IR KAIP PATIKO
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 15:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug...
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus
man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima.
šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas 

išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus






Pas mus vienoj kavinukėj juos daro. Bet nežinojau kaip jie vadinas. Vyras baisiai išgyrė ir vežė jų ragaut. Tik kad kavinėje virti buvo prastame aliejuj, tai truputį jautėsi jo skonis. O kokie marinuoti svogūnai prie jų tiekiami? Ten su kažkokiom daržovėm patiekė.
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 16:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug...
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus
man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima.
šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas 

išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus



as irgi taip pat gaminu mano seimynos skaniausias patiekalas


Nu ir sužadinot apetitą su tais kepsniais. Jaučiu, kad labai skanu
Būtinai pabandysiu


Gal kas galėtų plačiau parašyti apie marinuotos svogūnus prie čičinsko kepsnių
?

QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04)
atsidarai bonkute ir valgai su kepsniais jai taip patinka

va mano čičinskiukai

dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau
kefyro daugiau ipyliau


dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau


Kokie grazuciai

QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 16:04)
vakar kaip tik dariau šiuos kepsnius ir svogūnus marinavau irgi (į indą pyliau dalelę acto, vandens, cukraus, druskytės ir pipriukų..)
Viskas skanu, tik man čeburėkus priminė ir kažkodėl kietoka tešla gavos... nežinau gal dar per plonai kočiojau... dariau pagal kažkurios SM maytės receptą (500g bulvių, kiaušinis 1v.š. krakmolo ir miltai...
kokio storumo tešla pas jus būna????

o as tesla darau is malsenos misinio picai,mano seimynele labai giria,gaunasi greitai ir skaniai 
ir siandien juos gaminsiu,seniai bevalgem

ir siandien juos gaminsiu,seniai bevalgem

QUOTE(lapute33 @ 2009 01 22, 11:07)
va mano čičinskiukai

dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau
kefyro daugiau ipyliau 


dariau pagal sita receptuka tik varskes neturejau tai ir nedejau


aciu geras puslapiukas, nebuvau tokio atradusi
