Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bandelės, pyragėliai - 2 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
RiMami
PRADŽIUGINKIME SAVO ARTIMUOSIUS ŠVIEŽIOMIS IR KVAPNIOMIS, NAMUOSE SU MEILE KEPTOMIS BANDELĖMIS

1 TEMA

1-os temos atradimas - Cipciuko "Bandelės prie arbatos"

user posted image

user posted image

I. BANDELIŲ RECEPTAI

Cipciuko "Bandelės prie arbatos"

user posted image

Bandelės prie arbatos (komentaras, paaiškinimas, foto, "kasyčių" pynimas) (cipciukas)
Mielinės bandelės (cipciuko patarimas šiam receptui) (happy)
Mielinės bandelės "Rožytės" (Springlet)
Mielinės bandelės. Brioches (bandelės Brioš) (bea)
Sluoksniuotos tešlos bandelės su rūkytos vištienos įdaru (Miglutė)
Bandelės pietums (gal)
Mielinės bandelės (KAMANĖ)
Pyragėliai su mėsa ar grybais (tinka Kūčių stalui) (Bonzile)
Mielinės bandelės su raugintų kopūstų įdaru (Bitulka)
Mielinės bandelės. Mielinė tešla (universali). Dar vienas receptas (apie 1 kg tešlos) (bea)
Varškinės tešlos bandelės. Bulkutės su cinamonu (Lukutis)
Mielinės bandelės su varške (Burtininke)
Dvi mielinės tešlos: bandelėms su cinamonu, razinomis, pynutėms ir badelėms su įdaru (Amalia)
Pyragėliai-bandelės su kopūstais (kisule)
Kibinai (kamija)
Paprasti pyragėliai (sleeta)
Sonatinos patarimai: kaip kildinti mielinę tešlą, kokioje temperatūroje, kaip išbandyti mieles (Sonatina)
Grietiniečiai I. Grietiniečiai II (Glacee)
Pyragėliai su moliūgų ir obuolių įdaru (Glacee)
Prancūziški rageliai "Croissants" (Aristokratė) Sonatina patikslino vertimą iš anglų k.
Mielinės tešlos receptai I, II, III, IV (iš virejai.lt)
Bandelės be mielių (apie aguonų idarą) (Apelsinmedis)
Mielinės bandelės (staselė)
Universali mielinė tešla įvairioms bandelėms (Owly)
Šližikai (pagerintas universalios tešlos receptas) (Owly)
Pyragėliai su svogūnais/džiovintais grybais (lanaa)
Mielinė tešla bandelėms (stewie)
Sluoksniuotos tešlos bandelės su nutelos, aguonų, kokosų ir razinų įdaru (aprašymas) (daividija)
Bandelės/pliuškos1 (daug bandelių formavimo pavyzdžių) (rusų k.)
Bandelės/pliuškos2 (daug bandelių formavimo pavyzdžių) (rusų k.)
Mielinės bandelės poğaça (minik)
Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuolių įdaru per 20 min. (waijdootia)
Prancūziški pyragaičiai (croissant) (Mildred)
Totoriškos bandelės (paaiškinimas dėl kitų įdarų) (cipciukas)
Pyragėliai su obuoliais arba su varške (foto) (Srovė, receptas Muselės)
Bandelės Cinnabon (daividija) (receptas anglų k. ir foto)
Amerikietiškos "Močiutės bandelės su aguonomis ir Karameliniai vyniotiniai su cinamonu" (glazūra šioms bandelėms) (receptas rusų k., glazūra lietuvių k.)
Bandelės su varške (daividija)
Bandelės su varške (jų varškės įdaras, lietuvių k.) (pats receptas rusų k.)
Bandelės su ricota/varške (rusų k.)
Bandelės su varške (rusų k.)
Paprastos ir lengvai pagaminamos mielinės bandelės su abrikosų įdaru (laumupė)
Sluoksniuoti pyragėliai (tokie kaip MAXIMOSE) (cipciukas)
Bandelės su varške (iš knygutės "Tešlos rūšys ir gaminimo technologija") (regna)
Mielinės bandelės (linutiaaa)
Bandelės su varške (vokiškai jos vadinasi Quarkteilchen) (RiMami)
Bandelės prie arbatos pagal Srovę (dar viena foto) (Srove)
Bandelės su graikiškais riešutais ir cinamonu (daividija)
Spiralės su graikiškais riešutais ir sūriu (prie sriubos ar salotų) (daividija)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais (regna)
Bandelės su aguonomis (foto) (Masiania*)
Ruginių miltų bandelės (Srove)
Ruginė duona su kmynais (rusų k.) (Owly)
Bandelės "Širdelės" (širdelių formavimas vaizdžiai) (sigitawhatever)

user posted image

II. BANDELIŲ NUOTRAUKOS
(kai kurios be receptų, kitos su nuorodomis į receptus):

Apelsinmedžio bandelės pagal Owly universalų mielinės tešlos receptą vairioms bandelėms
user posted image

