Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

tokiu filmu yra nemazai,bet rekordininkas- Tim Burton "BeetleJuice" biggrin.gif na,blevyzga visiska,bet kiek rodo-tiek ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
As tai "pramaišiui" gardžiuojuos: rusiškom komedijom (Šurikas, kėdės...), kurias jau, ko gero, mintinai moku; vis pažiūrau "Beldžiant į dangaus vartus", "Žalią mylią" (filmai, per kuriuos apsižliumbiu:verkiu: ); ir, aišku, "Graži moteris" (no comments ploja.gif)
Atsakyti
7 metai Tibete smile.gif Ana Karenina, Sibiro kirpėjas, Quo vadis, Grafas Monte Kristas, Pianistas

kadaise per LNK teko žiūrėti filmą "Žvirblis", apie merginą, kurią pamotė išsiuntė į vienuolyną, kad atimtų jos mylimąjį ir perleistų savo dukrai ax.gif

žodžiu patinka filmai apie meilę, gyvenimą, karą su nelaiminga pabaiga
dar patinka istorinių knygų, biografijų ekranizacijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 25 kovo 2008 - 08:33
Visu filmukus, tokius kaip ledynmetis, medziokles sezonas atidarytas, lokys brolis ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
Aš Ameliją iš Monmartro galėčiau žiūrėti dar ir dar ax.gif
Atsakyti
as tai siuos galiu ziuret ne karta -Van Helsingas, 5 elementas,Zalioji mylia,Grazi moteris ir visus senus rusiskus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 03 06, 11:24)
O man - Šuriko nuotykiai  rolleyes.gif

Aha, ir man. thumbup.gif thumbup.gif Dar "Senas kriošenas" ir "Karnavalą" mėgstu žiūrėt vis iš naujo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2008 03 25, 11:50)
Visu filmukus, tokius kaip ledynmetis, medziokles sezonas atidarytas, lokys brolis ir t.t.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif LEDYNMETIS tikrai thumbup.gif filmukas.
dar jauciu didele nostalgija Disnejaus filmukams: UNDINELE,ALADINAS,LIUTAS KARALIUS,POKAHONTAS,101 DALMATINAS IR KT.....
Atsakyti
Kalbant apie filmus, kuriuos žiūrim vis iš naujo tai pirmiausia paminėsu "Titaniką". Esu iš tų, kurios jį matė jau n kartų, bet ir dar kartą pažiūrėtų blush2.gif . Vėl iš naujo pažiūrėčiau ir "Sibiro kirpėją"( manau šis rusų atsakas "Titanikui, net geresnis už jį). Taip pat pritariu, kad tokius rusų filmus kaip "Likimo ironija arba po pirties", "Dvylika kėdžių" ir kitus galima žiūrėti begalę kartų ir jausti tą patį malonumą biggrin.gif. Dar 4-5 kartus žiūrėjau istorinę dramą "Rytai - vakarai"(East - Ouest). Mielai eilinį kartą pažiūrėčiau Kubriko šedevrą "Plačiai užmerktos akys". O lietuviški filmai tai manau beveik visi verti, kad žiūrėti nevieną kart.
Atsakyti
Sibiro kirpėjas wub.gif
Atsakyti
KONSTANTINAS,MATRICA thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nepraleidžiu PURVINI ŠOKIAI thumbup.gif
Atsakyti