Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

na jei vaikam butu virs 8 metuku tai dar ne problema,bet kai jiem tik 4....
tikiuos susiprotes
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 26, 11:39)
na jei vaikam butu virs 8 metuku tai dar ne problema,bet kai jiem tik 4....
tikiuos susiprotes

turiu viena pusesere, kuri tai nesusiprotėja, turi tris vaikus, vyriausiam 9m, o jauniausiai 2 m, pries 1,5 metu tuokėsi viena puskė tai ji su visais vaikais vaziavo, o siaubas, kviesim ir ja bet kaip reik pasakyti kad be vaikų atvažiuotų net neįsivaizduoju cry.gif cry.gif
Atsakyti
O kas jei 4, ką jis nepilanvertis pilietis?

Mes po mėnesio dalyvausim brolio vestuvėse ir svarstom galimybę jo nesivesti, tik todėl, kad turėsim pareigų, bet jei eitume visiškai tik kaip svečiai, tai net nekyltų kalusymas ar jį vestis.

Vaikas ne koks daiktas noriu turiu, noriu kažkam nugrūdų. Jam irgi šventė, kad dėdė tuokiasi.

Tikiuosis kai jūs turįsit vaikų, busit labai susipratsusios nesivesit jų nei į svečius, nei į kavines, nei į kitas šventes, tiesiog laikysite namuose su auklėm ir seneliais.
Atsakyti
pas mus bus vaikų ir nieko blogo manu neatsitiks
Atsakyti
O mano brolis per savo vestuves baisiausiai isizeide, kad mazaja (jai tada buvo 2.5m.) palikau namie.
Atsakyti
Nu jau jus atleiskit man mamytes, bet to požiūrio, kad vaikai nedalyvautų nesuprantu. Gi galima jiems atsikirai kokį staliuką padaryti ir lai švenčia. Negi jūs nebuvot mažos ir jus nedalyvavot vestuvėse.
Atsakyti
ne nu su vaikiukais tai cia labai jau idomus klausimas.sakykim as laaaaabai myliu mazus beibius bet zinot jei sakykim koks mazutis pradetu staltiese su visom taurem , lekstem ir valgiais tampyt arba pradet "spiegt"ant visos sales "-mama as noriu ano saldainio is anos stalo puses!!!!" ir mama neislaikius pradetu rekt atgal"sedek ramiai nes tuoj lupt gausi" tai manau svente nebutu tokia linksma ,vistik demesi labai blaskytu.juk niekada nezinai kas jiem, maziukam, saus i galvytes.arba kai tarkim ateina su tokiu kuris dar net vaiksciot nemoka ir sokineja nuo stalo(dar aisku atsiseda kaip tycia tokioj vietoj kad buna labai sunku praeit ir vien per ja turi puse svesiu pasijudint is savo vietu biggrin.gif )tai pamaitint tai suaskelnes pakeist tai uzmigdyt tai"oi tie muzikantai tajp garsiai groja -pazadins".....na manau man siuo klausimu viskas aisku ir as zinau kaip darysiu per savo svente....kad ir kaip juos myliu... sad.gif
Atsakyti
aisku as nekalbu apie tokius kuriem jau tarkim bent 5 ar 6 metukai.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kayla mire: 28 balandžio 2005 - 20:27
Tai aš ir turiu omenyje, jau vaikštantys ir viską suprantantys. O ne žliaužiojantys ir dar reikalaujantys nuolatinės priežiūros. Mes buvom vienose vestuvesė, kai tekėjo mamytė, o jos dukrytė 5 metukų net eilėraštį ta proga padeklamavo. Ir kažkaip nepasirodė, kad kam būtų maišę tie buvę keturi vaikai. Ar taip pasitaikė, kad jie buvo labai protingi ir išauklėti, bet negirdėjau jokio jų priekaišto ir neleikalingo lipimo ant stalo.
Atsakyti
mano požiūriu vestuvės tai ne vaikų šventė.Patiems tėvams yra vargas kai reik iš paskos jų bėgioti.
Atsakyti
QUOTE(erika*saule @ 2005 04 28, 19:35)
Nu jau jus atleiskit man mamytes, bet to požiūrio, kad vaikai nedalyvautų nesuprantu. Gi galima jiems atsikirai kokį staliuką padaryti ir lai švenčia. Negi jūs nebuvot mažos ir jus nedalyvavot vestuvėse.

puseserė tuokėsi priš 13 metų ir buvo pasakyta, kad be vaikų, tai niekas ir nesivežė mūsų.
Atsakyti
Kaip jau ir rasiau - pasikartosiu: as savo maziaus į vestuves nesivesiu vien dėl to, kad ten nesijaus man sventimas, nes jis neramus ir labai aktyvus, todėl reiktų is paskos lakstyti, o mes su vyru atsipalaiduoti norėsim, ramiai pasedėti drinks_cheers.gif ir dar pareigų vienose vestuvėse turėsim, bet jei draugai būtų pasakę kad nesivestumėm tik vaiko-nezinau kaip sureaguociau, gal is vis į tas vestuves neiciau, nors mano tarpe tokių nesupratingų zmonių nėra schmoll.gif o va kai rudenį eisiu į savo draugės vestuves(mano vaikucio krikstamotės) tai sūnelis irgi dalyvaus, eis pasveikinti, į baznycią vaziuos, pasifotografuos su kriksto mama, ji ir pati nori kad jis būtų, nors jam tik 2 metukai vasarą bus, aisku vakare į balių jis jau nevaziuos, pasiliks su mociute, nes ir vėl mes norėsime pasvęsti ramiai drinks_cheers.gif alc.gif tik man įdomu viena: ar jūs einate pasveikinti savo draugių mazylių gimtadienio proga? Juk jei savo vaikų dar neturite, turbūt jums ten eiti irgi negalima- visgi tai vaikų sventė, o ne suaugusių g.gif pas mane daug draugų dar vaikų neturi, bet mano mazių pasveikinti visada ateina thumbup.gif
Atsakyti