Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Guest
Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu?

pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais

Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu bigsmile.gif
Natuke
QUOTE(Chloe @ 2007 08 09, 09:19)
Teko skaityti apie natūralius gimdymo pradžios skatinimo būdus. Ar kas išbandė ir kiek tai buvo efektyvu?

pvz. paskutinėmis nėštumo savaitėmis"
seksas
spenelių dirginimas
nakvišų aliejaus kapsulės nuo 34 sav.
bėgiojimas laiptais

Gal dar kokių žinote? parašykite kas jums buvo efektyvu  bigsmile.gif
*

Su pirmu vaiku ant vienos kojos užšokdavau laiptais į septintą aukštą blush2.gif Nepadėjo tongue.gif
Klepesova
na nakvišų aliejaus nebandžiau- bet visa kita.... neefektyvu lotuliukas.gif kitos svorius tampo- sako padeda, bet man schmoll.gif , kitos prisivalgo- aš vos pajudėt begalėjau bet schmoll.gif
Man ginekologė sakė kad orgazmas skatina gimdymą- susitraukinėja gimdos raumenys ir... neefektyvu biggrin.gif
raskila3171
Niekas nepadeda nei darbas nei seksas nei maistas tongue.gif ,jei nenori tai ir nepriversi lotuliukas.gif ,
IngaInga
Sako sompano reik isgert... Bet nebandziau-negaliu sakyt ar veikia biggrin.gif
flight
Spenelių dirginimas efektyvus, nes dirginant kaip ir žindant gaminasi okcitocinas, kuris sukelia gimdos susitraukimus. Bet savarankiškai to daryti nepatariama, nes bent jau teoriškai tai gali sukelti dar stipresnę gimdymo veiklą nei su "nenatūraliais" skatinamiais.

Dar kartais suveikia apžiūra pro gimdos kaklelį.

O visa kita labiau placebo efektas cool.gif Pati prieš gimdymą laksčiau laiptais aukštyn-žemyn, ploviau langus (ne buto -namo, daaug langų tongue.gif ) iškėlusi aukštai rankas, kitos veiklos irgi buvo...Ir vis tiek vėlavo beveik dvi savaites...
Margareta
sakyciau reikia nusiraminti ir laukti (nors labai zinau kaip sunku laukti) vaikelis past pasirenka gimimo dada..kaip liaudyje sakoma: bus laikas bus ir vaikas biggrin.gif

nemanau kad kas nors is tikruju skatina..su speneliais geriau nezaisti..tik su mediku prieziura...
o sitas smileysex.gif nekenks..tie prostaglandinai kuriu yra vyru sekloje, labai geriai veikia kakleli tongue.gif
Natuke
Man paskutini gimdymai prasidėjo būtent po gydytojos apžiuros ax.gif
raskila3171
tai va aš ir po apžiūros pradėjau jaut kad nugarą kabina,išskyros pasirodė,stipriau pamaudžia.,manau jau gal nebeilgai teks laukt thumbup.gif nestuke.gif
Natuke
QUOTE(jusiukai @ 2007 08 10, 15:55)
tai va aš ir po apžiūros pradėjau jaut kad nugarą kabina,išskyros pasirodė,stipriau pamaudžia.,manau jau gal nebeilgai teks laukt  thumbup.gif  nestuke.gif
*

sekmes labai sunkiam darbe ax.gif
Šypsenėlė24
na man tai tie natūralūs skatinimo būdai nepadeda schmoll.gif Manau lelius yra tvirtai nusprendęs kada jam ateiti, ir jokiom provokacijom nepasiduoda lotuliukas.gif
Lapyna
QUOTE(flight @ 2007 08 10, 13:20)
Dar kartais suveikia apžiūra pro gimdos kaklelį.

Suveikia ne pati apžiūra, bet "atkilnojimas". Gydytojas pirštu atidalina vandenmaišio kraštą (jei neklystu), tas daug kam suskatina veiklą.

Bet man trečiu gimdymu net du atidalinimai nepadėjo. doh.gif Nepadėjo nei langų plovimas, nei sienų palubėj šveitimas, nei 3 km sportiniu žingsniu, nei kitos minėtos priemonės. Teko gydytojams pasitelkti į pagalbą žvakutes - buvo 2 savaitės po termino.