Varškinės tešlos bandelės su faršo įdaru
Bandelės su obuoliais, pynutės, širdelės su cinamonu (pagal šį receptą, paaiškinimas, baltas glaistas) (Apelsinmedis)
Banelės pagal Owly receptą (Apelsinmedis)
Pyragas (motiejuke)
Bandelės - tešla mielinė su Malsenos bandelių mišinuku (aprašymas1, aprašymas2) (kedute)
Mielinės bandelės ir Riestė su aguonomis (Ingute)
Mielinės tešlos bandelės (vilmal)
Bandelės pagal universalų mielinės tešlos receptą (Tiosytė)
Bandelės su cinamonu (Saulėgrąža)
Bandelės su vaniliniu pudingu ir abrikosų džemu, ir a'la Cinnabon (pagal II receptą) (Ericka)
Mielinės tešlos bandelės (pagal II receptą, patarimas) (cipciukas)
Bandelės su aguonomis (pagal II receptą) (Inočka)
Cinnabon bandelės (pagal šį receptą) (Vaivaiva)
Amerikietiški "Karameliniai vyniotiniai su cinamonu" ir Bandelės su varške (pagal šį receptą, rusų k.) (RiMami)
Bandelės su cukrum, cinamonu ir sezamo seklom (pagal Sonatinos Močiutės mielinės tešlos receptą) (Masiania*)
Bandelės su cinamonu (pagal Sonatinos receptą) (Svetikas)
Mielinės bandelės (pagal III receptą) (Srove)
Bandelės su cinamonu (pagal Sonatinos receptą) (*MONAMI*)
Bandelės su cinamonu (pagal Sonatinos receptą) (ziwiliute)
Pyragiukai (Buttuke)
Bandelės pietums (pagal šį receptą) (Srove)
Bandelės su cinamonu ir su kokosais (pagal Sonatinos receptą) (JOLKA999)

III. ĮDARAI:

Kokosų įdaras (r@siukas)
Lašinukų įdaras (bea)
Spirgučių ir raugintų kopūstų įdaras (aprašymas) (daividija)
Obuolių įdaras sluoksniuotos tešlos bandelėms (Owly)
Virtos mėsos įdaras bandelėms (stewie)
Varškės įdaras bandelėms (RiMami)
Apie raugintų kopūstų įdarą ir kt. įdarus pyragėliams (Kūčioms, Kalėdoms) (editamm)

IV. FORMAVIMAS
Bandelės-rožytės
Bandelių su įdaru formavimas (foto) (bea)
Bandelių su varške formavimas (Owly)
"Kasyčių" pynimas "Bandelėms prie arbatos" (cipciukas)

user posted image

V. SONATINOS BANDELIŲ IR DUONOS RECEPTAI

Sonatinos "Bandelės su cinamonu"
user posted image

Močiutės mielinė tešla (Sonatina)
Varškinės tešlos bandelės (Sonatina)
Bandelės su sūriu ir česnakais (Sonatina)
Bandelės su cinamonu (Sonatina)
Bandelės su pudingu (Sonatina)
Jogurtinės bandelės (Sonatina)
Plikyti riestainiai (Sonatina)
Aguoniniai trikampėliai (Sonatina)
Rageliai su sūriu (Sonatina)
Bulvinės bandelės (Sonatina)
Varškinės pynutės (Sonatina)
Itališkos bandelės (Sonatina)
Mielinės bandelės su varške (idėja)
Bandelės su sezamu (Sonatina)
Bandelės mėsainiams (Sonatina)
Bandelės su obuoliais (Sonatina)
Bandelės su sultiniu (Sonatina)
Mallorcan Ensaimadas (Sonatina)
Mieliniai rageliai (Sonatina)
Ciabatta (Sonatina)
Švediškos bandelės (Sonatina)
Mielinės tešlos rageliai "Kifle" (Sonatina)
Pyragas "Dunojus" (Sonatina)
Duona skrudinimui "PAN CARRE" (Sonatina)
Balta duona su pyne (Sonatina)
Duona su aguonomis (Sonatina)
Duonos lazdelės su šalavijais (Sonatina)
Duona su parmezanu ir česnakais (Sonatina)
Kaimiški bagetai (Sonatina)
Pynė su saulėje džiovintais pomidorais (Sonatina)
Sviestinė pynė (Brioche) (Sonatina)
Lenkiška ruginė duona (Sonatina)
Kiaušininė duona (Sonatina)
Duona su bulvių dribsniais (Sonatina)

