Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čičinsko kepsniai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2
Deborah
Sveikos,
vyras kažkurioj kavinėj valgė Čičinkso kepsnį, ir jis jam taip patiko, jog primygtinai reikalauja, kad aš pagaminčiau. Tačiau - nemoku. Ieškojau receptų, bet kas iš to, nežinau kaip tas kepsnys turi atrodyt ir koks jo istikruju skonis. Gal turit receptų, ar žinot kokius gaminimo ypatumus, būkit geros, pasidalinkit, aš radau tik tokį receptą:

Tešlai:
200 g varškės,
200 g virtų bulvių,
1-2 kiaušiniai,
1 stiklinė kefyro,
0,5 šaukštelio sodos,
Druskos, miltų.

Įdarui:
1 kg faršo,
Pipirų, druskos,
Kiaušinis.

Virtas bulves sutrinti, atvėsinti, išmaišyti su kiaušiniais, varške. Sodą sumaišyti su kefyru, pilti į masę, pasūdyti, berti miltų ir minkyti tešlą – tokio kietumo, kad lengvai kočiotųsi. Tešlą iškočioti beveik centimetro storio, pjaustyti poros pirštų pločio juostelėmis.
Faršą sumakaluoti su kiaušiniu, prieskoniais. Iš masės formuoti piršto storumo ir ilgumo gabalėlius, juos atsargiai apvynioti tešlos juostelėmis, juostelės kraštai turi „užlipti“ vienas ant kito. Kepsniukus virti įkaitintame aliejuje, kol parus.
Valgomi ir karšti, ir šalti (labai tinka kelionėn įsidėti) – su padažais (kad ir elementariais kečupais), daržovėmis, geriausiai šviežiomis.


Arba štai čia dar vienas receptas: nuoroda
nelle
QUOTE(Deborah @ 2007 05 23, 11:00)
Sveikos,
vyras kažkurioj kavinėj valgė Čičinkso kepsnį, ir jis jam taip patiko, jog primygtinai reikalauja, kad aš pagaminčiau. Tačiau - nemoku. Ieškojau receptų, bet kas iš to, nežinau kaip tas kepsnys turi atrodyt ir koks jo istikruju skonis.  Gal turit receptų, ar žinot kokius gaminimo ypatumus, būkit geros, pasidalinkit, aš radau tik tokį receptą:

Tešlai:
200 g varškės,
200 g virtų bulvių,
1-2 kiaušiniai,
1 stiklinė kefyro,
0,5 šaukštelio sodos,
Druskos, miltų.

Įdarui:
1 kg faršo,
Pipirų, druskos,
Kiaušinis.

        Virtas bulves sutrinti, atvėsinti, išmaišyti su kiaušiniais, varške. Sodą sumaišyti su kefyru, pilti į masę, pasūdyti, berti miltų ir minkyti tešlą – tokio kietumo, kad lengvai kočiotųsi. Tešlą iškočioti beveik centimetro storio, pjaustyti poros pirštų pločio juostelėmis.
        Faršą sumakaluoti su kiaušiniu, prieskoniais. Iš masės formuoti piršto storumo ir ilgumo gabalėlius, juos atsargiai apvynioti tešlos juostelėmis, juostelės kraštai turi „užlipti“ vienas ant kito. Kepsniukus virti įkaitintame aliejuje, kol parus.   
        Valgomi ir karšti, ir šalti (labai tinka kelionėn įsidėti) – su padažais (kad ir elementariais kečupais), daržovėmis, geriausiai šviežiomis.
Arba štai čia dar vienas receptas: nuoroda
*



Aciu uz recepta, siandien gaminsiu 4u.gif
Koruklu
Sie kepsneliai tikrai skanus! Net buvau pamirsusi si recepta, bet pries kokius 5 metus, tai tikrai daznai valgydavom. Kartais padarydavom maziukus ir plonus, tai labai graziai atrodydavo leksteje ir tikrai reikia tu svogunu ir pomidoru padazo! Skanumelis!!! drinks_cheers.gif
knotknot
Kiek atsimenu tie čičinskai budavo Panevezy. Grizusi namo bandziau pati prikurti, gavosi panasus, bet nevisai tokie. Pabandysiu daryti pagal Deborah recepteli. Jei man atrodys, kad mano čičinksesni blush2.gif , parasysiu savo recepteli.
Koruklu
Pirma karta as ir valgiau juos Panevezyje!!! cool.gif Sveciavausi ir tada daznai juos gamindavau... Reiks kada ir vel pabandyt!!!
remarka
ojoj... pamenu, kai pas tevus gyvenau kaimyne daznai cicinsko kepsnius gamindavo ir visada mum atnesdavo tongue.gif Skanumelis thumbup.gif Reiks pagal Deborah recepta pabandyt pasidaryti. Tik pamenu kad visada marinuoti svogunai budavo ir pomidoru padazas. O tesla ji paprasciau darydavo. nerasysiu kaip, nes bijau nusisneketi, nes daug metu praejo blush2.gif
Kriziukas
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... doh.gif

išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus essen.gif man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. ax.gif šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas smile.gif
GRAŽINA25
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
4u.gif
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI

AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
blush2.gif
menora
Išbandžiau Deborohs receptuką.Turiu pasakyti, kad kepsniukai gavosi tikrai super thumbup.gif Tik gaminau iš pusės normos, tai gavosi 9 gan nemaži kepsniai rolleyes.gif Reikės dažniau įtraukti į meniu!Aš pati anksčiau gamindavau panašiai, tik į tešlą nedėdavau virtų bulvių.
knotknot
QUOTE(menora @ 2007 09 12, 09:17)
Išbandžiau Deborohs receptuką.Turiu pasakyti, kad kepsniukai gavosi tikrai super thumbup.gif Tik gaminau iš pusės normos, tai gavosi 9 gan nemaži kepsniai rolleyes.gif Reikės dažniau įtraukti į meniu!Aš pati anksčiau gamindavau panašiai, tik į tešlą nedėdavau virtų bulvių.
*



Vis neprisiruosiau prisidaryti cicinsku, bet Menora taip skaniai "pacepsejo", kad susigundziau - einu daryt! biggrin.gif
menora
QUOTE(knotknot @ 2007 09 12, 14:29)
Vis neprisiruosiau prisidaryti cicinsku, bet Menora taip skaniai "pacepsejo", kad susigundziau - einu daryt! biggrin.gif
*


Čepsėjo visa šeimyna,-vyras negailėjo pagyrų rolleyes.gif
tukyte
as tai darau taip: isverdu kelias bulves, jas sutrinu su grietines keliais saukstais ir miltais, kad galeciau kocioti. pasiruosiu farsa, kaip kotletams ir issikepu pailgu , plonu juosteliu.o tada vynioju tas farso juosteles i iskociota bulviu mase ir sulipdau kaip kokius mazus cepelinukus. o tada belieka apskrudinti aliejuje kol paruduos. ir tiek . gaunasi kaip bulkutes su mesa.
be to i vidu galima ivyniot ne tik farsa, bet ir desreles, krabu lazdeles, bet ka.
knotknot
Vakar kepiau - labai skanus gavosi! Tikrai verta pasiterlioti! essen.gif
Amise
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09)
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
4u.gif
  DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI

  AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
blush2.gif
*



mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl blush2.gif
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų ax.gif
Opdum
QUOTE(Amise @ 2007 11 30, 19:33)
mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl  blush2.gif
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų  ax.gif
*


pagal mane jie turi virt keptuvei blush2.gif o šeip jau daug kartu isitikinau kad ipilus i keptuve daug alejaus irgi neblogai gaunasi ir mažiau alejaus sunaudojama ax.gif
Amise
QUOTE(lera @ 2007 11 30, 22:46)
pagal mane jie turi virt keptuvei blush2.gif o šeip jau daug kartu isitikinau kad ipilus i keptuve daug alejaus irgi neblogai gaunasi ir mažiau alejaus sunaudojama ax.gif
*



dėkui. Bandysim rytoj ax.gif
va dar pastebėjau kad maniškiam recepte yra įrašytą daugiau miltų ir dar vandens..tai dabar mastau kaip man čia kas gausis.. doh.gif
GRAŽINA25
QUOTE(Amise @ 2007 11 30, 20:33)
mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl  blush2.gif
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų  ax.gif
*


as apkepu ant silp[nos ugnies ir aliejaus nedaug reikia, as ju neverdu aliejuje, tik apkepu bigsmile.gif
Amise
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 16, 21:14)
as apkepu ant silp[nos ugnies ir aliejaus nedaug reikia, as ju neverdu aliejuje, tik apkepu bigsmile.gif
*



aš dabar taipogi taip darau.. visiem labai patinka ir mielai šlmaščia, ypač jei dar ir salotų prie jų pagaminu 4u.gif
tasha
Tikri cicinskai verdami aliejuje ir dedamas faršas, su desrelem, mes vadinam tinginiu cicinskais ax.gif Ir vis tik skaniausi budavo Panevezyje Cicinsko kavineje senais laikais blush2.gif
GRAŽINA25
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09)
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
4u.gif
  DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI

  AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
blush2.gif
*


as juos siandien gaminsiu vyras jau labai ju isinorejo thumbup.gif
ir bus kaip skanu
Amise
o ta varškė kur pakiukuose būna, tokia šlapesnė nei maišeliuos, jin tinka čičinskam ar nelabai? ax.gif
"Dior"
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09)
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
4u.gif
  DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI

  AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
blush2.gif
*



Šiandien gaminau,tikrai labai skanu,ir paprasta thumbup.gif valgem su darzovem. wub.gif
SANTA
As siandien dariau pagal si recepta.Tikrai ,kad skanu tik dar pasidariau padaziuka prie ju thumbup.gif

Tešla:

500 g. bulvių,

1 kiaušinis,

1 v.š. bulvių krakmolo,

miltų, tešlai užminkyti.

