Ramasta
2007 04 30, 20:30
Sveikos visos esamos mamytės Pati esu dariusi Bodyflex pratimus prieš porą metų, man jie buvo tikrai efektyvūs ir jau per savaitę buvo rezultatai. Norėjau pasiteirauti ar yra mamyčių, kurios po gimdymo užsiiminėjo Bodyfleksu ir kaip sekėsi, kokie rezultatai ar greitai "pasimatė" mažėjantys cm? na tiesiog atsiliepimai įdomūs, nes jau gegužės mėn pati turėsiu savo mažiuką ir galvoju laikui atėjus "kvėpuoti" vėl, nes priaugtus kg tikrai reiks "deginti" ačiū visoms iš anksto už komentarus
Ramasta
2007 04 30, 21:06
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 21:30) Sveikos visos esamos mamytės Pati esu dariusi Bodyflex pratimus prieš porą metų, man jie buvo tikrai efektyvūs ir jau per savaitę buvo rezultatai. Norėjau pasiteirauti ar yra mamyčių, kurios po gimdymo užsiiminėjo Bodyfleksu ir kaip sekėsi, kokie rezultatai ar greitai "pasimatė" mažėjantys cm? na tiesiog atsiliepimai įdomūs, nes jau gegužės mėn pati turėsiu savo mažiuką ir galvoju laikui atėjus "kvėpuoti" vėl, nes priaugtus kg tikrai reiks "deginti" ačiū visoms iš anksto už komentarus  beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus
saulyte3
2007 05 01, 08:49
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 22:06) beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus  man jie efektyvus bet dabar kazkur uzsimete tai siaip butu faina jei atsiustum  [emaila parasiau i a.d.
Ramasta
2007 05 01, 09:04
QUOTE(saulyte3 @ 2007 05 01, 09:49) man jie efektyvus bet dabar kazkur uzsimete tai siaip butu faina jei atsiustum  [emaila parasiau i a.d. Persiunčiau
juraciux
2007 05 01, 10:07
ir as esu dariusi pries nestuma. Nelabai saziningai bet rezultatai tikrai buvo. O dabar kai po gimdymo jau 4men praejo tai reiketu kazka daryti su savo pilvu pakaruokliu Noreciau ir as pratimuku adresu ailinksma@yahoo.comBuciau dekinga
juraciux
2007 05 01, 11:54
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 21:30) Sveikos visos esamos mamytės Pati esu dariusi Bodyflex pratimus prieš porą metų, man jie buvo tikrai efektyvūs ir jau per savaitę buvo rezultatai. Norėjau pasiteirauti ar yra mamyčių, kurios po gimdymo užsiiminėjo Bodyfleksu ir kaip sekėsi, kokie rezultatai ar greitai "pasimatė" mažėjantys cm? na tiesiog atsiliepimai įdomūs, nes jau gegužės mėn pati turėsiu savo mažiuką ir galvoju laikui atėjus "kvėpuoti" vėl, nes priaugtus kg tikrai reiks "deginti" ačiū visoms iš anksto už komentarus  SVEIKA  MAN IRGI JIE PADEJO KAI REIKEJO  BEJE O KO GI LAUKIESI
Ramasta
2007 05 01, 16:26
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 01, 17:07) SVEIKA  MAN IRGI JIE PADEJO KAI REIKEJO  BEJE O KO GI LAUKIESI  laukiam bernuzio
 aš irgi norėčiau tų pratimukų [COLOR=yellow]editafirst@gmail.com esi anksčiau juos dariusi-labai patiko ,bet dabar po gimdymo niekaip negaliu prisiversti vėl pradėti tirpdyti kg [COLOR=red]MALUMA ilgai žiūrėjau netekus žado į būsimo leliuko gimimo datą-mano sūneliui bus lygiai metai tą dieną sėkmės
Mylimukas
2007 05 01, 21:08
....ir man akis bado kilogramai  Jau tuoj trys mėnesiai po gimdymo, o pilvas - baisus. Tai ir aš norėčiau pratimukų į mylimukas@yahoo.com  Kazkada buvau labai uzsispyrus juos daryt, gal vel atsiras valios Is anksto aciu ir lengvo gimdymo
Sveikutes, na ir pataikiau gi as cia taip tiksliai  . Kaip tik susiruosiau ieskoti likimo draugiu ir taip greit radau. Kol maitinau buvau numetus jau 4 kg i minusa, o dabar kai pradejau viska vel valgyt ir niekas is manes neatima jokiu kaloriju, pastebejau, kad pilvas eme augti  . Atsiuskite, prasau, ir man tuos pratimukus i linasima@kalnieciai.lt. Tikiuosi prisiruosiu juos atlikti, nes jau ir i darba ne uz kalnu. Is anksto dekoju P.S. sekmes pasimatant su savo bernuzeliu
Artulia
2007 05 01, 21:58
aastuliukai, labai noreciau tu pratimuku, gal galetum ir man atsiust? Vis neprisiruosiu sportuot, nors po ziemos uzsiauginau pilvuka, o mano dviratis liudedamas stovi ir nesulaukia savo seimininkes  O Bodyflexa prisimenu is senu mergautiniu laiku - atsimenu, kaip is kazkur buvau parsitempusi tuos pratimus, ir rytais kvepuodavau ir juokindavau mama savo kvepavimu  Geri pratimukai! Labai lauksiu pratimuku (arba i AZ arba Zuikiuks@yandex.ru) Labai aciu!
