Vakar kepiau - labai skanus gavosi! Tikrai verta pasiterlioti!
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09)
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI
AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI
AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų
QUOTE(Amise @ 2007 11 30, 19:33)
mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų
pagal mane jie turi virt keptuvei o šeip jau daug kartu isitikinau kad ipilus i keptuve daug alejaus irgi neblogai gaunasi ir mažiau alejaus sunaudojama
QUOTE(lera @ 2007 11 30, 22:46)
pagal mane jie turi virt keptuvei o šeip jau daug kartu isitikinau kad ipilus i keptuve daug alejaus irgi neblogai gaunasi ir mažiau alejaus sunaudojama
dėkui. Bandysim rytoj
va dar pastebėjau kad maniškiam recepte yra įrašytą daugiau miltų ir dar vandens..tai dabar mastau kaip man čia kas gausis..
QUOTE(Amise @ 2007 11 30, 20:33)
mes jas vadinam netikrais čičinskais, net nžn kodėl
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų
kažkada senai su pussesere juos gaminom ir kai iš jos vėl šį receptą gavau nei viena nebeprisiminėm kiek aliejaus reikia keptuvėn. Jai rodos kad jas beveik virt aliejuj reikia, o man rods kad ne.
O kiek jūs aliejaus dedat? rytoj žadu juos gamint tai noris kad pavyktų
as apkepu ant silp[nos ugnies ir aliejaus nedaug reikia, as ju neverdu aliejuje, tik apkepu
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 16, 21:14)
as apkepu ant silp[nos ugnies ir aliejaus nedaug reikia, as ju neverdu aliejuje, tik apkepu
aš dabar taipogi taip darau.. visiem labai patinka ir mielai šlmaščia, ypač jei dar ir salotų prie jų pagaminu
Tikri cicinskai verdami aliejuje ir dedamas faršas, su desrelem, mes vadinam tinginiu cicinskais Ir vis tik skaniausi budavo Panevezyje Cicinsko kavineje senais laikais
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09)
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI
AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI
AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
as juos siandien gaminsiu vyras jau labai ju isinorejo
ir bus kaip skanu
o ta varškė kur pakiukuose būna, tokia šlapesnė nei maišeliuos, jin tinka čičinskam ar nelabai?
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 09 11, 22:09)
AŠ SIŪLAU TOKĮ RECEPTĄ JIS LABAI PAPRASTAS, BET IRGI LABAI SKANUS:
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI
AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
DEŠRELĖS VARŠKĖS TEŠLOJE
[U]TEŠLAI[B]
PAKELIS VARŠKĖS,
1 - 2 KIAUŠINIAI,
MILTAI , DRUSKA,
TRUPUTĖLIS SODOS
VARŠKE SU SODA SUMAISOME, O TADA DEDAME KITUS PRODUKTUS IR MINKOMA, KAD BUTU GALIMA KOCIOTI
AS DESRELES PERPJAUNU PER PUSE IR ISUKU I TESLOS JUOSTELES IR ANT MAZOS UGNIES APKEPU
VALGOMA SU POMIDORU PADAZU, DARZOVEMIS TIKRAI LABAI SKANU
PABANDYKIT
Šiandien gaminau,tikrai labai skanu,ir paprasta valgem su darzovem.
As siandien dariau pagal si recepta.Tikrai ,kad skanu tik dar pasidariau padaziuka prie ju
Tešla:
500 g. bulvių,
1 kiaušinis,
1 v.š. bulvių krakmolo,
miltų, tešlai užminkyti.
Įdarui: faršo ( jautienos-veršienos faršas, svogūnas, 1skiltelė česnako, mairūno, druskos, pipitų, kiaušinis)
Sumalus virtas bulves, įmušus kiaušinį, įpilus krakmolą, miltus suminkome tešlą.
Iškočiojame tešlą ir supjaustome.
Faršą įvyniojame į tešlos juostelę.
Suformuotus kepsnius kepame ar verdame aliejuje.
Patiekiame su pomidorų padažu ir marinuotais svogūnais.
Gaminau is cia
Tešla:
500 g. bulvių,
1 kiaušinis,
1 v.š. bulvių krakmolo,
miltų, tešlai užminkyti.
Įdarui: faršo ( jautienos-veršienos faršas, svogūnas, 1skiltelė česnako, mairūno, druskos, pipitų, kiaušinis)
Sumalus virtas bulves, įmušus kiaušinį, įpilus krakmolą, miltus suminkome tešlą.
Iškočiojame tešlą ir supjaustome.
Faršą įvyniojame į tešlos juostelę.
Suformuotus kepsnius kepame ar verdame aliejuje.
Patiekiame su pomidorų padažu ir marinuotais svogūnais.
Gaminau is cia
QUOTE(kriziukas @ 2007 09 11, 14:04)
na aš irgi juos darau, kai netingiu, nes laiko užima daug...
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
išverdu bulves, sugrūdu jas, įberiu druskytės, pora kiaušinių, trupučiuką krakmolo galima įdėti, ir po to miltai, kad tešlą galėtum iškočioti, bet žiūrėt reikia, kad ne per kieta būtų. iškočioju tokį blyną, supjaustau juostelėm, paimu faršo gabaliuką, na tokią kaip dešrelę suformuoju, ir apvynioju juostele bulvine. Kepu įkaitintame aliejuje, nors geriausiai išverda taukvirėj. Tada į pomidorų padažą pripjaustau šviežių svogūnų laiškų ir skanaus man patinka, nors kalorijų ir daug, tačiau retkarčiais galima. šį receptą gavai iš vienos virėjos, ji beje, iš Panevėžio, nes tai tų kraštų patiekalas
Labai idomu,reiks pabandyti