Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
irmulia
Užvedu šią temą, nes manau visoms aktualu, ką galima staigiai ir skaniai paruošti ar nustebinti netikėtai užklupus svečiams mirksiukas.gif Tuo lab, kad praktiškai visi produktai po ranka mirksiukas.gif

Bolo de caneca - kitaip pyragaitis puodelyje per ..... 3 minutes thumbup.gif

Receptas su foto nuo produktų iki pateikimo mirksiukas.gif

Galima patiekti ir taip :

user posted image

ir taip:
user posted image

ir kaip tik leidžia Jūsų kulinarinė vaizduotė mirksiukas.gif

Skanaus !!! biggrin.gif
Vikucce
Nu labai įdomu ir lengva, reiktų kada svečiams paruošti bigsmile.gif Turėtų būti ypač skanu su ledai wub.gif
@adrij@
Irmulia ....ka tik pažiūrėjau tavo foto sesija ....aš sužavėta wub.gif , ir tema tikrai reikalinga thumbup.gif , čia tau už darbą kepant ir kuriant temas.....
------------------------------------------------------------------------------------------
user posted image
------------------------------------------------------------------------------------
irmulia
QUOTE(Vikucce @ 2009 01 27, 10:35)
Nu labai įdomu ir lengva, reiktų kada svečiams paruošti bigsmile.gif Turėtų būti ypač skanu su ledai wub.gif
*

Patikėk, su ledais tai neapsakomas gardumas mirksiukas.gif antroje foto matosi rausvi ledai (dėjom miško uogų - kitų po ranka nebuvo lotuliukas.gif ) tai karamelės- šokolado-ir uogų derinys tiesiog tirpo burnoje biggrin.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 27, 10:45)
Irmulia ....ka tik pažiūrėjau tavo foto sesija ....aš sužavėta  wub.gif , ir tema tikrai reikalinga  thumbup.gif , čia tau už darbą kepant ir kuriant temas.....
[color=purple]
*

mirksiukas.gif mums (gaminome dviese) buvo taip smagu ruošti šį desertuką pusryčiams thumbup.gif thumbup.gif Ir galiu pasakyti- tai LABAI SOTUS desertas. mirksiukas.gif

3 minutės- tai mikrobangų krosnelėje - pats kepimo laikas thumbup.gif o paruošite per mažiau nei 15 min mirksiukas.gif

Tiesa, jei kas ir neturi mikrobangų krosnelės, tai ne bėda ( nereikia lėkti jos pirkti vien dėl šio deserto mirksiukas.gif ) galima ir orkaitėje jį išsikepti ( nustatote 180 karštumą, ir paliekate kepti ~ 25 minutėms) mirksiukas.gif
Maliku
QUOTE(irmulia @ 2009 01 27, 10:16)
pyragaitis-puodelyje-tik-per-3-minutes
*

Reiks išbandyt smile.gif Jei tikrai pasiteisins greitas ruošimas, o ir skonis bus geras, tai pyragaitis kaip tik mano kantrybei biggrin.gif Ačiū už receptą 4u.gif
aistukke
Dekui uz recepta drinks_cheers.gif
ka tik gaminau ax.gif viskas pavyko puikiai thumbup.gif valgiau su ledais wub.gif
limita
as neturiu saldzios kakavos, o tik paprasta. kazin ar ji labai pakenktu sam desertui? g.gif labai jau noriu ismeginti, tik parduotuve tolokai...
rootha
as ir noreciau si skanesta pasigaminti, bet irgi problema su kakava, ji pas mane granuliuota tokia... o kazin kakavos kazkuom kitu negalima pakeisti? g.gif
aistukke
QUOTE(limita @ 2009 01 27, 15:06)
as neturiu saldzios kakavos, o tik paprasta. kazin ar ji labai pakenktu sam desertui?  g.gif labai jau noriu ismeginti, tik parduotuve tolokai...
*

QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 15:13)
as ir noreciau si skanesta pasigaminti, bet irgi problema su kakava, ji pas mane granuliuota tokia... o kazin kakavos kazkuom kitu negalima pakeisti?  g.gif
*

buvo lyg mineta,kad kakava galima pakeisti sokoladu ax.gif
irmulia
QUOTE(Maliku @ 2009 01 27, 14:02)
Reiks išbandyt smile.gif Jei tikrai pasiteisins greitas ruošimas, o ir skonis bus geras, tai pyragaitis kaip tik mano kantrybei  biggrin.gif Ačiū už receptą  4u.gif
*

Tikrai labai greitas thumbup.gif Skanaus mirksiukas.gif

QUOTE(aistukke @ 2009 01 27, 14:55)
Dekui uz recepta drinks_cheers.gif
ka tik gaminau ax.gif  viskas pavyko puikiai thumbup.gif  valgiau su ledais wub.gif
*

Kaip faina bigsmile.gif gali mestėlti foto mirksiukas.gif

QUOTE(limita @ 2009 01 27, 15:06)
as neturiu saldzios kakavos, o tik paprasta. kazin ar ji labai pakenktu sam desertui?  g.gif labai jau noriu ismeginti, tik parduotuve tolokai...
*

QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 15:13)
as ir noreciau si skanesta pasigaminti, bet irgi problema su kakava, ji pas mane granuliuota tokia... o kazin kakavos kazkuom kitu negalima pakeisti?  g.gif
*

Vietoje kakavos galima dėti ką tik sugalvosite wink.gif kas po ranka mirksiukas.gif

Išbandykite apelsininį variantą mirksiukas.gif arba su visai kakavos nedėkite mirksiukas.gif

Daugiau šio pyrago variacijų rasite mano blog'e

aistukke
irmulia,kad jau nebera ka fotkinti lotuliukas.gif
pazadu kita karta,kai darysiu imesiu foto 4u.gif
rootha
o man nesigavo verysad.gif mikrobangeje iskilo per kokius 5cm, o kai jau isimt reikejo jis man visas subliusko ir gavosi guminis verysad.gif ka netaip padariau???? g.gif
irmulia
QUOTE(aistukke @ 2009 01 27, 16:19)
irmulia,kad jau nebera ka fotkinti lotuliukas.gif
pazadu kita karta,kai darysiu imesiu foto 4u.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 17:21)
o man nesigavo  verysad.gif  mikrobangeje iskilo per kokius 5cm, o kai jau isimt reikejo jis man visas subliusko ir gavosi guminis  verysad.gif  ka netaip padariau???? g.gif
*

g.gif na kai mes kepėme, tai masė padidejo dvigupai ir kaip matosi iš foto net lipo per viršų, ištraukus iš mikrobangų krosnelės - truputį sumažėjo- bet gavosi purus (nevisiškai guminis ) O kaip darei? viską pagal aprašymą? ar pvz. truputį perilgai kepei? nes užtenka pastatyti pvz. 5 minutėms, ir pyragaitis bus kietokas ,tas pats atsitinka kai dedama miltų daugaiu nei reikia.

Tiesa, visų birių produktų dėkite lygiai nubrauktą valgomą šaukštą ir ne daugiau t.y. kaip nurodyta, tik be jokių "su kaupu" mirksiukas.gif
astute_k
Sudomino receptas smile.gif
Bandžiaus verstis su žalia arbata bet nesupratau paskutinio punkto: 1 colher de café de fermento. Žodynas išverčia: kava su mielėmis... Kas per biesas?
irmulia
QUOTE(astute_k @ 2009 01 27, 17:51)
Sudomino receptas smile.gif
Bandžiaus verstis su žalia arbata bet nesupratau paskutinio punkto: 1 colher de café de fermento. Žodynas išverčia: kava su mielėmis... Kas per biesas?
*

1 colher de café de fermento tai yra vienas arbatinis (arba kavos) šaukštelis kepimo miltelių mirksiukas.gif

jei per http://translate.google.com/ - tai ten tikrai pievas verčia, bet pagrindą galima suprasti ir iš bendro recepto konteksto mirksiukas.gif
astute_k
Ačiū, irmulia. Verčiau tikrai su google, nes mano anglų kalbos žinios prastos...