O šiaip labai rekomenduoju ilgus pasivaikščiojimus. thumbup.gif
Linute_uk
Dar kiek zinau atseit ananasa reik valgyt ir astru maista, seksas atseit efektyviausias smile.gif viska bandau, dar nieko,jau 5 dienos virs nustatytos datos.laiptais laipioju kiekviena diena ir ne po kelis kartus,nes namas dvieju aukstu ir nieko unsure.gif Manau kad taip ir bus ateis laikas,bus ir vaikas,o jei ne tai antradieni su visais daiktais i ligonine blink.gif
raskila3171
Taip ir yra kad niekas nepadeda,ir psichologiškai kažkaip sunku.,per visą dieną 10skambučių,10žinučių ar jau sveikint.,ar jau mama doh.gif .,o aš vis laukiu kada pradės kas nors darytis .,ir nieko 4u.gif
Tulgirde
man taip pat niekas nepadeda, jau keturios dienos veluoja mano lelius pasirodyti siam pasauli schmoll.gif
Šypsenėlė24
Aš tai dabar tvirtai tikiu, kad lelius pats pasirenka datą, o mes čia galim daryt ką norim, bet....
carvalho
O man smileysex.gif pagreitino reikalus, buvo savaite po termino, tai reikejo kazka galvot biggrin.gif
Lince1
Jei laikas, tai bet kas padeda. MAn siandien terminas gimdyti, bet ... Antradieni buvau ligonineje, tai ir kaklelis 3-4 cm atsidares ir paruosiamieji saremiai buvo, bet liepe namie laukt. O gydytojas sake, kad niekas nepagreitins.
Karinga
o man niekas nepadejo. Viska isbandziau. Manau, tai priklauso nuo vaiko, kada jis nores, tada ir islys doh.gif Man gimdyma skatino su zele, bet ir tai gime tik kita diena, nei visi mane.
Andraja
Pribandziau visko, nes sunelis gime beveik po 2 savaiciu doh.gif Niekas nepabdejo ax.gif Tiesiog reikia sulaukti kada mazylis pats pasirinks tinkama laika tongue.gif
*PM*
QUOTE(Natuke @ 2007 08 10, 06:34)
Man paskutini gimdymai prasidėjo būtent po gydytojos apžiuros ax.gif
*

Na man pirmasis iskart prasidejo po apziuros, gera gimdos kaklelio masaza padare, ir pasake gimdysi jei ne siandien tai ryt tikrai , taip ir buvo biggrin.gif

O siaip girdejau ricinos aliejus gerai veikia, kam uztenka vieno valgomojo sauksto, o kaip kam ir triju ax.gif 4u.gif
Dile
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 03, 06:04)
Na man pirmasis iskart prasidejo po apziuros, gera gimdos kaklelio masaza padare, ir pasake gimdysi jei ne siandien tai ryt tikrai , taip ir buvo  biggrin.gif

O siaip girdejau ricinos aliejus gerai veikia, kam uztenka vieno valgomojo sauksto, o kaip kam ir triju  ax.gif  4u.gif
*

Ka su tuom aliejum daryt? Jei isgersi tai triesi toliau nei matysi lotuliukas.gif doh.gif
Lipgirl
Cia gaunasi kaip zarnyno veikiama stimuliacija, gydytojai viduriu paleidima priskiria prie skatinamuju veiksniu. Daznai padeda klizma smile.gif . As tai pilnai tuo tikiu. Man visos menesines prasidedavo vos iseidavau is tualeto. O ir dabar daznai po "to" reikaliuko uzeina maudimai, lyg paruosiamieji. Siaip dar skiria - ilgi pasivaiksciojimai, speneliu, klitorio stimuliacija. Paskui - ausies minkstos dalies masazas. Man dar truputi anksti skatinti, bet jei prireiks - kazka bandysiu 4u.gif
jbs
QUOTE(IngaInga @ 2007 08 10, 12:20)
Sako sompano reik isgert... Bet nebandziau-negaliu sakyt ar veikia  biggrin.gif
*

Bandžiau - tikrai neveikia schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
*PM*
QUOTE(Dile @ 2007 09 02, 22:00)
Ka su tuom aliejum daryt? Jei isgersi tai triesi toliau nei matysi lotuliukas.gif  doh.gif
*

Ka ka daryt... gert jei gali praryt biggrin.gif Nu ka triesi ale ir zarnynas isisvalys ir pagimdysi tuo paciu tongue.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Valerija
Man tai nei ricinos aliejus nepadėjo (o nuryti be žaiugčiojimų be šansų doh.gif , bet net 4 šaukštus susivariau), dar bandžiau karštas vonias ir aišku smileysex.gif , bet niekas nepadėjo doh.gif
Tai sūnų gimdžiau po gero gimdos kaklelio masažo. O dukrą privertėme išlysti tik nuleidus vandenis biggrin.gif
Meina
aviečių lapų arbata smile.gif bet lapų, ne uogų rolleyes.gif greičiau atsidarinės kaklelis, aš gėriau nuo 36 sav.