user posted image

VI. BANDELIŲ (IR NE TIK) RECEPTAI IŠ KITŲ TEMŲ

Cipciuko "Riestė"
user posted image

Mielinis varškės pyragas (smike)
Mielinės bandelės (jusda)
Mielinė pynutė (daividija)
Bandelių receptukas (foto) (Alacka)
Bandelės su cinamonu (lineva)
Mielinės bandelės su varške (KVN)
Mielinės bandelės (uogutės foto)
Mielinis aguoninis vyniotinis (*Marija*)
Aguoninis pyragas (daividija)
Mielinės bandelės su varške ir cinamonu (tik aprašymas) (Boružėlė)
Pyragėliai su varške (Cashmira)
Varškinė pynutė (daividija)
Cinamoninės bandelės (si179)
Bandelės su pudingu ir varške (daividija)
Bandelės su aguonomis (Cashmira)
Bandelės su cinamonu (Zebra)
Mielinis aguonų pyragas (daividija)
Riestė (cipciukas)
Bandelės be mielių (JOLKA999)
Paprasta ruginė duona (ziwiliute)
Grietiniečiai
Grietiniečiai (Glacee)
Pavasarinės bandelės (Glacee)
Čudu - uzbekiški pyragėliai (Glacee)
Pyragėliai su obuoliais ir moliūgais (Glacee)
Buchteln (austriškos bandelės su karamele) (Glacee/Elžbieta)
Matnakaš (armėniška balta duona) (Glacee/Elžbieta)
Aguonų vyniotinis (Mišelė)
Bandelės su cinamonu (Mišelė)
Bandelės su cinamonu ir Rageliai su aguonomis (Mišelė)
Kruasonai (Mišelė)
Varškinės bandelės su razinomis jos ir pikantiškos su svogūnais ir žalumynais (rusų k.)
Duona iš grietinės (rusų k.)
Bandelės su varške (rusų k.)

Sluoksniuotos tešlos gamyba (iš manovirtuve.com)
Sluoksniuotos tešlos receptas (Mišelė)

user posted image
Maliku
RiMami, tu tiesiog auksas ploja.gif ploja.gif ploja.gif Kiek čia vargo įdėta, kol visa info susisteminta blink.gif AČIŪ smile.gif
Bet noriu pasiguost.. Kiek esu bandžiusi kepti mielines bandeles ar pyragus, tai man jos labai greit sukietėja cry.gif Prieš kelias savaites kepiau bandeles su lašinukais ir su cinamonu. Baigiau kepti naktį apie 1-ą val., o ryte apie 9 jos jau buvo kietos, nors buvo uždengtos puode su rankšluoščiu. Tos su lašinukais, dar pusė velnio, o tos su cinamonu, tai galvą galima buvo praskelt.. neperdedu.. ką daryt, kad taip nebūtų? 000189.gif Kepiau paskutinį kartą pagal receptą iš SM, deja nepamenu pagal kurį.. unsure.gif
@adrij@

user posted image
rugiagele26
Pavydekit dabar man lotuliukas.gif Bandeles "Prie arbatos" pagal Cipciuka RECEPTAS

Na gavosi superiskai iskept, bet man kazko jose truko g.gif cukraus dejau dvigubai negu parasyta, ir dar du saukstus vanilinio cukraus. As tai sukirtau 4 iskart lotuliukas.gif o vyras tikejosi kazkokiu lenkisku bulkuciu lotuliukas.gif sako, o kodel jos ne tokios, o kitokios lotuliukas.gif ciudakas lotuliukas.gif Kita karta kepsiu totoriskas 4u.gif uzsikabliavau ant bandeliu smile.gif

user posted image

Ale RiMami, is kur tiek valios ir pasiryzimo tokiam kruopsciam darbui blink.gif saunuole! thumbup.gif
Owly
RiMami, tu verta medalio ir pagarbos už tokį darbą first.gif Ir ne tik mirksiukas.gif Tikra šaunuolė didis.gif clap_1.gif
user posted image

