suzinojau savo leliaus lyti 21 sav
kiek girdejau is mamu , kad pergaites buna apgaulingos ir pakisa koja...
o jei jau pamato berniuka tai tainebelabai ir apsirikt tebegali
sveikutes
suzinojau savo leliaus lyti 21 sav kiek girdejau is mamu , kad pergaites buna apgaulingos ir pakisa koja... o jei jau pamato berniuka tai tainebelabai ir apsirikt tebegali
vakar,ty. 19savaite:)berniukas
12sav sake kad greiciausiai bus berniukas, 19sav- lyg ir mergaite
QUOTE(editana @ 2009 05 27, 17:07) o jus ir pasitikite 100proc kad tikrai gims tas ka gydytojas pamate? as kazkaip nepriimu to uz gryna piniga na zinokit mergaites visko buna,as kazkaip 100% nepasitikiu, uztai savo "mergaitei" vien tik rozines neperkam, turim ir zydru ir kreminiu zaliu geltonu, juk tiek daug spalvyciu yra QUOTE(agnuciukas @ 2009 05 24, 14:28) sveikutes suzinojau savo leliaus lyti 21 sav kiek girdejau is mamu , kad pergaites buna apgaulingos ir pakisa koja... o jei jau pamato berniuka tai tainebelabai ir apsirikt tebegali Tai kad kaip tik girdejau, kad daugiau suklysta su berniukais. Nebent nusprendzia, kad mergaite tik del to, kad nesimato vyriskos atributikos. O jei aiskiai mato mergaites "kavos pupele", tai kaip ir tikrai mergaite QUOTE(editana @ 2009 05 27, 16:07) o jus ir pasitikite 100proc kad tikrai gims tas ka gydytojas pamate? as kazkaip nepriimu to uz gryna piniga Ir aš linkusi manyti, kad laikas parodys. Man darė echo 21 sav., pasakė, kad mergaitė. Net parašė pažymoj. Pirmą laaabai apsidžiaugiau, nes su pirmu vaiku iš karto sakė, kad berniukas, ir gimė berniukas. Bet dabar vis ateina mintys, kad reikėtų laukti tikrojo patvirtinimo.
Pas mane abi panos, ir per echo gana anksti pasake, kad bus mergaites, nors as ir pati jauciau, kad mergas nesioju, kazkaip nuojauta stipri buvo. O dabar tai nuojauta tyli, nes vyras ir vyresnele labai brolio nori, tai as jau su tom savo nuojautom bijau ka ir nujaust ne i ta puse
Man jau 29 savaite ir niekaip nemato,kas
Pirma karta sake berniukas, paskui mergyte, vakar buvau jau nesimato, na svarbiausia sveikutis
man pamate tik 22 savaite, o vat mano draugei kuri gyvena graikijo jau 12 savaite pasake kad bus mergaite, po to 20 savaite tik patvirtino
mums 12 savaiciu ir siandien suzinojom,kad laukiam berniuko. daktaras sake jokiu abejoniu
QUOTE(Esha @ 2009 06 03, 11:57) ir as buvau labai nustebus,nesitikejau isgirst, juolab ,kad su pirma dukra nezinojau iki kol gime. dar net normaliai nescia nesijauciu ir pilvukas vos vos pasikeites, o jau zinau ,kad berniukas gims dabar viena svajone,kuo greiciau is darbo istrukt, i dekreta noriu
suzinojom 29 sav. kad laukiames mergytes
o mums jau 30-a savaite ir vis niekaip negali pamatyti...zinoma svarbiausia, kad butu sveikas
Kaip laukiu aš kol sužinosiu ką pilvely turiu....
Na, kai laukiausi
Gimė berniukas Kaip laukiausi antrojoleliuko, apie 25 sav pasakė mergytė ir neapsiriko. Tai va tokia mano istorija
Na, kai laukiausi
Gimė berniukas Kaip laukiausi antrojoleliuko, apie 25 sav pasakė mergytė ir neapsiriko. Tai va tokia mano istorija
Na, kai laukiausi
Mums genetikos centre pasakė 15 savaičių, kad turėsim mergytę (davė 99 proc.), 22 savaitę ginė tai dar kartą patvirtino, 27 savaitę turėjom du echo (vieną AK, kitą genetikos centre) ir niekas nepasikeitė. Matysim, kai gims
19 sav,kai dare echo klinikose,tai sake 99proc,kad dukryte.tikiuosi pimpaliukas ir neisaugs
Mums 22 sav. dave 70 proc., kad mergaite.
28 sav. - 99.9 proc., kad mergaite. 30 sav. ,tai trumpai paziurejo kaip plaka sirdele, tai sake, kad lytis nepasikeitusi dabar 34 savaite vel ziures kaip augame
O aš kad laukiuosi sūnelio sužinojau vakar, t.y. 12 savaitėlių
Siandien suzinojau (pasake genetike ) kad turesiu mergyte. Man 17 sav. 6 d. O vyrui intuicija 100 proc. sake kad bus berniukas
Sveikos,
siandien genetikos centre Santariskese suzinojom kad turesim suneli Sekmes visom
suzinojom 22 sav. kad greiciausiai turesim dukryte
Man 18 sav. pamate, kad bus berniukas, bet as nelabai tikejau
Kai nestumui buvo 22 sav. sake, kad panasu i mergaite, o dabar sake-kad i berniuka
Mums 16 sav. pasakė, kad turėsime mergaitę
Mum pasake kai buvo 30sav kad berniukas, paskui dare 35 sav irgi sake kad berniukas.Na ziuresim kas bus bet jau nusiteike berniuko
praeitą savaitę(man 22 sav.) daktarė pasakė, kad turėsim broliuką
23 savaitės pradžioje daktaras pasaė, kad lyg turėsim sesutę
mums vakar pasake, kad 100% berniukas.