50-100g ricinos, 200g šampano, 200g persikų sulčių, bet aš nebandyčiau schmoll.gif biggrin.gif
Rūta bitė
oi prijuokinot ax.gif pabandysiu as ne ricinos bet gutalax lasiukus irgi vidurius paleidzia mirksiukas.gif o siaip jau viska isbandziau nieks nepadeda siaip tik gal nuo sekso siek tiek saremiai atsiranda bet neilgam, nuo speneliu dirginimo tai tik tam kartui bet baigiu ir vel nieko sampas neveikia rankos iskeltos irgi....nebeismanau ka daryt o jau taip norisi o mano puzikas jau dvi savaites kaip isistates ir jau ruosiasi ir net gydytoja sako stektis judeti kuo aktyviau...bet is tiesu ir nesedziu
Metule
Is tiesu isbandziau viska lotuliukas.gif langus issivaliau- nieko, veidrodines spintos duris nublizginau- nieko, namus is pagrindu iskuopiau- nieko. Vakar visa komplekta atlikom: pavalgem astraus maisto, po to smileysex.gif, po to sampano isgerem, po to erotine knyga dar paskaitinejau ir nieko...... doh.gif nebezinau ka dar pabandyt. Kaip visi tik ir aiskina: sampano jau kai tik isgersi tai tiesiai i gimdykla vaziuosi, tai kiek to sampano reikia kiba kibira isgert kad suveiktu, nes 200 gr anei jokio poveikio, vienas gerumas bamblyte uzmigo nakti ir dave man pasnausti rolleyes.gif
Egluzhė
Jungiuos prie tu, kurioms niekas neveikia, va jau beveik savaite virs termino doh.gif Viska isbandziau, namie neber ka tvarkyt biggrin.gif Kasdien vaikstau suni vadziot po du kartus per diena, jau ir pritupimus dariau, jokiu tikruju saremiu.
Beje, avieciu lapu arbata geriu mazdaug nuo 36 savaites, tai tikiuosi, kad bent audinius suminkstino per tiek laiko, nes kad gimdyma skatintu, nepastebejau tongue.gif
daliuka
Sveikos laukiančios ir nesulaukiančios.mano leliukas vėluoja 5dienas,bet liepė rytoj važiuot į ligoninę,nors as tik vakarais silpnus skausmelius jaučiu,kaklelis irgi tik 1,5cm.bijau,kad nepaguldytų ir per prievartą vaikelio neišvarytų,nes teko patirt skatinamųjų „skonį“- baisiai skaaaaaaauda!Pirmąjį prieš 6metus „išvarė“po 9 dienų.kaip ir daugumai nepadėjo,nei seksas,nei namų tvarkymas,nei ilgas vaikščiojimas ir pan.(tiesa ricinos nebandžiau).
eladzius
QUOTE(daliuka @ 2007 09 10, 17:46)
Sveikos laukiančios ir nesulaukiančios.mano leliukas vėluoja 5dienas,bet liepė rytoj važiuot į ligoninę,nors as tik vakarais silpnus skausmelius jaučiu,kaklelis irgi tik 1,5cm.bijau,kad nepaguldytų ir per prievartą vaikelio neišvarytų,nes teko patirt skatinamųjų „skonį“- baisiai skaaaaaaauda!Pirmąjį prieš 6metus „išvarė“po 9 dienų.kaip ir daugumai nepadėjo,nei seksas,nei namų tvarkymas,nei ilgas vaikščiojimas ir pan.(tiesa ricinos nebandžiau).
*

as manau ,kad ricinos nereik gerti ,nesamone schmoll.gif
Rūta bitė
nu mamytes kaip ir sakiau isgeriau 15 gutalax laseliu, pasimylejau su vyru , beje del orgazmo tai klitorinis buvo blush2.gif blush2.gif stovejau iskelus rankas kokia 20 min pasileidus muzika sokau biggrin.gif spenelius dirginau ,..rezultatas kad isejo kamstis pradejo begti priespienis, nuvaziavau pas gydytoja sake reikia laukti tik saremiu kaaklelis issitiesines sutrumpejas tureciau per tris dienas pagimdyti.beje ir pati pradejau jausti artejancia pabaiga 4u.gif valio ir kitoms linkiu kuo greiciau
rence*
Man ir terminas praejo.. doh.gif doh.gif Gydytojai sake nors isnesiok iki 38sav tai vat kaip - jau ir 40sav atejo doh.gif Bandem maziuka ivairiais budais krapstyti bet kaip neina taip neina..Buna paruosiamieji saremiai, isejes gleiviu kamstis, gydytoja per apziura ir kakleli pamaige ir vis tiek gimdymas neprasideda doh.gif doh.gif

