielas tavo atvirukas, ir juostelė visai nekliūna wub.gif Aš klijuoju kai kurias detales su dvipuse stiprios fiksacijos juostele, tai kartais taip suklijuoja, kad jau nebeatplėši.
Gera
Katu

Pabandyk klijoti su karstais klijais! Labai geras dalikas. Atvirute grazi tavo. smile.gif
Katu
QUOTE(agee @ 2010 08 25, 05:46)
Katu, man labai mielas tavo atvirukas, ir juostelė visai nekliūna  wub.gif  Aš klijuoju kai kurias detales su dvipuse stiprios fiksacijos juostele, tai kartais taip suklijuoja, kad jau nebeatplėši.
*

QUOTE(Gera @ 2010 08 25, 09:21)
Katu

Pabandyk klijoti su karstais klijais! Labai geras dalikas.  Atvirute grazi tavo.  smile.gif
*

Aciu abiems uz patarimus wink.gif bandziua su dvipuse, ir su taskiniais klijais, tai as prie ju prilipau, bet geles - ne biggrin.gif
O karsti klijai tikrai isgelbejo, jau Varla si patarima dave vakar, aciu jai 4u.gif

Atvirute jau issiunciau i Tevyne wub.gif
justeva
labai grazus ranku darbo paveiksliukai. Kiek darbo reikalauja. mes su vyru darem kaledoms, bet tokius paprastucius, nemoku tik foto ikelti...
Papildyta:
Nuo siol darysiu atvirukus pati, tos stampofkes jau nusibodo. Atsimenu, per vestuves gavom po 3-4 vienodas atvirutes doh.gif
Glidė
Gera, tavo patarimu ir as sukurpiau pora vokeliu pusinuku. Net istorija gavosi, paskambino mama ir pasake kad reikia vokelio 50 m proga. Na ir padariau moteriska, nes kolektyvas pas juos toks daugumoj. O kai atvaziavo pasiimti, pasirodo reikia vyrui, verslininkui doh.gif Tai teko suktis greitai is naujo ax.gif
user posted image

user posted image
Katu
QUOTE(Glidė @ 2010 08 26, 13:46)
Gera, tavo patarimu ir as sukurpiau pora vokeliu pusinuku.
*

Labai super atrodo. Man tas vyriskas asmeniskai grazesnis net uz pirmaji wink.gif
Glidė
Dekui Katu, man irgi wink.gif as neesu megeja geliu is vis, bet pagal kolektyva traukiau ta linkme, kad geles butu tikusios blush2.gif
OJE
glide dailus vokeliai- as bandziau ir kazkurioj stadijoj uzmeciau ax.gif
varla
QUOTE(Glidė @ 2010 08 26, 20:46)
....
*

O man abu labai labai grazus thumbup.gif
Vienas romantiskas wub.gif kitas solidus. cool.gif Ir net negaliu pasakyt, kuris labiau patinka - dievinu geles, (tik gal as buciau dejusi kiek svelnesnio atspalvio ta dideli zieda), o garderobe kas antras rubas - arba sokolado, arba zydros spalvos lotuliukas.gif
yrakaipyra
sveikutes,
gal turetumete mazo vokelio brezinuka atsispausdinti? 4u.gif
Gera
[quote=Glidė,2010 08 26, 20:46]
thumbup.gif mirksiukas.gif
b_i_k
Man kažko neužsikrauna Glidės nuotraukos sad.gif

...rodau savo kelis solidžiam jubiliejui...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
OJE
bik- labai nuostabus , super thumbup.gif
su kuo tekstas darytas ?
o su kuo nerinius priklijavai- labai jau dailiai
yrakaipyra
sveikos,

jau rodziausi pas skrebukes, bet pasirodau ir cia smile.gif mano pirmas rimtesnis atvirukas ax.gif

foto nesimato, bet zalia ir rausva blizgus popierius, o rausvas staciakampis ir suknytes - 3D ax.gif

http://s05.radikal.ru/i178/1009/b4/296f59172a00.jpg
b_i_k
Tekstas spausdintas ir vedžiotas kirstine plunksna rudu tušu.

o nėriniai, net nepamenu...
yrakaipyra
QUOTE(OJE @ 2010 09 01, 18:36)
bik- labai nuostabus , super  thumbup.gif
su kuo tekstas darytas ?
o su kuo nerinius  priklijavai- labai jau dailiai
*

lengva priklijuoti dvipuse lipnia juostele, nieko nesimato ir dailiai gaunasi thumbup.gif
b_i_k
Kai skylutės nėrinukyje didesnės, šis varianatas nelabai tinka.

