pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais
Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu
Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu?
pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis" seksas spenelių dirginimas nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav. bėgiojimas laiptais Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu QUOTE(Chloe @ 2007 08 09, 09:19) Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu? pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis" seksas spenelių dirginimas nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav. bėgiojimas laiptais Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu Su pirmu vaiku ant vienos kojos užšokdavau laiptais į septintą aukštą
na nakvišų aliejaus nebandžiau- bet visa kita.... neefektyvu
Man ginekologė sakė kad orgazmas skatina gimdymą- susitraukinėja gimdos raumenys ir... neefektyvu
Niekas nepadeda nei darbas nei seksas nei maistas
Sako sompano reik isgert... Bet nebandziau-negaliu sakyt ar veikia
Spenelių dirginimas efektyvus, nes dirginant kaip ir žindant gaminasi okcitocinas, kuris sukelia gimdos susitraukimus. Bet savarankiškai to daryti nepatariama, nes bent jau teoriškai tai gali sukelti dar stipresnę gimdymo veiklą nei su "nenatūraliais" skatinamiais.
Dar kartais suveikia apžiūra pro gimdos kaklelį. O visa kita labiau placebo efektas
sakyciau reikia nusiraminti ir laukti (nors labai zinau kaip sunku laukti) vaikelis past pasirenka gimimo dada..kaip liaudyje sakoma: bus laikas bus ir vaikas
nemanau kad kas nors is tikruju skatina..su speneliais geriau nezaisti..tik su mediku prieziura... o sitas
Man paskutini gimdymai prasidėjo būtent po gydytojos apžiuros
tai va aš ir po apžiūros pradėjau jaut kad nugarą kabina,išskyros pasirodė,stipriau pamaudžia.,manau jau gal nebeilgai teks laukt
na man tai tie natūralūs skatinimo būdai nepadeda
QUOTE(flight @ 2007 08 10, 13:20) Dar kartais suveikia apžiūra pro gimdos kaklelį. Suveikia ne pati apžiūra, bet "atkilnojimas". Gydytojas pirštu atidalina vandenmaišio kraštą (jei neklystu), tas daug kam suskatina veiklą. Bet man trečiu gimdymu net du atidalinimai nepadėjo. O šiaip labai rekomenduoju ilgus pasivaikščiojimus.
Dar kiek zinau atseit ananasa reik valgyt ir astru maista, seksas atseit efektyviausias
Taip ir yra kad niekas nepadeda,ir psichologiškai kažkaip sunku.,per visą dieną 10skambučių,10žinučių ar jau sveikint.,ar jau mama
man taip pat niekas nepadeda, jau keturios dienos veluoja mano lelius pasirodyti siam pasauli
Aš tai dabar tvirtai tikiu, kad lelius pats pasirenka datą, o mes čia galim daryt ką norim, bet....
O man
Jei laikas, tai bet kas padeda. MAn siandien terminas gimdyti, bet ... Antradieni buvau ligonineje, tai ir kaklelis 3-4 cm atsidares ir paruosiamieji saremiai buvo, bet liepe namie laukt. O gydytojas sake, kad niekas nepagreitins.