Pabandžiau pyragaitį, tai nesigavo... Stebėjau pro mikrobangės stiklą, atrodė viskas gerai, iškilo. Bet laikui baigiantis subliūško ir susitraukė. kaip kažkas minėjo, kempinė... net nesivalgė. Bet vilties neprarandu, šiandien vakare vėl bandysiu.
Tik pasitikslinti norėjau, tešla man gavosi tokia skystoka. Norėjau miltų įdėti daugiau, bet susilaikiau. Gal dėl to?
irmulia
QUOTE(astute_k @ 2009 01 28, 09:19)
Ačiū, irmulia. Verčiau tikrai su google, nes mano anglų kalbos žinios prastos...

Pabandžiau pyragaitį, tai nesigavo... Stebėjau pro mikrobangės stiklą, atrodė viskas gerai, iškilo. Bet laikui baigiantis subliūško ir susitraukė. kaip kažkas minėjo, kempinė... net nesivalgė. Bet vilties neprarandu, šiandien vakare vėl bandysiu.
Tik pasitikslinti norėjau, tešla man gavosi tokia skystoka. Norėjau miltų įdėti daugiau, bet susilaikiau. Gal dėl to?
*

Hmm, kodėl nesigauna tai įdomu g.gif Na jis turi turėti kažkiek "gumiškumo" bet ne tiek, kad neįkandamas biggrin.gif

Taip, mirksiukas.gif masė turi būti tokia skysta. Jei dėsi daugiau miltų, tai pyragaitis bus kiestesnis mirksiukas.gif ypač jo apatinė dalis mirksiukas.gif Bet irgi turi savo žavesnio tas sausukas (gaunsi toks traškantis, nors sunkokai pjaustomas biggrin.gif )

Mes, kepdamos antrajį, (tas kurs su ledais) dėjom 1 šaukštu mažiau miltų ir gavosi thumbup.gif
daivaP
O man pyragaitis pavyko clap.gif prie kavutės nusprendžiau padaryti ir nustebinti SB biggrin.gif , tai jis tikrai buvo nustebęs, kad per 3 min. iškepė pyragaitis bigsmile.gif viskas pavyko kuo puikiausiai, skonis puikus thumbup.gif neturėjau nei ledų, nei kokio užpilo, tai patiekiau su slyvų uogiene su saulėgrąžom, buvo labai skanu prie kavutės tongue.gif
Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint smile.gif
Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška lotuliukas.gif
Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š.
Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas schmoll.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Lantaja
vakar išbandžiau šį receptą thumbup.gif pavyko puikiai drinks_cheers.gif vyras išgyrė ax.gif taigi pusę pagyrų siunčiu autorei thumbup.gif superinis desertas prie kavutės netikėtam svečiui pavaišinti 4u.gif
Neryte
Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot g.gif ,nes kai gamini maista mikrobangeje,is dar turi pastoveti pasibaigus laikui .
Linsta
labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas blush2.gif aciu
lili*
Ką tik išbandžiau šį receptuką thumbup.gif Skonis man patiko, o sotumas, esu didelė smaližė, bet šio pyragėlio pusės per akis bigsmile.gif
Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartuii tai manau atleistina irnesakyk.gif
Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį ax.gif
juodukeee
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia? smile.gif
aistukke
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 20:25)
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia? smile.gif
*

tikrai ne schmoll.gif viskas labai puikiai pakyla ir be ju thumbup.gif
juodukeee
QUOTE(aistukke @ 2009 01 28, 21:26)
tikrai ne schmoll.gif  viskas labai puikiai pakyla ir be ju thumbup.gif
*

