Deborah
2007 05 23, 11:00
Sveikos, vyras kažkurioj kavinėj valgė Čičinkso kepsnį, ir jis jam taip patiko, jog primygtinai reikalauja, kad aš pagaminčiau. Tačiau - nemoku. Ieškojau receptų, bet kas iš to, nežinau kaip tas kepsnys turi atrodyt ir koks jo istikruju skonis. Gal turit receptų, ar žinot kokius gaminimo ypatumus, būkit geros, pasidalinkit, aš radau tik tokį receptą: Tešlai:200 g varškės, 200 g virtų bulvių, 1-2 kiaušiniai, 1 stiklinė kefyro, 0,5 šaukštelio sodos, Druskos, miltų. Įdarui:1 kg faršo, Pipirų, druskos, Kiaušinis. Virtas bulves sutrinti, atvėsinti, išmaišyti su kiaušiniais, varške. Sodą sumaišyti su kefyru, pilti į masę, pasūdyti, berti miltų ir minkyti tešlą tokio kietumo, kad lengvai kočiotųsi. Tešlą iškočioti beveik centimetro storio, pjaustyti poros pirštų pločio juostelėmis. Faršą sumakaluoti su kiaušiniu, prieskoniais. Iš masės formuoti piršto storumo ir ilgumo gabalėlius, juos atsargiai apvynioti tešlos juostelėmis, juostelės kraštai turi užlipti vienas ant kito. Kepsniukus virti įkaitintame aliejuje, kol parus. Valgomi ir karšti, ir šalti (labai tinka kelionėn įsidėti) su padažais (kad ir elementariais kečupais), daržovėmis, geriausiai šviežiomis. Arba štai čia dar vienas receptas: nuoroda
QUOTE(Deborah @ 2007 05 23, 11:00) Sveikos, vyras kažkurioj kavinėj valgė Čičinkso kepsnį, ir jis jam taip patiko, jog primygtinai reikalauja, kad aš pagaminčiau. Tačiau - nemoku. Ieškojau receptų, bet kas iš to, nežinau kaip tas kepsnys turi atrodyt ir koks jo istikruju skonis. Gal turit receptų, ar žinot kokius gaminimo ypatumus, būkit geros, pasidalinkit, aš radau tik tokį receptą: Tešlai:200 g varškės, 200 g virtų bulvių, 1-2 kiaušiniai, 1 stiklinė kefyro, 0,5 šaukštelio sodos, Druskos, miltų. Įdarui:1 kg faršo, Pipirų, druskos, Kiaušinis. Virtas bulves sutrinti, atvėsinti, išmaišyti su kiaušiniais, varške. Sodą sumaišyti su kefyru, pilti į masę, pasūdyti, berti miltų ir minkyti tešlą tokio kietumo, kad lengvai kočiotųsi. Tešlą iškočioti beveik centimetro storio, pjaustyti poros pirštų pločio juostelėmis. Faršą sumakaluoti su kiaušiniu, prieskoniais. Iš masės formuoti piršto storumo ir ilgumo gabalėlius, juos atsargiai apvynioti tešlos juostelėmis, juostelės kraštai turi užlipti vienas ant kito. Kepsniukus virti įkaitintame aliejuje, kol parus. Valgomi ir karšti, ir šalti (labai tinka kelionėn įsidėti) su padažais (kad ir elementariais kečupais), daržovėmis, geriausiai šviežiomis. Arba štai čia dar vienas receptas: nuorodaAciu uz recepta, siandien gaminsiu
Koruklu
2007 09 08, 11:42
Sie kepsneliai tikrai skanus! Net buvau pamirsusi si recepta, bet pries kokius 5 metus, tai tikrai daznai valgydavom. Kartais padarydavom maziukus ir plonus, tai labai graziai atrodydavo leksteje ir tikrai reikia tu svogunu ir pomidoru padazo! Skanumelis!!!
knotknot
2007 09 10, 07:39
Kiek atsimenu tie čičinskai budavo Panevezy. Grizusi namo bandziau pati prikurti, gavosi panasus, bet nevisai tokie. Pabandysiu daryti pagal Deborah recepteli. Jei man atrodys, kad mano čičinksesni  , parasysiu savo recepteli.