o man niekas nepadejo. Viska isbandziau. Manau, tai priklauso nuo vaiko, kada jis nores, tada ir islys
Pribandziau visko, nes sunelis gime beveik po 2 savaiciu
QUOTE(Natuke @ 2007 08 10, 06:34) Na man pirmasis iskart prasidejo po apziuros, gera gimdos kaklelio masaza padare, ir pasake gimdysi jei ne siandien tai ryt tikrai , taip ir buvo O siaip girdejau ricinos aliejus gerai veikia, kam uztenka vieno valgomojo sauksto, o kaip kam ir triju QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 03, 06:04) Na man pirmasis iskart prasidejo po apziuros, gera gimdos kaklelio masaza padare, ir pasake gimdysi jei ne siandien tai ryt tikrai , taip ir buvo O siaip girdejau ricinos aliejus gerai veikia, kam uztenka vieno valgomojo sauksto, o kaip kam ir triju Ka su tuom aliejum daryt? Jei isgersi tai triesi toliau nei matysi
Cia gaunasi kaip zarnyno veikiama stimuliacija, gydytojai viduriu paleidima priskiria prie skatinamuju veiksniu. Daznai padeda klizma
Man tai nei ricinos aliejus nepadėjo (o nuryti be žaiugčiojimų be šansų
Tai sūnų gimdžiau po gero gimdos kaklelio masažo. O dukrą privertėme išlysti tik nuleidus vandenis
aviečių lapų arbata
50-100g ricinos, 200g šampano, 200g persikų sulčių, bet aš nebandyčiau
oi prijuokinot
Is tiesu isbandziau viska
Jungiuos prie tu, kurioms niekas neveikia, va jau beveik savaite virs termino
Beje, avieciu lapu arbata geriu mazdaug nuo 36 savaites, tai tikiuosi, kad bent audinius suminkstino per tiek laiko, nes kad gimdyma skatintu, nepastebejau
Sveikos laukiančios ir nesulaukiančios.mano leliukas vėluoja 5dienas,bet liepė rytoj važiuot į ligoninę,nors as tik vakarais silpnus skausmelius jaučiu,kaklelis irgi tik 1,5cm.bijau,kad nepaguldytų ir per prievartą vaikelio neišvarytų,nes teko patirt skatinamųjų skonį- baisiai skaaaaaaauda!Pirmąjį prieš 6metus išvarėpo 9 dienų.kaip ir daugumai nepadėjo,nei seksas,nei namų tvarkymas,nei ilgas vaikščiojimas ir pan.(tiesa ricinos nebandžiau).
QUOTE(daliuka @ 2007 09 10, 17:46) Sveikos laukiančios ir nesulaukiančios.mano leliukas vėluoja 5dienas,bet liepė rytoj važiuot į ligoninę,nors as tik vakarais silpnus skausmelius jaučiu,kaklelis irgi tik 1,5cm.bijau,kad nepaguldytų ir per prievartą vaikelio neišvarytų,nes teko patirt skatinamųjų skonį- baisiai skaaaaaaauda!Pirmąjį prieš 6metus išvarėpo 9 dienų.kaip ir daugumai nepadėjo,nei seksas,nei namų tvarkymas,nei ilgas vaikščiojimas ir pan.(tiesa ricinos nebandžiau). as manau ,kad ricinos nereik gerti ,nesamone
nu mamytes kaip ir sakiau isgeriau 15 gutalax laseliu, pasimylejau su vyru , beje del orgazmo tai klitorinis buvo
Man ir terminas praejo..
Jau nuotaika kokia prasta, ziauriai nervinuosi kad maziukas neiseina - ir pati zinau kad tai nieko nepades bet kartais jau asaru sulaikyti negaliu QUOTE(rence25 @ 2007 09 23, 20:35) Man ir terminas praejo.. Jau nuotaika kokia prasta, ziauriai nervinuosi kad maziukas neiseina - ir pati zinau kad tai nieko nepades bet kartais jau asaru sulaikyti negaliu mažius pats planuoja kada ateit į šį pasauly, mes irgi skatinom QUOTE(snail @ 2007 09 23, 20:45) mažius pats planuoja kada ateit į šį pasauly, mes irgi skatinom Tai jau taip..Bet mes labai labai norime kad maziukas ateitu kuo greiciau...
o man gydytoja 5 dienas iki termino pabaigos sake myletis su vyru gerai gerai, pagimdziau viena diena veliau nei buvo nustatytas terminas
idomu kaip su antru butu, ar greiciau gimsta ar ne?
nei greiciau nei ka su antru. Pirma velavo 11 d. nepadejo jokie naturalus metodai, 10 d. velavimo po skaudzios apziuros, nakti prasidejo saremiai. Skatinimu isvengiau.
