Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

QUOTE(Baniukas @ 2009 03 25, 10:42)
Aš dažnai sapnuoju berniuką mažą,kažin ar pasitvirtins teorija,kad jai sapnuoji mergaitę gims -berniukas ir atvirkščiai,nes gydytoja po kol kas dar nieko neprognozavo  g.gif

Aš sapnavau berniuką, po 2 savaičių ginė patvirtino, kad nešioju būtent berniuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 25, 09:42)
Aš dažnai sapnuoju berniuką mažą,kažin ar pasitvirtins teorija,kad jai sapnuoji mergaitę gims -berniukas ir atvirkščiai,nes gydytoja po kol kas dar nieko neprognozavo  g.gif

Nezinau, kaip cia su tom teorijom, bet as nestumo pradzioje tris kartus is eiles sapnavau, kad turim mergyte ir tik gerokai veliau gydytoja, ziuredama echoskopu, pasake, kad bus mergyte ax.gif
Atsakyti
as su antru visa laika sapnavau berniuka ir gime berniukas,o pasake gal nestumo vidury po echo,kad berniukas,dar nestumo pabaigoje pagal sirdeles plakimo daznuma (prijungus aparata) pasako is karto-berniuko duziai daznesni...taip,kad tiksliai zinojau is anksto ir susipirkau "berniukiska kraiteli",o dabar kol kas jokiu sapnu pranasisku...ir pirmos apziuros dar nebuvo,belieka laukti rolleyes.gif
Atsakyti
nuo nėštumo pradžios nuojauta sakė, kad nešioju berniuk ir gydytojas gan anksti patvirtino, kad bus berniukas 4u.gif
Atsakyti
Mums aštuoniolikta savaitė, neseniai buvom ultragarso tyrimą darytis ir lytį gydytoja pamatė. Deja, šioje šalyje neturi teisės pasakyti kas gims. Taigi, sužinosim tik gimdymo dieną ax.gif Smalsu labai, bet kantrybė dorybė per prievartą mūsų atveju doh.gif biggrin.gif
O jei tikėti sapnais, tai ne kartą sapnavau, kad turiu sūnelį. Mergytės nesapnavau nei karto. Įdomu ar pranašiški tie mano sapnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaviux @ 2009 03 25, 22:56)
Aš sapnavau berniuką, po 2 savaičių ginė patvirtino, kad nešioju būtent berniuką ax.gif

Matysim,kaip bus man g.gif 24 sav eisu ekoskopą darytis gal jau pamatys g.gif
QUOTE(Mylia @ 2009 03 26, 15:32)
Nezinau, kaip cia su tom teorijom, bet as nestumo pradzioje tris kartus is eiles sapnavau, kad turim mergyte ir tik gerokai veliau gydytoja, ziuredama echoskopu, pasake, kad bus mergyte  ax.gif

Nu va ,matysim ar man pasiteisins wub.gif
Atsakyti
su pirmu nestumu...nuojauta kuzdejo kad bus berniukas....echo pirma kart pasake kai buvau 8 men....nuojauta manes neapgavo smile.gif
si karta jauciu kad bus mergaite pirmas echo 18 savite taip ir pasake bus mergaite....na tikiuos ta nuojauta tai pat manes neapgaus smile.gif
Atsakyti
Mums 19 savaiteliu ir vakar dare ultragarso tyrima wub.gif Lelius pakele aukstyn kojytes ir pamateme " vyriska grozi" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 04 01, 00:04)
Mums 19 savaiteliu ir vakar dare ultragarso tyrima  wub.gif  Lelius pakele aukstyn kojytes ir pamateme " vyriska grozi"  bigsmile.gif

Dziaugiuosi del taves!! thumbup.gif man 17savaite, uz poros savaiciu darys echo, labai tikiuosi kad jau pasirodys leliukas savo lyti wub.gif nekantrauju suzinot rolleyes.gif
Atsakyti
as suzinojau gan velai - 24 savaitele man pasake , kad tarp kojyciu nieko neturi smile.gif ax.gif
wub.gif labai tuo dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
man 11-12 savaite jau pamate, kad greiciausiai berniukas bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Dabar laukiuos antros atzleles. Pirma turim mergyte, cia prie sapnu temos per pirma nestuma sapnavau tik mergytes, o kazkur apie 30 sav. parode musu mergyte ka turi wink.gif Dabar laukiam siurprizo, na nesirodo nors tu ka, daremes echo 32 sav. bet suspaudes maziukas kojas ir viskas... Tai kam nepasakau visi sako, kad jeigu slapukas, tai mergyte bus smile.gif O sapnuoju su siuo nestumu tik berniukus, vat labai smalsu ka istikruju turesim wink.gif
Atsakyti