Jau nuotaika kokia prasta, ziauriai nervinuosi kad maziukas neiseina - ir pati zinau kad tai nieko nepades bet kartais jau asaru sulaikyti negaliu verysad.gif

snail
QUOTE(rence25 @ 2007 09 23, 20:35)
Man ir terminas praejo.. doh.gif  doh.gif Gydytojai sake nors isnesiok iki 38sav tai vat kaip - jau ir 40sav atejo doh.gif  Bandem maziuka ivairiais budais krapstyti bet kaip neina taip neina..Buna paruosiamieji saremiai, isejes gleiviu kamstis, gydytoja per apziura ir kakleli pamaige ir vis tiek gimdymas neprasideda doh.gif  doh.gif

Jau nuotaika kokia prasta, ziauriai nervinuosi kad maziukas neiseina - ir pati zinau kad tai nieko nepades bet kartais jau asaru sulaikyti negaliu verysad.gif
*

mažius pats planuoja kada ateit į šį pasauly, mes irgi skatinom smileysex.gif , bet nepadėjo. tikiu, kad aplinkiniai ypač užknisa, bet lelius gali bet kuria minute pasibelst wub.gif
rence*
QUOTE(snail @ 2007 09 23, 20:45)
mažius pats planuoja kada ateit į šį pasauly, mes irgi skatinom  smileysex.gif , bet nepadėjo. tikiu, kad aplinkiniai ypač užknisa, bet lelius gali bet kuria minute pasibelst  wub.gif
*

Tai jau taip..Bet mes labai labai norime kad maziukas ateitu kuo greiciau... g.gif O aplinkiniai tai jau jo - pastoviai klausineja doh.gif
xxkamane
o man gydytoja 5 dienas iki termino pabaigos sake myletis su vyru gerai gerai, pagimdziau viena diena veliau nei buvo nustatytas terminas ax.gif
idomu kaip su antru butu, ar greiciau gimsta ar ne?
Renpzs
nei greiciau nei ka su antru. Pirma velavo 11 d. nepadejo jokie naturalus metodai, 10 d. velavimo po skaudzios apziuros, nakti prasidejo saremiai. Skatinimu isvengiau.
Dabar veluoja 7 d. pagal realu cikla arba 4 d. pagal standartinius skaiciavimus. smileysex.gif nepadeda, sampanas nepadeda, vaiksciojimas nepadeda, karsta vonia nepadeda. verysad.gif
As moteris drambliu gimines g.gif
orchidejaa
Sveikutės, man irgi natūralūs skatinimai nepadeda, dar ir šokinėjimas ant didelio kamuolio, apsižergus jį, neveikia.jau greit bus 2sav kaip laukiame stebuklėlio savo. Bijau kad reiks skatint nenaturalai, nes gydytoja dar leido laukti kelias dieneles, o jau paskui tiesiai i gimdymo skyrių.
agute07
O aš prisimokiau iš puseserės, kuri du sūnelius pernešiojo po savaitę...Išbandžiau ir aš, nes 10 d. buvo virš ir be galooo nusibodęs laukimas, taigi: 10 min prausiausi po gan šiltu dušu ir apie 10 min vaikščiojau aukštakulniais...po 30 min išvažiavau gimdyti thumbup.gif Na jeigu ir dabar bus virš (nors pagal gydytoją jau 36 sav. turėjau gimdyti), tai bandysiu tą patį metodą. Nuojauta kužda, kad teks... g.gif
daluzenik
smileysex.gif turetu padeti, tai net mediciniskai irodyta, dar judejimas, o labaiusiai padeda kaklelio masazas, cia garantuotai, deja tai padaro tik gydytojai verysad.gif bet naturalu ne medikamentais, tik oi oi kaip skauda doh.gif
Muskari
Mano pirmasisi gimė 2 dienom anksčiau nustatyto termino. Nereikėjo jokių skatinimosi būdų, nieko.
Antrasis šiandien vėluoja jau 2 dienas. nors su pirmuoju nei kaklelis nebuvo suminkštėjęs, nieko, o dabar ir prasidarymas 1 cm, bet jokie namų ruošos darbai ir smileysex.gif kol kas nepadeda.
Estrella
As vakar prisiskaiciau cia naturalaus skatinimo metodu, nusprendziau pasidaryti pilna tvarka namie ( na del tavrkymosi, tai ir anksciau buvau numaciusi),o vakare paprasiau vyro nupirkt man sampano biggrin.gif lotuliukas.gif !!! Ir ka manot,gal cia sutapimas ar ne,bet siandien isejo gleiviu kamstis!!! Vis kazkokia nauda!!! Tikiuosi mano kliackas jau greit islys!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Arnika
Mano gimdymas vėlavo 9 dienas, ir jau už dienos turėjau gultis į ligoninę. Tai net gydytoja paminėjo - pasikalbėkit, susitarkit kaip nors su vaikeliu, jis jaučia. Taigi, vakare nebeišlaikė nervai, tiek blioviau balkone atsisėdus, aiškinomės visaip - na ir už kelių valandų prasidėjo gimdymas smile.gif . Psichologinis metodas suveikė thumbup.gif
Severute
mum pirma dukryte gime po pasimilejimo, o antrosios niekaip iskrapstyt neisejo, teko skatint vaistais doh.gif
Pinka
Cia man toks klausimas gal ir kvailas atsirado... O tas mylejimas turi buti su pabaiga viduje, ar cia pats procesas padet turetu ar vyro sperma..? Nes jau irgi norim kazkokiu veiksmu imtis, nes nusibodo laukti. Pagal ultragarsa turejo buti 03.29 o pagal menesines 04.10 betgi labai jau norisi greiciau pamatyti savo zuiki... rolleyes.gif
Reduli
QUOTE(Pinka @ 2008 04 02, 19:50)
Cia man toks klausimas gal ir kvailas atsirado... O tas mylejimas turi buti su pabaiga viduje, ar cia pats procesas padet turetu ar vyro sperma..? Nes jau irgi norim kazkokiu veiksmu imtis, nes nusibodo laukti. Pagal ultragarsa turejo buti 03.29 o pagal menesines 04.10 betgi labai jau norisi greiciau pamatyti savo zuiki... rolleyes.gif
*