QUOTE(RiMami @ 2009 01 15, 22:10)
O aš netikėtai dar vieną ypač skaniai aprašytą receptuką atradau - Buchteln ir fotkėj labai purios bandelės atrodo bigsmile.gif . Jau šiandien būčiau kepus, bet pieno ir grietinėlės neturėjau doh.gif Jos mano planuose ax.gif Gal kas su manim, kepam, a ax.gif
*

RiMami, aš su mielu noru prisijungčiau, jei nebūčiau vakar riestainių prisikepus cool.gif
Bet noriu pasakyt, kad esu kepus laaabai panašias bandeles, tik ten be karamelės buvo, paprasčiausiai besiplėšanti diiidelė bulka iš daugybės bandelių smile.gif O čia tai įsivaizduoju dar skaniau cool.gif essen.gif Būtinai bandyk mirksiukas.gif (Aš irgi nesu nusivylus nei vienu Glacee receptu drinks_cheers.gif gaila, kad ji SM neberašo verysad.gif )

QUOTE(Maliku @ 2009 01 16, 00:21)
Baigiau kepti naktį apie 1-ą val., o ryte apie 9 jos jau buvo kietos, nors buvo uždengtos puode su rankšluoščiu.
*

console.gif Nežinau, ką kitos kepėjėlės pasakys, bet aš tai visada vos pravėsusias bandeles sudedu į maišiuką, tai jos išlieka minkštutėlės thumbup.gif
Solen
už naują temelę 4u.gif
Musiukass
RIMami blink.gif oooba blink.gif
Super darbelis thumbup.gif
Reff
RiMami, kokia tu saunuole! thumbup.gif

beje, mergaites, paaiskinkit jus man kaip reiktu suformuoti ragelius? tarkim tokius, kaip pirmam puslapy ideta (kur kmynais pabarstyta). ax.gif
rugiagele26
Tos bandeles, kur siandien kepiau, tokios pat, kai pamenu ligoninej gulejau, ir kartais tokias duodavo.. kaip as ju laukdavau... dabar jas kapoju, ir dziaugiuosi ju skoni jausdama biggrin.gif
janiku
QUOTE(Maliku @ 2009 01 16, 02:21)
RiMami, tu tiesiog auksas  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif Kiek čia vargo įdėta, kol visa info susisteminta  blink.gif AČIŪ smile.gif
Bet noriu pasiguost.. Kiek esu bandžiusi kepti mielines bandeles ar pyragus, tai man jos labai greit sukietėja  cry.gif Prieš kelias savaites kepiau bandeles su lašinukais ir su cinamonu. Baigiau kepti naktį apie 1-ą val., o ryte apie 9 jos jau buvo kietos, nors buvo uždengtos puode su rankšluoščiu. Tos su lašinukais, dar pusė velnio, o tos su cinamonu, tai galvą galima buvo praskelt.. neperdedu.. ką daryt, kad taip nebūtų?  000189.gif Kepiau paskutinį kartą pagal receptą iš SM, deja nepamenu pagal kurį..  unsure.gif
*

per daug miltu ir per mazai inkei, bet pagrndas miltu kiekybe ir kokybe. Mano mama profesionale tai ji taip ir patare ziureti miltus ir geriau maziau nei per daug
Masiania*
RiMami, saunuole kokia. Aciu tau uz toki pasiaukojima aciuks.gif
Vaiiva
Saunuole tu, RiMami! Tokia grazi temele! Aciu tau clap_1.gif
user posted image
Sikste
Saunuole, Rimami, labai grazi tema 4u.gif first.gif
Maliku
QUOTE(Owly @ 2009 01 16, 08:17)
Nežinau, ką kitos kepėjėlės pasakys, bet aš tai visada vos pravėsusias bandeles sudedu į maišiuką, tai jos išlieka minkštutėlės  thumbup.gif
*

QUOTE(janiku @ 2009 01 16, 17:28)
per daug miltu ir per mazai inkei, bet pagrndas miltu kiekybe ir kokybe. Mano mama profesionale tai ji taip ir patare ziureti miltus ir geriau maziau nei per daug
*