Koruklu
2007 09 10, 12:18
Pirma karta as ir valgiau juos Panevezyje!!!  Sveciavausi ir tada daznai juos gamindavau... Reiks kada ir vel pabandyt!!!
remarka
2007 09 11, 14:56
ojoj... pamenu, kai pas tevus gyvenau kaimyne daznai cicinsko kepsnius gamindavo ir visada mum atnesdavo  Skanumelis  Reiks pagal Deborah recepta pabandyt pasidaryti. Tik pamenu kad visada marinuoti svogunai budavo ir pomidoru padazas. O tesla ji paprasciau darydavo. nerasysiu kaip, nes bijau nusisneketi, nes daug metu praejo
Raudonplaukė 12
2007 09 11, 15:04
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus  man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima.  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
GRAŽINA25
2007 09 11, 21:09
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS: DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE [U]TEŠLAI[B] PAKELIS VARŠKĖS, 1 - 2 KIAUŠINIAI, MILTAI , DRUSKA, TRUPUTĖLIS SODOS VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU PABANDYKIT
Išbandžiau Deborohs receptuką.Turiu pasakyti, kad kepsniukai gavosi tikrai super  Tik gaminau iš pusės normos, tai gavosi 9 gan nemaži kepsniai  Reikės dažniau įtraukti į meniu!Aš pati anksčiau gamindavau panašiai, tik į tešlą nedėdavau virtų bulvių.
knotknot
2007 09 12, 13:29
QUOTE(menora @ 2007 09 12, 09:17) Išbandžiau Deborohs receptuką.Turiu pasakyti, kad kepsniukai gavosi tikrai super  Tik gaminau iš pusės normos, tai gavosi 9 gan nemaži kepsniai  Reikės dažniau įtraukti į meniu!Aš pati anksčiau gamindavau panašiai, tik į tešlą nedėdavau virtų bulvių. Vis neprisiruosiau prisidaryti cicinsku, bet Menora taip skaniai "pacepsejo", kad susigundziau - einu daryt!
QUOTE(knotknot @ 2007 09 12, 14:29) Vis neprisiruosiau prisidaryti cicinsku, bet Menora taip skaniai "pacepsejo", kad susigundziau - einu daryt!  Čepsėjo visa šeimyna,-vyras negailėjo pagyrų
as tai darau taip: isverdu kelias bulves, jas sutrinu su grietines keliais saukstais ir miltais, kad galeciau kocioti. pasiruosiu farsa, kaip kotletams ir issikepu pailgu , plonu juosteliu.o tada vynioju tas farso juosteles i iskociota bulviu mase ir sulipdau kaip kokius mazus cepelinukus. o tada belieka apskrudinti aliejuje kol paruduos. ir tiek . gaunasi kaip bulkutes su mesa. be to i vidu galima ivyniot ne tik farsa, bet ir desreles, krabu lazdeles, bet ka.
knotknot
2007 09 14, 08:10
Vakar kepiau - labai skanus gavosi! Tikrai verta pasiterlioti!
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09) AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS: DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE [U]TEŠLAI[B] PAKELIS VARŠKĖS, 1 - 2 KIAUŠINIAI, MILTAI , DRUSKA, TRUPUTĖLIS SODOS VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU PABANDYKIT  mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne. O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų
QUOTE(Amise @ 2007 11 30, 19:33) mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne. O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų  pagal mane jie turi virt keptuvei  o šeip jau daug kartu isitikinau kad ipilus i keptuve daug alejaus irgi neblogai gaunasi ir mažiau alejaus sunaudojama
QUOTE(lera @ 2007 11 30, 22:46) pagal mane jie turi virt keptuvei  o šeip jau daug kartu isitikinau kad ipilus i keptuve daug alejaus irgi neblogai gaunasi ir mažiau alejaus sunaudojama  dėkui. Bandysim rytoj va dar pastebėjau kad maniškiam recepte yra įrašytą daugiau miltų ir dar vandens..tai dabar mastau kaip man čia kas gausis..
GRAŽINA25
2008 01 16, 20:14
QUOTE(Amise @ 2007 11 30, 20:33) mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne. O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų  as apkepu ant silp[nos ugnies ir aliejaus nedaug reikia, as ju neverdu aliejuje, tik apkepu
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 16, 21:14) as apkepu ant silp[nos ugnies ir aliejaus nedaug reikia, as ju neverdu aliejuje, tik apkepu  aš dabar taipogi taip darau.. visiem labai patinka ir mielai šlmaščia, ypač jei dar ir salotų prie jų pagaminu
Tikri cicinskai verdami aliejuje ir dedamas faršas, su desrelem, mes vadinam tinginiu cicinskais  Ir vis tik skaniausi budavo Panevezyje Cicinsko kavineje senais laikais
GRAŽINA25
2008 01 17, 11:19
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09) AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS: DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE [U]TEŠLAI[B] PAKELIS VARŠKĖS, 1 - 2 KIAUŠINIAI, MILTAI , DRUSKA, TRUPUTĖLIS SODOS VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU PABANDYKIT  as juos siandien gaminsiu vyras jau labai ju isinorejo ir bus kaip skanu
o ta varškė kur pakiukuose būna, tokia šlapesnė nei maišeliuos, jin tinka čičinskam ar nelabai?
