"Šuriko nuotykiai", "Dvylika kėdžių", "Rusiškos žvejybos ypatumai"( ar panašiai, nepamenu), "Nepaprati italų nuotykiai Rusijoje", "Žalia mylia","Švilpiko diena", ir dar yra kitų, kuriuos mielai žiūrėčiau ir žiūrėčiau
Aš galėčiau žiūrėti ir žiūrėti "Laumžirgį"

Anglas ligonis man labai patinka
Ir dar mėgstu žiūrėti senąją animaciją, kažkaip kiekvieną kartą žiūrėdama vis kažką naujo atrandu...

Vakar vel ziurejau "Grazi moteris", kai paskaiciavau, tai penktas kartas tikrai buvo

Purvini šokiai. Havanos naktys2
Romeo turi mirti
Ledynmetis
kažkuriuo metu buvo labai užkabinęs filmas "mergina vaikino kelnėse" per 3 dienas pažiurėjau gal 6 kartus
Dabar net keista kai pagalvoji ką aš ten tokio galėjau rasti
Romeo turi mirti
Ledynmetis

kažkuriuo metu buvo labai užkabinęs filmas "mergina vaikino kelnėse" per 3 dienas pažiurėjau gal 6 kartus

QUOTE(Akrila @ 2008 03 24, 11:20)
Šiąnakt kaip tik pirmąkart jį pažiūrėjau. Patiko. Bet antrąkart vargu ar žiūrėčiau

QUOTE(Mėnesiena @ 2008 03 24, 15:12)
Šitą filmą karts nuo karto pasižiūriu. Mielas toks. Dar iš mielųjų serijos, kuriuos jau n+k kartų mačiau - Love Actually

O šiaip tai karts nuo karto vis pasižiūriu Step Up, Singing in the Rain ir kitus, kur daug muzikos, bet nedaug veiksmo

QUOTE(rytoj @ 2008 03 24, 15:18)
O šiaip tai karts nuo karto vis pasižiūriu Step Up
šitas ir man labai patiko

QUOTE(Rootele @ 2008 03 24, 15:49)
Vakar vel ziurejau "Grazi moteris", kai paskaiciavau, tai penktas kartas tikrai buvo 

Aš taip pat

Visas Šreko dalis, žiurejau žiūriu ir žiūrėsiu
jau antri metai beveik kasdien, kartu su dukra