Ačiū už patarimus 4u.gif Bandysiu atkreipt dėmesį smile.gif O šiaip, esu girdėjusi, kad gatavų mielinių gaminių kietumas/minkštumas priklauso nuo to ar dedi sviesto ir kiaušinių. Tame mano bandytame recepte reikėjo 1 kiaušinio ir šiek tiek sviesto. Ar tai gali įtakoti greitesnį "džiūvimą"? g.gif
janiku, o kiek laiko panašiai reikia minkyti? unsure.gif
Srove
QUOTE(Maliku @ 2009 01 16, 23:40)
janiku, o kiek laiko panašiai reikia minkyti?  unsure.gif
*

Kiek netingi bigsmile.gif , as tai issiverciu tesla ant stalo, ji man vos nenubega, tokio buna skystumo ir taip pusvalandi su ja zaidziu doh.gif , veliau ji pradeda pokseti(tokius garsus leidzia biggrin.gif ) ir pasidaro elastinga, tokia, kaip gumine(kaip kamuoliukas tas su plona gumyte lotuliukas.gif ) ir tiesiog atsoksta nuo stalo, nuo ranku, bet bandeles minkstumo iseina, kad vos i rankas paimt eina, susispaudzia tuoj.Kuo tesla skystesne ir kuo ilgiau ji minkoma, tuo bandeles minkstesnes ir puresnes mirksiukas.gif

RIMAMI AUKSAS TU thumbup.gif TEMELE!!!
Norejau taves paklausti dar apie bandeles kur zadejai kepti, nu tas buhteln, nesupratau, kur ta karamele deti blush2.gif pilti i skarda, o ant jos deti zalias bandeles ir kildinti, ar taip? g.gif
RiMami
AČIŪ VISOMS UŽ GRAŽIUS ŽODŽIUS blush2.gif Džiaugiuosi, kad patiko temos pradžia thumbup.gif

QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 23:08)
Norejau taves paklausti dar apie bandeles kur zadejai kepti, nu tas buhteln, nesupratau, kur ta karamele deti blush2.gif  pilti i skarda, o ant jos deti zalias bandeles ir kildinti, ar taip? g.gif
*

Kad aš jų dar neiškepiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet užsipirkau produktų - rytoj kepu ax.gif Paskaičiau ką ten rašo - tai matyt taip ir reikia daryt, dėt jas ant to mišinio karamelei ir kildint 40 min. ax.gif Na bent jau aš taip ir ruošiuos daryt - recepto autorė labai patikima, nerašytų gi taip, jei būtų nesąmonė rolleyes.gif Panašu, kad Owly kelios žinutės atgal gerai apibūdino - turėtų gautis didelė plėšomų bandelių bulka lotuliukas.gif nes forma kaip ir nedidelė 20x30. Bet smalsu pamėgint ax.gif
Maliku
QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 23:08)
Kiek netingi bigsmile.gif , as tai issiverciu tesla ant stalo, ji man vos nenubega, tokio buna skystumo ir taip pusvalandi su ja zaidziu doh.gif
*

Oho... blink.gif Pusvalandį minkyti mastau.gif Pas mane ji tikrai ne bėganti, o minkoma.. Ačiū už patarimus aciuks.gif
janiku
QUOTE(Maliku @ 2009 01 17, 00:40)
Ačiū už patarimus  4u.gif Bandysiu atkreipt dėmesį smile.gif O šiaip, esu girdėjusi, kad gatavų mielinių gaminių kietumas/minkštumas priklauso nuo to ar dedi sviesto ir kiaušinių. Tame mano bandytame recepte reikėjo 1 kiaušinio ir šiek tiek sviesto. Ar tai gali įtakoti greitesnį "džiūvimą"?  g.gif
janiku, o kiek laiko panašiai reikia minkyti?  unsure.gif
*