klausiu nes originaliam recepte yra pamineti kepmo milteliai mirksiukas.gif
juodukeee
o man neisejo verysad.gif kol kepe iskilo beveik trigubai, lipo per krastus o kai atidariau mikrobange viskas supliusko ir liko tresdalis, ir tai guma gryna doh.gif verysad.gif biggrin.gif
Povila$
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 22:34)
o man neisejo verysad.gif  kol kepe iskilo beveik trigubai, lipo per krastus o kai atidariau mikrobange viskas supliusko ir liko tresdalis, ir tai guma gryna doh.gif  verysad.gif  biggrin.gif
*

Manau reikejo ilgiau pakepti, o kokio galingumo pas tave mikrobangu krosnele? rolleyes.gif
juodukeee
700W 4u.gif katik bandziau dar karta kepti, kepiau 4.5 min bet vel per trumpai buvo biggrin.gif vidui jau buvo pradeja darytis kazkas panasaus kai prapjoviau, matesi "sausos" vietos, reiskia turbut dar ilgiau reikia kepti g.gif
rootha
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 21:34)
o man neisejo verysad.gif  kol kepe iskilo beveik trigubai, lipo per krastus o kai atidariau mikrobange viskas supliusko ir liko tresdalis, ir tai guma gryna doh.gif  verysad.gif  biggrin.gif
*

pirma karta man irgi taip pat lygiai buvo, antra karta dariau ir idejau 4saukstus nubrauktus miltu, jau atrodo idealiai mase padariau, uzstaciau kepti 3min, pagalvojau, kad gal jau sena mano mikrobange ir ne tokia galinga tai pailginau dar puse minutes, bet isemus man jis vistiek subliusko, nors antaji karta valgomas buvo, ne taip kaip pirmaji guminis.... blush2.gif rytoj turbut bandysiu ant 4min uzstatyt.... blush2.gif
irmulia
QUOTE(daivaP @ 2009 01 28, 15:25)
Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką
Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint 
Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška
Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š.
Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas 
*

Šaunios foto thumbup.gif thumbup.gif gerai atrodo thumbup.gif tai tikrai išeitis svečiams , kai po ranka nėra net mažiausio sausainuko mirksiukas.gif

QUOTE(Jollyy @ 2009 01 28, 15:59)
vakar išbandžiau šį receptą  thumbup.gif  pavyko puikiai  vyras išgyrė taigi pusę pagyrų siunčiu autorei superinis desertas  prie kavutės  netikėtam svečiui pavaišinti
*

Smagu girdėti, kad viskas gavosi thumbup.gif

QUOTE(Neryte @ 2009 01 28, 17:45)
Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot ,nes kai gamini maista mikrobangeje,is dar turi pastoveti pasibaigus laikui .
*

taip, praėjus 3 min iš karto traukiam lauk pyragaitį (pirmą kartą mes jį ilgiau pakepėme + 2 min, tai gavosi kietokas ) mirksiukas.gif

QUOTE(Linsta @ 2009 01 28, 18:16)
labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas aciu
*

Būtinai bus ir apelsininio aprašymas su foto mirksiukas.gif šiaip receptas praktiškai toks pats tik nereikia dėti saldžios kakavos ir vietoje pieno pilti apelsinų sultis mirksiukas.gif

QUOTE(lili78 @ 2009 01 28, 19:25)
Ką tik išbandžiau šį receptuką  Skonis man patiko, o sotumas, esu didelė smaližė, bet šio pyragėlio  pusės per akis 
Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartui tai manau atleistina
Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį
*

Kad sotus tai faktas drinks_cheers.gif jis gali vos vos susmegti, bet ne perdaugiausiai mirksiukas.gif

QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 20:25)
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia?
*

Šiame receptuke kepimo miltelių nereikia mirksiukas.gif kituose yra minimi kepimo milteliai mirksiukas.gif