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09) AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS: DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE [U]TEŠLAI[B] PAKELIS VARŠKĖS, 1 - 2 KIAUŠINIAI, MILTAI , DRUSKA, TRUPUTĖLIS SODOS VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU PABANDYKIT  Šiandien gaminau,tikrai labai skanu,ir paprasta  valgem su darzovem.
As siandien dariau pagal si recepta.Tikrai ,kad skanu tik dar pasidariau padaziuka prie ju Tešla: 500 g. bulvių, 1 kiaušinis, 1 v.š. bulvių krakmolo, miltų, tešlai užminkyti. Įdarui: faršo ( jautienos-veršienos faršas, svogūnas, 1skiltelė česnako, mairūno, druskos, pipitų, kiaušinis) Sumalus virtas bulves, įmušus kiaušinį, įpilus krakmolą, miltus suminkome tešlą. Iškočiojame tešlą ir supjaustome. Faršą įvyniojame į tešlos juostelę. Suformuotus kepsnius kepame ar verdame aliejuje. Patiekiame su pomidorų padažu ir marinuotais svogūnais. Gaminau is cia
Auksesmama
2008 02 13, 02:16
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 14:04) na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus  man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima.  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas  Labai idomu,reiks pabandyti
GRAŽINA25
2008 02 13, 22:42
IR KAIP PATIKO
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 15:04) na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus  man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima.  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas   As irgi visada cicinskus gaminu pagal si recepta ir tik uztikusi sia tema, suzinojau, kad galima daryti ir su varske, reiks pabandyti. Vis delto manau, kad originalus cicinskai daromi is bulviu, o ne varskes  . Dar mano patarimas butu naudoti jau isvirtas farso "desreles", nes kai as vyniodavau zalia farsa i tesla, man kazkodel nepkankamai iskepdavo (nors virdavau riebaluose ant mazos ugnies ir tesla graziai apskrusdavo). Visada garnyrui naudoju marinuotus svoguniukus ir sviezias darzoves  .
Pas mus vienoj kavinukėj juos daro. Bet nežinojau kaip jie vadinas. Vyras baisiai išgyrė ir vežė jų ragaut. Tik kad kavinėje virti buvo prastame aliejuj, tai truputį jautėsi jo skonis. O kokie marinuoti svogūnai prie jų tiekiami? Ten su kažkokiom daržovėm patiekė.
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 16:04) na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug... išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus  man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima.  šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas  as irgi taip pat gaminu mano seimynos skaniausias patiekalas
Nu ir sužadinot apetitą su tais kepsniais. Jaučiu, kad labai skanu  Būtinai pabandysiu
Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių  ?
GRAŽINA25
2008 03 27, 09:42
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04) Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių  ? atsidarai bonkute ir valgai su kepsniais jai taip patinka
lapute33
2009 01 22, 10:07
va mano čičinskiukai  dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  kefyro daugiau ipyliau
Masiania*
2009 01 22, 10:39
Kokie grazuciai
S.N.A.S
2009 02 08, 16:17
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04) Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių  ? vakar kaip tik dariau šiuos kepsnius ir svogūnus marinavau irgi (į indą pyliau dalelę acto, vandens, cukraus, druskytės ir pipriukų..) Viskas skanu, tik man čeburėkus priminė ir kažkodėl kietoka tešla gavos... nežinau gal dar per plonai kočiojau... dariau pagal kažkurios SM maytės receptą (500g bulvių, kiaušinis 1v.š. krakmolo ir miltai... kokio storumo tešla pas jus būna????
