Bolo de caneca - kitaip pyragaitis puodelyje per ..... 3 minutes
Receptas su foto nuo produktų iki pateikimo
Galima patiekti ir taip :

ir taip:

ir kaip tik leidžia Jūsų kulinarinė vaizduotė
Skanaus !!!
Užvedu šią temą, nes manau visoms aktualu, ką galima staigiai ir skaniai paruošti ar nustebinti netikėtai užklupus svečiams
Bolo de caneca - kitaip pyragaitis puodelyje per ..... 3 minutes Receptas su foto nuo produktų iki pateikimo Galima patiekti ir taip : ![]() ir taip: ![]() ir kaip tik leidžia Jūsų kulinarinė vaizduotė Skanaus !!!
Nu labai įdomu ir lengva, reiktų kada svečiams paruošti
Irmulia ....ka tik pažiūrėjau tavo foto sesija ....aš sužavėta
------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ QUOTE(Vikucce @ 2009 01 27, 10:35) Patikėk, su ledais tai neapsakomas gardumas QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 27, 10:45) Irmulia ....ka tik pažiūrėjau tavo foto sesija ....aš sužavėta [color=purple] 3 minutės- tai mikrobangų krosnelėje - pats kepimo laikas Tiesa, jei kas ir neturi mikrobangų krosnelės, tai ne bėda ( nereikia lėkti jos pirkti vien dėl šio deserto
Dekui uz recepta
ka tik gaminau
as neturiu saldzios kakavos, o tik paprasta. kazin ar ji labai pakenktu sam desertui?
as ir noreciau si skanesta pasigaminti, bet irgi problema su kakava, ji pas mane granuliuota tokia... o kazin kakavos kazkuom kitu negalima pakeisti?
QUOTE(limita @ 2009 01 27, 15:06) as neturiu saldzios kakavos, o tik paprasta. kazin ar ji labai pakenktu sam desertui? QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 15:13) as ir noreciau si skanesta pasigaminti, bet irgi problema su kakava, ji pas mane granuliuota tokia... o kazin kakavos kazkuom kitu negalima pakeisti? buvo lyg mineta,kad kakava galima pakeisti sokoladu QUOTE(Maliku @ 2009 01 27, 14:02) Reiks išbandyt Tikrai labai greitas QUOTE(aistukke @ 2009 01 27, 14:55) Kaip faina QUOTE(limita @ 2009 01 27, 15:06) as neturiu saldzios kakavos, o tik paprasta. kazin ar ji labai pakenktu sam desertui? QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 15:13) as ir noreciau si skanesta pasigaminti, bet irgi problema su kakava, ji pas mane granuliuota tokia... o kazin kakavos kazkuom kitu negalima pakeisti? Vietoje kakavos galima dėti ką tik sugalvosite Išbandykite apelsininį variantą Daugiau šio pyrago variacijų rasite mano blog'e
irmulia,kad jau nebera ka fotkinti
pazadu kita karta,kai darysiu imesiu foto
o man nesigavo
QUOTE(aistukke @ 2009 01 27, 16:19) QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 17:21) o man nesigavo Tiesa, visų birių produktų dėkite lygiai nubrauktą valgomą šaukštą ir ne daugiau t.y. kaip nurodyta, tik be jokių "su kaupu"
Sudomino receptas
Bandžiaus verstis su žalia arbata bet nesupratau paskutinio punkto: 1 colher de café de fermento. Žodynas išverčia: kava su mielėmis... Kas per biesas? QUOTE(astute_k @ 2009 01 27, 17:51) Sudomino receptas Bandžiaus verstis su žalia arbata bet nesupratau paskutinio punkto: 1 colher de café de fermento. Žodynas išverčia: kava su mielėmis... Kas per biesas? 1 colher de café de fermento tai yra vienas arbatinis (arba kavos) šaukštelis kepimo miltelių jei per http://translate.google.com/ - tai ten tikrai pievas verčia, bet pagrindą galima suprasti ir iš bendro recepto konteksto
Ačiū, irmulia. Verčiau tikrai su google, nes mano anglų kalbos žinios prastos...
