Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

išsiunčiau visomsį emeilus pratimukus mirksiukas.gif
mergičkos, tik jei nesunku parašykit karts nuo karto kaip jums sekasi, kokie rezultatai mirksiukas.gif

aš tai su savo rezultatais prisijungsiu kai jau mažių laikysiu ant rankų ir jau galėsiu lengvai pasportuoti wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
jau eina ketvirtas menuo po gimdymo,bet va labai dar daug kg "prisikabine" ir niekaip nukrist nenori unsure.gif Jau ir maista renkuosi ka valgau (dietos laikytis negaliu, nes pati maitinu) ir va pasportuot galvoju pradet po truputi, tik va kaiptik pratimeliu programos dar jokios neturiu. Jei nesunku, persiuskit ir man i maila daivazek@gmail.com tuos pratimelius. Busiu labai dekinga uz bendradarbiavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 30, 23:06)
beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus  mirksiukas.gif

Sveikute, butu labai dziugu kad ir man atciustum tuos pratimukus nes jie tai supeiniai thumbup.gif prisimenu juos dariau kai is paauglystes bjauriojo anciuko norejau gulbe buti, tai labai padejo numesti svoriuko mirksiukas.gif o man gimdyti kaip ir geguzes 17d tai laukiu nesulaukiu, bet kai pagalvoju kad ant vasaros barankos tyvuliuos tai net bloga darosi o priaugau 16kg doh.gif kaip juos reiks numesti g.gif o kada tavo pasimatymas su suneliu ? wub.gif
Papildyta:
ai mano el. pastas katyte5@yahoo.com is anksto aciuks mirksiukas.gif
Atsakyti
mergičkos 4u.gif . yra visa tema apie bodyflex'ą-sporte... yra "imesti " visi pratimai su paaiškinimais 37-ame temos puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, pilvas liko kaip maisas ir man reikia......
vidulinas@gmail.com
PLEASE
Atsakyti
Sveikos,
irgi labai noreciau gauti pratimus: baturina@one.lt
Po pirmo gymdymo lankiau bodyfleksa-padejo(per 9 uzsiemimus suplonejau 12 cm), veliau neturejau laiko vazinet, o pati namuose tingejau. Visus metus po to nepriaugau ne vieno cm, kol vel ne pastojau(priaugau 17 kg). Dabar leliui 4 men. Mano pilvas baisus(po pirmo vaiko toks nebuvo). Norejau uzsirasyti i kursus, bet kolkas pabandysiu namuose.
Atsakyti
sveikutes - vakar rasiau rasiau, o zinutes ner sad.gif
Tai va ir man labai reikia - pilvas kaip maisas kabo, statybu parodoje sake, kad reikia susirupinti busimu vaikeliu sad.gif
REIKIA PRATIMU PLEASE
vidulinas@gmail.com
Papildyta:
ir zinute radau smile.gif ot ziopla kokia
Atsakyti
Vaiduokliuk, Vidute, Baturina, atsiprašau, kad nepersiunčiau į emeilą blush2.gif . tiesiog pagalvojau, kad gali reikti ir kitoms mamytėms pratimų, tai įkeliu čia
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal reiks ir man pabandyti... bigsmile.gif Nes po gimdymo toooks pilvukas liko, kad negaliu ziureti verysad.gif
Atsakyti
oj, o as jau taip aptingau, bet verkiant reikia pagalbos sau ax.gif gal ir pravers sie pratymai smile.gif
Atsakyti
Užsukau papasakoti apie rezultatus. Tai yra užsukau prisipažinti ir save pagėdinti, kad taip ir neprisiruošiau pradėti blush2.gif Mano leliukas toks ramekas tai miegam abu ilgiausiai, o kai atsikeliam tada jau kavytės norisi ir pusrytukų ax.gif
Kai reikia apsirenkt kąnors tai doh.gif jau tada pažadu sau, kad jau nuo ryt tai tikrai užsiimsiu blush2.gif Bet.......
Labai gėda, bet rezultatai kol kas mano - jokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 05 07, 00:26)
Užsukau papasakoti apie rezultatus. Tai yra užsukau prisipažinti ir save pagėdinti, kad taip ir neprisiruošiau pradėti blush2.gif Mano leliukas toks ramekas tai miegam abu ilgiausiai, o kai atsikeliam tada jau kavytės norisi ir pusrytukų ax.gif
Kai reikia apsirenkt kąnors tai doh.gif jau tada pažadu sau, kad jau nuo ryt tai tikrai užsiimsiu blush2.gif Bet.......
Labai gėda, bet rezultatai kol kas mano  - jokie verysad.gif

gėėėėėda pelėėėėda hah.gif . taigi kol lelius miega ir pirmyn. jeigu tau patiks bodyflex'as ,pamatysi koks inkariukas nugaroj pasikabins-kaifas. nu ,bet aš tave labai suprantu, nes valios ir pas mane pačią nekalnai blush2.gif , bet labai stipriai save esu suėmusi į rankas, nes atvaizdas veidrodyje manęs visiškai nežavi schmoll.gif
Atsakyti