mamos tradicinis receptas: pienas mieles tirpintas margarinas miltai ir aisku truputis druskos Vos vos ir cukrus. Kiausiniu visai nededa. Mamai 70 metu ir ji visa amziu kepa tokias bandeles ir jos buna minkstutes net keleta dienu
Daivve
Man pačios geriausios bandelės gaunasi pagal SONATINOS "Močiutės mielinės tešlos" receptą.
Ir tešlos nereikia puse dienos kildinti, ir bandelės gaunasi labai minkstos ir labai ilgai nesukietėja (na jei kartais per pora dienų nesuvalgom, nors tai būna labai retai ax.gif ). Nuotraukų neturiu, bet jau senokai kepiau , turbūt reikia savaitgalį užsiimti bigsmile.gif
Tema nereali.
Ačiū 4u.gif
fsss~
20min jau stovi tešla prie radiatoriaus, negaliu pasakyt, kad daug pakilo. kaip nervina...jau antra kartą kažkaip nesigauna. dabar paskaičiau apie minkymą, ryškiai "nedaminkiau". jeigu dabar pradėsiu minkyti (20min pastovejus), ar dar galiu išgelbėti? unsure.gif
janiku
QUOTE(fsss~ @ 2009 01 17, 15:23)
20min jau stovi tešla prie radiatoriaus, negaliu pasakyt, kad daug pakilo. kaip nervina...jau antra kartą kažkaip nesigauna. dabar paskaičiau apie minkymą, ryškiai "nedaminkiau". jeigu dabar pradėsiu minkyti (20min pastovejus), ar dar galiu išgelbėti?  unsure.gif
*

laisvai gali inkyti dar geriau bus
Alixe
Puikus nauji nameliai! drinks_cheers.gif
fsss~
na ką, iškepiau savo bandeles su kopūstais:) gavosi visai nieko, kaip pirmam kartui. tiesiog, kitą syk daryčiau daug mažesnes, nes kai išsiputė, tai vietoj mažų dailių rutuliukų, gavosi tokie pusbatoniai:) ir dar siūlyčiau kaip įmanoma daugiau prikimšti įdaru. nes pas mane atrodo, kad reik jo paieškoti. bet šiaip labai patenkinta savim. įdedu dvi foto.
paruoštos:
user posted image

iškepusios:
user posted image
kisule
mmmmmmmm kaip skaniai bandeles atrodo 4u.gif wub.gif
Masiania*
Labai skaniai bandeles atrodo wub.gif
bravada
QUOTE(fsss~ @ 2009 01 17, 16:09)
na ką, iškepiau savo bandeles su kopūstais:) gavosi visai nieko, kaip pirmam kartui. tiesiog, kitą syk daryčiau daug mažesnes, nes kai išsiputė, tai vietoj mažų dailių rutuliukų, gavosi tokie pusbatoniai:) ir dar siūlyčiau kaip įmanoma daugiau prikimšti įdaru. nes pas mane atrodo, kad reik jo paieškoti. bet šiaip labai patenkinta savim. įdedu dvi foto.
paruoštos:

labai graziai atrodo mirksiukas.gif kuo aptepei bandutes? g.gif kad tokios blizgancios?
@adrij@
QUOTE(bravada @ 2009 01 17, 19:03)
labai graziai atrodo mirksiukas.gif kuo aptepei  bandutes?  g.gif kad tokios blizgancios?
*

Duodu galvą nukirsti ....plaktu kiaušiniu smile.gif
kisule
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 17, 19:50)
*

gynk dieve dar tavo galva mums reikalingaaaaaaaaaaaaaa laugh.gif laugh.gif liezuvis.gif
janiku
QUOTE(bravada @ 2009 01 17, 21:03)
labai graziai atrodo mirksiukas.gif kuo aptepei  bandutes?  g.gif kad tokios blizgancios?
*

bandeles aptepame plaktu kiausiniu todel ir blizga
bravada
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 17, 19:50)
*

cipciuk, nerizikuok nei savo galva ,nei vyro lotuliukas.gif
Povila$
Kepiau bandeles pagal sigitawhatever wink.gif
user posted image
@adrij@
Nu bandukės tikrai šaunios , bet ju pateikimas dar šaunesnis wub.gif wub.gif wub.gif ....malonu , kai žmogui ir tai yra svarbu smile.gif

Kai tik pradėjau su jumis bendrauti ( prisijumgiau čia ) , mačiau labai neblogą zele tortą , dauk darbo į jį ideta , tikrai gražus wub.gif .......bet tolimam horizonte stovi stiklainis ( ar kibirėlis su raugintais kopūstais unsure.gif ).....vat ir aš labai norėciau , kad kas pamokintų , kaip padaryti " makijažą "....stiklainiams , samčiams paslėpti....jie prie sriubų ir mėsos patiekalų labiau pritiktų rolleyes.gif .
davija
RiMami aciuks.gif Pati pačiausia tema 4u.gif
neramuole
sveikutes, o cia mano preito vakaro darbas, kepiau pagal savo receptuka: 1 kiausinis, 3v.s. cukraus, 0.5 a.s. druskos, 250 ml pieno, 500 gramu miltu ir apie 3 v.s. aliejaus, idara darau pagal nora si karta cukrus ir cinamonas, nebeliko dar ta pati vakara, siandien vel tesla kyla cool.gif tik nebeturejau kiausiniu aptepimui ax.gif
user posted image
Maluna
Nu merginos, neseniai čia bandelių temaą aptikau.O jau grožis rolleyes.gif , reiks ir man bandyt.O kada kept bandeles, jei ne žiemą.Vasara ir taip retai orkaitę jungiu, jokio noro nėra ten prakaituot, bo pas mus bute būna ir taip kaip pirty doh.gif