Čia gali būti išeitis, kam nesigavo pyragaitis ( gal dėl permažo mikrobangių galingumo - nes reikia statyti ant pačio max'imumo ) tad iš ties statykite vos ilgesniam laikui ~ + 2min (tikimybė, kad gali pyragaitis sukietėti yra ) pabandykite dėti kepimo miltelius juos sumaišant su miltais ir suberiant pačioje pabaigoje mirksiukas.gif

Dėl šio pyragaičio Bolo de caneca kepimo orkaitėje- viskas labai puiku ir gaunasi, plačiau aprašysiu kiek vėliau ( reikia prie foto sukelti) biggrin.gif
FoxLady
Nesuprantu kaip jum tokie grazus gaunasi g.gif Man visas subliusko, nors skonis ir nieko, bet sveciu negaleciau pavaisinti nes labai jau neisvaizdus isejo doh.gif
GITALE
Jo išvaizda tai ne kas, skonis man daugiau priminė kiaušiniene, nes labai jaučiasi kiaušinis, kai pabliuško atrodė kaip guminis, nors valgant to nesijautė, tiesiog įdomi idėja... ir soti....
irmulia
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 29, 13:34)
Nesuprantu kaip jum tokie grazus gaunasi g.gif Man visas subliusko, nors skonis ir nieko, bet sveciu negaleciau pavaisinti nes labai jau neisvaizdus isejo doh.gif
*

QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 13:39)
Jo išvaizda tai ne kas, skonis man daugiau priminė kiaušiniene, nes labai jaučiasi kiaušinis, kai pabliuško atrodė kaip guminis, nors valgant to nesijautė, tiesiog įdomi idėja... ir soti....
*

Dėl išvaizdos nesiginčiju drinks_cheers.gif Svarbu kaip patieksi, su kuo patieksi ir pan.

Jei valgyti vieną be nieko, tai skonis primena duoną - jis pakankamai sausas. Tad jį galima ir paprastai pvz. su sviestu ar uogiene, pagaliau su rududu ar Nutella valgyti mirksiukas.gif

Merginos, jūs daugiau papasakokite kaip ką darėte - gal tada bus aiškiau, kodėl jis sublūkšta ar virsta kiaušinienės skonį mirksiukas.gif

P.s. kas dėl sublūškimo tai pabandykite įberti kepimo miltelių (1 arb. šaukštelį sumaišyti su miltais) mirksiukas.gif