Ramasta
2007 05 01, 23:31
išsiunčiau visomsį emeilus pratimukus mergičkos, tik jei nesunku parašykit karts nuo karto kaip jums sekasi, kokie rezultatai aš tai su savo rezultatais prisijungsiu kai jau mažių laikysiu ant rankų ir jau galėsiu lengvai pasportuoti
daivazek
2007 05 02, 10:50
Sveikutes, jau eina ketvirtas menuo po gimdymo,bet va labai dar daug kg "prisikabine" ir niekaip nukrist nenori  Jau ir maista renkuosi ka valgau (dietos laikytis negaliu, nes pati maitinu) ir va pasportuot galvoju pradet po truputi, tik va kaiptik pratimeliu programos dar jokios neturiu. Jei nesunku, persiuskit ir man i maila daivazek@gmail.com tuos pratimelius. Busiu labai dekinga uz bendradarbiavima
vaiduokliukas
2007 05 02, 16:16
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 23:06) beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus  Sveikute, butu labai dziugu kad ir man atciustum tuos pratimukus nes jie tai supeiniai  prisimenu juos dariau kai is paauglystes bjauriojo anciuko norejau gulbe buti, tai labai padejo numesti svoriuko  o man gimdyti kaip ir geguzes 17d tai laukiu nesulaukiu, bet kai pagalvoju kad ant vasaros barankos tyvuliuos tai net bloga darosi o priaugau 16kg  kaip juos reiks numesti  o kada tavo pasimatymas su suneliu ? Papildyta:ai mano el. pastas katyte5@yahoo.com is anksto aciuks
mergičkos  . yra visa tema apie bodyflex'ą-sporte... yra "imesti " visi pratimai su paaiškinimais 37-ame temos puslapyje
sveikutes, pilvas liko kaip maisas ir man reikia...... vidulinas@gmail.com PLEASE
baturina
2007 05 03, 10:25
Sveikos, irgi labai noreciau gauti pratimus: baturina@one.lt Po pirmo gymdymo lankiau bodyfleksa-padejo(per 9 uzsiemimus suplonejau 12 cm), veliau neturejau laiko vazinet, o pati namuose tingejau. Visus metus po to nepriaugau ne vieno cm, kol vel ne pastojau(priaugau 17 kg). Dabar leliui 4 men. Mano pilvas baisus(po pirmo vaiko toks nebuvo). Norejau uzsirasyti i kursus, bet kolkas pabandysiu namuose.