O jei prie temos, tai net nežinau nuo kurių čia pradėt, akys raibsta bigsmile.gif .Šauni temukė 4u.gif
*tiute*
I puikiai atidaryta tema 4u.gif idesiu ir savo nuo vaikystes megstama balta namini mielini pyraga essen.gif
Receptukas su foto reportazu cia

user posted image

user posted image

Is tokios pacios teslos bandeles su desrelemis kepu mirksiukas.gif
Povila$
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 18, 15:18)
I puikiai atidaryta tema  4u.gif  idesiu ir savo nuo vaikystes megstama balta namini mielini pyraga essen.gif
Receptukas su foto reportazu cia

user posted image

user posted image

Is tokios pacios teslos bandeles su desrelemis kepu  mirksiukas.gif
*

Cia gal duonkepej keptas? rolleyes.gif
*tiute*
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 18, 16:00)
Cia gal duonkepej keptas? rolleyes.gif
*

aga bigsmile.gif
zebra
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 18, 03:33)

Kai tik pradėjau su jumis bendrauti ( prisijumgiau čia ) , mačiau labai neblogą zele tortą , dauk darbo į jį ideta , tikrai gražus  wub.gif .......bet tolimam horizonte stovi stiklainis ( ar kibirėlis su raugintais kopūstais  unsure.gif ).....vat ir aš labai norėciau , kad kas pamokintų , kaip padaryti " makijažą "....stiklainiams , samčiams paslėpti....jie prie sriubų ir mėsos patiekalų labiau pritiktų  rolleyes.gif .
*

nieko nesuprantu cipsiukai,skaičiau gal tris kartus.... mastau.gif kas čia ,kur per kopūstai

Jau grožis visų bandelių..... rolleyes.gif
fsss~
žinokit, o aš nesu super patenkinta, savo bandelėm su kopūstais. kitą dieną liko gana kietos. kažkaip reikes bandyt gal mažiau miltų dėt. dažnai, grožis nebūtinai reiškia, kad skanios...
@adrij@
QUOTE(zebra @ 2009 01 18, 16:17)
nieko nesuprantu cipsiukai,skaičiau gal tris kartus.... mastau.gif kas čia ,kur per kopūstai
Jau grožis visų bandelių..... rolleyes.gif
*

ZEBRYTE , VIENOJE TEMOJE ( SENAI ) ....VIENA MOTERIŠKĖ IDĖJUSI LAAAABAI DAILŲ SAVO ZELE TORTĄ ,..... bet ant to pačio stalo , prie to torto , stovi ir stiklainis su raugintais kopūstais , ( ji nė nepagalvojo ) jį patraukti , jis ir pateko i foto , ....tai aš ir sakau , kad ne vien gaminys turi būti grazus , bet ir jo pateikimas .....aš čia povilaS pagyriau , kad graži foto ax.gif
bravada
Turiu toki klausimeli.
paruosiau tesla bandelems , jau saldytuve. ax.gif Rytoj ryte kepsiu, bet man jus pasakykit. Dujineje orkaiteje kepant, kokiame aukstyje kept? zemiau, ? auksciau? rolleyes.gif
bravada
na va , iskepiau pirmasias savo gyvenime (o pragyvenau jau oxo xo kiek) bulkutes.Aplamai labai bijojau kepiniu su mielemis.Taigi mano pirmas blynas biggrin.gif
zebra
QUOTE(bravada @ 2009 01 19, 12:45)
na va , iskepiau pirmasias savo gyvenime (o pragyvenau  jau oxo xo kiek) bulkutes.Aplamai labai bijojau kepiniu su mielemis.Taigi mano pirmas blynas  biggrin.gif
*

