Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

"Šuriko nuotykiai", "Dvylika kėdžių", "Rusiškos žvejybos ypatumai"( ar panašiai, nepamenu), "Nepaprati italų nuotykiai Rusijoje", "Žalia mylia","Švilpiko diena", ir dar yra kitų, kuriuos mielai žiūrėčiau ir žiūrėčiau
Atsakyti
Aš galėčiau žiūrėti ir žiūrėti "Laumžirgį" wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
"Katės ir šunys" smagus filmas,tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 23 kovo 2008 - 21:37
Mane tai tas senasis siaubiakas "Baubas" kiekvieną kartą užvežė, superinis filmas, gaila, kad nebepavyksta pagaut jo rodant. o iš naujesnių tai "Nužudyk mane švelniai", ech, kokia aistra rolleyes.gif
Atsakyti
Anglas ligonis man labai patinka 4u.gif Ir dar mėgstu žiūrėti senąją animaciją, kažkaip kiekvieną kartą žiūrėdama vis kažką naujo atrandu... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar vel ziurejau "Grazi moteris", kai paskaiciavau, tai penktas kartas tikrai buvo doh.gif
Atsakyti
Purvini šokiai. Havanos naktys2
Romeo turi mirti
Ledynmetis biggrin.gif
kažkuriuo metu buvo labai užkabinęs filmas "mergina vaikino kelnėse" per 3 dienas pažiurėjau gal 6 kartus doh.gif Dabar net keista kai pagalvoji ką aš ten tokio galėjau rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2008 03 24, 11:20)
Anglas ligonis man labai patinka  4u.gif

Šiąnakt kaip tik pirmąkart jį pažiūrėjau. Patiko. Bet antrąkart vargu ar žiūrėčiau mastau.gif

QUOTE(Mėnesiena @ 2008 03 24, 15:12)
Purvini šokiai. Havanos naktys2

Šitą filmą karts nuo karto pasižiūriu. Mielas toks. Dar iš mielųjų serijos, kuriuos jau n+k kartų mačiau - Love Actually rolleyes.gif
O šiaip tai karts nuo karto vis pasižiūriu Step Up, Singing in the Rain ir kitus, kur daug muzikos, bet nedaug veiksmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 03 24, 15:18)
O šiaip tai karts nuo karto vis pasižiūriu Step Up

šitas ir man labai patiko drinks_cheers.gif ir tesinys "Step up 2. The streets" visai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rootele @ 2008 03 24, 15:49)
Vakar vel ziurejau "Grazi moteris", kai paskaiciavau, tai penktas kartas tikrai buvo  doh.gif

Aš taip pat doh.gif
Atsakyti
Visas Šreko dalis, žiurejau žiūriu ir žiūrėsiu 4u.gif jau antri metai beveik kasdien, kartu su dukra doh.gif
Atsakyti
Ledynmetį ir LOLO nuotykius galėčiau žiūrėt ir žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serpentes: 24 kovo 2008 - 17:36