Iš naujo žiūrėčiau ir žiūrėčiau "Bendrabutis aukštyn kojom"
Grazi moteris, Kauke, Vienas namuose
"Rudens legendos"
VIENAS NAMUOSE iki gyvo kaulo igrises
O aš galiu žiūrėti ir žiūrėti Graži moteris, Interstate 60... Daugiau dabar nepamenu
jau kelinta karta vis ziuriu "malholando kelias" .bandau perprasti
Sekme avansu (Pay It Forward), o is piestu - Simarono zirgas
Man tokie graudus prie sirdies labiau
simarono zirgas
zebriukas dryzius disney animacija ljubov morkov zinute butelyje kvepalai. vieno zudiko istorija sugundytas (su j. aniston) laimingas skaicius kitas geisos ispazintis 9 jardai 10 jardu bandites ledynmetis srekas ir seriala sex and the city QUOTE(Isila @ 2008 03 06, 13:47) rusiski fimai: likimo ironija, tarnybinis romanas, sibiro kirpejas, 9 kuopa Taip pat, Atpirkimas, Sindlerio sarasas, gyvenimas yra grazus, pianistas, septyni, fortepionas, medisono grafystes tiltai, laumzirgis, rastelis butelyje bukas ir bukesnis galiu ziuret tukstanti kartu, 9/10 jardu, taip pat daugybe serialu: draugai, vedes ir turi vaiku, seksas ir miestas, nusivylusios seimininkes, grozio peilis - nors serijos beveik visos matytos, vistiek idomu ogo, kiek filmu, pasirodo, zinau Galėčiau milijoną kartų žiūrėti "Gyvenimas yra gražus" O dabar neseniai pasirodė filmas su tais pačiais aktoriais "Sniegas ir tigras" pasižiūrėčiau dar kartą-patiko. Abiejų filmų režisierius Roberto Benigni
man patiko filmas korejieciu: OLD BOY, rekomenduoju
dar neblogas buvo 2046
o as uz "ARMAGEDONA"
Gyvenimas yra gražus
Tigras ir sniegas Mano svajonių Afrika
Gyvenimas yra gražus
dežavu galima dar ir dar ziuret ir vis kazka naujo iziuri Skrydzio planas.. apie mergaite dingtancia lektuve geisos ispazintis QUOTE(karjeriste1 @ 2008 05 02, 16:15) Gyvenimas yra gražus dežavu galima dar ir dar ziuret ir vis kazka naujo iziuri Skrydzio planas.. apie mergaite dingtancia lektuve geisos ispazintis Skrydžio planas- ar čia tas filmas, kur moteris su dukrele lėktuvu gabena mirusį vyrą ir iš jos pavagia dukrelę. Vykstant paieškai moteris apšaukiama psichine ligone, bet ji laikosi savo ir randa dukrą krovinių skyriuje. Ar čia tas? QUOTE(dije @ 2008 05 02, 18:43) Skrydžio planas- ar čia tas filmas, kur moteris su dukrele lėktuvu gabena mirusį vyrą ir iš jos pavagia dukrelę. Vykstant paieškai moteris apšaukiama psichine ligone, bet ji laikosi savo ir randa dukrą krovinių skyriuje. Ar čia tas? Taip, tas pats Papildyta: QUOTE(ingutis @ 2008 04 15, 21:26) Sunkus toks filmas Pgr. aktorius mano manymu per grazus siam vaidmeniui
Yra labai daug filmų kuriuos su malomumu žiūriu ne vieną kartą ,bet dabar J.Roberts gerbėjai prikals mane prie kryžiaus ji man išviso nepatinka,o ypač Graži moteris ir Pabėgusi nuotaka.Kaip ir daugeliui įkyrėjo Vienas namuose.