sveikutes - vakar rasiau rasiau, o zinutes ner  Tai va ir man labai reikia - pilvas kaip maisas kabo, statybu parodoje sake, kad reikia susirupinti busimu vaikeliu  REIKIA PRATIMU PLEASE vidulinas@gmail.com Papildyta:ir zinute radau  ot ziopla kokia
Ramasta
2007 05 03, 19:57
kristal
2007 05 04, 14:31
gal reiks ir man pabandyti...  Nes po gimdymo toooks pilvukas liko, kad negaliu ziureti
oj, o as jau taip aptingau, bet verkiant reikia pagalbos sau  gal ir pravers sie pratymai
Mylimukas
2007 05 06, 22:26
Užsukau papasakoti apie rezultatus. Tai yra užsukau prisipažinti ir save pagėdinti, kad taip ir neprisiruošiau pradėti  Mano leliukas toks ramekas tai miegam abu ilgiausiai, o kai atsikeliam tada jau kavytės norisi ir pusrytukų Kai reikia apsirenkt kąnors tai  jau tada pažadu sau, kad jau nuo ryt tai tikrai užsiimsiu  Bet....... Labai gėda, bet rezultatai kol kas mano - jokie
QUOTE(Mylimukas @ 2007 05 07, 00:26) Užsukau papasakoti apie rezultatus. Tai yra užsukau prisipažinti ir save pagėdinti, kad taip ir neprisiruošiau pradėti  Mano leliukas toks ramekas tai miegam abu ilgiausiai, o kai atsikeliam tada jau kavytės norisi ir pusrytukų Kai reikia apsirenkt kąnors tai  jau tada pažadu sau, kad jau nuo ryt tai tikrai užsiimsiu  Bet....... Labai gėda, bet rezultatai kol kas mano - jokie  gėėėėėda pelėėėėda  . taigi kol lelius miega ir pirmyn. jeigu tau patiks bodyflex'as ,pamatysi koks inkariukas nugaroj pasikabins-kaifas. nu ,bet aš tave labai suprantu, nes valios ir pas mane pačią nekalnai  , bet labai stipriai save esu suėmusi į rankas, nes atvaizdas veidrodyje manęs visiškai nežavi
Ramasta
2007 05 09, 10:32
QUOTE(Mylimukas @ 2007 05 06, 23:26) Užsukau papasakoti apie rezultatus. Tai yra užsukau prisipažinti ir save pagėdinti, kad taip ir neprisiruošiau pradėti  Mano leliukas toks ramekas tai miegam abu ilgiausiai, o kai atsikeliam tada jau kavytės norisi ir pusrytukų Kai reikia apsirenkt kąnors tai  jau tada pažadu sau, kad jau nuo ryt tai tikrai užsiimsiu  Bet....... Labai gėda, bet rezultatai kol kas mano - jokie  Mylimuk, nebuk tinginiukas, greitai bek kvepuoti kad po savaites rezultatai butu uzrasyti laukiam
Mylimukas
2007 05 09, 10:47
QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 09, 10:32) Mylimuk, nebuk tinginiukas, greitai bek kvepuoti kad po savaites rezultatai butu uzrasyti laukiam  Oj mergaitės sugėdinot visiškai
BlueFlower
2007 05 09, 11:56
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 23:06) beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus  labai bučiau dėkinga,jeigu ir man atsiųstum Papildyta:kaip visada,neperskaitau iki galo rašau  labai gerai,kad įėjai visą info čia Papildyta:bet vis tik atsiųsk man į meilą,nes ne viską galima perskaityti tatjana_k@inbox.ru.Ačiū
Artulia
2007 05 10, 23:08
O as jau kelios dienos darau tuos pratimus, bet ne visada gaunasi taip, kaip turetu. Kai kuriuos pratimus darydama uzsimirstu ir atleidziu pilvo raumenis  Na, bet paziuresim, kokie bus rezultatai, nes kankinu save dvigubai - rytais apkraunu ant kilimo sedincia mazaja zaislais ir pati bodyfleksinuos salia, o vakarais, kai ji miega, minu dvirati treniruokli ir siaip pasportuoju. Bet nelengva isjudint aptingusius ir po lasinukais pasislepusius raumenukus, oj, kaip nelengva...