Kažkur aukščiau buvo paaiškinta, kokių mežiagų yra spermoje, skatinančių gimdos kaklelio minkštėjimą ir atsivėrimą. Tikriausiai ir pačios orgazmas - gimdos spazmukai - artina sąrėmius..
O dėl ricinos ar kitų viduriavimą skatinančių vaistukų: viduriavimas - tai žarnų spazmai. Gimda tuomet tarsi "užsikrečia" tuo spazmavimu, išmoksta iš žarnų spazmuoti ir prasideda sąrėmiai smile.gif
indoju
Sveikutes visos nestuke.gif 4u.gif
Mums jau irgi terminas kaip ir pasibaigęs, vėluoja mažiukas verysad.gif gerai jauciausi visa neštumą, todėl tikrai buvau ir esu aktyvi...kasdien vaikštau po 3 val, laiptais laipioju, nuo 36 sav aviečių lapų arbatą geriu, su vyru irgi namų darbus atliekam...nu ir ką...va rezultato kol kas nėra doh.gif verysad.gif o aplinkinių klausimai tikrai baigia davest,jau piktuoju atkertu blink.gif kiek galima, pačiai gi stresas, o dar visi palink tą pačią giesmelę gieda doh.gif
Kantrybės visoms, žinau kaip sunku, pati vos besilaikau ašarų neišspaudus verysad.gif o gine sake turėsiu iki kovo 28d. unsure.gif
sėkmės visoms nestuke.gif
Lioka
Na, o aš kelias dienas prieš sutvarkiau pusę sodo - ir džiaugiuosi, kad gimdymas neprasidėjo, nes iš nuovargio negalėjau pajudėti doh.gif Tai dabar tvarkausi saikingai, bet vengiu pervargti verysad.gif kažkur skaičiau, kad gimdymui reikia atsiverti dvasiškai, gal žinote smulkiau, KAIP???
blondinee
QUOTE(agute07 @ 2008 02 11, 03:03)
O aš prisimokiau iš puseserės, kuri du sūnelius pernešiojo po savaitę...Išbandžiau ir aš, nes 10 d. buvo virš ir be galooo nusibodęs laukimas, taigi: 10 min prausiausi po gan šiltu dušu ir apie 10 min vaikščiojau aukštakulniais...po 30 min išvažiavau gimdyti  thumbup.gif Na jeigu ir dabar bus virš (nors pagal gydytoją jau 36 sav. turėjau gimdyti), tai bandysiu tą patį metodą. Nuojauta kužda, kad teks... g.gif
*

nepadejo... verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.