QUOTE(vIKIs @ 2005 05 10, 13:32)
jo, man dėl tų vaikų irgi rūpestis...
Žada būti 3 vaikai: 10, 7, 5 m. Labiausiai bijau, kad nenužiūrės jų mamytės įsilinksminusios, o šie sau nueis prie siūbuojančio tilto virš upės arba ant upės skardžio, nes mes tokią sodybą išsinuomojom. Dar sugadins šventę, kai kas nors atsitiks. Šiaip jau paršiau vaikų nesivežti, nupasakojau situaciją... bet ... Nepažadėjo kad neatsiveš. Tipo nebus kur palikti, tuo pačiu ir paaotostogauti atvažiuos ir t.t. Tai va, ne kas 

vaikai yra tevu rupestis,ne tokie jau mazi,kad neklausytu ir eitu kazkur...beje,jei mamos vaikus atsives-tai ir neturetu prisigerti taio,kad vaiku nesuziuretu...
o siaip,nepagalvoji,kad didesne galimybe,kad isilinksmines svetys nudardes nuo skardzio? nesuprantu-kodel bijoma,kad vaikai kazka padarys,bet vat girti suauge-tai ne baisu...as tai visad baliuose labiau bijau,kad girti suaugeliai ko neprikrestu

QUOTE(Ramunita @ 2005 05 10, 18:59)
vaikai yra tevu rupestis,ne tokie jau mazi,kad neklausytu ir eitu kazkur...beje,jei mamos vaikus atsives-tai ir neturetu prisigerti taio,kad vaiku nesuziuretu...
o siaip,nepagalvoji,kad didesne galimybe,kad isilinksmines svetys nudardes nuo skardzio? nesuprantu-kodel bijoma,kad vaikai kazka padarys,bet vat girti suauge-tai ne baisu...as tai visad baliuose labiau bijau,kad girti suaugeliai ko neprikrestu

o ka daryti jei tas rupestis tampa jau nebe tėvų, o visų aplinkinių?
tai ko tie aplinkiniai rupinasi ne savo reikalais? beje,jeizinai kad tu vaiku mamytes prisigers ir neziures vaiku-tai tada raskit buda,kaip paaiskinti,kodel vaiku nenorit savo veseleje,bet jei tai normalus tevai-tai, manau, pasirupins ir patys savo vaikais. negi manai,kad jie tokie tupi ir nesupranta,kad ju vaikams gali kas nors atsitikti?

Pas mus kaime visad būdavo vestuvės, kuriose apie 100 žmonių dalyvaudavo. Ir vaikų būdavo 10-15
Nu ir gaudydavo mus tėvai po laukus...Nepavydžiu jiems...Tai prie prūdo nulėkdavom, tai visokių šunybių pridirbdavom, tai lėkdavom kas pora minučių vienas kitą tėvams paskųsti
Tėvams vestuvės virsdavo lakstymo maratonu...Tai pavalgydink, tai pietų miegot, tai dingdavom iš akiračio, tai vienas mašinos viduj užsirakino...Nu nenorėčiau tokios šventės. Bet iš kitos pusės tuo metu atostogaudavom kaime, tai negi veš tėvai į miestą kažkam 200km., kad mus saugotų...Bet pati niekad nesivesčiau jei būtų galimybė.

Aš tai tokia įsiutusi
vakar važiavome kviesti i vestuves mano močiutes,kadangi jos pora menesiu nebus namuose.Nutarėme,kad bus negražu jeigu tą pačią dieną nepakviesime mano dėdes su jo šeima
Tai jo žmona pasakė mes tai tryse ateisime.Mes tai nelabai įsivaizduojame savo vėstuvese vaikų,nu ir kas kad jinai mano pusesere,bet jinai dar vaikas,nenoriu,kad paskui zyztų tėvams ir jie turėtų dėl jos išvažiuoti.Nu kodėl kai kurie to nesupranta

O mes tai kažkaip nesame nusiteikę prieš vaikus vestuvėse. Bet kol kas iš trijų pakviestų šeimų, kurie turi vaikų, visi pasakė, kad tipo sorry, bet vaikų tai neatsivesime. Nes tai ne vaikų šventė. Tipo ir tėvai patys nori atsipalaiduoti ir negalvoti, kuom čia vaikus užimti. Nors mes tikrai neprašėme, kad nebūtų tų vaikučių (labai jau aš juos myliu
). Tik kai taip tėvai pasako, kad vaikų nesives, mums lengviau bus suplanuoti ir nakvynę (darom dviejų dienų vestuves), o ir prie stalo susidint bus galima svečius, nevertinant jau vietelių vaikams. Bet jei kas ir atves savo atžalėles, aš tai nieko prieš neturėsiu
. Pati dar persibazuosiu nuo suaugusiųjų stalo prie vaikų