labai šaunios bandelės.Bet ta dujinė orkaitė........pas mane tokia,aš jos nemėgstu...ne taip iškepa,kaip elektrinėj.Bet kitokios ,man neperka.... huh.gif bash.gif
bravada
QUOTE(zebra @ 2009 01 19, 14:32)
labai šaunios bandelės.Bet ta dujinė orkaitė........pas mane tokia,aš jos nemėgstu...ne taip iškepa,kaip elektrinėj.Bet kitokios ,man neperka.... huh.gif  bash.gif
*

biggrin.gif ir pas mane dujine orkaite, nezinia kokia temperatura kepant buna nei ka ax.gif laukiu kada visai uzsilenks tada tures pirkti kokia as noresiu mirksiukas.gif o gal uzsilenkimo procesa butu galima kaip nors pagreitinti? blush2.gif
zebra
QUOTE(bravada @ 2009 01 19, 15:49)
biggrin.gif ir pas mane dujine orkaite, nezinia kokia temperatura kepant buna nei ka  ax.gif  laukiu kada  visai uzsilenks tada tures pirkti kokia as noresiu  mirksiukas.gif o gal uzsilenkimo procesa butu galima kaip nors pagreitinti? blush2.gif
*

mastau.gif tiksliai...... lotuliukas.gif
rasixe
QUOTE(bravada @ 2009 01 19, 12:45)
na va , iskepiau pirmasias savo gyvenime (o pragyvenau  jau oxo xo kiek) bulkutes.Aplamai labai bijojau kepiniu su mielemis.Taigi mano pirmas blynas  biggrin.gif
*

saunios bandeles smile.gif as irgi uzmaisiau tas cipciuko bandeles, ryt kepsiu. Ziuresiu kaip cia man gausis unsure.gif (taip pat pirma karta kepsiu blush2.gif )
RiMami
Kaip jau buvau užsiminus - kepiau savaitgalį bandeles Buchteln. Bandelės tikrai vertos dėmesio laaaabai aromatingos wub.gif ir laaaabai purios wub.gif thumbup.gif
Aš kepiau iš dvigubos porcijos, didelėje iš orkaitės skardoje, manau per didelę formą paimiau, mano bandutės gavosi žemesnės nei pas autorę doh.gif Reikėjo jas turbūt dėliot glaudžiau vieną prie kitos, kad beveik vientisa bulka iškeptų. Kai lengvai parudo paviršius aš pridengiau jas su folija, bet čia gal negerai padariau, nes tikriausiai grietinėlė iš kurios turėjo susidaryti karamelė neturėjo kaip nugaruoti - todėl praėjus kepimo laikui nespėjo iki galo susidaryt karamelė. Po to įjungiau kepimą tik iš apačios be jokių folijų - tai galiausiai aš jas turbūt perkepiau doh.gif Ir manau, kad dvigubai tešlos normai - karamelei produktų būtų sočiai ir 1,5 normos. Bet skanuuu wub.gif Visą skonį ir duoda būtent bandelių apačia. Jei kartais keptumėt tokias bandeles visai be karamelės - reikėtų į tešlą dėti truputį daugiau cukraus nes pačios bandelės nėra labai saldžios - vos vos saldumo nepakenktų. Bet jei su karamele - viskas ok, daugiau cukraus tikrai nereikia. Kepsiu šias bandeles dar ir dar - kol gausis kaip priklauso. Geriausia laikytis recepto - iš vienos normos 20x30 formoj, skaniausios jos šviežios. Iš šio kiekio kitai dienai tik pora bandelių užsiliko doh.gif Valgėm nesustodami doh.gif Beje ant rytojaus jau tokios purios nebuvo, bet buvo tikrai labai minkštos tik kiek sausokos - gali būt kad pati dėl to kalta, nes per ilgai kepiau ax.gif
Beje, jei darot beze - čia labai geras būdas sunaudot trynius thumbup.gif

user posted image

user posted image
Srove
QUOTE(RiMami @ 2009 01 20, 00:17)
Kaip jau buvau užsiminus - kepiau savaitgalį bandeles
*

Matuska rodnaja biggrin.gif blink.gif grozybe, jauciu ir skanybe wub.gif 4u.gif
zebra
QUOTE(RiMami @ 2009 01 19, 23:17)
Kaip jau buvau užsiminus - kepiau savaitgalį bandeles [tokios purios nebuvo, bet buvo tikrai labai minkštos tik kiek sausokos - gali būt kad pati dėl to kalta, nes per ilgai kepiau ax.gif

Ojo joj kaip užuodžiu šitų bandelių kvapą........ rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.