Įdarui: faršo ( jautienos-veršienos faršas, svogūnas, 1skiltelė česnako, mairūno, druskos, pipitų, kiaušinis)



Sumalus virtas bulves, įmušus kiaušinį, įpilus krakmolą, miltus suminkome tešlą.

Iškočiojame tešlą ir supjaustome.

Faršą įvyniojame į tešlos juostelę.

Suformuotus kepsnius kepame ar verdame aliejuje.

Patiekiame su pomidorų padažu ir marinuotais svogūnais.

Gaminau is cia
Auksesmama
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 14:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... doh.gif

išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus essen.gif man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. ax.gif  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas smile.gif
*


Labai idomu,reiks pabandyti blush2.gif
GRAŽINA25
IR KAIP PATIKO
minik
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 15:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... doh.gif

išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus essen.gif man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. ax.gif  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas smile.gif
*



thumbup.gif As irgi visada cicinskus gaminu pagal si recepta ir tik uztikusi sia tema, suzinojau, kad galima daryti ir su varske, reiks pabandyti. Vis delto manau, kad originalus cicinskai daromi is bulviu, o ne varskes ax.gif . Dar mano patarimas butu naudoti jau isvirtas farso "desreles", nes kai as vyniodavau zalia farsa i tesla, man kazkodel nepkankamai iskepdavo (nors virdavau riebaluose ant mazos ugnies ir tesla graziai apskrusdavo). Visada garnyrui naudoju marinuotus svoguniukus ir sviezias darzoves biggrin.gif .
crocus
Pas mus vienoj kavinukėj juos daro. Bet nežinojau kaip jie vadinas. Vyras baisiai išgyrė ir vežė jų ragaut. Tik kad kavinėje virti buvo prastame aliejuj, tai truputį jautėsi jo skonis. O kokie marinuoti svogūnai prie jų tiekiami? Ten su kažkokiom daržovėm patiekė.
*irma*
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 16:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... doh.gif

išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus essen.gif man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. ax.gif  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas smile.gif
*



as irgi taip pat gaminu mano seimynos skaniausias patiekalas thumbup.gif thumbup.gif
Jonytė
Nu ir sužadinot apetitą su tais kepsniais. Jaučiu, kad labai skanu thumbup.gif Būtinai pabandysiu bigsmile.gif
crocus
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių mirksiukas.gif ?
GRAŽINA25
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04)
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių  mirksiukas.gif ?
*


atsidarai bonkute ir valgai su kepsniais jai taip patinka lotuliukas.gif
lapute33
va mano čičinskiukai 4u.gif
user posted image
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau 4u.gif kefyro daugiau ipyliau rolleyes.gif
Masiania*
Kokie grazuciai wub.gif
S.N.A.S
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04)
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių  mirksiukas.gif ?
*


vakar kaip tik dariau šiuos kepsnius ir svogūnus marinavau irgi (į indą pyliau dalelę acto, vandens, cukraus, druskytės ir pipriukų..)
Viskas skanu, tik man čeburėkus priminė ir kažkodėl kietoka tešla gavos... nežinau gal dar per plonai kočiojau... dariau pagal kažkurios SM maytės receptą (500g bulvių, kiaušinis 1v.š. krakmolo ir miltai...

kokio storumo tešla pas jus būna???? g.gif
nirce
o as tesla darau is malsenos misinio picai,mano seimynele labai giria,gaunasi greitai ir skaniai ax.gif
ir siandien juos gaminsiu,seniai bevalgem ax.gif
Deww
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07)
va mano čičinskiukai  4u.gif
user posted image
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  4u.gif  kefyro daugiau ipyliau  rolleyes.gif
*





aciu geras puslapiukas, nebuvau tokio atradusi smile.gif
burbanti princiesa
JEI KEPTI KEPTUVEJE IR SU VIRTA MALTA MESA,TAI BUS -SENIEJI GERIEJIO ZEMAICIU BLYNAI,O JEI FRITIURINEJE ,BET SU KOPUSTU IDARU,TAI-SENIEJI GERIEJI RAGELIAI...Zmogaus fantazija sudirbo ir gavosi geras hibridas.Liuks patiekalas thumbup.gif
magic.face
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07)
va mano čičinskiukai  4u.gif
user posted image
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  4u.gif  kefyro daugiau ipyliau  rolleyes.gif
*