Šiamia atvyrukyje apie kurį klausė OJE, priklijavau po tamsiu popieriuku siaura dvipuse juostele įtemdama, aišku neperstipriai, kad popierius nepradėtų riestis.

Šiaip tai tenka ir klijais klijuoti, pvz moment super lipalu, greita aušta, tirštas. Plonai tepant neišplečia taip popieriaus arba karštais klijais, bet irgi jau reikia kruopščiai ir greitai dirbti.

Aš manau, kad kiekviena turi sau tinkamą variantą.
Glidė
Yrakaipyra, labai grazus vaikiskas atvirukas thumbup.gif

BIK thumbup.gif wub.gif man tavo stilius tikrai superinis, tas subtilus minimalizmas,mmm, geris bigsmile.gif
Aha, nesimato mano nuotrauko, kazko fotki.com streikuoja g.gif
yrakaipyra
QUOTE(Glidė @ 2010 09 02, 10:02)
Yrakaipyra, labai grazus vaikiskas atvirukas thumbup.gif
*

is kieno popieriaus darytas mirksiukas.gif biggrin.gif
Glidė
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 10:26)
is kieno popieriaus darytas  mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

DCWV mirksiukas.gif
varla
Rodausi naujienas, kam gelytes patinka ax.gif

Vedybu 25-ciui:
user posted image

Rudeninis, darzelio aukletojai:
user posted image

Abu 15x21 cm.
yrakaipyra
varla, grazus atvirukai smile.gif
tik 25 daryciau didesni, bet cia skonio reikalas, o prie drugelio deciau lapa koki smile.gif
be sakau, cia kiekvienos musu fantazija smile.gif
varla
Skaiciukai tai ir man per mazi, bet kad labai greit reikejo, tai dejau kokius turejau tuo momentu, svarbiausia, kad klientei taip kaip yra patiko, tai mazai ir jaudinausi...
O graziai iskarpyt skaicius labai daug laiko atima, kad idealiai gautusi...
žaislas
QUOTE(varla @ 2010 09 02, 10:25)
Rodausi naujienas, kam gelytes patinka  ax.gif

Vedybu 25-ciui:
user posted image
Rudeninis, darzelio aukletojai:
user posted image

Abu 15x21 cm.
*

Labai grazus darbeliai 4u.gif
o kur tokius drugelius perkate?
varla
QUOTE(žaislas @ 2010 09 02, 11:53)
Labai grazus darbeliai  4u.gif
o kur tokius drugelius perkate?
*

Neperku, pati pasidarau, reikia tik irankiu spec. ir siek tiek kruopstumo, kad nesuplesyt bekrapstant doh.gif
žaislas
QUOTE(varla @ 2010 09 02, 11:11)
Neperku, pati pasidarau, reikia tik irankiu spec. ir siek tiek kruopstumo, kad nesuplesyt bekrapstant  doh.gif
*

4u.gif ax.gif IDOMU ax.gif 4u.gif

varla
QUOTE(žaislas @ 2010 09 02, 12:22)
4u.gif  ax.gif  IDOMU  ax.gif  4u.gif
*

Jau buvau anksciau kazkuriam puslapy rasius apie tai. Dabar issamiau atsakiau i AZ.
kristi13
Varla puikūs atvirukai
žaislas
QUOTE(varla @ 2010 09 02, 11:42)
Jau buvau anksciau kazkuriam puslapy rasius apie tai. Dabar issamiau atsakiau i AZ.
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU ACIU ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.