Yra daug tokių filmų, kuriuos galėčiau žiūrėti dar ir dar
man johnny Depp irgi patinka. Labiausiai su juo isiminiau filma "Kokainas". Patiko, galeciau ziuret ir ziuret
"Frida", "Arklių užkalbėtojas", "Ana ir karalius", "Gyvenimas yra gražus", "Ugnis virš Drezdeno", "Ledo princesė" galiu žiūrėt ir žiūrėt
Dar labai patiko "Pamotė", "Mergina verta milijono", "Keliaujančių kelnių seserija", "Skraidančių durklų namai, "Baseinas", "Jaunosios savižudės", "Pamotė"
Nineteen Eighty-Four (1984)
Šitą filmą laikas nuo laiko pasižiūriu. Ne todėl, kad patinka (jis tikrai negali niekam patikt), o todėl, kad labai gerai "praplauna" smegenis, ypač prieš rinkimus Jautriems ir silpnų nervų geriau nežiūrėti! QUOTE(klopedija @ 2008 05 03, 20:42) Nineteen Eighty-Four (1984) Šitą filmą laikas nuo laiko pasižiūriu. Ne todėl, kad patinka (jis tikrai negali niekam patikt), o todėl, kad labai gerai "praplauna" smegenis, ypač prieš rinkimus Jautriems ir silpnų nervų geriau nežiūrėti!
'kaip suviliot vaikina per 10dienu" tikrai verta demesio komedija tinka sestadienio vakarui
As kelis kart esu ziurejusi ''Da Vincio koda ''
labai patiko filmas "identity" isvertus atrodo "tapatybe" vadinasi, prikausto ir pabaiga netiketa,cia aisku jeigu kam trileriai su siurpuliukais patinka
Kelis kart mačiau "Vetrų kalną" su ralph fiennes ir juliette binoche
Man Ištikimasis sodininkas labai gražus filmas. Ir sukrečiantis toks. Ir dar Ana ir karalius labai patiko...
Mna labai patinka filmai,kur sokama.Save the last dance,purvini sokiai,sokiai hip-hopo ritmu,karstos Havanos naktys.
Aš būsiu netradicinė. Filmai, kuriuos žiūrėčiau ir vėl indiški "Dil Chahta Hai" ir "Rang De Basanti". Tam yra dvi priežastys: viena rimta, kita nelabai
Dil Chahta Hai palieka malonius jausmus po savęs, o Rang de Basanti liūdnus. Holivudinių filmų niekad nekilo noras žiūrėti dar kartą, o šituos pamačiau ir įsimylėjau
man l. patiko "Black book" apie kar, meilę - spalvingas, ryškūs charakteriai
man labai patinka muzikiniai filmai, tokie kaip "mulen ružas", "pink floyd- the wall". Dar labai mėgstu siaubo filmus, bet tik tokius, kuriuose yra kažkoki nauja mintis... Ta prasme, visi "siaubekai" būna: yra vienas žudikas, kuris išžudo krūvą žmonių ir po to lieka vienas arba du pagrindiniai veikėjai... Man visai patiko "pjūklas" (nors jis labiau šlykštus, žiaurus, nei baisus), dar patiko "mirties tunelis". Tai vat šituos išvardintus esu mačius daugiau kaip 5 kartus
Man tai patinka"Ko nori moterys",maciau gal kokius 6 kartus
po kelis kartus matyti ir dar galėčiau žiūrėti (ir kai tik rodo - žiūriu):
Asmens sargybinis Netikra vienuolė Vaiduoklis (su Patriku Swayze) Purvino šokiai (1 dalis) Užsispyrėlės sutramdymas Riterio žvaigždė Žinutė butelyje
Žinutė butelyje
Tai filmas kuri maciau ir tikrai labai labai likau suzaveta, vos asara neistrysko, toks stulbinantis filmas, ne pigi komedija, labai grazi meiles istorija, gaila liudna
STIGMATA,13 VAIDUOKLIU, KONSTANTINAS,ZIEDU VALDOVAS, MATRICA, UNDERVORLD ir dar n kitu
vieni iš jų: amelija iš monmartro, mumija, šokoladas..ir t.t.....