LARISA 74
2007 05 11, 07:44
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 22:06) beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus  Labas stojiu ir aš i eilę del tu pratimuku jeigu nesunku atsiusk ir man nes man reikia sudegint ;labai daug kd kažkur apie15  ,dukrelei jau bus greitai 3 ,ao man po maitinimo nu niekaip netirpsta tie niereikalingi kg  ,padek ,mano adresas yra,larisa.turenko@gmail.com  labai busiu deknga už pagalba
carvalho
2007 05 11, 09:50
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 21:30) Sveikos visos esamos mamytės Pati esu dariusi Bodyflex pratimus prieš porą metų, man jie buvo tikrai efektyvūs ir jau per savaitę buvo rezultatai. Norėjau pasiteirauti ar yra mamyčių, kurios po gimdymo užsiiminėjo Bodyfleksu ir kaip sekėsi, kokie rezultatai ar greitai "pasimatė" mažėjantys cm? na tiesiog atsiliepimai įdomūs, nes jau gegužės mėn pati turėsiu savo mažiuką ir galvoju laikui atėjus "kvėpuoti" vėl, nes priaugtus kg tikrai reiks "deginti" ačiū visoms iš anksto už komentarus  Labutis, as irgi noreciau tu pratimuku, nes per kraustymasi pameciau knygele joneliushka@gmail.com as po gimdymo pradejau daryti gal po poros men, ir po 3 men sveriau 3 kg maziau, negu pries nestuma  ty numeciau per nestuma priaugtus 26 kg + 3kg , taigi tikrai verta uzsiimt
carvalho
2007 05 11, 10:14
Oi, nemaciau, kad yra ideti
dalyciukas
2007 05 11, 14:08
aastuliukai turiu 2 mazas lelytes 2metukuir 7men ir 1metuku ir6 men.abi cezariukes.del ju visai save pamirsau o dabar labai save grauziu kad negaliu numesti priaugtu kilogramu o taip noretusi gal galetum man persiusti tuos pratimelius buciau tau labai dekinga  tokiu adresu enter1975ster@gmail.com  daug kas giria ta bodyflexa o as gyvenu tokioj tundroj kad sporto klubo pas mus kaip ir ner  is anksto dekoju Papildyta:oi nemaciau kad yra ikelta  parasysiu kaip seksis
kristalė
2007 05 11, 14:22
Sveikutes, gal zinot, kada po cezerio pjuvio jau galima uzsiimineti bodyflex'u?
zinau kad po naturalaus gimdymo reikia palaukti minimum 3 men, anksciau negali bodyflexu uzsiimti. kaip tik dabar ejau i bodyflexo kursus, tai is kart paklause ar nesu neseniai gimdziusi, o nescioms is viso grieztai draudziama
Ramasta
2007 05 11, 20:28
kaip smagu Gytr, kad jau pradėjai, tik pasistenk taisyklingai daryti įdomu bus paskaityti tavo pasiekimus po savaitėlės, ane? Carvalho ačiū, kad pasipasakojai  manau, kad kitoms mamytėms čia bus paskata ir stimulas pradėti Mamytės, atsiprašau, bet į emeilus daugiau nebesiųsiu, nes iš tikro neįmanoma, tiesiog nespėčiau  na negalvojau, kad tiek daug bus norinčių pratimai įkelti šios temos 2 - ame puslapyjesėkmės visoms pradėjusioms ir dar tik besiruošiančioms. jau gal neužilgo ir aš prisijungsiu
vaiduokliukas
2007 05 12, 09:27
QUOTE(wow @ 2007 05 11, 19:47) zinau kad po naturalaus gimdymo reikia palaukti minimum 3 men, anksciau negali bodyflexu uzsiimti. kaip tik dabar ejau i bodyflexo kursus, tai is kart paklause ar nesu neseniai gimdziusi, o nescioms is viso grieztai draudziama  Sveika, o man labai idomu kodel negalima uzsiimineti kvepavimu iskart po gimdymo jei gerai jautiesi  jei gali pakomentuok tikrai idomu  nes as sestadieni pagimdziau mergyte  tai jau noreciau pradeti sportuoti nes gerai jauciuosi, lengvas gimdymas buvo be nuskausminamuju, be skatinamuju, tai jau noreciau pradeti mesti tuos lasinukus nes priaugau 20 kg, 8 jau nukrito, o kaip tu likusiu atcikratyti  o taip noriu vasara buti grazi ir kuo greiciau sokti i savo rubelius Aastuliuk o kada tau gimdyti, juk irgi kazkaip neuzilgo