Dėl kiaušinienės skonio - tai g.gif įdomiai (kiek kepiau kiaušinio kaip tik nesijautė, o kvepėjo šokoladu ) gal čia dėl pačio dedamo kiaušinio?...
rootha
del subliuskimo as galvoju, kad per mazai laiko jam iskilti ir istovet, nes kaip tik gauna jis oro iskart subliuksta... blush2.gif man mikrobangej jis padidejo beveik dvigubai, o tik atidarius susitrauke iki puses puodelio... blush2.gif
as labai noreciau ta apelsinini varianta isgirsti...
lili*
Aš valgiau su jogurtu šį pyragaitį thumbup.gif
Ir pasikartosiu , nors ir subliuško, šiandien bandysiu minute ilgėliau pakepti, bet skonis buvo geras mirksiukas.gif
spaNguolė
Aš vakar irgi išbandžiau, foto nebus, nes iš karto buvo suvartotas pagal paskirtį thumbup.gif . Man irgi šiek tiek jautėsi kiaušinio skonio skonis g.gif , gal dėl to kad kiaušinis didelis L dydžio buvo unsure.gif ir šokolado skonio mažoka (dėjau nesquik saldžią kakavą ).
Alantė
Man ir nieko neišėjo schmoll.gif subliuškęs guminis blynas. doh.gif
juodukeee
As nepasidaviau ir siandien bandziau 3 karta thumbup.gif na uzstaciau 6 minutem, bet po 5 su trupuciu pamaniau kad jau gana ir isjungiau. Sy karta viskas iskilo ax.gif tik manau jau per daug truputy kepiau nes apacia jau buvo pajuodus, lyg apdegus smile.gif tiesa, sy karta bandziau su kepimo milteliais smile.gif bet buvo super drinks_cheers.gif
Treglė
Labukas mirksiukas.gif . Ačiū už skanaus deserto receptą 4u.gif
Viską dariau kaip recepte parašyta, kepiau sultinio puodelyje 3 minutes. Iškilo puikiai, visai neguminis. Valgėme su ledais (fotiko baterijos išsikrovę buvo, nepavyko nufotkint) doh.gif .
Darysiu dar ne kartą thumbup.gif . Būtinai nufotkinsiu mirksiukas.gif
gretoole
o man gavosi guminis. nepatiko schmoll.gif
kvepia liepos
REIKS BANDYTI drinks_cheers.gif
irmulia
O aš šį rytą sau ir draugei iškepiau porą šių pyragaičių ... orkaitėje (mikrobangų krosnelės kol kas neturiu biggrin.gif ) ir ką - tikras keksiukas- negriukas thumbup.gif gavosi sausenis, nei kepant mikrobangų krosnelėje, bet su karamele nerealu thumbup.gif Išbandykite mirksiukas.gif
joliteee
As irgi siandien dariau man viskas isejo, dariau su paprasta kakava, labai skanus thumbup.gif
Gardee
vakar dariau net du kartus biggrin.gif
visai nieko, kaip per 3 minutes, tai tobulo skonio bigsmile.gif
valgiau su vaniliniais ledais ir aviečių uogiene ir visai neguminis jis man gavosi
beje, prieš kepant paragavau tos "tešlos", nu tokia skani man ta masė smile.gif
irmulia
Kam nesigavo pabandykite dar vieną dalyką - visus produktus gerai išmaišyti: kiaušinį išplakti mikseriu ar šluotele iki putų, ir taip dedant visus kitus likusius produktus mirksiukas.gif

O šiaip (kepant orkaitėje) galima dėti pvz. trigubą normą ir kepti pyrago formoje thumbup.gif
Linetė
Oj aš irgi išbandžiau, tik iškart į didesnį stiklinį indą. Dariau iškart dvigubą porciją, nes puodeliai namuose nedideli, tai turėjau tik tą vieną stiklinį indą. Na ir ką, manau gavosi neblogai, truputį guminis, bet nedaug, manau kad gal ilgiau kept reikėjo, nes masės gi daugiau, bet viskas superrrr thumbup.gif Tiesa, dėjau tris L dydžio kiaušinius, truputį jaučiasi jų skonis, tai manau dvigubai porcijai pilnai užtenka ir 2 kiaušinių ax.gif
Ačiū labai už tokį puikų receptą thumbup.gif
Galėtų būt dar daugiau tokių lengvučių ir greitų receptukų ax.gif
@adrij@
Ale kaip keista , juk visos darome taip kaip parašyta .....vienom išeina , kitom - ne , sudėtingas tas konditerijos menas biggrin.gif
lotute
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 21:03)
Ale kaip keista , juk visos darome taip kaip parašyta .....vienom išeina , kitom - ne , sudėtingas tas konditerijos menas biggrin.gif
*

toms, kurioms nesigauna daro kažką netaip mirksiukas.gif nes gi kitaip nesigauti negali mirksiukas.gif
MAMICY
QUOTE(lotute @ 2009 01 30, 21:15)
toms, kurioms nesigauna daro kažką netaip  mirksiukas.gif nes gi kitaip nesigauti negali  mirksiukas.gif
*

nu cia priestarausiu smile.gif

n kartu kepiau biskvita pagal viena recepta - visada iseidavo. paskutinius 2 kartus pgl ta pati recepta, is tokiu paciu produktu, tom paciom rankom ir aparatura gavosi pravalas... ne tai kad nelabai gavosi, bet visiskai netinkamas naudojimui... tai vat ir galvoju kame cia saknys? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.