Pabandžiau pyragaitį, tai nesigavo... Stebėjau pro mikrobangės stiklą, atrodė viskas gerai, iškilo. Bet laikui baigiantis subliūško ir susitraukė. kaip kažkas minėjo, kempinė... net nesivalgė. Bet vilties neprarandu, šiandien vakare vėl bandysiu. Tik pasitikslinti norėjau, tešla man gavosi tokia skystoka. Norėjau miltų įdėti daugiau, bet susilaikiau. Gal dėl to? QUOTE(astute_k @ 2009 01 28, 09:19) Ačiū, irmulia. Verčiau tikrai su google, nes mano anglų kalbos žinios prastos... Pabandžiau pyragaitį, tai nesigavo... Stebėjau pro mikrobangės stiklą, atrodė viskas gerai, iškilo. Bet laikui baigiantis subliūško ir susitraukė. kaip kažkas minėjo, kempinė... net nesivalgė. Bet vilties neprarandu, šiandien vakare vėl bandysiu. Tik pasitikslinti norėjau, tešla man gavosi tokia skystoka. Norėjau miltų įdėti daugiau, bet susilaikiau. Gal dėl to? Hmm, kodėl nesigauna tai įdomu Taip, Mes, kepdamos antrajį, (tas kurs su ledais) dėjom 1 šaukštu mažiau miltų ir gavosi
O man pyragaitis pavyko
Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š. Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas ![]() ![]() ![]() ![]()
vakar išbandžiau šį receptą
Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot
labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas
Ką tik išbandžiau šį receptuką
Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartuii tai manau atleistina Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia?
o man neisejo
700W
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 21:34) o man neisejo pirma karta man irgi taip pat lygiai buvo, antra karta dariau ir idejau 4saukstus nubrauktus miltu, jau atrodo idealiai mase padariau, uzstaciau kepti 3min, pagalvojau, kad gal jau sena mano mikrobange ir ne tokia galinga tai pailginau dar puse minutes, bet isemus man jis vistiek subliusko, nors antaji karta valgomas buvo, ne taip kaip pirmaji guminis.... QUOTE(daivaP @ 2009 01 28, 15:25) Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š. Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas Šaunios foto QUOTE(Jollyy @ 2009 01 28, 15:59) vakar išbandžiau šį receptą Smagu girdėti, kad viskas gavosi QUOTE(Neryte @ 2009 01 28, 17:45) Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot ,nes kai gamini maista mikrobangeje,is dar turi pastoveti pasibaigus laikui . taip, praėjus 3 min iš karto traukiam lauk pyragaitį (pirmą kartą mes jį ilgiau pakepėme + 2 min, tai gavosi kietokas ) QUOTE(Linsta @ 2009 01 28, 18:16) labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas aciu Būtinai bus ir apelsininio aprašymas su foto QUOTE(lili78 @ 2009 01 28, 19:25) Ką tik išbandžiau šį receptuką Skonis man patiko, o sotumas, esu didelė smaližė, bet šio pyragėlio pusės per akis Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartui tai manau atleistina Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį Kad sotus tai faktas QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 20:25) Šiame receptuke kepimo miltelių nereikia Čia gali būti išeitis, kam nesigavo pyragaitis ( gal dėl permažo mikrobangių galingumo - nes reikia statyti ant pačio max'imumo ) tad iš ties statykite vos ilgesniam laikui ~ + 2min (tikimybė, kad gali pyragaitis sukietėti yra ) pabandykite dėti kepimo miltelius juos sumaišant su miltais ir suberiant pačioje pabaigoje Dėl šio pyragaičio Bolo de caneca kepimo orkaitėje- viskas labai puiku ir gaunasi, plačiau aprašysiu kiek vėliau ( reikia prie foto sukelti)
Nesuprantu kaip jum tokie grazus gaunasi
Jo išvaizda tai ne kas, skonis man daugiau priminė kiaušiniene, nes labai jaučiasi kiaušinis, kai pabliuško atrodė kaip guminis, nors valgant to nesijautė, tiesiog įdomi idėja... ir soti....