Oi man taip ilgai reiks laukt , kad suzinociau kas gims? Mum dar tik 18 savaiciu. Labai jau laukiam naujojo gyventojo
mum 20savaiciu ir 4 dienukes per scana pasake kad panasu i mergaite
mes suzinojom 18 sav. per apsilankyma pas gydytoja...
maniskis savo vyriskus atributus parode 21savaites , iki tol sedejo kaip sultonas
nerode nei vienas iki islindimo i pasauli
Pirmasis pasirode visame grazume 16 savaite.
O dabar suzinjau, kad turesime broli, 14 sav. + 2 dienos.
manasis 20 savaite pasirode berniuko pavidalu gydytoja jau dave 80 proc. kad bachuras. o 24 savaite apziurint kitam gydytojui pasirode mergaites pavidale
Mums kai buvo 12 sav. pasake, kad panasu i berniuka, o siandien 18 sav. kad patapo is berniuko i mergaite. Kazi dar gali keistis? Ar jau pirkti ruzavus rubelius
QUOTE(SaDa @ 2009 07 20, 21:58) Mums kai buvo 12 sav. pasake, kad panasu i berniuka, o siandien 18 sav. kad patapo is berniuko i mergaite. Kazi dar gali keistis? Ar jau pirkti ruzavus rubelius nelabai jau gali ir betiketi, geriau dar palauk patvirtinimo velesniu savaiteliu, nes jei gydytojai nera tikri nesako vaikiuko lyties QUOTE(Yarinelle @ 2009 07 20, 22:03) nelabai jau gali ir betiketi, geriau dar palauk patvirtinimo velesniu savaiteliu, nes jei gydytojai nera tikri nesako vaikiuko lyties Na jo reiks laukti, nes kazkaip vidumi dar netikiu, kad mergaite, apgavo mane motiniska nuojauta, bet dabar eisiu tik kokiu 30 sav. tai laukti visi 3 men QUOTE(SaDa @ 2009 07 21, 08:32) Na jo reiks laukti, nes kazkaip vidumi dar netikiu, kad mergaite, apgavo mane motiniska nuojauta, bet dabar eisiu tik kokiu 30 sav. tai laukti visi 3 men mano situacija labai panasi i tavaja, nes man visi aplinkiniai tik ir kartojo, kad pirmasis vaikas bus berniukas, bet 18 savaitę ginė pasakė, kad greičiausiai bus mergytė, bet negarantavo šimtu procentų, nes vaikutis nenorejo rodytis, taigi belieka laukti... o taip norėjosi tiksliai žinoti kas pilvelyje gyvena, kad galėčiau ramiai pirkti rūbelius... bet nieko teks pirkti universalius, kad tiktų tiek berniukui tiek mergaitei QUOTE(DoveMe @ 2009 07 21, 10:48) mano situacija labai panasi i tavaja, nes man visi aplinkiniai tik ir kartojo, kad pirmasis vaikas bus berniukas, bet 18 savaitę ginė pasakė, kad greičiausiai bus mergytė, bet negarantavo šimtu procentų, nes vaikutis nenorejo rodytis, taigi belieka laukti... o taip norėjosi tiksliai žinoti kas pilvelyje gyvena, kad galėčiau ramiai pirkti rūbelius... bet nieko teks pirkti universalius, kad tiktų tiek berniukui tiek mergaitei gal palauk juk mergaitei yra grazesniu drabuzeliu nei neutralius pirkti QUOTE(DoveMe @ 2009 07 21, 10:48) mano situacija labai panasi i tavaja, nes man visi aplinkiniai tik ir kartojo, kad pirmasis vaikas bus berniukas, bet 18 savaitę ginė pasakė, kad greičiausiai bus mergytė, bet negarantavo šimtu procentų, nes vaikutis nenorejo rodytis, taigi belieka laukti... o taip norėjosi tiksliai žinoti kas pilvelyje gyvena, kad galėčiau ramiai pirkti rūbelius... bet nieko teks pirkti universalius, kad tiktų tiek berniukui tiek mergaitei As irgi nusprendziau pirkti neautralius, bus geriausiai
man 20sav sake, kad panasu i berniuka, bet nedrista speliot. daug kartu sapnavau, kad pagimdziau berniuka, o kai 30sav. dare exo, tai iskart pasake, kad mergaite. bet vistiek netikiu ir su rubeliais neskubu
Mums kai buvo apie 20 sav. pasak, kad panasu i mergaite. Nors gyd. buvo labai netikras. Tai nelabai ir patikejome jo zodziais
O dabar jau vaikelis slapuku pasidare, nenori rodytis. Tai laukiam siurprizo
Sveikos,
14 savaciu genetike sake kad turesim berniuka ir siandien 19 sav. pol-kos echoskopas dar karta ta pati patvirtino |