Kaip skaniai atrodo thumbup.gif
neone
dariau viena karta ir tikriausiai paskutini...Gavosi skaniai, bet manau per daug laiko uzima...
GRAŽINA25
QUOTE(neone @ 2009 03 22, 22:45)
dariau viena karta ir tikriausiai paskutini...Gavosi skaniai, bet manau per daug laiko uzima...
*


nezianau, kaip man jie daug laiko neužima pagaminti, matyt nuo norų viskas priklauso, neseniai darėm ir visiems jie labai patinka, o juos aš darau, gal bent 5 metus thumbup.gif
Vilmuxxxe
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 10:07)
va mano čičinskiukai  4u.gif
user posted image
dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  4u.gif  kefyro daugiau ipyliau  rolleyes.gif
*


super thumbup.gif skaniai atrodo essen.gif ieškojau recepto,nenorėjau tų grynų,su virtom bulvėm ir pan, o visur kitur rašo su mielėm ir pan,o aš irgi neturiu varškės ir darysiu su dešrelėm,tikiuosi pasiseks ir bus skanu thumbup.gif
Eilin
Kažkaip irgi galvoju šį savaitgali pasigaminti essen.gif o dar čia nuotraukytė tokia viliojanti,kad net seilės burnoj renkasi biggrin.gif
neone
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 03 24, 14:21)
nezianau, kaip man jie daug laiko neužima pagaminti, matyt nuo norų viskas priklauso, neseniai darėm ir visiems jie labai patinka, o juos aš darau, gal bent 5 metus thumbup.gif
*




Nu gal as per daug skrupulinga, dariau pirsto storio ir ta tesla man nelabai viniojosi...Gal juos tikrai tada reikia storesnius daryti...Be to kai gristi is darbelio apie 7 val. Greiciau norisi pasidaryti , pavalgyti ir miegot:)
*sony*
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07)
va mano čičinskiukai  4u.gif
sita receptuka[/url] tik varskes neturejau tai ir nedejau  4u.gif  kefyro daugiau ipyliau  rolleyes.gif
*


Bandysiu ir aš pagal šitą receptą šian gamint,tikiuosi patiks šeimynai rolleyes.gif
o jau kaip noriu paragaut negaliu lotuliukas.gif blush2.gif
Amiala
as irgi ruosiuos gaminti, bet vis patingstu blush2.gif
arriele
Na mergaites kas per cicinskai is varskes ir desreliu schmoll.gif Tik is bulviu ir farso as pripazystu ir darau niam niam tikrai skanu, tik va kad laiko uzima kazkiek smile.gif
Amiala
QUOTE(ariele23 @ 2009 08 27, 22:01)
Na mergaites kas per cicinskai is varskes ir desreliu schmoll.gif  Tik is bulviu ir farso as pripazystu ir darau niam niam tikrai skanu, tik va kad laiko uzima kazkiek smile.gif
*


tai pasidalink kaip tu darai
Lusasita
QUOTE(ariele23 @ 2009 08 27, 22:01)
Na mergaites kas per cicinskai is varskes ir desreliu schmoll.gif  Tik is bulviu ir farso as pripazystu ir darau niam niam tikrai skanu, tik va kad laiko uzima kazkiek smile.gif
*


drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tikrai taip. Jei dedat varske, kefyra, tai ceburekai ir gaunasi doh.gif

As is tu tinginiu, kurios daro Tinginiu cicinskus su desrelemis( vaikai tokius labiau megsta) , bet tesla tik is virtu bulviu. Is vakaro issiverdi vakarienei daugiau bulviu, o kita diena likucius sunaudoji zemaiciu blynams arba cicinskams. mirksiukas.gif Ir Virt reikia tik , o ne kept mirksiukas.gif
Vėjo Laisvė
QUOTE(Lusasita @ 2009 08 27, 22:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
tikrai taip. Jei dedat varske, kefyra, tai ceburekai ir gaunasi  doh.gif

As is tu tinginiu, kurios daro Tinginiu cicinskus su desrelemis( vaikai tokius labiau megsta) , bet tesla tik is virtu bulviu. Is vakaro issiverdi vakarienei daugiau bulviu, o kita diena likucius sunaudoji zemaiciu blynams arba cicinskams. mirksiukas.gif  Ir Virt reikia tik , o ne kept  mirksiukas.gif
*


pritariu! Tikri cicinskai tik is bulviu!ir verdami aliejuje
Etama
ryt ar poryt planuoju gaminti,seniai dariau ir nebelabai pamenu..
farsa pries tai apkepat ar vyniojat zalia?

gal dar kokiu gudrybiu zinot smile.gif noriu,kad gerai gautusi.daryciau kiek daugiau,puse iskart kepsiu-puse uzsaldysiu mirksiukas.gif

beje, vadovavausi, kiek pamenu, siuo receptu , tik mesa visad prieskoniuoju pagal save smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.