QUOTE(Aga @ 2005 05 15, 18:23)
Pas mus kaime visad būdavo vestuvės, kuriose apie 100 žmonių dalyvaudavo. Ir vaikų būdavo 10-15
Nu ir gaudydavo mus tėvai po laukus...Nepavydžiu jiems...Tai prie prūdo nulėkdavom, tai visokių šunybių pridirbdavom, tai lėkdavom kas pora minučių vienas kitą tėvams paskųsti
Tėvams vestuvės virsdavo lakstymo maratonu...Tai pavalgydink, tai pietų miegot, tai dingdavom iš akiračio, tai vienas mašinos viduj užsirakino...Nu nenorėčiau tokios šventės. Bet iš kitos pusės tuo metu atostogaudavom kaime, tai negi veš tėvai į miestą kažkam 200km., kad mus saugotų...Bet pati niekad nesivesčiau jei būtų galimybė.

na,bet tu pati neimtum..tai yra visai kas kita,nei nuotaka ar jaunikis, manantys,kad vaikai sugadins svente! zinai,as tai issizeisciau,jei man leistu suprast,kad mano vaikas jiems trukdytu...jei pati manyciau,kad nesusitvarkysiu ir noriu pasitusint tai ir neimu vaiko,o jei man gerai ir su vaiku-tai kodel gi ne?
QUOTE(Ramunita @ 2005 05 17, 19:40)
na,bet tu pati neimtum..tai yra visai kas kita,nei nuotaka ar jaunikis, manantys,kad vaikai sugadins svente! zinai,as tai issizeisciau,jei man leistu suprast,kad mano vaikas jiems trukdytu...jei pati manyciau,kad nesusitvarkysiu ir noriu pasitusint tai ir neimu vaiko,o jei man gerai ir su vaiku-tai kodel gi ne?
Šiaip tai aš irgi taip manau, kad visi tėvais patys turi dar įvertinti, trukdys jiems tame baliuje vaikas, ar netrukdys. Mes tikrai neprašome, kad būtų be vaikų. Tik tiek, kad tėvai patys pasako, kad vaikučiai liks namuose. Bet jeigu kas kažką ir atsives, tikrai neįsižeisčiau. Netgi priešingai - vienas mergyčkas tai tikrai norėčiau, kad pasiimtų, labai jau jos fainos, o ir savarankiškos. Bet jų tėvai bus pas mus piršliais ir pasakė, kad negalės skirti laiko vaikams, tai jų ir nepasiims. Bet kokiu atvėju dar ir tėvai visada turi apmąstyt visą situaciją.
gerai jei vaikuciai savarankiski ir bent kiek didesni.nes sakykit kajp norit mergaites-jei koks vaikiukas prades verkt prie stalo(sakykim jam pilvuka skauda
)taj jau nebus tik mamytes reikalas nes vistiek jo verksmo teks klausytis visiem sveciam.o pvz pas mus tai nelabai daug vietos, gal nelabai ir bus kur ta verkianti vaikeli mamytei nuvest taj kol nuramins prie stalo, tai nei muzikantu nereikes
o jei dar tokiu vaikeliu daugiau, ir kaip taisykle bus-vienas verkia taj kiti paskui ji.

QUOTE(kayla mire @ 2005 05 17, 22:47)
gerai jei vaikuciai savarankiski ir bent kiek didesni.nes sakykit kajp norit mergaites-jei koks vaikiukas prades verkt prie stalo(sakykim jam pilvuka skauda
)taj jau nebus tik mamytes reikalas nes vistiek jo verksmo teks klausytis visiem sveciam.o pvz pas mus tai nelabai daug vietos, gal nelabai ir bus kur ta verkianti vaikeli mamytei nuvest taj kol nuramins prie stalo, tai nei muzikantu nereikes
o jei dar tokiu vaikeliu daugiau, ir kaip taisykle bus-vienas verkia taj kiti paskui ji.

Na, jo, čia tai gal ir problema, jei tokių mažų vaikiukų prives, o paskui žiūrėk kaip čia ką jiems gali paskausti ar panašiai. Asmeniškai aš, būdama tokioj situacijoj (t.y. jei būčiau mama ir turėčiau vaikiuką) ir būčiau pakviesta į vestuves, tai tikrai dar pagalvočiau, ar imti jį kartu. Vis tik ir muzika garsiai ten gros, tai gal nėra taip labai jau sveika mažiukams. Bet pati, kviesdama svečius, tai nepabrėžčiau (ir nedarau taip), kad laukiami tik tėvai, be atžalėlių. Na, vis tik vaikai - tai tokie patys žmonės ir juos lygiai taip pat gerbiu

Mums irgi buvo dilema, kviesti su vaikais ar ne, bet paskui nusprendem, kad lai tai buna paciu teveliu reikalas...siaip neseniai dalyvavau vestuvese, kur buvo tikrai nemazai vaiku ir zinokit labai smagu, aisq, gerai butu, kad vaikam butu ka veikti, nes prie stalo ilgai nesedes:)