QUOTE(vaiduokliukas @ 2007 05 12, 10:27) Sveika, o man labai idomu kodel negalima uzsiimineti kvepavimu iskart po gimdymo jei gerai jautiesi  jei gali pakomentuok tikrai idomu  nes as sestadieni pagimdziau mergyte  tai jau noreciau pradeti sportuoti nes gerai jauciuosi, lengvas gimdymas buvo be nuskausminamuju, be skatinamuju, tai jau noreciau pradeti mesti tuos lasinukus nes priaugau 20 kg, 8 jau nukrito, o kaip tu likusiu atcikratyti  o taip noriu vasara buti grazi ir kuo greiciau sokti i savo rubelius Aastuliuk o kada tau gimdyti, juk irgi kazkaip neuzilgo  matai nelabai domejaus kodel negalima is karto nes man nelabai aktualu, bet trenere sake, kad reikia kad vidiniai organai atsistatytu i vieta po nestumo. o placiau ir neklausinejau. Ir dar, sake kad jei geria kontraceptines, turi problemu su skydliauke, arba vartoja kontraceptines, tai poveikio gali nebuti arba jis bus labai mazas
vaiduokliukas
2007 05 13, 21:42
QUOTE(wow @ 2007 05 13, 23:32) matai nelabai domejaus kodel negalima is karto nes man nelabai aktualu, bet trenere sake, kad reikia kad vidiniai organai atsistatytu i vieta po nestumo. o placiau ir neklausinejau. Ir dar, sake kad jei geria kontraceptines, turi problemu su skydliauke, arba vartoja kontraceptines, tai poveikio gali nebuti arba jis bus labai mazas  Kaip idomiai  bet gerai pagalvojus tame logikos yra, nes isties organizmas tiek laiko nesportaves, turi visi organai naturaliai atsistatyti tik po to griebtis sporto, bet as jau taip noriu kuo greiciau pradeti kazka daryti  siandien bandziau apsirengti savo senuosius rubus tai i kelnes tik viena koja ikisau toliau fsio ne per kur  megztukai visi iki bambos  na tai tas dar labiau paskatino kuo greiciau atstatineti formas, bet kad vat dar nbelabai galima, gal bandysiu menesiuka palaukti bet jauciu ne tris
QUOTE(vaiduokliukas @ 2007 05 13, 22:42) Kaip idomiai  bet gerai pagalvojus tame logikos yra, nes isties organizmas tiek laiko nesportaves, turi visi organai naturaliai atsistatyti tik po to griebtis sporto, bet as jau taip noriu kuo greiciau pradeti kazka daryti  siandien bandziau apsirengti savo senuosius rubus tai i kelnes tik viena koja ikisau toliau fsio ne per kur  megztukai visi iki bambos  na tai tas dar labiau paskatino kuo greiciau atstatineti formas, bet kad vat dar nbelabai galima, gal bandysiu menesiuka palaukti bet jauciu ne tris  matai, juk ir nesciosioms jis grieztai yra draudziamas, nors kiti sportai ir yra leidziami  tai gal geriau nerizikuok, maza ka, su tais pratimais visi vidaus organai yra labai jau isjudinami ir suaktyvinami, tai kad nepakenktum
LARISA 74
2007 05 14, 10:20
QUOTE(wow @ 2007 05 13, 23:12) matai, juk ir nesciosioms jis grieztai yra draudziamas, nors kiti sportai ir yra leidziami  tai gal geriau nerizikuok, maza ka, su tais pratimais visi vidaus organai yra labai jau isjudinami ir suaktyvinami, tai kad nepakenktum  Sveikos,aš ka tik po mnkštos,labai patiko,visos duomenys surašiau ir labai išsigandau  ,baisu,tikrai baisu,viskas paimu save į rankas,užtenka jau tinginiaut,ar ne,mna padrasinkit kas nors mane  ,kas dar pradaėjo nereikalingus gelbejimosi ratus degint  ,širdingai dekui užpratimukus
BlueFlower
2007 05 15, 13:39
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 05 14, 12:20) Sveikos,aš ka tik po mnkštos,labai patiko,visos duomenys surašiau ir labai išsigandau  ,baisu,tikrai baisu,viskas paimu save į rankas,užtenka jau tinginiaut,ar ne,mna padrasinkit kas nors mane  ,kas dar pradaėjo nereikalingus gelbejimosi ratus degint  ,širdingai dekui užpratimukus  aš taipogi sportuoju ir man labai patinka  dar net savaitė nepraėjo,o aš kaskart vis geriau jaučiuosi pasportavus
braske24
2007 05 15, 13:46
kiek skaitau, tai daugumai jau po savaites pradejo cm mazeti, o man tai nemazeja, jau savaite sportuoju ir nieko, na gal veliau prades cm mazeti. gal taip kuriai nors buvo kad veliau, t.y. po kokiu 3 sav.pradejo mazeti cm?