QUOTE(Monikutja @ 2008 05 20, 16:56) Žinutė butelyje Tai filmas kuri maciau ir tikrai labai labai likau suzaveta, vos asara neistrysko, toks stulbinantis filmas, ne pigi komedija, labai grazi meiles istorija, gaila liudna tiek kartu per televizija rode, o as niekad nepaziurejau. bet is daugelio pazistamu girdejau, kad labai geras, sukreciantis filmas. teks atsisiust Dar patiko is kazkieno minetu uzsispyreles sutramdymas. Gaila vienas is pagrindiniu aktoriu mire
"Tigras ir sniegas", "Gyvenimas yra gražus", "Dobermanas", " Žalia mylia", "Kovos klubas", "Beldžiant į dangaus vartus" "Taxi" (visi) rusiškos senosios komedijos ir senoi klasika tokia kaip "Žiemos vyšnia", "Maskva netiki ašaromis" ir etc.
O dabar ką labai labai labai norėčiau pažiūrėt - "Aštunkojai iš anntro aukšto"
mano mylimiausi
1. purvini sokiai - budama nescia, kai gulejau namie po ligonines nieko negalejau daryti, keltis negalima buvo, tai gal kokiu 10 kartu per 3 dienas ziurejau. 2. Grazi moteris - vis ziuriu ir ziuriu 3. 9,5 savaiciu
maciau tikrai nemazai filmu, nemazai is ju buvo istrige giliai giliai. visu turbut ir neprisiminsiu. Is isvardinsiu tikrai ne pagal patikimo tvarka, o greiciausiai atsiminimo
mulen ruza ziurejau gal kokius 50 kartu, jei ne daugiau asmens sargybinis - grazi daina, grazus filmas purvini sokiai (ir dar keli su sokiais) ziedu valdovas - pasaka suaugusiems. nors noreciau, kad mano vaikai kada nors paziuretu. matrica - viena geriausiu veiksmo scenu greitkelyje, kuria esu macius. o dar kai kine, tai buvo nerealu drugio efektas - girdejau, kad yra kelios pabaigos, bet maciau tik su viena amelija is monmarto - grazus filmas, nors is karto prisimenu kita su ta pacia aktore, tik ne toki laiminga, apie nelegalu gyvenima JAV zalia mylia - geras filmas, labai giliai istrigo, bet reiktu nemazai kauptis, kad galeciau antra karta ziuret. kaulu kolekcionierius - maciau, gal kokius 5 kartus. kur nunesa sapnai - nepakartojamas, spalvotas. neveltui oskaras beldziant i dangaus vartus zinute butelyje - paziurejau gal pries koki menesi. nesu sentimentali, neverkiau net per titanika. bet... ziuredama si filma negalejau susivaldyt.... ir ne del pabaigos, gal puse filmo ir puse likusios nakties verkiau vis ziuredama ir ziuredama is naujo istraukas.... labai istrigo... ne tas zodis kaip istrigo. gal kaip zmones sako, filmas buvo vietoje ir laiku. gal kol kas uzteks, neabejoju, kad dar kazko nepaminejau, pvz poros siaubiaku
Ieškantys laimės (The Pursuit of Happyness ) su Will'u Smith'u
Vaiduoklis (The Ghost) su Patrick'u Swayze'u
[quote=*Mistika*,2008 06 19, 02:20]
maciau tikrai nemazai filmu, nemazai is ju buvo istrige giliai giliai. visu turbut ir neprisiminsiu. Is isvardinsiu tikrai ne pagal patikimo tvarka, o greiciausiai atsiminimo zinute butelyje - paziurejau gal pries koki menesi. nesu sentimentali, neverkiau net per titanika. bet... ziuredama si filma negalejau susivaldyt.... ir ne del pabaigos, gal puse filmo ir puse likusios nakties verkiau vis ziuredama ir ziuredama is naujo istraukas.... labai istrigo... ne tas zodis kaip istrigo. gal kaip zmones sako, filmas buvo vietoje ir laiku. Žinutė butelyje-
O man labai patinka "Graži moteris", "Atsargiai, durys užsidaro", "Titanikas", "Užsispyrėlės sutramdymas" ir visi seni geri rusiški filmai
kiek kartu rodo tiek ir ziuriu ,,Likimo ironija" , ,,Tarnybinis romanas". mintinai moku, bet vis ziuriu.
|