o as tesla darau is malsenos misinio picai,mano seimynele labai giria,gaunasi greitai ir skaniai  ir siandien juos gaminsiu,seniai bevalgem
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07) va mano čičinskiukai  dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  kefyro daugiau ipyliau  aciu geras puslapiukas, nebuvau tokio atradusi
burbanti princiesa
2009 03 19, 18:05
JEI KEPTI KEPTUVEJE IR SU VIRTA MALTA MESA,TAI BUS -SENIEJI GERIEJIO ZEMAICIU BLYNAI,O JEI FRITIURINEJE ,BET SU KOPUSTU IDARU,TAI-SENIEJI GERIEJI RAGELIAI...Zmogaus fantazija sudirbo ir gavosi geras hibridas.Liuks patiekalas
magic.face
2009 03 20, 12:57
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07) va mano čičinskiukai  dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  kefyro daugiau ipyliau  Kaip skaniai atrodo
dariau viena karta ir tikriausiai paskutini...Gavosi skaniai, bet manau per daug laiko uzima...
GRAŽINA25
2009 03 24, 12:21
QUOTE(neone @ 2009 03 22, 22:45) dariau viena karta ir tikriausiai paskutini...Gavosi skaniai, bet manau per daug laiko uzima... nezianau, kaip man jie daug laiko neužima pagaminti, matyt nuo norų viskas priklauso, neseniai darėm ir visiems jie labai patinka, o juos aš darau, gal bent 5 metus
Vilmuxxxe
2009 03 26, 14:00
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 10:07) va mano čičinskiukai  dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau  kefyro daugiau ipyliau  super  skaniai atrodo  ieškojau recepto,nenorėjau tų grynų,su virtom bulvėm ir pan, o visur kitur rašo su mielėm ir pan,o aš irgi neturiu varškės ir darysiu su dešrelėm,tikiuosi pasiseks ir bus skanu
Kažkaip irgi galvoju šį savaitgali pasigaminti  o dar čia nuotraukytė tokia viliojanti,kad net seilės burnoj renkasi
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 03 24, 14:21) nezianau, kaip man jie daug laiko neužima pagaminti, matyt nuo norų viskas priklauso, neseniai darėm ir visiems jie labai patinka, o juos aš darau, gal bent 5 metus  Nu gal as per daug skrupulinga, dariau pirsto storio ir ta tesla man nelabai viniojosi...Gal juos tikrai tada reikia storesnius daryti...Be to kai gristi is darbelio apie 7 val. Greiciau norisi pasidaryti , pavalgyti ir miegot:)
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07) va mano čičinskiukai sita receptuka[/url] tik varskes neturejau tai ir nedejau  kefyro daugiau ipyliau  Bandysiu ir aš pagal šitą receptą šian gamint,tikiuosi patiks šeimynai o jau kaip noriu paragaut negaliu
as irgi ruosiuos gaminti, bet vis patingstu
arriele
2009 08 27, 21:01
Na mergaites kas per cicinskai is varskes ir desreliu  Tik is bulviu ir farso as pripazystu ir darau niam niam tikrai skanu, tik va kad laiko uzima kazkiek
QUOTE(ariele23 @ 2009 08 27, 22:01) Na mergaites kas per cicinskai is varskes ir desreliu  Tik is bulviu ir farso as pripazystu ir darau niam niam tikrai skanu, tik va kad laiko uzima kazkiek  tai pasidalink kaip tu darai
Lusasita
2009 08 27, 22:47
QUOTE(ariele23 @ 2009 08 27, 22:01) Na mergaites kas per cicinskai is varskes ir desreliu  Tik is bulviu ir farso as pripazystu ir darau niam niam tikrai skanu, tik va kad laiko uzima kazkiek  tikrai taip. Jei dedat varske, kefyra, tai ceburekai ir gaunasi As is tu tinginiu, kurios daro Tinginiu cicinskus su desrelemis( vaikai tokius labiau megsta) , bet tesla tik is virtu bulviu. Is vakaro issiverdi vakarienei daugiau bulviu, o kita diena likucius sunaudoji zemaiciu blynams arba cicinskams.  Ir Virt reikia tik , o ne kept
Vėjo Laisvė
2009 10 20, 07:59
QUOTE(Lusasita @ 2009 08 27, 22:47) pritariu! Tikri cicinskai tik is bulviu!ir verdami aliejuje
ryt ar poryt planuoju gaminti,seniai dariau ir nebelabai pamenu.. farsa pries tai apkepat ar vyniojat zalia? gal dar kokiu gudrybiu zinot  noriu,kad gerai gautusi.daryciau kiek daugiau,puse iskart kepsiu-puse uzsaldysiu  beje, vadovavausi, kiek pamenu, siuo receptu , tik mesa visad prieskoniuoju pagal save
|
|