QUOTE(braske24 @ 2007 05 15, 14:46) kiek skaitau, tai daugumai jau po savaites pradejo cm mazeti, o man tai nemazeja, jau savaite sportuoju ir nieko, na gal veliau prades cm mazeti. gal taip kuriai nors buvo kad veliau, t.y. po kokiu 3 sav.pradejo mazeti cm?  man pradeko po savaites mazeti, nors sakau is karto perklause: geriat kontraceptikus (labiau aktualu, jei neseniai pradejai, nes jei geri senai tai organizmas turetu but prisitaikes)? kitokius hormoninius vaistus? turit problemu su skydliauke? jei bent i viena atsakai taip, tai svoris gali ir nemazeti, arba mazeti sunkiai ir po biski  ai ir dar sake nesimatuot dazniau nei karta per savaite
rooshka
2007 05 19, 00:58
sveikos, mamiciukes  . paskaitinejau ir nusprendziau, kad ir man reik siu pratimuku, nes nors kg ir nukrito priaugti, bet pilvelis toks kaip ir kaba  , tai jei kuri galetumet atsiust tuos pratimukus i roosha9@yahoo.co.uk buciau labai dekinga  .
Ramasta
2007 05 19, 11:56
Sveikos merginos sugrįžau, ir jau ne viena, mano sūneliui šiandien savaitė, paskubėjo jis pas mus dviem savaitem anksčiau braske24 nenusimink ir nepasiduok, labai svarbu ,kad kvepuodama galvotum kaip dega tavo riebaliukai, svarbu tikėti . Mergičkos šaunuolės, kad netinginiaujat  o ar galit parašyti kiek krenta cm per klubus, šlaunis ir kt. Aš ko gero pradėsiu tik po mėnesiuko, nors jei mano mažiukas taip naktimis miegos, tai nereiks man ir pratimų, pilvo jau beveik nėra rooshkapratimai įkelti šios temos antrame puslapyje
Artulia
2007 05 19, 12:30
QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 19, 11:56) Sveikos merginos sugrįžau, ir jau ne viena, mano sūneliui šiandien savaitė, paskubėjo jis pas mus dviem savaitem anksčiau Sveikinu susilaukus mazylio! As pradejau juos daryt pries savaite, bet ne kiekviena diena pavyksta  Bet, zinok, kelnes jau laisvesnes per slaunis ir per pilva  Tik kadangi uzmirsau issimatuot is pat pradziu, tai tiksliai ir nepasakysiu kiek numeciau, bet koki 1-2 cm (per visas apimtis) tai tikrai  Tiesa, as dar truputi maista riboju ir sportuoju su svareliais, ir tai, ko gero, padeda sekmingai mazinti apimtis. Bet ir Bodyflexas duoda geru rezultatu
rooshka
2007 05 19, 20:45
[quote=aastuliukas,2007 05 19, 10:56] Sveikos merginos sugrįžau, ir jau ne viena, mano sūneliui šiandien savaitė, paskubėjo jis pas mus dviem savaitem anksčiau didziausi sveikinimai !!!!!!  sulaukus mazylio!
Wellona
2007 05 20, 10:19
Kadais su bodyflex pratimais buvau pasiekusi ne mažų rezultatų, tai juos prisiminiau ir po gimdymo. Jie efektyvūs tikrai- apimtys tikrai mažėja  Man po nepilnų 2 savaičių pilvas susitraukė 5 cm  Va kol kas tik per klubus ne tokie geri pasiekimai, bet ir ten mažėja Po gimdymo gydytojas sakė, kad lengvus pratimukus (kurie neparemti kvėpavimu) galima pradėti daryti praėjus 4 savaitėms (jei gimdymas buvo be komplikacijų), o rimtais sportais galima užsiimti praėjus 8 savaitėms po gimdymo ir tai tik po gydytojo apžiūros ir gavus jo leidimą. Jau minėjo, kad tai dėl to, jog vidaus organai buvo pakeitę dislokacijos vietas + pilvo raumenys po gimdymo būna dar prasiskyrę ir reikia laiko, kad jie sugrįžtų į savo vietas
saulutai:)
2007 05 20, 14:18
Sveikos visos  jej kam neajsku kajp kwiepuot, taj turiu toki filmuka  ten ir keli pratimukaj yra  15 minuciu mazdaug rodo, jej kam rejketu, taj mano skype nick: dajwutiaklp  atsiusiu
mamyte1
2007 05 20, 17:58
Sveikutes! Gal galite ir man tuos stebuklingus pratimus atsiusti brilikasuk@yahoo.co.uk Aciu
|
|