Dabar veluoja 7 d. pagal realu cikla arba 4 d. pagal standartinius skaiciavimus. As moteris drambliu gimines
Sveikutės, man irgi natūralūs skatinimai nepadeda, dar ir šokinėjimas ant didelio kamuolio, apsižergus jį, neveikia.jau greit bus 2sav kaip laukiame stebuklėlio savo. Bijau kad reiks skatint nenaturalai, nes gydytoja dar leido laukti kelias dieneles, o jau paskui tiesiai i gimdymo skyrių.
O aš prisimokiau iš puseserės, kuri du sūnelius pernešiojo po savaitę...Išbandžiau ir aš, nes 10 d. buvo virš ir be galooo nusibodęs laukimas, taigi: 10 min prausiausi po gan šiltu dušu ir apie 10 min vaikščiojau aukštakulniais...po 30 min išvažiavau gimdyti
Mano pirmasisi gimė 2 dienom anksčiau nustatyto termino. Nereikėjo jokių skatinimosi būdų, nieko.
Antrasis šiandien vėluoja jau 2 dienas. nors su pirmuoju nei kaklelis nebuvo suminkštėjęs, nieko, o dabar ir prasidarymas 1 cm, bet jokie namų ruošos darbai ir
As vakar prisiskaiciau cia naturalaus skatinimo metodu, nusprendziau pasidaryti pilna tvarka namie ( na del tavrkymosi, tai ir anksciau buvau numaciusi),o vakare paprasiau vyro nupirkt man sampano
Mano gimdymas vėlavo 9 dienas, ir jau už dienos turėjau gultis į ligoninę. Tai net gydytoja paminėjo - pasikalbėkit, susitarkit kaip nors su vaikeliu, jis jaučia. Taigi, vakare nebeišlaikė nervai, tiek blioviau balkone atsisėdus, aiškinomės visaip - na ir už kelių valandų prasidėjo gimdymas
mum pirma dukryte gime po pasimilejimo, o antrosios niekaip iskrapstyt neisejo, teko skatint vaistais
Cia man toks klausimas gal ir kvailas atsirado... O tas mylejimas turi buti su pabaiga viduje, ar cia pats procesas padet turetu ar vyro sperma..? Nes jau irgi norim kazkokiu veiksmu imtis, nes nusibodo laukti. Pagal ultragarsa turejo buti 03.29 o pagal menesines 04.10 betgi labai jau norisi greiciau pamatyti savo zuiki...
QUOTE(Pinka @ 2008 04 02, 19:50) Cia man toks klausimas gal ir kvailas atsirado... O tas mylejimas turi buti su pabaiga viduje, ar cia pats procesas padet turetu ar vyro sperma..? Nes jau irgi norim kazkokiu veiksmu imtis, nes nusibodo laukti. Pagal ultragarsa turejo buti 03.29 o pagal menesines 04.10 betgi labai jau norisi greiciau pamatyti savo zuiki... Kažkur aukščiau buvo paaiškinta, kokių mežiagų yra spermoje, skatinančių gimdos kaklelio minkštėjimą ir atsivėrimą. Tikriausiai ir pačios orgazmas - gimdos spazmukai - artina sąrėmius.. O dėl ricinos ar kitų viduriavimą skatinančių vaistukų: viduriavimas - tai žarnų spazmai. Gimda tuomet tarsi "užsikrečia" tuo spazmavimu, išmoksta iš žarnų spazmuoti ir prasideda sąrėmiai
Sveikutes visos
Mums jau irgi terminas kaip ir pasibaigęs, vėluoja mažiukas Kantrybės visoms, žinau kaip sunku, pati vos besilaikau ašarų neišspaudus sėkmės visoms
Na, o aš kelias dienas prieš sutvarkiau pusę sodo - ir džiaugiuosi, kad gimdymas neprasidėjo, nes iš nuovargio negalėjau pajudėti
QUOTE(agute07 @ 2008 02 11, 03:03) O aš prisimokiau iš puseserės, kuri du sūnelius pernešiojo po savaitę...Išbandžiau ir aš, nes 10 d. buvo virš ir be galooo nusibodęs laukimas, taigi: 10 min prausiausi po gan šiltu dušu ir apie 10 min vaikščiojau aukštakulniais...po 30 min išvažiavau gimdyti nepadejo... |