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 29, 13:34) Nesuprantu kaip jum tokie grazus gaunasi QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 13:39) Jo išvaizda tai ne kas, skonis man daugiau priminė kiaušiniene, nes labai jaučiasi kiaušinis, kai pabliuško atrodė kaip guminis, nors valgant to nesijautė, tiesiog įdomi idėja... ir soti.... Dėl išvaizdos nesiginčiju Jei valgyti vieną be nieko, tai skonis primena duoną - jis pakankamai sausas. Tad jį galima ir paprastai pvz. su sviestu ar uogiene, pagaliau su rududu ar Nutella valgyti Merginos, jūs daugiau papasakokite kaip ką darėte - gal tada bus aiškiau, kodėl jis sublūkšta ar virsta kiaušinienės skonį P.s. kas dėl sublūškimo tai pabandykite įberti kepimo miltelių (1 arb. šaukštelį sumaišyti su miltais) Dėl kiaušinienės skonio - tai
del subliuskimo as galvoju, kad per mazai laiko jam iskilti ir istovet, nes kaip tik gauna jis oro iskart subliuksta...
as labai noreciau ta apelsinini varianta isgirsti...
Aš valgiau su jogurtu šį pyragaitį
Ir pasikartosiu , nors ir subliuško, šiandien bandysiu minute ilgėliau pakepti, bet skonis buvo geras
Aš vakar irgi išbandžiau, foto nebus, nes iš karto buvo suvartotas pagal paskirtį
Man ir nieko neišėjo
As nepasidaviau ir siandien bandziau 3 karta
Labukas
Viską dariau kaip recepte parašyta, kepiau sultinio puodelyje 3 minutes. Iškilo puikiai, visai neguminis. Valgėme su ledais (fotiko baterijos išsikrovę buvo, nepavyko nufotkint) Darysiu dar ne kartą
o man gavosi guminis. nepatiko
REIKS BANDYTI
O aš šį rytą sau ir draugei iškepiau porą šių pyragaičių ... orkaitėje (mikrobangų krosnelės kol kas neturiu
As irgi siandien dariau man viskas isejo, dariau su paprasta kakava, labai skanus
vakar dariau net du kartus
visai nieko, kaip per 3 minutes, tai tobulo skonio valgiau su vaniliniais ledais ir aviečių uogiene ir visai neguminis jis man gavosi beje, prieš kepant paragavau tos "tešlos", nu tokia skani man ta masė
Kam nesigavo pabandykite dar vieną dalyką - visus produktus gerai išmaišyti: kiaušinį išplakti mikseriu ar šluotele iki putų, ir taip dedant visus kitus likusius produktus
O šiaip (kepant orkaitėje) galima dėti pvz. trigubą normą ir kepti pyrago formoje
Oj aš irgi išbandžiau, tik iškart į didesnį stiklinį indą. Dariau iškart dvigubą porciją, nes puodeliai namuose nedideli, tai turėjau tik tą vieną stiklinį indą. Na ir ką, manau gavosi neblogai, truputį guminis, bet nedaug, manau kad gal ilgiau kept reikėjo, nes masės gi daugiau, bet viskas superrrr
Ačiū labai už tokį puikų receptą Galėtų būt dar daugiau tokių lengvučių ir greitų receptukų
Ale kaip keista , juk visos darome taip kaip parašyta .....vienom išeina , kitom - ne , sudėtingas tas konditerijos menas
QUOTE(lotute @ 2009 01 30, 21:15) nu cia priestarausiu n kartu kepiau biskvita pagal viena recepta - visada iseidavo. paskutinius 2 kartus pgl ta pati recepta, is tokiu paciu produktu, tom paciom rankom ir aparatura gavosi pravalas... ne tai kad nelabai gavosi, bet visiskai netinkamas naudojimui... tai vat ir galvoju kame cia saknys? |